Specialist za uvajanje globalnih laboratorijskih sistemov (m/ž/d)

5.8.2022
LEK farmacevtska družba d.d.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
LEK farmacevtska družba d.d.
Spletna stran:Manager nabave tretjih dobaviteljev (m/ž)

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Specialist za uvajanje globalnih laboratorijskih sistemov (m/ž/d)
Opis del in nalog

28.000 sodelavcev, več kot 100 nacionalnosti! Skupaj vsakič omogočamo visoko kvalitetna in ugodna zdravila, varno in učinkovito.

Vaše ključne odgovornosti
• Nudenje podpore pri vzpostavitvi in skrb, da so digitalni sistemi na voljo in da se v celoti izvajajo v vseh laboratorijih QC/AS&T na lokacijah.
• Izvajanje načrtov za prenos podatkov in nudenje pomoči predvidenim lokacijam pri preno-su, vključno s podatki in oblikovanjem metod.
• Sodelovanje s timi za izdelke z namenom zagotavljanja potrebne podpore lokacijam pri im-plementaciji.
• Grajenje statične podatkovne strukture v laboratorijskem informacijskem sistemu LIMS (La-boratory Information Management System), vključno z določitvijo primarnega materiala, do-bavitelja, izdelka, vzorčenja, testiranja in specifikacije LIMS (graditev statičnega podatkovne-ga materiala).
• Izvajanje verifikacije metod, vključno z izvajanjem PQ ali drugega uradnega dokumenta za verifikacijo metod (vnos rezultatov, izračuni in poročanje) ter potrjevanje certifikatov za po-samezni izdelek in tržno stopnjo.
• Grajenje podatkov CDS, vključno s predčasnim nalaganjem metod obdelave podatkov s komponentami za pripravo na integracijo informacijskega sistema LIMS, občasno delo na delujočih projektih glavnih skrbnikov na lokaciji in zaključevanje preslikave niza rezultatov za nove projekte.
• Grajenje matičnih podatkov za sistem načrtovanja v laboratoriju, vključno s prednalaganjem vlog za sodelavce, ki so povezani s testiranjem in se bodo prijavljali v informacijski sistem LIMS.
• Nudenje podpore vodji vzpostavitve in razvoja laboratorijskega sistema pri nenehnem iz-boljševanju storitev in podpori sistemov s poudarkom na standardizaciji podpornih nalog in zbirk znanja.

Kaj pričakujemo

Vaš doprinos k delovnem mestu
• Univerzitetna izobrazba farmacevtske, inženirske, kemije ali druge naravoslovne smeri.
• Aktivno znanje angleščine.
• 3 ali več let izkušenj v farmacevtski industriji. Tehnične izkušnje na področju QC, AS&T in/ali drugih ustreznih operativnih področij. Prednost so izkušnje s preskušanimi praksami z uporabo laboratorijskih aplikacij.
• Poznavanje zahtev GMP.
• Tehnično razumevanje laboratorijskega testiranja, analitike, metod, procesov in podatkov.
• Prednost predstavljajo izkušnje z laboratorijskimi sistemi (npr. Empower, Labware LIMS, Binocs Lab Planning, LabX, Tiamo, UV Winlab, Spectrum itd.).

Možne lokacije dela: Slovenija in Avstrija.

Kaj nudimo

Konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela, z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, subvencionirane športne in družbene aktivnosti ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za določen čas z možnostjo podaljšanja s poskusno dobo 6 mesecev.

Prijave z življenjepisom v angleškem jeziku pošljite najkasneje do 04.09.2022 preko spletne strani.

Zakaj Novartis?

766 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki v letu 2021. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, vemo, da lahko doprinesemo več ter s tem izboljšamo in podaljšamo še več življenj.

Verjamemo, da lahko nove vidike, odgovore in rešitve najdemo z združitvijo medicinske znanosti in digitalne inovacije ter da je lahko raznoliko in vključujoče okolje navdih za nove načine dela.
Verjamemo, da lahko naš potencial raste in se razvija v kulturi, ki jo podpirajo opolnomočenost, integriteta, radovednost in fleksibilnost. In da lahko ustvarimo kar želimo, ko sodelujemo s pogumom in se ambiciozno lotevamo najtežjih zdravstvenih izzivov.

Zamislite si, kaj vse lahko dosežete v Novartisu!

Predani smo raznolikosti in vključenosti
Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo.

V Novartisu si prizadevamo k vključenosti oseb z invalidnostjo in zagotavljanju ustreznih prilagoditev delovnega okolja posameznikom z omejitvami. V kolikor zaradi bolezni ali invalidnosti potrebujete ustrezne prilagoditve v kateremkoli delu selekcijskega procesa oziroma potrebujete prilagoditve pri izvajanju osnovnih nalog na delovnem mestu, nam pišite na naslov diversity.inclusion_slo@novartis.com in navedite, kakšne prilagoditve potrebujete ter vaše kontaktne podatke. Prosimo, vključite tudi podatek o številki razpisa, na katerega se prijavljate.

Izberi področje dela