Strojnik m/ž

8.4.2021
Surovina d.o.o.
Maribor
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Surovina d.o.o.
Spletna stran:

Delavec v proizvodnji (m/ž)

V Surovini, poslovni enoti na Teznu, Lahova ul. 38-40, Maribor, za določen čas  3 mesecev (z možnostjo podaljšanja) zaposlimo:

Strojnika m/ž

Opis del in nalog:

Vozi ter upravlja mobilne in stabilne delovne stroje, v skladu z njihovim namenom; dela z vsemi napravami, ki so na strojih  ter z enakimi in podobnimi stabilnimi napravami; skrbi za pravilno razkladanje in nakladanje; skrbi za vzdrževanje stroja in naprav na njem; za stroje in naprave vodi ustrezno dokumentacijo; opravlja fizična dela pri transportu materiala in pri vzdrževanju, naklada in razklada transportna sredstva in delovne priprave; po potrebi čisti, sortira, stiska, reže, razstavlja, lupi, različne materiale kovinskega in nekovinskega izvora, komunalne odpadke, kosovne odpadke, stroje, gradbene objekte in postrojenja ter druge predmete.  Opravlja dela po nalogu nadrejenega, za katera je strokovno usposobljen, poučen in preverjen za varno delo ter je za vsako delovno opravilo tudi zdravstveno sposoben.

Pogoji:

  • IV. /srednje poklicno in podobno  izobraževanje; zaželena smer  strojna, tehnična
  • V./srednje tehniško in drugo strokovno in splošno  izobraževanje; zaželena smer strojna, tehnična

Vloge posredujte na naslov  Surovina d.o.o., Ul.Vita Kraigherja 5, 2000 Maribor ali po elektronski pošti metka.meglic@surovina.com do 15.04.2021.

Ne odlašaj!
Še 6 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

V Surovini, poslovni enoti na Teznu, Lahova ul. 38-40, Maribor, za določen čas 3 mesecev (z možnostjo podaljšanja) zaposlimo strojnika m/ž.

Opis del in nalog:
Vozi ter upravlja mobilne in stabilne delovne stroje, v skladu z njihovim namenom; dela z vsemi napravami, ki so na strojih ter z enakimi in podobnimi stabilnimi napravami; skrbi za pravilno razkladanje in nakladanje; skrbi za vzdrževanje stroja in naprav na njem; za stroje in naprave vodi ustrezno dokumentacijo; opravlja fizična dela pri transportu materiala in pri vzdrževanju, naklada in razklada transportna sredstva in delovne priprave; po potrebi čisti, sortira, stiska, reže, razstavlja, lupi, različne materiale kovinskega in nekovinskega izvora, komunalne odpadke, kosovne odpadke, stroje, gradbene objekte in postrojenja ter druge predmete. Opravlja dela po nalogu nadrejenega, za katera je strokovno usposobljen, poučen in preverjen za varno delo ter je za vsako delovno opravilo tudi zdravstveno sposoben.

Kaj pričakujemo

• IV. /srednje poklicno in podobno izobraževanje; zaželena smer strojna, tehnična
• V./srednje tehniško in drugo strokovno in splošno izobraževanje; zaželena smer strojna, tehnična

Kaj nudimo

Vloge posredujte na naslov Surovina d.o.o., Ul.Vita Kraigherja 5, 2000 Maribor ali po elektronski pošti metka.meglic@surovina.com do 15.04.2021

Izberi področje dela