Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Strokovni sodelavec za planiranje

7.12.2018
Nomago d.o.o.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Podjetje Nomago je največji slovenski organizator potovanj. Takih v neznano in vznemirljivo. Tistih vsakodnevnih, hitrih in neopaznih. Potovanja se z Nomagom začnejo, končajo pa na pragu. Na domačem, službenem, šolskem, ali pa na letališču, na koncertu, zabavišču, letovišču. V prvi vrsti si Nomago prizadeva vsakemu posamezniku ali skupini ponuditi popotniške storitve, ki so vedno pri roki, osebne in prijetne, ter prilagojene pričakovanjem sodobne digitalne družbe.

Podjetje je nastalo z združitvijo podjetij Avrigo, Izletnik Celje, Promet Mesec in AP Rižana ter potovalne agencije STA potovanja v skupino vodilnih ponudnikov na svojih področjih. V prihodnosti vidi predvsem potencial v uporabi sodobnih tehnologij, ki bodo potovanja in prevoze približale kupcem in njihovemu načinu življenja. Uporaba novih tehnologij omogoča izboljšave poslovanja, večjo zanesljivost prevozov in varnost potnikov, uporabniki storitev pa bodo posebej občutili višjo dostopnost in preglednost storitev. Nomago bo nadaljeval dolgoletna prizadevanja vseh podjetij, ki pod blagovno znamko združujejo svoje zgodbe, in aktivno razvijal storitve, ki jih uporabniki potrebujejo za vsakodnevno mobilnost ter za dopustniški oddih od nje.

GLAVNE DEJAVNOSTI

V Nomagu uporabnikom nudimo široko paleto sodobnih storitev s področja potovanj in prevozov – nakup letalskih vozovnic, organizacija potovanj (po meri), urejanje prenočišč, sklenitev potovalnih zavarovanj, rezervacije najema avtomobila in drugo. Ponujamo tudi prevoze v gospodarski javni službi (medkrajevni potniški promet), posebne linijske prevoze (šolske prevoze in delavske avtobusne prevoze) ter občasne prevoze (bus charterji). V ponudbi imamo tudi komercialne avtobusne linije (shuttle prevoz do letališč), marketplace za vozovnice v javnem potniškem prometu, prevoze v mestnem potniškem prometu ter druge smart city storitve, kot je sistem izposoje javnih koles NomagoBikes. Poleg tega nudimo tudi storitve za mlade, kot so organizacija dela v tujini, poletni otroški jezikovni kampi v tujini ter izkaznica ISIC za dijake ter študente.

VIZIJA IN CILJI

Nomago ima tri strateške cilje – integracijo, digitalizacijo in internacionalizacijo. Integracijo smo večinoma že uresničili s povezovanjem podjetij v skupino Nomago. Z digitalizacijo želimo uvesti nove inovativne dostope uporabnikov do naših storitev in prvi produkt, ki kaže našo usmeritev na področju digitalizacije in potovanj, smo predstavili konec julija. Gre za naš shuttle bus Nomago, s katerim smo Ljubljano povezali z italijanskima letališčema v Benetkah in Trevisu. Potniki lahko karte za shuttle bus rezervirajo in kupijo na spletu, storitev na avtobusu pa je nadstandardna, saj ponujamo tudi tako imenovane »first class« sedeže, brezžično povezavo do spleta, električne vtičnice in poseben kotiček za družine. Poleg te neposredne povezave, s katero želimo potnike v najkrajšem času prepeljati do obeh beneških letališč, smo Ljubljano z manjšimi avtobusi povezali tudi z Brnikom. V naslednjem koraku jo bomo povezali tudi z letališčem v Trstu, podobno storitev v duhu naše internacionalizacije načrtujemo na celotnem območju med Benetkami in Dubrovnikom. Naša vizija je torej uporabnikom ponujati najboljše prakse in skrb za stranke, ne glede na to, katero našo storitev bodo izbrali.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Nomago je organiziran v 3 regijske centre, in sicer ima v Novi Gorici sedež Regijski center zahod, v Ljubljani je osrednji regijski center, v Celju pa Regijski center vzhod. Za naše podjetje je zelo pomembno, da ohranja lokalno prisotnost, da lahko nudi dobro storitev vsem svojim strankam. Za takšno organizacijsko strukturo smo se odločili tudi zato, ker ne želimo izgubiti dobrih kadrov in ker si želimo nuditi možnost zaposlitve v več delih Slovenije, ne le v Ljubljani.

V Nomagu z različnimi aktivnostmi, med katere spadajo izobraževanja, team buildingi ter športne aktivnosti, ustvarjamo spodbudno delovno okolje za rast in razvoj naših zaposlenih. Zagotavljanje odličnih pogojev za delo, v katerih imajo zaposleni ustvarjene pogoje za osebno rast, je namreč ena pomembnejših usmeritev Nomaga. Prizadevamo si za sproščeno delovno okolje, v katerem se sodelavci spoštujejo, si zaupajo in pomagajo.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELIMO ZAPOLNITI

V letu 2018 nameravamo zaposliti kadre na področju:

Transport, nabava in logistika 80


KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

V Nomagu bomo veseli sodelavcev, ki so se pripravljeni učiti, jim noben izziv ni pretežak in živijo moto, da se vse da, če se skupaj zberejo pravi ljudje. Želimo si sodelavcev, ki bodo aktivno prispevali k oblikovanju sodobne mednarodne znamke Nomago in bodo živeli Nomagove vrednote - predanost delu, odličnost v odnosu do strank ter povezanost med sodelavci. Zaposleni v Nomagu se svojih nalog lotevajo s strastjo in jih z vso odgovornostjo tudi učinkovito opravijo. Poti do odličnosti iščejo z inovativnimi pristopi, z veliko mero prilagodljivosti ter s spoštovanjem sodelavcev, partnerjev in uporabnikov Nomagovih storitev. Povezanost gradijo z medsebojnim zaupanjem, spoštovanjem in sočutjem, pri čemer jim delovno okolje to vse tudi omogoča.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Ker je Nomagova struktura delovnih mest tako zelo pestra, lahko vsak najde nekaj zase. Veliko večino zaposlenih sicer predstavljajo vozniki, ki imajo možnost voziti tako na rednih linijah, shuttle linijah kot tudi občasnih prevozih doma in v tujini. Poleg tega pa v Nomagu iščemo ambiciozne strokovnjake s področja informacijske tehnologije, mobilnosti, marketinga, prodaje ter projektnega vodenja, saj vse te profile potrebujemo za uspešno Nomagovo mednarodno zgodbo. Ker si želimo, da bi naši zaposleni rasli z nami, omogočamo strokovna izobraževanja in napredovanja v okviru podjetja - in to tako znotraj oddelkov kot med različnimi oddelki.

Veseli smo vsake pohvale naših zadovoljnih strank in jo javno delimo z zaposlenimi; tudi sicer imamo radi sproščeno ter odprto komunikacijo drug z drugim. Poskrbeli smo za strokovno literaturo in revije, prek katerih zaposleni spremljajo novosti na svojih področjih. Trenutno vzpostavljamo nove aktivnosti na področju promocije zdravja, smo pa pri tem že zelo aktivni, saj se zavedamo pomena zdravega življenjskega sloga in zdravja naših zaposlenih. V ta namen organiziramo smučarske dneve, pohode, spodbujamo udeležbo na skupinskih športnih dogodkih in organiziramo druge športne aktivnosti.
NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

V Nomagu uporabnikom nudimo široko paleto sodobnih storitev s področja potovanj in prevozov – nakup letalskih vozovnic, organizacija potovanj (po meri), urejanje prenočišč, sklenitev potovalnih zavarovanj, rezervacije najema avtomobila in drugo. Ponujamo tudi prevoze v gospodarski javni službi (medkrajevni potniški promet), posebne linijske prevoze (šolske prevoze in delavske avtobusne prevoze) ter občasne prevoze (bus charterji). V ponudbi imamo tudi komercialne avtobusne linije (shuttle prevoz do letališč), marketplace za vozovnice v javnem potniškem prometu, prevoze v mestnem potniškem prometu ter druge smart city storitve, kot je sistem izposoje javnih koles. Poleg tega nudimo tudi storitve za mlade, kot so organizacija dela v tujini, poletni otroški jezikovni kampi v tujini ter izkaznica ISIC za dijake ter študente.

BONITETE PODJETJA

Našim zaposlenim omogočamo koriščenje počitniških kapacitet na lokacijah Dramalj pri Crikvenici, v Bovcu, Termah Čatež in Termah Olimje, imamo delujočo kolesarsko skupino in zaposlenim omogočamo druge oblike rekreacije. Poskrbimo tudi za sproščeno druženje in strokovno izobraževanje, ki ga lahko predlagajo sami glede na želje in potrebe.

Prodajni predstavnik


Nomago je celovit ponudnik prevozov in popotniških storitev. Je največji slovenski organizator potovanj – tako tistih, vznemirljivih v neznano, kot tistih hitrih, vsakodnevnih. Z Nomagom se potovanja začnejo in končajo na pragu – domačem, službenem, šolskem, ali na letališču, koncertu, zabavišču, letovišču. Posamezniku ali skupini Nomago ponuja popotniške (mobilnostne) storitve, ki so vedno pri roki, osebne in prijetne, ter prilagojene pričakovanjem sodobne digitalne družbe. Nomago šteje že več kot 800 zaposlenih in se razvija v sodobno, zaposlenim in uporabnikom prijazno podjetje, ki v ospredje postavlja digitalizirano poslovanje, usmerjeno v potrebe in želje uporabnika. Zaradi rasti medse vabimo kompetentne in zavzete posameznike, ki želijo v sproščenem in sodelovalnem okolju graditi mednarodno, sodobno znamko.

V naš tim vabimo:

STROKOVNI SODELAVEC ZA PLANIRANJE

OPIS DELA:

 • Sodelovanje pri načrtih ter izvajanje in koordinacija aktivnosti strokovnega področja
 • Priprava predlogov za optimizacijo voznih redov na ravni družbe
 • Optimizacija delovnih nalog in avtobusov rednih linij na ravni družbe 
 • Optimizacija in priprava plana o tipih avtobusov po posameznih poslovnih enotah 
 • Pomoč pri pripravi plana izvedbe zahtevnejših projektov (večjih poslov in javnih razpisov)
 • Priprava plana kilometrskih kompenzacij
 • Spremljanje računalniške podpore pri planiranju
 • Optimizacija delovnih nalog in avtobusov rednih linij na ravni družbe in podobno

KAJ NUDIMO:

 • Delo v rastočem podjetju 
 • Redno in stimulativno plačilo ter nagrajevanje
 • Možnost strokovnega in osebnega razvoja
 • Možnost napredovanja
 • Sklenitev delovnega razmerja za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev
 • Koriščenje počitniških kapacitet in drugih ukrepov na področju promocije zdravja

POGOJI:

 • VII. stopnja ekonomske ali druge ustrezne smeri
 • Najmanj 3 leta delovnih izkušenj na enakem ali podobnem delovnem mestu / področju dela
 • Možnost strokovnega in osebnega razvoja
 • Organizacijske sposobnosti, sposobnost analitičnega razmišljanja in timskega dela
 • Odgovornost, zanesljivost, natančnost, samostojnost, vztrajnost, vestnost
 • Vozniški izpit B kategorije
 • Usposobljenost za delo z računalnikom 

Zaželeno je znanje hrvaškega, angleškega ali italijanskega jezika.

KRAJ OPRAVLJANJA DELA:

Ljubljana, po potrebi tudi v drugih prostorih delodajalca

Če ste pripravljeni sprejeti izziv, vas vabimo, da se prijavite vključno do 22.12. 2018 preko portala Moje delo.

Za dodatne informacije smo dosegljivi na telefonski številki 01/431 77 04 ob delavnikih med 8.00 in 12.00 ter 13.00 in 16.00 uro.

Ne odlašaj!
Še 4 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

• Sodelovanje pri načrtih ter izvajanje in koordinacija aktivnosti strokovnega področja
• Priprava predlogov za optimizacijo voznih redov na ravni družbe
• Optimizacija delovnih nalog in avtobusov rednih linij na ravni družbe
• Optimizacija in priprava plana o tipih avtobusov po posameznih poslovnih enotah
• Pomoč pri pripravi plana izvedbe zahtevnejših projektov (večjih poslov in javnih razpisov)
• Priprava plana kilometrskih kompenzacij
• Spremljanje računalniške podpore pri planiranju
• Optimizacija delovnih nalog in avtobusov rednih linij na ravni družbe in podobno

Kaj pričakujemo

• VII. stopnja ekonomske ali druge ustrezne smeri
• Najmanj 3 leta delovnih izkušenj na enakem ali podobnem delovnem mestu / področju dela
• Možnost strokovnega in osebnega razvoja
• Organizacijske sposobnosti, sposobnost analitičnega razmišljanja in timskega dela
• Odgovornost, zanesljivost, natančnost, samostojnost, vztrajnost, vestnost
• Vozniški izpit B kategorije
• Usposobljenost za delo z računalnikom

Zaželeno je znanje hrvaškega, angleškega ali italijanskega jezika.

Kaj nudimo

• Delo v rastočem podjetju
• Redno in stimulativno plačilo ter nagrajevanje
• Možnost strokovnega in osebnega razvoja
• Možnost napredovanja
• Sklenitev delovnega razmerja za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev
• Koriščenje počitniških kapacitet in drugih ukrepov na področju promocije zdravja

KRAJ OPRAVLJANJA DELA:
• Ljubljana, po potrebi tudi v drugih prostorih delodajalca

Če ste pripravljeni sprejeti izziv, vas vabimo, da se prijavite vključno do 22.12. 2018 preko portala Moje delo.
Za dodatne informacije smo dosegljivi na telefonski številki 01/431 77 04 ob delavnikih med 8.00 in 12.00 ter 13.00 in 16.00 uro.

Izberi področje dela