Strokovni sodelavec v oddelku premoženjskih zavarovanj (m/ž)

11.6.2024
GRAWE zavarovalnica d.d.
Maribor
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
GRAWE zavarovalnica d.d.
GRAWE d.d.
Gregorčičeva ulica 39
2000 Maribor


GRAWE zavarovalnica d.d. je del mednarodnega koncerna GRAWE z več kot 190-letno tradicijo. Uspešen in preudaren razvoj koncerna GRAWE je zgradil ime, ki se povezuje s finančno močjo, stabilnostjo in investicijskim portfeljem.
Dejavnost:
Zavarovalne storitve

Število zaposlenih:
Ni podatka o zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):


Spletna stran:

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Lastnosti, ki so za tovrstno delo izrednega pomena – sposobnost komunikacije, pošten odnos do strank, prilagodljivost glede delovnega časa, željo po dodatnih izobraževanjih.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Nagrajevanje in ocenjevanje zaposlenih

Plačna politika je zelo pomemben motivacijski faktor, česar se v GRAWE zavarovalnici d.d. zavedamo, zato posameznikom zagotavljamo stimulativen in nadpovprečen zaslužek.

Odgovornost do zaposlenih

Glede na svoje bogate, skoraj 200 letne izkušnje si v GRAWE zavarovalnici d.d. prizadevamo zagotavljati zaposlenim zdravo delovno okolje, v katerem imajo možnost razvijati svoje sposobnosti. S pomočjo t.i. GRAWE KARIERE posameznikom na področju trženja, omogočamo postopen karierni razvoj. Kar nekaj med njimi je že doseglo visoko karierno stopnjo in se odločilo odpreti lastno podjetje in danes se uvrščajo med naj uspešnejše v zavarovalni panogi.

Izobraževanje in usposabljanje

Z lastno GRAWE AKADEMIJO in priznanimi mednarodnimi predavatelji omogočamo sodelavcem konstantno izobraževanje in usposabljanje na različnih področjih in s tem pripomoremo k strokovnemu napredovanju in osebni rasti posameznikov.

Ugodnosti za delojemalce

  • Možnost nadaljnjega šolanja: Da
  • Možnost opravljanja študentske prakse: Da

Druge ugodnosti:

Možnost nadalnjega šolanja obstaja, saj imamo lastno izobraževalno akademijo, kjer nudimo možnost nadgradnje znanja na vseh področjih delovanja.

   

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

V več kot 28 letih delovanja v Sloveniji je GRAWE zavarovalnica, d. d., postala pomemben ponudnik zavarovalnih storitev. GRAWE ponuja vse vrste zavarovanj za fizične osebe in tudi zavarovanja, ki jih potrebujejo mala in srednja podjetja.

Našim strankam ponujamo visokokakovostno storitev, ki je usmerjena k njihovim potrebam, in dolgoročno jamstvo za njihovo varnost. Skupina GRAWE dosega v razvrstitvi Standard & Poors oceno A. Osnova zanjo so močna finančna stabilnost in premišljene, varne naložbe.

GRAWE Avtomobilska zavarovanja

Iskanje ugodnega avtomobilskega zavarovanja je precej preprosto početje, nekaj povsem drugega pa je iskanje zavarovanja, ki se popolnoma prilega vašemu avtomobilu in vašim voznim navadam. Če iščete zavarovanje za svojega zvestega sovoznika, izberite zavarovanje GRAWE AVTO, saj dobite to, kar resnično potrebujete.

GRAWE Premoženjska zavarovanja

GRAWE Zavarovalnica d.d. svojom strankam nudi več vrst premoženjskih zavarovanj. Omogočajo vam zavarovanje nepremičnin, podjetniška zavarovanja, turistična zavarovanja, zavarovanje odgovornosti in ostale ostale oblike premoženskih zavarovanj.

GRAWE Nezgodna zavarovanja

Zavarovanje GRAWE NEZGODA vas 24 ur na dan spremlja, kjerkoli ste. Dodatna nezgodna kritja vam zagotavljajo ustrezno finančno varnost tudi v primeru nesreče.

GRAWE Življenjska zavarovanja

GRAWE Zavarovalnica svojim strankam nudi dve obliki življenjskega zavarovanja: klasična življenjska zavarovanja ter naložbena življenjska zavarovanja.

Klasično življenjsko zavarovanje je zajamčeno zavarovanje, ki vam in vašim najbližjim zagotavlja finančno varnost in neodvisno prihodnost.

Dober finančni načrt je verjetno ena najbolj preudarnih odločitev, ki jih lahko sprejmete za svojo prihodnost. Naredite korak k uresničitvi svojih sanj in se odločite za eno izmed naložbenih življenjskih zavarovanj.Vodja prodaje za področje Goriške

Ne odlašaj!
Še 4 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

• pomoč pri pripravi tarif za premoženjska zavarovanja,
• razvoj ter priprava novih zavarovalnih produktov,
• spremljanje, korigiranje in posodobitev obstoječih premoženjskih produktov,
• spremljanje konkurenčnih produktov,
• reševanje kompleksnejših nalog na svojem strokovnem področju,
• sodelovanje z GRAWE AG ter drugimi zavarovalnimi družbami v koncernu,
• strokovna podpora sodelavcem ter zunanjim partnerjem,
• podpora pri pripravi računalniških programov v zvezi z premoženjskim zavarovanjem,
• administrativna pomoč škodnim referentom in cenilcem škod,
• ocena in prevzem rizikov v zavarovanje.

Kaj pričakujemo

• najmanj VI/1. stopnjo izobrazbe (višješolska, višja strokovna in podobna izobrazba - SOK raven 6);
• vsaj 3 leta delovnih izkušenj;
• znanje angleškega ali nemškega jezika;
• visoko stopnjo znanja slovenskega jezika (tekoče govorno in pisno sporazumevanje na vseh področ-jih);
• zanesljivost, skrben in odgovoren način dela, samoiniciativnost, sposobnost določanja prioritet in samostojne organizacije

Kaj nudimo

• zaposlitev za nedoločen čas s šest mesečno poskusno dobo,
• uvajanje v delo, onboarding, delo v hitro rastočem in urejenem delovnem okolju, redno izpopolnjevanje in strokovno izobraževanje.

Kraj opravljanja dela: Maribor.

Vabimo vas, da vlogo z življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev do 20. 6. 2024 podate s
prijavnim obrazcem preko portala MojeDelo.com.

GRAWE d.d.
Gregorčičeva ulica 39
2000 Maribor
https://www.grawe.si/

Dejavnost:
Zavarovalne storitve


GRAWE zavarovalnica d.d. je del mednarodnega koncerna GRAWE z več kot 190-letno tradicijo. Uspešen in preudaren razvoj koncerna GRAWE je zgradil ime, ki se povezuje s finančno močjo, stabilnostjo in investicijskim portfeljem.
Število zaposlenih:
Ni podatka o zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela