Inženir naprednega zagotavljanja kakovosti

V Danfoss Trati ponujamo priložnost, da se pridružite vodilnemu podjetju na globalnem trgu na področju ogrevanja, hlajenja in klimatizacije. Izkusite zadovoljstvo, ki izhaja iz razvoja in izdelave trajnostnih in kakovostnih rešitev za ljudi po vsem svetu in uporabe znanja in izkušenj za globalne spremembe.

Če zaupate v svoje ideje in ste pripravljeni na nov izziv, se nam pridružite kot: 

Strateški nabavnik (m/ž)

in prevzemite odgovornost za nabavo v eni ali več materialnih skupinah ter izvedbo nabavnih projektov. 

S pridružitvijo Danfossu boste postali del mednarodnega okolja strokovnjakov s številnimi možnostmi za nadaljnji razvoj kariere. Veselimo se odkriti, kako lahko vplivate na trajnostni jutri! 

Prijave so možne preko Danfossove zaposlitvene strani (spodaj), sprejemamo pa jih, dokler procesa ne zaključimo z izbranim/-o kandidatom/-ko. 

Več o odgovornostih in pričakovanjih ter gumb za spletno prijavo najdete na Danfossovi zaposlitveni strani – tukaj
Danfoss Trata je del mednarodne korporacije Danfoss s sedežem na Danskem z odličnimi poslovnimi rezultati, globalno prisotnostjo in vodilno vlogo na področju daljinskega ogrevanja in hlajenja. Ponujamo inovativne, energetsko učinkovite in do okolja prijazne rešitve ter globalno delovno okolje z neomejenimi možnostmi za rast in razvoj.

V Sloveniji razvijamo in proizvajamo komponente daljinskega ogrevanja, HVAC, prenosnike toplote in ventile za hidravlično uravnoteženje.

Uvrščamo se med najuspešnejša slovenska podjetja, saj imamo jasne cilje, vrhunske kompetence in željo po zmagi. Delamo v sodobnih laboratorijih, z najnovejšimi tehnologijami in orodji.