Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Strokovni sodelavec za razvoj programske opreme v oddelku informatike

8.11.2018
Grawe zavarovalnica d.d.
Maribor
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Grawe zavarovalnica d.d.KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Lastnosti, ki so za tovrstno delo izrednega pomena – sposobnost komunikacije, pošten odnos do strank, prilagodljivost glede delovnega časa, željo po dodatnih izobraževanjih.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Nagrajevanje in ocenjevanje zaposlenih

Plačna politika je zelo pomemben motivacijski faktor, česar se v GRAWE Zavarovalnici d.d. zavedamo, zato posameznikom zagotavljamo stimulativen in nadpovprečen zaslužek.

Odgovornost do zaposlenih

Glede na svoje bogate, skoraj 181 letne izkušnje si v Grawe d.d. prizadevamo zagotavljati zaposlenim zdravo delovno okolje, v katerem imajo možnost razvijati svoje sposobnosti. S pomočjo t.i. GRAWE Kariere posameznikom na področju trženja, omogočamo postopen karierni razvoj. Kar nekaj med njimi je že doseglo visoko karierno stopnjo in se odločilo odpreti lastno podjetje in danes se uvrščajo med naj uspešnejše v zavarovalni panogi.

Izobraževanje in usposabljanje

Z lastno Grawe Akademijo in priznanimi mednarodnimi predavatelji omogočamo sodelavcem konstantno izobraževanje in usposabljanje na različnih področjih in s tem pripomoremo k strokovnemu napredovanju in osebni rasti posameznikov.

Ugodnosti za delojemalce

  • Možnost nadaljnjega šolanja: Da
  • Možnost opravljanja študentske prakse: Da

Druge ugodnosti:

Možnost nadalnjega šolanja obstaja, saj imamo lastno izobraževalno akademijo, kjer nudimo možnost nadgradnje znanja na vseh področjih delovanja.


NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

GRAWEelite

Ste sposobni, ustvarjalni, vodite in ostali vam sledijo, finančno ste uspešni in nato čez noč zbolite in ostanete brez vsega. Ostanete sami, ostali pa gredo lepo naprej brez vas. Tega si seveda nihče ne želi, se pa dogaja tudi najboljšim. Življenje je samo eno, pogostih sodobnih življenjsko nevarnih bolezni pa najmanj devet. In za vse te primere se lahko zavarujete z življenjskim zavarovanjem GRAWEelite.

Z novim programom GRAWEelite zavarujete vaše življenje in istočasno tudi vaše zdravje.

GRAWEelite je življenjsko zavarovanje, kjer izplačamo denar ob izteku zavarovalne dobe, ob naravni smrti, ob smrti zaradi bolezni in smrti v primeru nezgode ter dodatno ob diagnozi ene od zavarovanih težkih bolezni. Bolezen kot rak, srčni infarkt ali možganska kap so ene izmed težkih bolezni. Statistika kaže, da bo eden od treh ljudi v razvitem svetu zbolel za eno od teh težkih bolezni. S primernim zdravljenjem, z dosežki moderne medicine in programom GRAWEelite si ustvarite najboljše možnosti za rehabilitacijo.

NE POSTAVLJAJTE SVOJEGA ZDRAVJA NA KOCKO

Bolezni, ki so še pred leti bile neozdravljive, je danes možno uspešno zdraviti in možnost ozdravitve je večja kot kdajkoli prej. Za vse to je potrebna visoka medicinska tehnologija in najboljši specialisti, ki se usposabljajo tudi v tujini. Zdravila, moderne terapije in stalna zdravniška pomoč prav tako povečajo stroške. Zdravljenje težkih bolezni predstavlja veliko finančno breme.

GRAWEapollo plus – Vaš prispevek k boljšemu življenju!

Si upate zazreti v prihodnost? Se veselite vaše zaslužene pokojnine? Hočete to življenjsko obdobje preživeti brezbrižno in finančno brezskrbno?

Izberite že danes pravilno pot za uresničitev vaših ciljev. Prestopite na varno stran z GRAWEapollo plus , življenjskim zavarovanjem z naložbo v mednarodne investicijske sklade. Zavarovanje vključuje zavarovanje za primer smrti in naložbeni del, ki se do konca zavarovalne dobe plemeniti v enem ali več skladih. Zajema dve funkciji: zavarovanje in finančno naložbo – v atraktivnem kombiniranem finančnem produktu, ki je zadnjih nekaj let ena najbolj iskanih naložbenih možnosti na razvitih finančnih in zavarovalnih tržiščih.

GRAWEapollo fix – Vaš izbor za varnejšo prihodnost brez tveganja!

V zadnjih letih smo priča kopici sprememb, ki zadevajo naše vsakdanje življenje – predvsem na finančnem področju. Najprej pokojninske reforme, ki imajo za posledico nizek življenjski standard na jesen življenja, nato so se vrtoglavi donosi slovenskih vzajemnih skladov umirili in v zadnjih letih izkazujejo minimalen donos, pa vse do padca obrestnih mer, kar prinaša nizke donose na vezanih bančnih vlogah. Tako se postavlja vprašanje ali obstaja finančni produkt, ki bi omogočil donosno in hkrati varno obliko plemenitenja sredstev? Pravi odgovor je GRAWEapollo fix - življenjsko zavarovanje vezano na investicijske sklade z garantirano glavnico in donosom.

GRAWEavto – vaš prispevek k varnejši vožnji

Ali veste, da se na leto zgodi več kot 43.000 prometnih nesreč, povzročitelji pa so v večini vozniki osebnih avtomobilov. Zgodbe so različne, bolj ali manj tragične. Ne odlašajte, poskrbite za svojo varnost – odločite se za GRAWEavto zavarovanje. Program GRAWEavto ponuja obvezno zavarovanje avtomobilske odgovornosti, zavarovanje voznika za škodo zaradi telesnih poškodb, zavarovanje avtomobilskega kaska, nezgodno zavarovanje potnikov v motornih vozilih in zavarovanje 24-urne pomoči na cesti – GRAWEmobil.

Ne odlašaj!
Še 3 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

Če ste ob tem vprašanju naenkrat pomislili na novo zaposlitev, GRAWE zavarovalnica d.d., išče:

STROKOVNEGA SODELAVCA ZA RAZVOJ PROGRAMSKE OPREME (M/Ž) V ODDELKU INFORMATIKE

Področje vašega dela bo:

- arhitekturna zasnova in razvoj ter vzdrževanje lastnih programskih rešitev,
- podpora obstoječim sistemom,
- sodelovanje z uporabniki programskih rešitev,
- testiranje in priprava tehnične dokumentacije.

Kaj pričakujemo

- dobro poznavanje podatkovnih baz (npr. MS SQL),
- znanje in izkušnje z objektnim programiranjem (C#, .NET),
- poznavanje HTML5, CSS,
- kreativnost,
- pozitiven odnos do skupinskega dela,
- zaželene delovne izkušnje,
- znanje angleškega ali nemškega jezika.

Kaj nudimo

- zaposlitev za nedoločen čas s 6 mesečno poskusno dobo,
- delo v stabilnem in uspešnem finančnem mednarodnem podjetju z dolgoletno tradicijo,
- odlični pogoji dela,
- kreativno okolje,
- strokovno izobraževanje.

Delo se bo opravljalo na sedežu družbe na Gregorčičevi ulici 39, v Mariboru.

Vabimo vas, da vlogo z življenjepisom in dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljete na elektronski naslov natasa.hedzet@grawe.si s pripisom Strokovni sodelavec za razvoj programske opreme.

Rok za prijavo je do 23. 11. 2018

Izberi področje dela