Strokovnjak/-inja za Google

22.2.2021
A1 Slovenija, d. d.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev v Sloveniji in pomemben del skupine Telekom Austria Group, vodilnega ponudnika digitalnih storitev in komunikacije v državah srednje in vzhodne Evrope z več kot 24 milijoni uporabnikov v osmih državah.

V A1 Slovenija vse od vstopa na trg leta 1999 ohranjamo položaj pionirja na področju mobilnih komunikacij in stalno krepimo svoj položaj na trgu celovitih komunikacijskih storitev. Napredno tehnologijo uporabljamo za to, da svojim uporabnikom omogočamo oblikovanje doživetij, kot jih sami želijo živeti.

Družbena odgovornost je v A1 Slovenija globoko vpeta v jedro poslovanja. Živimo jo vsak dan in na vseh področjih našega delovanja.

Več kot 500 zaposlenih je zavezanih k ustvarjanju rešitev, ki več kot 700.000 uporabnikom bogatijo življenje v digitalni dobi. A1 Slovenija razvija smiselne komunikacijske rešitve, ki ustrezajo trenutnim in nastajajočim potrebam uporabnikov, tako da lahko ti doživljajo delo, zabavo in ustvarjanje bolj povezano in tako kot dejansko sami želijo.

Več informacij najdete na A1.si.

GLAVNE DEJAVNOSTI

A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev mobilne in fiksne telefonije, interneta ter digitalne televizije v Sloveniji.

VIZIJA IN CILJI

Odlična uporabniška izkušnja in digitalizacija sta naša strateška temelja za povezovanje ljudi, prostorov in stvari. Ustvarjamo edinstvene izkušnje v digitalnem svetu.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Zavedamo se, da organizacijska kultura močno vpliva na uresničevanje naše strategije, zato jo nenehno krepimo in spodbujamo njen razvoj. Vsakodnevno gradimo pogoje dela, ki spodbujajo inovativen način razmišljanja ter kreativnost pri ustvarjanju novih produktov in storitev. Zaupanje, timsko delo, hitra odzivnost na spremembe so ključni elementi naše kulture in s tem naših vrednot. Svoj posel opravljamo odgovorno in z integriteto. Ni pomembno zgolj, kakšne rezultate imamo, pomembno je tudi, kako jih dosegamo. Spodbujamo vključevanje sodelavcev v različne aktivnosti, ki morda tudi niso del njihovih osnovnih zadolžitev, in s tem krepimo medsebojno sodelovanje in timsko delo. Ob tem pa je pomembno, da razmišljamo in delujemo izven ustaljenih okvirjev. Naša glavna prednost so sodelavci, ki pri svojem delu uresničujejo vrednote A1.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Sodelavci A1 smo odprti za nove priložnosti, polni energije in željni novih znanj in te lastnosti pričakujemo tudi od novih sodelavcev. Glavne kompetence, ki jih iščemo pri novih sodelavcih, so: inovativno razmišljanje, predanost, učinkovitost, sodelovanje in odgovornost. Delujemo v hitro se spreminjajoči panogi, kjer so spremembe nenehne. V takšnih okoliščinah so prav sodelavci tisti, ki morajo kot prvi razumeti, zakaj potrebujemo spremembe, v njih pa morajo videti priložnost za napredek, za izboljšave in nove predloge − tako na osebni ravni, kot tudi na ravni podjetja.

Pri zaposlovanju iščemo posameznike, ki se s svojim znanjem in vedenjem blizu vrednotam in pričakovanjem A1. Na razgovorih izstopajo predvsem kandidati, ki pokažejo široko neukalupljeno razmišljanje izven okvirjev, obenem pa jim je pomembna proaktivnost in konstruktiven odnos do dela ter predanost izzivom. Prepričajo nas kandidati, ki pokažejo veliko mero odgovornosti in zaupanja - tako do sebe, sodelavcev, podjetja in okolja kot do družbe kot celote.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Če želimo ustvarjati konkurenčno prednost pred drugimi podjetji v panogi, moramo biti v svojem poslu odlični. Odličnost izhaja iz sodelavcev in ne more obstajati brez ustreznih splošnih in strokovnih znanj ter izkušenj in veščin zaposlenih. Zato si prizadevamo za nenehen razvoj znanja in kompetenc znotraj podjetja. Izredno skrb posvečamo ključnim potencialom in jim omogočamo individualni razvoj. Ob vsem tem pa nenehno skrbimo za dobro počutje sodelavcev na delovnem mestu z odprto in transparentno komunikacijo ter organizacijo raznovrstnih srečanj, s katerimi krepimo medsebojno sodelovanje.

Da smo na pravi poti, pričajo tudi mnoga prejeta priznanja. Velik ugled uživamo med iskalci zaposlitve, ki so podjetje prepoznali kot enega najuglednejših slovenskih zaposlovalcev in mu dodelili certifikat Ugleden delodajalec. Leta 2017 smo prejeli priznanje Zlata nit za najboljšega delodajalca v kategoriji velikih podjetij.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Predplačniška ponudba: A1 SIMPL, A1 SIMPLnet

Ponudba za rezidenčne naročnike: A1 GO!, A1 Play, Senior ponudba, Paket Dodatni, A1 SmartHome, A1 All inclusiveA1 Domači net

Ponudba mobilnega interneta: A1 Domači net

Ponudba fiksnih TV-paketov: Trojčki A1 Kombo

Ponudba za poslovne naročnike: A1 GO! - poslovni, A1 Podjetni, A1 Poslovni Smart, A1 Poslovni Premium, A1 Podjetni zakup, A1 Dodatni, A1 Optika, A1 PBX, A1 blagajna, A1 Nadzor, A1 storitve v oblaku, A1 Podjetnik (Internet + fiksna telefonija), A1 DSL in A1 All inclusive.

Strokovnjak za Google

Strokovnjak/-inja za Google

Lokacija dela: Ljubljana

A1 Slovenija je operater, ki spreminja slovenski telekomunikacijski prostor z enostavno ponudbo brez vezave in brez skritih stroškov. Delamo drugače, agilno in timsko, vselej usmerjeni v svojega uporabnika. V svoj krog vabimo novega člana/članico, ki želi postati del dinamičnega tima. Iščemo izkušeno osebo na področju upravljanja z Google orodji. Želimo si odgovorno in skrbno osebo, z odličnimi pisnimi sposobnostmi, ki je prilagodljiva in pripravljena na medoddelčno sodelovanje, ima bogata strokovna znanja in analitični pristop v odločanju. Zaželene so izkušnje v telekomunikacijah.

Tvoje naloge bodo: 

 • samostojno operativno upravljanje z Google oglaševalskim računom,
 • priprava strategije prisotnosti na Google kanalih ter spremljanje ciljev,
 • vodenje in optimizacija Google oglaševalskih kampanj,
 • učinkovito in gospodarno upravljanje s finančnimi sredstvi,
 • interpretiranje analitičnih rezultatov in sposobnost umeščanja performance marketinga v širši spekter medijskih aktivnosti,
 • spremljanje sprememb in novosti, ki jih Google uvaja na trg,
 • spremljanje konkurence našega podjetja za potrebe opravljanja svojih nalog.

Pričakujemo:

 • VI. – VII. stopnjo izobrazbe ekonomske smeri oz. druga ustrezna izobrazba,
 • vsaj 3 leta delovnih izkušenj na podobnih delovnih mestih,
 • odlično znanje angleškega jezika,
 • poglobljeno znanje Google Analytics in ostalih povezanih platform (DV360, Google Marketing Platform),
 • zaželene so izkušnje z Google Data Studiom (samostojno postavljanje poročil, razumevanje uporabe naprednejših funkcionalnosti (primer Blended Data),
 • izkušnje z Google Tag Managerjem, oglaševalskimi pixsli in xml dinamičnim oglaševanjem),
 • veščine pisanja oglasov in razumevanje kakovostnih vsebin.

Ti si idealen/-a kandidat/-a če:

 • si osredotočen/-a na ustvarjanje vrednosti za uporabnike in podjetje,
 • prepoznaš izzive in se samoiniciativno vključiš v reševanje le-teh,
 • stopaš izven okvirjev običajnega načina razmišljanja,
 • si sposoben/-a spoštovanja in sodelovanja z raznolikimi posamezniki,
 • s svojim delovanjem soustvarjaš pozitivno podobo podjetja.

Kaj lahko pričakuješ od nas?

 • delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev,
 • možnost razvoja vaših potencialov in nadgradnjo kompetenc v okviru internih in eksternih programov (npr. Group Young Potential),
 • izkušnje v mednarodnem sodelovanju v okviru grupe A1 Group,
 • fleksibilen delovni čas z možnostjo dela od doma,
 • brezplačne tople napitke in vsak dan sveže sadje v poslovnih prostorih,
 • številne subvencionirane športne aktivnosti v okviru športnega društva,
 • brezplačne mobilne storitve zase in subvencionirane telekomunikacijske storitve za družino in prijatelje,
 • moderno urejen poslovni prostor z dediciranimi kotički za zabavo,
 • sproščeno delovno okolje.

Več o nas si lahko pogledate v videu.

Prijava:

Če si se prepoznal/-a v opisu, čutiš strast do dela na področju telekomunikacij in bi rad/-a prispeval/-a k rezultatom v ekipi tehničnega sektorja, te vabimo, da se prijaviš preko spletnega obrazca

Ne odlašaj!
Še 4 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

A1 Slovenija je operater, ki spreminja slovenski telekomunikacijski prostor z enostavno ponudbo brez vezave in brez skritih stroškov. Delamo drugače, agilno in timsko, vselej usmerjeni v svojega uporabnika. V svoj krog vabimo novega člana/članico, ki želi postati del dinamičnega tima. Iščemo izkušeno osebo na področju upravljanja z Google orodji. Želimo si odgovorno in skrbno osebo, z odličnimi pisnimi sposobnostmi, ki je prilagodljiva in pripravljena na medoddelčno sodelovanje, ima bogata strokovna znanja in analitični pristop v odločanju. Zaželene so izkušnje v telekomunikacijah.

Tvoje naloge bodo:
- samostojno operativno upravljanje z Google oglaševalskim računom,
- priprava strategije prisotnosti na Google kanalih ter spremljanje ciljev,
- vodenje in optimizacija Google oglaševalskih kampanj,
- učinkovito in gospodarno upravljanje s finančnimi sredstvi,
- interpretiranje analitičnih rezultatov in sposobnost umeščanja performance marketinga v širši spekter medijskih aktivnosti,
- spremljanje sprememb in novosti, ki jih Google uvaja na trg,
- spremljanje konkurence našega podjetja za potrebe opravljanja svojih nalog.Kaj pričakujemo

Od tebe pričakujemo:
- VI. – VII. stopnjo izobrazbe ekonomske smeri oz. druga ustrezna izobrazba,
- vsaj 3 leta delovnih izkušenj na podobnih delovnih mestih,
- odlično znanje angleškega jezika,
- poglobljeno znanje Google Analytics in ostalih povezanih platform (DV360, Google Marketing Platform),
- zaželene so izkušnje z Google Data Studiom (samostojno postavljanje poročil, razumevanje uporabe naprednejših funkcionalnosti (primer Blended Data),
- izkušnje z Google Tag Managerjem, oglaševalskimi pixsli in xml dinamičnim oglaševanjem),
- veščine pisanja oglasov in razumevanje kakovostnih vsebin.

Ti si idealen/-a kandidat/-a če:
- si osredotočen/-a na ustvarjanje vrednosti za uporabnike in podjetje,
- prepoznaš izzive in se samoiniciativno vključiš v reševanje le-teh,
- stopaš izven okvirjev običajnega načina razmišljanja,
- si sposoben/-a spoštovanja in sodelovanja z raznolikimi posamezniki,
- s svojim delovanjem soustvarjaš pozitivno podobo podjetja.

Kaj nudimo

Kaj lahko pričakuješ od nas?
- delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev,
- možnost razvoja vaših potencialov in nadgradnjo kompetenc v okviru internih in eksternih programov (npr. Group Young Potential),
- izkušnje v mednarodnem sodelovanju v okviru grupe A1 Group,
- fleksibilen delovni čas z možnostjo dela od doma,
- brezplačne tople napitke in vsak dan sveže sadje v poslovnih prostorih,
- številne subvencionirane športne aktivnosti v okviru športnega društva,
- brezplačne mobilne storitve zase in subvencionirane telekomunikacijske storitve za družino in prijatelje,
- moderno urejen poslovni prostor z dediciranimi kotički za zabavo,
- sproščeno delovno okolje.

Več o nas si lahko pogledaš v videu.

Prijava:

Če si se prepoznal/-a v opisu, čutiš strast do dela na področju marketinga in verjameš, da lahko prispevaš k rezultatom v ekipi, te vabimo, da se prijaviš preko spletnega obrazca.

Izberi področje dela