Sprejemnik/Organizator dela v servisni delavnici

3.9.2021
Avto Koletnik d.o.o.
Rdlje ob Dravi
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Avto Koletnik d.o.o.
Spletna stran:

Tehnični koordinator dela v avtoservisni delavnici in garancijski referent m/ž

Podjetje Avto Koletnik d.o.o. je pooblaščen koncesionar za prodajo ter servisiranje blagovnih znamk RENAULT, NISSAN, SUBARU, DACIA. V sklopu popolnih storitev zagotavljamo tudi prodajo rabljenih vozil, zamenjavo staro za novo, financiranje nakupa ter seveda svetovanje.

Za vozila zagotavljamo celovit avtoservis, saj v lastnih prostorih nudimo vse mehanske storitve, storitve karoserije, vulkanizacijo, prodajo nadomestnih delov in dodatne opreme, ročno avtopralnico ter lastno avtovleko.

IŠČEMO SPREJEMNIKA/ORGANIZATORJA DELA V SERVISNO DELAVNICO DEL  DOBRIM POZNAVANJEM AVTOMEHANIČNIH DEL IN STROJNIŠTVA ZA DELO V POSLOVNI ENOTI PSC RADLJE OB DRAVI. 

Podjetje AVTO KOLETNIK d.o.o. iz Maribora (in PE PSC RADLJE OB DRAVI), zastopnik za vozila RENAULT, NISSAN, DACIA IN SUBARU za svojo poslovno enoto v PE PSC RADLJE OB DRAVI, kjer imamo že več kot 15 let lasten avtosalon z servisno delavnico in zelo dober mali kolektiv sodelavcev, zaposli SPREJEMNIKA/ORGANIZATORJA DELA V SERVISNO DELAVNICO z  DOBRIM POZNAVANJEM AVTOMEHANIČNIH DEL IN EKONOMIJE ZA DELO V POSLOVNI ENOTI PSC RADLJE OB DRAVI. Delo poteka z strankami, sprejemom in organizacijo dela v avtomehanični delavnici. Zato je poznavanje ekonomije in strojništva pogoj.   Delo poteka v urejenih delovnih pogojih v PE PSC RADLJAH OB DRAVI z izkušeno ekipo3 AVTOMEHANIKOV. 
Delovni čas je dnevno od ponedeljka do petka od 7.00 do 16.00. Prav tako dežurstvo ena Sobota mesečno od 8:00 do 12:00. Nedelje in prazniki so dela prosti. Vsaka morebitna nadura se plača. Izobraževanje od zaposlitvi za nedoločen čas je zagotovljeno in plačano s strani delodajalca.  Skupno mesečno plačilo ob polni mesečni prisotnosti na delu in vsaj 90% skupni realizaciji prodanih urah se začne pri = 1.300.- eur izplačila na mesec. Osebni dohodek se povečuje v odvisnosti od nadalje prodanih delovnih ur in kvalitete dela. Delovni pogoji so urejeni. 


Vaše prijave z življenjepisom, dokazili o izpolnjevanju pogojev ter osebnimi pričakovanji, pričakujemo  preko e-sistema Mojedelo.com.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

IŠČEMO SPREJEMNIKA/ORGANIZATORJA DELA V SERVISNO DELAVNICO DEL DOBRIM POZNAVANJEM AVTOMEHANIČNIH DEL IN STROJNIŠTVA ZA DELO V POSLOVNI ENOTI PSC RADLJE OB DRAVI.

Podjetje AVTO KOLETNIK d.o.o. iz Maribora (in PE PSC RADLJE OB DRAVI), zastopnik za vozila RENAULT, NISSAN, DACIA IN SUBARU za svojo poslovno enoto v PE PSC RADLJE OB DRAVI, kjer imamo že več kot 15 let lasten avtosalon z servisno delavnico in zelo dober mali kolektiv sodelavcev, zaposli SPREJEMNIKA/ORGANIZATORJA DELA V SERVISNO DELAVNICO z DOBRIM POZNAVANJEM AVTOMEHANIČNIH DEL IN EKONOMIJE ZA DELO V POSLOVNI ENOTI PSC RADLJE OB DRAVI. Delo poteka z strankami, sprejemom in organizacijo dela v avtomehanični delavnici. Zato je poznavanje ekonomije in strojništva pogoj. Delo poteka v urejenih delovnih pogojih v PE PSC RADLJAH OB DRAVI z izkušeno ekipo3 AVTOMEHANIKOV.
Delovni čas je dnevno od ponedeljka do petka od 7.00 do 16.00. Prav tako dežurstvo ena Sobota mesečno od 8:00 do 12:00. Nedelje in prazniki so dela prosti. Vsaka morebitna nadura se plača. Izobraževanje od zaposlitvi za nedoločen čas je zagotovljeno in plačano s strani delodajalca. Skupno mesečno plačilo ob polni mesečni prisotnosti na delu in vsaj 90% skupni realizaciji prodanih urah se začne pri = 1.300.- eur izplačila na mesec. Osebni dohodek se povečuje v odvisnosti od nadalje prodanih delovnih ur in kvalitete dela. Delovni pogoji so urejeni.

Kaj pričakujemo


Kaj nudimo


Izberi področje dela