Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Strokovni sodelavec za finance

16.5.2017
Grawe zavarovalnica d.d.
Maribor
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Grawe zavarovalnica d.d.

Zaposlovanje v podjetju Grawe zavarovalnica d.d.KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Lastnosti, ki so za tovrstno delo izrednega pomena – sposobnost komunikacije, pošten odnos do strank, prilagodljivost glede delovnega časa, željo po dodatnih izobraževanjih.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Nagrajevanje in ocenjevanje zaposlenih

Plačna politika je zelo pomemben motivacijski faktor, česar se v GRAWE Zavarovalnici d.d. zavedamo, zato posameznikom zagotavljamo stimulativen in nadpovprečen zaslužek.

Odgovornost do zaposlenih

Glede na svoje bogate, skoraj 181 letne izkušnje si v Grawe d.d. prizadevamo zagotavljati zaposlenim zdravo delovno okolje, v katerem imajo možnost razvijati svoje sposobnosti. S pomočjo t.i. GRAWE Kariere posameznikom na področju trženja, omogočamo postopen karierni razvoj. Kar nekaj med njimi je že doseglo visoko karierno stopnjo in se odločilo odpreti lastno podjetje in danes se uvrščajo med naj uspešnejše v zavarovalni panogi.

Izobraževanje in usposabljanje

Z lastno Grawe Akademijo in priznanimi mednarodnimi predavatelji omogočamo sodelavcem konstantno izobraževanje in usposabljanje na različnih področjih in s tem pripomoremo k strokovnemu napredovanju in osebni rasti posameznikov.

Ugodnosti za delojemalce

  • Možnost nadaljnjega šolanja: Da
  • Možnost opravljanja študentske prakse: Da

Druge ugodnosti:

Možnost nadalnjega šolanja obstaja, saj imamo lastno izobraževalno akademijo, kjer nudimo možnost nadgradnje znanja na vseh področjih delovanja.

Produkti in storitve Grawe zavarovalnica d.d.


NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

GRAWEelite

Ste sposobni, ustvarjalni, vodite in ostali vam sledijo, finančno ste uspešni in nato čez noč zbolite in ostanete brez vsega. Ostanete sami, ostali pa gredo lepo naprej brez vas. Tega si seveda nihče ne želi, se pa dogaja tudi najboljšim. Življenje je samo eno, pogostih sodobnih življenjsko nevarnih bolezni pa najmanj devet. In za vse te primere se lahko zavarujete z življenjskim zavarovanjem GRAWEelite.

Z novim programom GRAWEelite zavarujete vaše življenje in istočasno tudi vaše zdravje.

GRAWEelite je življenjsko zavarovanje, kjer izplačamo denar ob izteku zavarovalne dobe, ob naravni smrti, ob smrti zaradi bolezni in smrti v primeru nezgode ter dodatno ob diagnozi ene od zavarovanih težkih bolezni. Bolezen kot rak, srčni infarkt ali možganska kap so ene izmed težkih bolezni. Statistika kaže, da bo eden od treh ljudi v razvitem svetu zbolel za eno od teh težkih bolezni. S primernim zdravljenjem, z dosežki moderne medicine in programom GRAWEelite si ustvarite najboljše možnosti za rehabilitacijo.

NE POSTAVLJAJTE SVOJEGA ZDRAVJA NA KOCKO

Bolezni, ki so še pred leti bile neozdravljive, je danes možno uspešno zdraviti in možnost ozdravitve je večja kot kdajkoli prej. Za vse to je potrebna visoka medicinska tehnologija in najboljši specialisti, ki se usposabljajo tudi v tujini. Zdravila, moderne terapije in stalna zdravniška pomoč prav tako povečajo stroške. Zdravljenje težkih bolezni predstavlja veliko finančno breme.

GRAWEapollo plus – Vaš prispevek k boljšemu življenju!

Si upate zazreti v prihodnost? Se veselite vaše zaslužene pokojnine? Hočete to življenjsko obdobje preživeti brezbrižno in finančno brezskrbno?

Izberite že danes pravilno pot za uresničitev vaših ciljev. Prestopite na varno stran z GRAWEapollo plus , življenjskim zavarovanjem z naložbo v mednarodne investicijske sklade. Zavarovanje vključuje zavarovanje za primer smrti in naložbeni del, ki se do konca zavarovalne dobe plemeniti v enem ali več skladih. Zajema dve funkciji: zavarovanje in finančno naložbo – v atraktivnem kombiniranem finančnem produktu, ki je zadnjih nekaj let ena najbolj iskanih naložbenih možnosti na razvitih finančnih in zavarovalnih tržiščih.

GRAWEapollo fix – Vaš izbor za varnejšo prihodnost brez tveganja!

V zadnjih letih smo priča kopici sprememb, ki zadevajo naše vsakdanje življenje – predvsem na finančnem področju. Najprej pokojninske reforme, ki imajo za posledico nizek življenjski standard na jesen življenja, nato so se vrtoglavi donosi slovenskih vzajemnih skladov umirili in v zadnjih letih izkazujejo minimalen donos, pa vse do padca obrestnih mer, kar prinaša nizke donose na vezanih bančnih vlogah. Tako se postavlja vprašanje ali obstaja finančni produkt, ki bi omogočil donosno in hkrati varno obliko plemenitenja sredstev? Pravi odgovor je GRAWEapollo fix - življenjsko zavarovanje vezano na investicijske sklade z garantirano glavnico in donosom.

GRAWEavto – vaš prispevek k varnejši vožnji

Ali veste, da se na leto zgodi več kot 43.000 prometnih nesreč, povzročitelji pa so v večini vozniki osebnih avtomobilov. Zgodbe so različne, bolj ali manj tragične. Ne odlašajte, poskrbite za svojo varnost – odločite se za GRAWEavto zavarovanje. Program GRAWEavto ponuja obvezno zavarovanje avtomobilske odgovornosti, zavarovanje voznika za škodo zaradi telesnih poškodb, zavarovanje avtomobilskega kaska, nezgodno zavarovanje potnikov v motornih vozilih in zavarovanje 24-urne pomoči na cesti – GRAWEmobil.

Opis delovnega mesta

Kakšni so vaši cilji?
Ste ob tem vprašanju pomislili na novo zaposlitev? GRAWE zavarovalnica d.d. razpisuje delovno mesto:
STROKOVNI SODELAVEC ZA FINANCE (M/Ž)
Vaše delo bo zajemalo: • spremljanje, analiziranje in planiranje solventnostnega položaja zavarovalnice, spremljanje finančnih trgov in analitična podpora glede naložb, zbiranje, obdelava in priprava podatkov za poročanje v skladu z direktivo Solventnost II, zbiranje, obdelava in priprava podatkov za poročanje nadzornim organom.

Kaj pričakujemo

Od vas pričakujemo: • VII. stopnjo izobrazbe, smer finance in bančništvo ali računovodstvo, • poznavanje zavarovalno-ekonomskih vsebin in zakonodaje za področje zavarovalništva, • dobro poznavanje računovodskih in finančnih vsebin ter s tem povezane zakonodaje, • dobro poznavanje matematičnih, statističnih in informacijskih orodij, aktivno znanje nemškega jezika, znanje angleškega jezika zaželene izkušnje iz področja zavarovalništva, financ in Solventnosti II, natančnost in zanesljivost.

Kaj nudimo

Nudimo vam delo v hitro rastočem in urejenem delovnem okolju, možnost osebne in poklicne rasti, redno izpopolnjevanje in izobraževanje.
Delo se bo opravljalo na sedežu družbe v Mariboru.
Z izbranim kandidatom bomo sklenili pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.
Prosimo vas, da ponudbo z življenjepisom pošljete na elektronski naslov natasa.hedzet@grawe.si do 10.6.17.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Izberi področje dela