Strokovni sodelavec za informatiko (m/ž)

10.9.2021
Skupina Emil Frey
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Skupina Emil Frey je zasebno švicarsko podjetje, ustanovljeno leta 1924 in je največji evropski trgovec z vozili, ki zaposluje več kot 19 tisoč ljudi.

V Sloveniji združuje 7 podjetij, preko 500 zaposlenih in 12 avtomobilskih znamk.

Skupina Emil Frey je prisotna v Sloveniji že od leta 2016, ko je od Skupine PSA Peugeot Citroën prevzela lastništvo družb Peugeot Slovenija in Citroën Slovenija. Podjetji sta se preimenovali v P Automobil Import, ki skrbi za uvoz in distribucijo vozil Peugeot v Sloveniji in BiH ter C Automobil Import uvoznika in distributerja vozil Citroën in DS v Sloveniji in BiH.


Z lanskim letom je Skupina Emil Frey v Sloveniji razširila svoj poslovni model z nakupom podjetij:
Z letošnjim letom je Skupina Emil Frey ustanovila podjetji Frey services in Emil Frey Avtocenter. Skupina Emil Frey v Sloveniji pod eno streho združuje distribucijo avtomobilov naslednjih avtomobilskih znamk:
Več v zavihku "Portfolio".

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Zavedamo se, da so samo zadovoljni zaposleni zanesljivi in zvesti zaposleni, ki skupaj predstavljajo celoto podjetja in njegovo uspešnost. 

V Skupini Emil Frey ob uspehih v svoje poslovno delovanje vključujemo družbeno in okoljsko skrb. Naša družbena odgovornost se odraža v odgovornosti do zaposlenih, kupcev, družbene skupnosti, naravnega okolja, varnosti in zdravja pri delu ter v kakovosti storitev in poslovanja. 

Podpiramo osebni napredek zaposlenih, ki je pogoj za uspešnost podjetja, saj lahko naše poslovne cilje dosegamo le z zadovoljnimi ljudmi.
Izzive, ne glede na to, kako veliki so, rešujemo na podlagi bogatih izkušenj in strokovnega znanja, s sodelovanjem in v skladu s svojimi korporativnimi vrednotami ter z ekipo zaposlenih, ki dela s strastjo. 

 ZAKAJ JE TAKO EDINSTVENO PRI NAS?

 • Delo za eno izmed 12 priznanih avtomobilskih znamk
 • Možnost kariernega razvoja znotraj Skupine Emil Frey v Sloveniji
 • Praktično usposabljanje v času šolanja
 • Mentorstvo, ki ga nudimo vsem novo zaposlenim
 • Možnost štipendiranja in študentskega dela
 • Urejeno in stabilno delovno okolje
 • Izobraževanje 
 • Idejnik, kjer lahko vsak zaposleni prispeva svoje ideje
 • Delo z najnovejšo tehnologijo in orodji
 • Stimulativno nagrajevanje
 • Spodbujamo sodelovanje in odprto komunikacijo
 • Dodatne ugodnosti za zaposlene
 • Skrbimo za pravo mero druženja

Družba je bila ustanovljena leta 1992 kot uradni distributer avtomobilov znamke Honda Motor Co. v Sloveniji, kasneje se je pridružila tudi znamka Mitsubishi Motors. V juniju 2020 se je družbi AC-Mobil z odprtjem prvega salona DS STORE na slovenskem tržišču pridružila znamka DS Automobiles
Paleta vozil DS je bila zasnovana za kupce, ki si želijo izraziti in poudariti svoj osebni slog ter imajo radi francoski šarm. DS avtomobili so prepoznavni po svoji edinstveni in svoji “avantgardni” zasnovi, izpopolnjeni v vsaki podrobnosti, naprednimi tehnologijami in dinamično vedrino.
Poslanstvo AC-Mobil-a je skozi distribucijsko in maloprodajno funkcijo kvalitetno zastopanje blagovne znamke Honda in Mitsubishi Motors na slovenskem trgu. Ohranjanje in graditev ugleda ter skrb za kvalitetne prodajne in poprodajne storitve, z namenom zagotavljanja zadovoljstva kupcev in doseganja dolgoročne navezanosti oz. zvestobe blagovni znamki.

P AUTOMOBIL IMPORT

Zgodovina podjetja P Automobil Import sega v 70. leta prejšnjega stoletja, ko je prodaja vozil Peugeot potekala preko dveh pooblaščenih prodajalcev in uvoznika s sedežem v Beogradu. Leta 1991 je nov uvoznik, t.j. podjetje Claas v Ljubljani, začel vzpostavljati prodajno mrežo v Sloveniji. Leta 1997 je družba Automobiles Peugeot ustanovila predstavništvo v Ljubljani, ki je bilo zadolženo za razvoj prodaje v Sloveniji in na Hrvaškem. Konec leta 1998 je bila sprejeta odločitev o ustanovitvi podjetja Peugeot Slovenija. Podjetje je začelo poslovati maja 1999. Februarja 2016 je podjetje dobilo novega lastnika, Emil Frey Group, in prešlo iz sistema filiale v sistem uvoznika. P Automobil Import je uvoznik za vozila znamke Peugeot za Slovenijo in BiH. Vozila Peugeot spodbujajo intenzivna čustva in stimulativne vozniške izkušnje. S svojim dizajnom, estetiko, dinamiko, inovativnostjo in zagotavljanjem vrednosti zagotavljajo osnovne vrednote znamke Peugeot.

C AUTOMOBIL IMPORT

Začetki podjetja C Automobil Import segajo v leto 1996, ko je PSA Automobiles ustanovil podjetje Citroën Slovenija z namenom distribucije vozil, rezervnih delov in storitev Citroën preko neodvisne mreže in svoje lastne maloprodaje. Zato je Citroën Slovenija prevzel del aktivnosti podjetja Cimos d.o.o., ki je bil predhodno uvoznik za Citroën v Kopru. Leta 2012 se je podjetje Citroën Slovenija uspešno preselilo v Ljubljano. Blagovna znamka Citroën je v samem osrčju avtomobilskega trga že od leta 1919 in se je uveljavlja kot ljudska znamka v najbolj plemenitem smislu besede, katere glavni vir navdiha so ljudje in njihov način življenja. Njene nazore poudarja slogan znamke "Inspired by You", poosebljajo pa jih vozila, ki se ponašajo z edinstvenim dizajnom in vzornim udobjem. Od ostalih avtomobilskih znamk za širok krog potrošnikov se Citroën loči tudi po edinstvenih izkušnjah, ki jih nudi svojim strankam.

Avto Triglav d.o.o., Ljubljana je zastopnik in distributer osebnih vozil Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth in Maserati ter lahkih dostavnih vozil Fiat Professional.
Podjetje Avto Triglav d.o.o., Ljubljana je na slovenskem trgu avtomobilov prisotno od leta 1996, poslovanje pa smo, preko hčerinske družbe Autocommerce Hrvatska, razširili tudi na sosednjo Hrvaško.
V pooblaščeni prodajno-servisni mreži po vsej Sloveniji imamo tudi šest lastnih centrov: po enega v Ljubljani, Slovenj Gradcu, Celju in Dobrovniku, ter dva v Mariboru. Naši centri delujejo v skladu z zahtevami, standardi in tradicionalnimi vrednotami skupine FCA (Fiat Chrysler Automobiles) ter s tem zagotavljajo visoko kakovost in najboljšo obravnavo strank.
Poleg storitev za znamke FCA strankam v vlogi pooblaščenega serviserja zagotavljamo tudi servisne storitve za vozila Dodge, Lancia in Chrysler. V prodajno-servisnem centru v Mariboru pa smo razširili prodajno in servisno ponudbo z vozili znamke Ford.

V podjetju Autocommerce, d.o.o. na slovenskem avtomobilskem trgu zastopamo blagovni znamki Mercedes-Benz in Smart. Z Regijskimi centri v Ljubljani, Mariboru, Kopru in Celju ter celovito ponudbo prodajnih in poprodajnih storitev pokrivamo skoraj celotno Slovenijo.
S postavitvijo visokih standardov krepimo blagovno znamko in sledimo viziji »Najboljše ali nič.« ali kot se glasi uradni slogan znamke Mercedes-Benz: »The best or nothing.« Prodaja in najem vozil, servisiranje, kleparsko-ličarska dela, zavarovanje, registracije, vulkanizerstvo, tehnični pregledi, poslovni najemi ter številna izbira originalnih nadomestnih delov, olj, pnevmatik in izdelkov iz kolekcije Mercedes-Benz zaokrožujejo dejavnost našega podjetja.

Podjetje je bilo ustanovljeno v Ljubljani leta 1952 pod imenom Jugomercedes, leto kasneje se je preimenovalo v Autocommerce. Začelo je z gradnjo manjših servisnih delavnic, povezalo se je z Michelinom in leta 1955 sklenilo zastopniško pogodbo s tovarno Steyer-Daimler-Puch, razširilo prodajo nadomestnih delov in olj ter odpiralo predstavništva po vsej Jugoslaviji. Ob koncu 80-ih let je pridobilo generalno zastopstvo za japonsko Hondo in imelo tri velike lastne servise za osebna in tovorna vozila Mercedes-Benz. V 90-ih letih se podjetje preoblikovalo v delniško družbo, leta 1995 je družba pridobila zastopstva za Fiat, Lancia in Alfa Romeo. Kasneje so se družbe strateško razdelile na več področij. Družba Autocommerce, d.o.o. se je osredotočila na blagovno znamko Mercedes-Benz.

FREY SERVICES

Je novonastalo podjetje, ki opravlja podporo vsem zgoraj naštetih podjetjem in sicer za njih opravlja dejavnost financ, računovodstva in informatike ter združuje aktivnosti razvoja prodajno servisne mreže ter HR. 

EMIL FREY AVTOCENTER

Podjetje bo zaživelo z novim letom in pod svoje okrilje prevzelo dejavnost maloprodaje podjetij Avtocommerce, Avto Triglav in AC-Mobil.

KAJ NUDIMO?

Našim zaposlenim nudimo celo vrsto bonitet, zagotavljamo ravnovesja med službo in zasebnim življenjem, omogočamo premičen delovni čas, držimo se načela, da je delovnik dolg 8 ur. Spodbujamo športno in družbeno odgovorno udejstvovanje zaposlenih, skrbimo za zdravo delovno okolje in zaposlene razvajamo z majhnimi pozornostmi ob različnih priložnostih.

Vodja servisa

Frey Services d.o.o. 
Povezujemo: Emil Frey Automobil Holding d.o.o., P Automobil Import d.o.o., C Automobil Import d.o.o., Autocommerce d.o.o., AC-Mobil d.o.o, Avto Triglav d.o.o., Emil Frey Avtocenter d.o.o. in Adimo d.o.o. 

STROKOVNI SODELAVEC ZA INFORMATIKO (m/ž)

V svojo sredino vabimo visoko motivirano, pozitivno in timsko naravnano osebo, ki bo s svojo predanostjo skupnim ciljem pripomogla k uresničevanju vizije podjetja ter Skupine Emil Frey.


Če sprejmete izziv, boste odgovorni za:

 • vodenje/sodelovanje v dodeljenih projektih od načrtovanja do izvedbe
 • sodelovanje pri oblikovanju politike in standardov s področja informacijske funkcije
 • izbor sistemske strojne in sistemske programske opreme
 • uvajanje aplikativne programske opreme
 • izobraževanje uporabnikov aplikativnih programskih rešitev
 • administracijo in vzdrževanje aplikativnih programskih rešitev


Želimo si osebo z: 

 • Vsaj V. stopnjo izobrazbe ustrezne smeri,
 • 1-2 leti delovnih izkušenj na enakem ali podobnem področju
 • veseljem do dela in pridobivanja novih znanj
 • visoko motivacijo, samoiniciativnostjo, proaktivnostjo
 • pripravljeno za delo na projektih s hitrim tempom
 • z odličnimi komunikacijskimi spretnostmi
 • z odličnim znanjem angleškega jezika

 
Prednost imajo kandidati z izkušnjami 

 • pri nameščanju, vzdrževanju ter nadgradnji strojne in programske opreme (Windows Server, Windows OS)
 • pri načrtovanju, vzdrževanju ter konfiguracijo mrežne opreme (Cisco)
 • z osnovnim poznavanjem delovanja podatkovnih sistemov zaželjeno MS SQL 
 • z  osnovnim poznavanjem delovanja Active Directory, Exchange, Office 365, Azure 
 • s poznavanje skriptnih jezikov kot npr. PowerShell 

 
Nudimo zaposlitev za nedoločen čas s 6 mesečno poskusno dobo. 
 
Poglejte, zakaj je tako edinstveno pri nas in se nam pridružite na naši skupni poti! 


Vaše prijave pričakujemo preko portala Mojedelo.com.


Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

V svojo sredino vabimo visoko motivirano, pozitivno in timsko naravnano osebo, ki bo s svojo predanostjo skupnim ciljem pripomogla k uresničevanju vizije podjetja ter Skupine Emil Frey.

Če sprejmete izziv, boste odgovorni za:
- vodenje/sodelovanje v dodeljenih projektih od načrtovanja do izvedbe
- sodelovanje pri oblikovanju politike in standardov s področja informacijske funkcije
- izbor sistemske strojne in sistemske programske opreme
- uvajanje aplikativne programske opreme
- izobraževanje uporabnikov aplikativnih programskih rešitev
- administracijo in vzdrževanje aplikativnih programskih rešitev

Kaj pričakujemo

Želimo si osebo z:
- Vsaj V. stopnjo izobrazbe ustrezne smeri,
- 1-2 leti delovnih izkušenj na enakem ali podobnem področju
- veseljem do dela in pridobivanja novih znanj
- visoko motivacijo, samoiniciativnostjo, proaktivnostjo
- pripravljeno za delo na projektih s hitrim tempom
- z odličnimi komunikacijskimi spretnostmi
- z odličnim znanjem angleškega jezika

Prednost imajo kandidati z izkušnjami
pri nameščanju, vzdrževanju ter nadgradnji strojne in programske opreme (Windows Server, Windows OS)
pri načrtovanju, vzdrževanju ter konfiguracijo mrežne opreme (Cisco)
z osnovnim poznavanjem delovanja podatkovnih sistemov zaželjeno MS SQL
z osnovnim poznavanjem delovanja Active Directory, Exchange, Office 365, Azure
s poznavanje skriptnih jezikov kot npr. PowerShell

Kaj nudimo

Nudimo zaposlitev za nedoločen čas s 6 mesečno poskusno dobo.

Poglejte, zakaj je tako edinstveno (https://www.mojedelo.com/podjetje/skupina-emil-frey-38987) pri nas in se nam pridružite na naši skupni poti!

Izberi področje dela