Strokovni sodelavec v oddelku pravne službe (m/ž)

5.5.2021
HOFER trgovina d.o.o.
Lukovica
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Uspešni koncepti prepričajo s tem, da so enostavni in jasno razumljivi vsakomur. Temu načelu sledimo tudi pri HOFERju. V Sloveniji se že več kot 15 let osredotočamo na bistvo in prav zaradi naše izbrane ponudbe najkakovostnejših izdelkov po najugodnejših cenah smo si prislužili zaupanje na tisoče kupcev in tako postali eden najbolj priljubljenih trgovcev z živili v Sloveniji.

Vse to dosežemo tako, da se vedno osredotočamo na bistvo:

 • jasno začrtana stalna ponudba,
 • brezkompromisna filozofija kakovosti,
 • dovršen, enoten prodajni sistem,
 • odgovornost do sodelavcev in partnerjev,
 • kakovostne lastne blagovne znamke.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Podjetje HOFER je del mednarodne verige in eno večjih trgovskih podjetij v Sloveniji. Prisotni smo v skoraj vseh večjih slovenskih krajih s 86 HOFER trgovinami in našo zgodbo soustvarja že več kot 1900 zaposlenih.

Kot eno izmed vodilnih podjetij na področju maloprodaje s široko mrežo poslovalnic po Sloveniji soustvarjamo prihodnost trgovinske panoge.


VIZIJA IN CILJI

Zavedamo se odgovornosti, ki jo nosimo kot eden vodilnih trgovcev v Sloveniji. V okviru iniciative Danes za jutri vztrajamo na trajnostni pridelavi surovin in skrbimo za varovanje okolja. Z vedno večjim izborom ekoloških izdelkov, zmanjševanjem uporabe pesticidov in umetnih prehrambnih dodatkov ter zagotavljanjem kakovosti naših izdelkov skrbimo za zdravo prehrano naših kupcev.

Vemo, da so ključ do uspeha ljudje. Na eni strani so naši sodelavci, ki soustvarjajo našo zgodbo o uspehu, in poslovni partnerji, s katerimi vzdržujemo odlične dolgoročne odnose. Zagotavljamo, da so pri proizvodnji upoštevani strogi socialni standardi. Na drugi strani so kupci, ki nam zato zaupajo in ostajajo zvesti. Podpiramo tudi številne dobrodelne organizacije, s katerimi nas družijo skupni cilji.

Prihodnost podjetja bomo še naprej gradili na trajnostnem pristopu do celotne poslovne verige in ostali »več kot fer«.


ORGANIZACIJSKA STRUKTURA IN KLIMA

V središču našega podjetniškega delovanja so ljudje. Podjetje HOFER sestavljamo sodelavci, ki nas povezujejo skupne vrednote. Kot glavne prepoznavamo odgovornost, zanesljivost in enostavnost. Te so vodilo za vse, kar počnemo, pa naj gre za odnos do kupcev, sodelavcev ali za vodenje podjetja.

Redno izvajamo ankete med sodelavci in na podlagi rezultatov uvajamo izboljšave. Cenimo znanje, zato vanj aktivno vlagamo, organiziramo pa tudi različne dejavnosti za zdravje in dobro počutje sodelavcev.


Prijave sprejemamo preko našega spletnega portala kariera.hofer.si.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

HOFER združuje raznolike poklice na področjih prodaje, logistike in uprave. Sodelavce družijo skupne vrednote in načela, v katerih se morajo prepoznati tudi novi sodelavci. Od njih pričakujemo strokovnost, zanesljivost in skrbnost pri opravljanju dela ter sposobnost sodelovanja in timskega dela.


KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Sodelavcem za opravljanje dela nudimo pošteno plačilo in s številnimi aktivnostmi ustvarjamo prijetno delovno okolje. Z različnimi ugodnostmi skrbimo, da ohranjajo dobro ravnotežje med zasebnim in poklicnim življenjem in se radi vračajo na delo. 

Kot fer delodajalec svojim sodelavcem nudimo zanesljivo delovno okolje, ki omogoča karierno rast. Sodelavci napredujejo skozi plačilne razrede, s tem da se jim plača vsako leto zaposlitve zviša. Vsem sodelavcem po enem letu zaposlitve mesečno vplačujemo v dodatno kolektivno pokojninsko zavarovanje, s preprostim namenom: krepiti finančno varnost v obdobju upokojitve. 

Ponosni smo, da lahko sodelavcem nudimo varno zaposlitev v varnem in perspektivnem podjetju. Skupaj stremimo k uspehu in rasti celotnega podjetja.

Prijave sprejemamo preko našega spletnega portala kariera.hofer.si.

OPIS PRODUKTOV

V naši stalni ponudbi je že več kot 3000 vrst izdelkov, izdelke slovenskih in tujih dobaviteljev iz stalne ponudbe pa dopolnjuje tudi pestra posebna ponudba, ki jo prilagajamo letnim časom in sezonam. Izbran nabor izdelkov je našim kupcem na voljo v tipskih trgovinah, ki so zasnovane tako, da omogočajo hiter in pregleden nakup.

Naš diskontni model sloni na dejstvu, da kupcem ponujamo večinsko izdelke lastnih blagovnih znamk, saj imamo tako popoln nadzor nad kakovostjo. Kupci so pri nas v tem primeru prepričani, da bodo vselej dobili izdelke najvišje kakovosti po najnižji ceni. Slednje je rezultat visokih HOFER standardov in dolgoletnih partnerstev z našimi dobavitelji.

Prijave sprejemamo preko našega spletnega portala kariera.hofer.si.

BONITETE PODJETJA

Kot zanesljiv delodajalec smo ponosni, da lahko sodelavcem nudimo varno zaposlitev v varnem in perspektivnem podjetju. Poleg številnih možnosti izobraževanja in nadaljnjega usposabljanja pod okriljem HOFER AKADEMIJE nudimo svojim sodelavcem številne druge ugodnosti:

 • napredovanje skozi plačilne razrede: sodelavcem se vsako leto zaposlitve plača zviša,
 • dodatno kolektivno pokojninsko zavarovanje,
 • usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja: prilagodljivi zaposlitveni modeli in možnost zaposlitve za krajši delovni čas ter ugodnosti certifikata Družini prijazno podjetje,  
 • priporočilo sodelavca: če smo na priporočilo sodelavca zaposlili novega sodelavca, prejme ta privlačno finančno nagrado,
 • zdravstvena preventiva in športne prireditve: celostni program promocije zdravja na delovnem  mestu, 
 • korporativno prostovoljstvo: v okviru delovnega časa imajo sodelavci možnost opravljati družbeno koristno delo,
 • dodatno leto po porodniški: novopečeni starši po zaključku porodniške odsotnosti lahko koristijo dodatno odsotnost z dela, 
 • dogodki za družine: trenutke, kot so vstop otroka v šolo, nosečnost in jubilej, še dodatno polepšamo z darilnimi paketi,
 • teambuilding in novoletna zabava,
 • opremljeni prostori za odmor, kjer je sodelavcem vedno na voljo brezplačno sveže sadje in zelenjava, 
 • kava in čaj: sodelavci si lahko delovni dan polepšajo z brezplačno kavo in čajem,
 • Sabbatical, ki omogoča sodelavcem daljšo odsotnost z dela. 

Prijave sprejemamo preko našega spletnega portala kariera.hofer.si.

Prijave sprejemamo preko našega spletnega portala kariera.hofer.si.

Tehnični asistent vodje investicij

HOFER ni le trgovina, HOFER smo ljudje. Kot fer delodajalec svojim sodelavcem nudimo zanesljivo delovno okolje, ki omogoča karierno rast.

Smo eno izmed vodilnih podjetij na področju maloprodaje s široko mrežo poslovalnic po Sloveniji. Poslovno skupino mednarodnega podjetja HOFER  tvorijo podjetja v Sloveniji, Avstriji, južni Nemčiji, Švici, Veliki Britaniji, na Irskem, Madžarskem, v Italiji, Združenih državah Amerike, v Avstraliji in na Kitajskem.
Če si želite postati del mednarodne verige z dolgo tradicijo in uveljavljeno blagovno znamko, v kateri skupaj ustvarjamo prihodnost trgovinske panoge, vas vabimo, da se pridružite naši ekipi.

Za sodelovanje pri doseganju ciljev in strategije podjetja HOFER, iščemo sodelavca/ko za delovno mesto:

Strokovni sodelavec v oddelku pravne službe (m/ž)

Delovne naloge

 • izvajanje delovnih nalog na področju civilnega prava, predvsem prava varstva potrošnikov, pogodbenega prava in stvarnega prava,
 • priprava pravnih mnenj in internih aktov,
 • priprava in pregled pogodb,
 • organizacija in izvajanje drugih del, ki se tičejo dejavnosti delodajalca,
 • ostala dela in naloge po navodilu vodje.

Pričakujemo

 • vsaj VI. stopnjo pravne izobrazbe,
 • dobro poznavanje civilnega prava, predvsem prava varstva potrošnikov, pogodbenega prava in stvarnega prava,
 • vsaj 1 leto izkušnj s področja prava varstva osebnih podatkov in področja skladnosti predstavljajo prednost,
 • zelo dobro znanje nemškega in angleškega jezika,
 • dobro poznavanje dela z osebnim računalnikom,
 • odlična pisna in ustna komunikacija,
 • organizacijske sposobnosti,
 • nekaznovanost.

Nudimo

 • delovno razmerje za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom,
 • možnost razvoja in izobraževanja znotraj mednarodnega podjetja,
 • dinamično delo, ki prinaša veliko novih znanj in izzivov,
 • obsežen program uvajanja in urejeno delovno okolje,
 • mlad in pozitiven tim, ki vam bo vedno pripravljen pomagati,
 • družini prijazno podjetje,
 • šolanja v sklopu HOFER AKADEMIJE,
 • dodatne ugodnosti (HOFER ugodnosti).

Kraj opravljanja dela

1225 Lukovica, Kranjska cesta 1

Rok prijave
14.05.2021

Prijava preko spleta

Za prijavo uporabite naš spletni portal in naložite svoj življenjepis in motivacijsko pismo. Zagotavljamo vam zaupno obravnavo prijav

Prijava preko spleta

Ne odlašaj!
Še 3 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

HOFER ni le trgovina, HOFER smo ljudje. Kot fer delodajalec svojim sodelavcem nudimo zanesljivo delovno okolje, ki omogoča karierno rast.

Smo eno izmed vodilnih podjetij na področju maloprodaje s široko mrežo poslovalnic po Sloveniji. Poslovno skupino mednarodnega podjetja HOFER tvorijo podjetja v Sloveniji, Avstriji, južni Nemčiji, Švici, Veliki Britaniji, na Irskem, Madžarskem, v Italiji, Združenih državah Amerike, v Avstraliji in na Kitajskem.

Če si želite postati del mednarodne verige z dolgo tradicijo in uveljavljeno blagovno znamko, v kateri skupaj ustvarjamo prihodnost trgovinske panoge, vas vabimo, da se pridružite naši ekipi.

Za sodelovanje pri doseganju ciljev in strategije podjetja HOFER, iščemo sodelavca/ko za delovno mesto:
Strokovni sodelavec v oddelku pravne službe (m/ž)

Delovne naloge
- izvajanje delovnih nalog na področju civilnega prava, predvsem prava varstva potrošnikov, pogodbenega prava in stvarnega prava,
- priprava pravnih mnenj in internih aktov,
- priprava in pregled pogodb,
- organizacija in izvajanje drugih del, ki se tičejo dejavnosti delodajalca,
- ostala dela in naloge po navodilu vodje.

Kaj pričakujemo

- vsaj VI. stopnjo pravne izobrazbe,
- dobro poznavanje civilnega prava, predvsem prava varstva potrošnikov, pogodbenega prava in stvarnega prava,
- vsaj 1 leto izkušnj s področja prava varstva osebnih podatkov in področja skladnosti predstavljajo prednost,
- zelo dobro znanje nemškega in angleškega jezika,
- dobro poznavanje dela z osebnim računalnikom,
- odlična pisna in ustna komunikacija,
- organizacijske sposobnosti,
- nekaznovanost.

Kaj nudimo

- delovno razmerje za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom,
- možnost razvoja in izobraževanja znotraj mednarodnega podjetja,
- dinamično delo, ki prinaša veliko novih znanj in izzivov,
- obsežen program uvajanja in urejeno delovno okolje,
- mlad in pozitiven tim, ki vam bo vedno pripravljen pomagati,
- družini prijazno podjetje,
- šolanja v sklopu HOFER AKADEMIJE,
- dodatne ugodnosti (HOFER ugodnosti).

Kraj opravljanja dela
​1225 Lukovica, Kranjska cesta 1​

Rok prijave
14. 5. 2021​

Prijava preko spleta
Za prijavo uporabite naš spletni portal in naložite svoj življenjepis in motivacijsko pismo. Zagotavljamo vam zaupno obravnavo prijav.

Izberi področje dela