Specialist za razvoj in upravljanje odnosov s strankami (m/ž)

20.5.2020
GEN-I, d.o.o.
Nova Gorica ali Ljubljana
m/ž
VROČ OGLAS DANES
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Skupina GEN-I z blagovno znamko GEN-I Sonce z odločnimi koraki stopa na področje zelene transformacije. Svojim vzgledom in izvedenimi projekti želimo spremeniti način razmišljanja vzpodbuditi druge, da lahko s pravim pristopom in jasnimi cilji dosežemo boljše okolje za nas in prihodnje generacije. S sončnimi elektrarnami in rešitvami na področju elektro mobilnosti dokazujemo potencial sprememb. 

Uvrščamo se med najbolj inovativna in hitro rastoča podjetja. Prisotnost na številnih evropskih trgih, trgovskih platformah in borzah nam zagotavlja raznolike možnosti izkoriščanja tržnih priložnosti na področju trgovanja. Z inovativnimi storitvami, digitalizacijo in napredno analitiko smo med najprodornejšimi trgovci z energenti v Evropi ter uporabniku prijazni dobavitelj elektrike in plina v Sloveniji in na Hrvaškem. Ob koncu leta 2018, smo imeli največji, 23,8-odstotnim tržni delež na maloprodajnem trgu električne energije gospodinjskim odjemalcem. Zaradi zanesljivosti in konkurenčnih pogojev, ki odlikujejo našo ponudbo, pa smo vse pogosteje prva izbira velikih poslovnih odjemalcev. Naš tržni delež na segmentu prodaje zemeljskega plina končnim odjemalcem v Sloveniji dosega 10,8 odstotkov.  

V mozaiku zelene transformacije, družba GEN-I svoje poslanstvo vidi v uresničevanju zelenih rešitev, zato smo javnosti predstavili našo novo storitev trajnostne mobilnosti, ki odjemalcem omogoča okolju prijazno mobilnost z nižjimi stroški vožnje. Prvi korak je integracija električne mobilnosti v urbano okolje. Zgodbo trajnostne mobilnosti v bližnji prihodnosti dopolnjujemo tudi s promocijo urbane mikromobilnosti, ki jo bomo prav tako poganjali s pomočjo elektrike.

Uspeh v dinamičnem in kompleksnem energetskem poslu je mogoč samo z ekipo strokovnjakov različnih disciplin. Zavezani smo k uspehu, iščemo nove izzive, orjemo ledino in spreminjamo energetske trge. 


Skupino GEN-I sestavlja vrhunska mednarodna ekipa, ki medse ves čas vabi zanesljive in strokovne sodelavce z vizijo o zeleni prihodnosti. Verjamemo, da nam uvajanje sprememb in inovativnih rešitev na energetskih trgih uspeva s prepleteno ekipo družboslovnih, naravoslovnih in tehničnih profilov kadrov. Mednarodna vpetost skupine GEN-I od nas zahteva strokovnost na različnih področjih… 

Uspešno vključevanje novozaposlenih v Skupino GEN-I zagotavljamo z uspešno predajo znanja. S programom uvajalnih usposabljanj za novozaposlene »Onboarding« na interaktiven način predstavimo obstoječe procese dela in način delovanja Skupine GEN-I. 
Uveljavljanje raznolikosti in spoštovanje do različnosti se v Skupini GEN-I pojavlja v vseh oblikah – do obstoječih in novih sodelavcev, starejših in mlajših, vodstva in zaposlenih, inženirjev in humanistov. V Skupini GEN-I trdno stojimo za svojimi vrednotami in z nominacijami s strani vseh sodelavcev letno nagrajujemo GENIALCE IN GENIALKE - tiste, za katere menimo, da naše vrednote pri svojem delu najbolje odražajo.


KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Zaposlenim omogočamo pridobivanje različnih in številnih  novih znanja, veščin in spretnosti z namenom razvijanja njihovega potenciala. Odprte in podprte so možnosti za stalna izobraževanja in z njimi spodbujamo številna usposabljanja glede na področje dela, kar vključuje vse od tečajev komunikacijskih veščin, vodenja ali učenja tujih jezikov. Pomemben dela uspešnega delovanja Skupine GEN-I je tudi interni prenos znanja.  Strokovna znanja naši zaposlenih s timskim delom, internimi predavanji in delavnicami prenašamo na širši krog zaposlenih. GEN-I Akademija je program vzpostavljen znotraj podjetja, ki skrbi za organiziran prenos  znanja med zaposlenimi. 

Redni pogovori vodij z zaposlenimi so temeljno orodje vodenja ter razvoja zaposlenih v Skupini GEN-I. Na letni in polletni ravni se vodje in zaposleni pogovorijo o ciljih in aktivnostih, kompetencah in razvojnih pričakovanjih zaposlenega, pregledajo uspešnost doseganja zastavljenih ciljev ter dogovorijo nadaljnje korake delovanja in razvoja zaposlenih. Na sistematičen način tako krepimo razumevanje med cilji podjetja in vsakdanjim delom ter razvojem posameznika. 

Študentom, ki že tekom študija želijo spoznati poslovne okolje in izzive, ki jih lahko pričakujejo v naši sredini, ponujamo strokovno študentsko delo in možnost opravljanja obvezne študijske prakse. 

Verjamemo, da je naše dobro počutje ključno za osebno in profesionalno rast, zato skozi projektno skupino, sestavljeno iz predstavnikov različnih oddelkov v GEN-I, iščemo najboljše rešitve za promocijo zdravja na delovnem mestu. Neomejene količine sadja na delovnem mestu in raznolike sekcije Športnega društva GEN-I pa že dlje časa skrbijo za našo vitalnost in bistre misli. Timski duh krepimo na športnih piknikih, kjer tekmujemo v nogometu, odbojki, tenisu in drugih disciplinah. 

Odlikuje nas odprto, fleksibilno delovno okolje in kooperativni, zagnani in inovativni timi, ki dnevno dokazujejo svoje sposobnosti in potencial. Sodelujemo in zasledujemo skupne cilje – to je naša pot do uspeha. 

OPIS PRODUKTOV

Svet potrebuje odločne in hitre spremembe. Razmere v svetu, skupaj z našo zavestjo po ohranjevanju okolja in zmanjševanju ogljičnega odtisa, narekujejo korak proti zeleni transformaciji. Že v preteklosti smo dokazali, da je razvoj inovativnih produktov in poslovnih modelov, namenjenih ustvarjanju dodane vrednosti za naše poslovne partnerje, ena najbolj prepoznavnih lastnosti poslovanja Skupine GEN-I. Razvojne projekte in izboljšave obstoječih procesov izvajamo na obeh osnovnih dejavnostih Skupine GEN-I, in sicer na področju trgovanja ter dobave energentov. Pospešeno pa vlagamo tudi v razvoj tretjega stebra, stebra energetskih storitev.

Zastavljene cilje na področju trgovanja z energenti uspešno dosegamo z uravnoteženjem globalno-trgovalnih principov, s prilagajanjem specifikam lokalnih trgov, z inovativnim pristopom ter negovanjem dolgoročnih partnerskih odnosov. Posledično Skupina GEN-I ostaja vodilni trgovec z električno energijo na trgih jugovzhodne Evrope ter vse pomembnejši akter na likvidnih trgih zahodne Evrope. 

S 29,3-odstotnim tržnim deležem smo v Sloveniji že šest let zapored največji dobavitelj električne energije. Zaradi zanesljivosti in konkurenčnih pogojev, ki odlikujejo našo ponudbo, pa smo vse pogosteje prva izbira velikih poslovnih odjemalcev. Naš tržni delež na segmentu prodaje zemeljskega plina končnim odjemalcem v Sloveniji dosega 10,8 odstotkov.

Zavezo trajnostnega razvoja bo Skupina GEN-I tudi v prihodnjih letih uresničevala predvsem preko poslovnega modela GEN-I Sonce. Skupina GEN-I bo z novimi storitvami in produkti za končne odjemalce pridobivala nove stranke, pri obstoječih pa krepila razloge za pripadnost tudi v bodoče. 

GEN-I si trajnostno mobilnost prizadeva voditi z zgledom ter na ta način ponosno utira pot k pozitivnemu odnosu do okolja. Razvijamo projekte na področju celovite energetske oskrbe, ki bodo omogočili polnjenje električnih vozil brez nepotrebne nadgradnje obstoječe infrastrukture in razvijamo poslovne modele v povezavi s hranilniki energije in proizvodnjo iz sončnih elektrarn, ki bodo povezani z visokotehnološkimi IT rešitvami. Naš skupni cilj je zelena transformacija. S svojim znanjem in vzpostavljeno infrastrukturo bo Skupina GEN-I zagotavljala povečanje samooskrbe, učinkovitejšo rabo energije, pametno upravljanje energije in izničenje ogljičnega odtisa pri porabi.

Sodelavec za tehnično podporo


Specialist za razvoj in upravljanje odnosov s strankami (m/ž) 

Verjameš, da je odlično upravljanje odnosov s strankami ključ do zvestobe strank? Vidiš izziv v ustvarjanju in zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje za stranke? Veseli te delo s podatki in rad/a raziskuješ zgodbe, ki jih podatki pripovedujejo? Vabimo te v motivirano in povezano ekipo, ki vedno poišče pravo rešitev za stranko.

Skupina GEN-I je ena najhitreje rastočih in inovativnih družb na evropskem energetskem trgu. Kot eden vodilnih predstavnikov energetske industrije se zavedamo družbene odgovornosti in svoje poslanstvo vidimo v uresničevanju novih rešitev za trajnostni način življenja. Hitro in odločno sledimo naprednemu tehnološkemu razvoju pri celovitem prehodu na obnovljive vire energije. Prihodnost brezogljične družbe vidimo v učinkoviti rabi obnovljivih virov energije, prilagodljivemu odjemu, elektrifikaciji in digitalizaciji. Z digitalizacijo poslovanja in uporabo najnaprednejših tehnologij za obdelovanje velikih količin podatkov zagotavljamo učinkovito implementacijo zelenih tehnologij. Zvesti ostajamo inovativnosti in sodelovanju v številnih razvojnih projektih.

Tvoji izzivi:

 • vsebinsko in tehnično analiziranje baze podatkov strank v CRM orodju z namenom,
 • podpore pri poslovnih odločitvah ter prilagoditvi poslovnih procesov strankam, 
 • spremljanje in analiziranje sprememb navad strank na osnovni zbranih podatkov v CRM orodju,
 • predlaganje in izvajanje CRM aktivnosti za stranke ter analiziranje uspešnosti in priprava in predstavitve analiz in poročil,
 • aktivno sodelovanju pri razvoju novih storitev, rešitev in produktov na področju upravljanja odnosov s strankami,
 • razvoj in implementacija izboljšav in primerov dobrih praks,
 • sodelovanje z Vodjo službe in poročanje.

Naša pričakovanja:

 • zaključena vsaj VI. stopnja izobrazbe ekonomske, tehnične, naravoslovne ali druge ustrezne smeri,
 • vsaj 3 leta delovnih izkušenj s področja upravljanja odnosov s strankami,
 • izkušnje z analiziranjem baze podatkov strank,
 • analitična znanja in spretnosti, vključevanje BI orodij in poznavaje novejših pristopov v analitiki, 
 • izkušnje z »customer journey« na digitalnih kanalih,
 • napredno poznavanje MS Excel-a, 
 • komunikacijske in predstavitvene veščine
 • odprtost za novosti, proaktivnost pri spopadanju z izzivi, usmerjenost k rezultatom in rešitvam ter želja po nenehnem učenju in rasti,
 • interni prenos znanja in sodelovanje z drugimi službami in oddelku, ki sodelujejo pri oblikovanju uporabniške (strankine) izkušnje
 • aktivno znanje angleškega jezika.

Nudimo ti:

 • soustvarjanje zelene energetske transformacije s prodornim, mladim in zavzetim kolektivom,
 • strokovni in osebni razvoj, podprt z izobraževanji in mentorskimi programi,
 • delo v inovativnem energetskem podjetju in dinamičnem mednarodnem okolju,
 • možnost testiranja novih zelenih tehnologij,
 • neomejene količine kave in sadja na delovnem mestu in 
 • članstvo v aktivnem športnem društvu s 13 različnimi sekcijami, ki ponuja druženje z več kot 270 aktivnimi člani.

Lokacija dela: Nova Gorica ali Ljubljana

Rok za prijavo: 1. 6. 2020

Za prijavo pošlji svojo predstavitev z življenjepisom in motivacijskim pismom v slovenskem in angleškem jeziku prek obrazca


Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Verjameš, da je odlično upravljanje odnosov s strankami ključ do zvestobe strank? Vidiš izziv v ustvarjanju in zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje za stranke? Veseli te delo s podatki in rad/a raziskuješ zgodbe, ki jih podatki pripovedujejo? Vabimo te v motivirano in povezano ekipo, ki vedno poišče pravo rešitev za stranko.

Opis podjetja:
Skupina GEN-I je ena najhitreje rastočih in inovativnih družb na evropskem energetskem trgu. Kot eden vodilnih predstavnikov energetske industrije se zavedamo družbene odgovornosti in svoje poslanstvo vidimo v uresničevanju novih rešitev za trajnostni način življenja. Hitro in odločno sledimo naprednemu tehnološkemu razvoju pri celovitem prehodu na obnovljive vire energije. Prihodnost brezogljične družbe vidimo v učinkoviti rabi obnovljivih virov energije, prilagodljivemu odjemu, elektrifikaciji in digitalizaciji. Z digitalizacijo poslovanja in uporabo najnaprednejših tehnologij za obdelovanje velikih količin podatkov zagotavljamo učinkovito implementacijo zelenih tehnologij. Zvesti ostajamo inovativnosti in sodelovanju v številnih razvojnih projektih.

Tvoji izzivi:
• vsebinsko in tehnično analiziranje baze podatkov strank v CRM orodju z namenom,
• podpore pri poslovnih odločitvah ter prilagoditvi poslovnih procesov strankam,
• spremljanje in analiziranje sprememb navad strank na osnovni zbranih podatkov v CRM orodju,
• predlaganje in izvajanje CRM aktivnosti za stranke ter analiziranje uspešnosti in priprava in predstavitve analiz in poročil,
• aktivno sodelovanju pri razvoju novih storitev, rešitev in produktov na področju upravljanja odnosov s strankami,
• razvoj in implementacija izboljšav in primerov dobrih praks,
• sodelovanje z Vodjo službe in poročanje.

Kaj pričakujemo

• zaključena vsaj VI. stopnja izobrazbe ekonomske, tehnične, naravoslovne ali druge ustrezne smeri,
• vsaj 3 leta delovnih izkušenj s področja upravljanja odnosov s strankami,
• izkušnje z analiziranjem baze podatkov strank,
• analitična znanja in spretnosti, vključevanje BI orodij in poznavaje novejših pristopov v analitiki,
• izkušnje z »customer journey« na digitalnih kanalih,
• napredno poznavanje MS Excel-a,
• komunikacijske in predstavitvene veščine
• odprtost za novosti, proaktivnost pri spopadanju z izzivi, usmerjenost k rezultatom in rešitvam ter želja po nenehnem učenju in rasti,
• interni prenos znanja in sodelovanje z drugimi službami in oddelku, ki sodelujejo pri oblikovanju uporabniške (strankine) izkušnje
• aktivno znanje angleškega jezika.

Kaj nudimo

• soustvarjanje zelene energetske transformacije s prodornim, mladim in zavzetim kolektivom,
• strokovni in osebni razvoj, podprt z izobraževanji in mentorskimi programi,
• delo v inovativnem energetskem podjetju in dinamičnem mednarodnem okolju,
• možnost testiranja novih zelenih tehnologij,
• neomejene količine kave in sadja na delovnem mestu in
• članstvo v aktivnem športnem društvu s 13 različnimi sekcijami, ki ponuja druženje z več kot 270 aktivnimi člani.


Lokacija dela: Nova Gorica ali Ljubljana
Rok za prijavo: 1. 6. 2020

Za prijavo pošlji svojo predstavitev z življenjepisom in motivacijskim pismom v slovenskem in angleškem jeziku prek obrazca.

Izberi področje dela