Delo v klicnem centru (m/ž)

2.8.2022
GENERALI zavarovalnica d.d. Ljubljana
Ljubljana
m/ž
6,17
Povej naprej
GENERALI zavarovalnica d.d. Ljubljana
Spletna stran:

Delo v klicnem centru (m/ž)

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Če rad pomagaš, da se ljudje počutijo bolje, se nam pridruži!
V zavarovalnici Generali namreč pomagamo ljudem ustvariti varnejšo prihodnost. Varujemo življenja ljudi, predvsem pa njihove sanje – in tu mislimo tako na stranke kot sodelavke in sodelavce. Sicer smo del tretje največje zavarovalniške skupine v Evropi in z vsemi strankami gradimo dolgoročna, vseživljenjska partnerstva. Pomagaj nam s svojo skrbnostjo, proaktivnostjo, inovativnostjo in strastjo, da bo uporabniška izkušnja za naše stranke odlična!

“MOJ JOB JE RES KUL”,
ker si lahko sama urejam urnik in ga lahko uskladim z mojim študijem, sama kreiram plačo ter se dobro razumem s šefico,« pravi tvoja bodoča sodelavka.

Kaj pričakujemo

Iščemo prijazne in pozitivne osebe – pogovor s strankami naj ti bo v veselje, prav tako naše dolgoročno sodelovanje. Pridruži se naši mladi ekipi v klicnem centru.

Kaj nudimo

IŠČEŠ ŠTUDENTSKO DELO?
ki ga je zaradi urnika mogoče usklajevati s svojimi študijskimi obveznostmi? Ti veliko pomeni dobra ekipa in sproščeno vzdušje, ob tem pa še možnost dobrega zaslužka?
Delo je telefonsko in obsega dogovarjanje terminov za srečanja s strankami iz naše baze. Preverja se tudi zadovoljstvo strank. Delo poteka v Ljubljani, od ponedeljka do petka.

PLAČILO:
Plačilo je odvisno od uspehov: začetna postavka je 6,17 €/h bruto, z izkušnjami pa znese vse do 10,00€/h bruto.

Pošlji svojo prijavo s CV-jem na elektronski naslov:
zaposlitev.si@generali.si
Za dodatne informacije piši na elektronski naslov:
irena.mrva@generali.com ali edita.ahmetovic@generali.com

Izberi področje dela