Strojni mehanik (m/ž)

11.6.2024
KLS LJUBNO d.o.o.
Ljubno ob Savinji
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

KLS je storitveno naravnano podjetje in se maksimalno potrudimo za vsakega kupca. Mi razumemo kupčevo osredotočenost na rast kakovosti izdelkov, storitev in pravočasnih dobav. Zato je naša skrb posvečena temu, da so proizvodi, ki jih dobavljamo: kakovostni, brez reklamacij in pravočasno dobavljeni.

Smo zelo odgovorno podjetje. Naš cilj ni kratkoročno doseganje dobičkov, ampak dolgoročno in strateško sodelovanje z našimi odjemalci in dobavitelji.

Združili smo visoko kakovost proizvodov, pravočasnost dobav, visoko fleksibilnost pri izpolnjevanju posebnih zahtev odjemalcev s cenovno konkurenčnostjo.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Podjetje KLS je pomemben globalni dobavitelj avtomobilske industrije. Naše podjetje je specializirano za izdelavo zobatih obročev, za vztrajnike osebnih vozil, tovornih vozil in delovnih strojev. Poleg zobatih obročev pa izdelujemo tudi signalne in masne obroče ter obroče, ki se vgrajujejo v hibridna in električna vozila.

VIZIJA IN MISIJA

Osnovni cilj družbe je dolgoročno uspešno in stabilno poslovanje. Za dosego tega cilja je potreben stalen napredek in razvoj družbe. Da bi se družba lahko stalno in uspešno razvijala mora vlagati dovolj velika finančna sredstva v razvoj trga, proizvodov, procesov in kadrov. Zato mora družba trajno poslovati s tako visoko dodano vrednostjo, ki bo omogočila dolgoročno optimalno poslovanje in razvoj družbe. Optimalno poslovanje razumemo kot stalno povečevanje zadovoljstva odjemalcev, lastnikov, zaposlenih, dobaviteljev in okolja.

Takšen cilj lahko dosegamo le tako, da naša družba dobavljala svoje proizvode najnaprednejšim odjemalcem po svetu in povečuje svoj tržni delež na svetovnem trgu. Zato je naša največja skrb namenjena temu, da svojim odjemalcem dobavljamo proizvode, ki v celoti izpolnjujejo njihove zahteve in pričakovanja glede kakovosti proizvodov in storitev, pravočasnosti dobav ter hkrati izpolnjujemo vse njihove posebne zahteve.

Vemo, da je kakovost proizvodov, rast produktivnosti in sposobnost pravočasnega dobavljanja ob hkratni skrbi za naše okolje možno doseči le z učinkovitim skupinskim in strokovnim delom zaposlenih, kar je zajeto v vseh planih KLS.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Poslovna kultura družbe KLS temelji na visoki stopnji medsebojnega spoštovanja vseh, ki sodelujemo pri doseganju ciljev družbe KLS. Prepričani smo, da poslovna politika temelječa na medsebojnem spoštovanju vseh, ki sodelujemo pri določenem proizvodu, lahko prinaša najboljše rezultate.

KLS je dober delodajalec. S stalnim napredkom podjetja odpiramo nova delovna mesta in zaposlujemo nove sodelavce. Svojo največjo pozornost posvečamo graditvi dobrih odnosov z zaposlenimi. Naši medsebojni odnosi temeljijo na medsebojnem spoštovanju. Zavedamo se, da so zadovoljni in strokovno usposobljeni zaposleni zelo pomembni za uspešno delo družbe in njeno stalno povečevanje konkurenčnosti.

Naša kadrovska politika zato sloni na povečevanju deleža ključnih kadrov v skupnem številu zaposlenih. Čim večje število najodgovornejših strokovnih in vodstvenih kadrov želimo pridobiti z vertikalno mobilnostjo kadrov v podjetju.

KLS LJUBNO d.o.o.
Loke 36
3333 Ljubno ob Savinji
http://www.kls.si/

Dejavnost:
Kovinski izdelki in oprema; Avtodeli
Število zaposlenih:
250 do 499 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

PLANIRANO ŠTEVILO ZAPOSLENIH PO PODROČJU DELA

Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije 1
Proizvodnja 1
Računalništvo, programiranje 1
Strojništvo, metalurgija, rudarstvo 1
Transport, nabava in logistika 1
Upravljanje, svetovanje, vodenje 1
Znanost, tehnologija 1


KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Od novih sodelavcev pričakujemo samostojnost in samoiniciativnost pri delu. Prav tako pričakujemo strokovnost in pripravljenost na nenehno izpopolnjevanje znanj in prilagajanje na spremembe.
Od vseh zaposlenih pričakujemo tudi inovativnost. Zlasti pa jo pričakujemo od strokovnega in vodstvenega kadra.
Pomembna sestavina naše kadrovske politike je pripadnost in lojalnost družbi KLS. Iz poslovne kulture podjetja izhaja poudarek na etičnost pri delu, v obnašanju, medsebojnih odnosih in komuniciranju znotraj in zunaj podjetja.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Nagrajevanje in ocenjevanje zaposlenih

V našem podjetju se zavedamo pomembnosti doseganja odličnih rezultatov, zato poleg rednih mesečnih prihodkov zaposlene tudi dodatno nagrajujemo za njihovo dobro in odgovorno delo.
V podjetju izplačujemo 13. plačo, kot božičnico. Izplačujemo tudi 14. plačo, ki predstavlja letno nagrado in je odvisna od doseženih ciljev posameznika.
V podjetju prepoznavamo dobre rezultate in napredek sodelavcev že med letom zato smo uvedli tudi kvartalne pohvale Nagrajujemo koristne in inovativne predloge.
Vsakemu sodelavcu pa podjetje vplačuje tudi dodatno pokojninsko zavarovanje.
V podjetu imamo tudi športno društvo, ki nekajkrat letno organizira prijetna druženja.

Odgovornost do zaposlenih

Podjetje KLS ustvarja delovna mesta z visoko dodano vrednostjo. Sodelavci se v našem podjetju spoznajo z najnovejše tehnologije in prispevajo k nadaljnjemu inovativnemu razvoju podjetja. Torej ima vsak sodelavec odlične možnosti za osebni ter strokovni razvoj. Spodbujamo usposabljanje na delovnem mestu, ki se začne z uvajalnim programom, nadaljuje pa skozi redno delo in stalne izboljšave

Izobraževanje in usposabljanje

Zaradi vpetosti v napredno avtomobilsko industrijo ponujamo odlične priložnosti za učenje, kar je temelj strokovne rasti zaposlenih. Imamo najsodobnejšo tehnologijo in sledimo svetovnim strokovnim trendom ter jih implementiramo v naše delovno okolje. Skrbimo za stalen razvoj zaposlenih in še naprej spodbujamo interni prenos znanj.

d

Že 20 let rastemo. S kakovostnim in odgovornim delom smo naredili velik napredek in presegli visoko postavljene cilje. Še naprej hočemo ostati najboljše podjetje v svoji panogi na svetu in med najuspešnejšimi slovenskimi podjetji ter s tem zagotavljati dolgoročno stabilnost podjetja in varno prihodnost za zaposlene. Pred nami so novi izzivi napredka. V prihodnjem 5 letnem obdobju bomo v razvoj proizvodov, procesov in zaposlenih vložili preko 12 mio ter investirali v posodobitev procesov in povečanje proizvodnje več kot 60 mio eur.

Zato k sodelovanju vabimo novega sodelavca:

STROJNI MEHANIK

Kratek opis del in nalog: 

 • izvajanje preventivnih pregledov strojev in opreme
 • izvajanje letnega remonta
 • redno vzdrževanje
 • intervencijska popravila
 • sodelovanje pri nameščanju in zagonu nove opreme in strojev

Pričakujemo:

 • IV. ali V. stopnjo izobrazbe, strojne smeri;
 • delovne izkušnje na podobnih delih; 
 • samoiniciativo in pripravljenost za nadaljnje usposabljanje;
 • odgovornost, natančnost,  zanesljivost in urejenost pri delu.

Vsem bodočim sodelavcem nudimo:

 • delo v perspektivnem, hitro rastočem podjetju in v dobrih delovnih pogojih,
 • dolgoročno sodelovanje,
 • možnosti strokovnega in osebnega razvoja in napredovanja,
 • redno in dobro plačilo.

Prijavite se lahko preko obrazca na naši spletni strani http://www.kls.si/sl/kadri/prijava.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Že 20 let rastemo. S kakovostnim in odgovornim delom smo naredili velik napredek in presegli visoko postavljene cilje. Še naprej hočemo ostati najboljše podjetje v svoji panogi na svetu in med najuspešnejšimi slovenskimi podjetji ter s tem zagotavljati dolgoročno stabilnost podjetja in varno prihodnost za zaposlene. Pred nami so novi izzivi napredka. V prihodnjem 5 letnem obdobju bomo v razvoj proizvodov, procesov in zaposlenih vložili preko 12 mio ter investirali v posodobitev procesov in povečanje proizvodnje več kot 60 mio eur.

Zato k sodelovanju vabimo nove sodelavce: STROJNI MEHANIK

Kratek opis del in nalog:
• izvajanje preventivnih pregledov strojev in opreme
• izvajanje letnega remonta
• redno vzdrževanje
• intervencijska popravila
• sodelovanje pri nameščanju in zagonu nove opreme in strojev

Kaj pričakujemo

• IV. ali V. stopnjo izobrazbe, strojne smeri;
• delovne izkušnje na podobnih delih;
• samoiniciativo in pripravljenost za nadaljnje usposabljanje;
• odgovornost, natančnost, zanesljivost in urejenost pri delu.

Kaj nudimo

• delo v perspektivnem, hitro rastočem podjetju in v dobrih delovnih pogojih
• dolgoročno sodelovanje
• možnosti strokovnega in osebnega razvoja in napredovanja
• redno in dobro plačilo

Prijavite se lahko preko obrazca na naši spletni strani http://www.kls.si/sl/kadri/prijava.

KLS LJUBNO d.o.o.
Loke 36
3333 Ljubno ob Savinji
http://www.kls.si/

Dejavnost:
Kovinski izdelki in oprema; Avtodeli
Število zaposlenih:
250 do 499 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela