Svetovalec v prodaji m/ž, Nova Gorica

8.7.2024
Planeta d.o.o. Optika Clarus
Nova Gorica
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Planeta d.o.o. Optika Clarus
PLANETA d.o.o. Ljubljana
Grška ulica 13
1000 Ljubljana


Dejavnost:
Zdravstveni in medicinski pripomočki

Število zaposlenih:
100 do 149 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):


Spletna stran:

DOBRO VIDIŠ, DA IŠČEMO PRAV TEBE!

V Optiki Clarus ste član velike družine s tradicijo in kulturo, ki strmi predvsem k zadovoljstvu tako zaposlenih kot tudi naših strank.

PRAVIČNO POVIŠANJE PLAČ ZA VSE

Ponosni smo, da kljub gospodarskem stanju na trgu vsem sodelavcem omogočamo pravične prihodke. Zato smo se odločili, da bomo VSEM sodelavcem v Optika Clarus za leto 2023 poleg dviga povračila prevoza in prehrane, povišali tudi bruto plačo za razliko dviga minimalne plače.

Verjamemo, da so tim odličnih posameznikov, ki se vsak dan trudijo za doseg zastavljenih skupnih ciljev, kar cenimo. In tu smo najmočnejši, v trenutkih, ko stopimo skupaj, kar tudi dokazujemo iz meseca v mesec.

ZAKAJ POSTATI PRODAJALEC SVETOVALEC V OPTIKI CLARUS?

Naši zaposleni se lahko pohvalijo z nadpovprečnim plačilom v svoji optični dejavnosti (vir: SURS). Prav tako vsako leto vsem sodelavcem uskladimo osnovne bruto plače zaradi povišanja minimalne plače in zagotovimo višji regres od zakonsko določenega po Kolektivni pogodbi trgovinske dejavnosti.

Z vključitvijo v tim Clarus postanete del evropske vodilne skupine Fielmann, ki šteje več kot 22.000 zaposlenih v 1.000 poslovalnicah, kar vam nudi tako mednarodno konkurenčno prednost kot tudi varnost zaposlitve.

Imamo zelo močan timski duh. Na podlagi raziskave zadovoljstva in zavzetosti sodelavcev 2023 je kar 88,5% sodelavcev izpostavilo, da ima dobre odnose s svojimi sodelavci in se z njimi dobro razumejo.

Vsem sodelavcem poleg plačnih bonitet zagotavljamo tudi neomejen stalni popust za zaposlene na vse storitve in produkte.

LASTNA AKADEMIJA CLARUS

Znanja za kompetenčno in suvereno nastopanje v vlogi prodajalca svetovalca optičnih pripomočkov vam bo zagotovila lastna Akademija Clarus. Prednost internega usposabljanja vidimo v tem, da so naši predavatelji izkušeni strokovnjaki, šolani tako doma kot v tujini in z Optiko Clarus rastejo že več deset let.

Poskrbimo za celoten mentorski program. Ponudimo usposabljanje v skupnem trajanju treh mesecev. Dodelimo vam mentorja, ki vam bo v tem času v pomoč in podporo prenesti teoretično znanje v prakso.

Uspešnost mentorskega programa dokazujejo rezultati, ki so do sedaj 100% uspešni.

Zaradi stalne rasti in hitre širitve smo vedno odprti za nove potencialne sodelavce. Vabimo vas, da se samoiniciativno prijavite na spodnji e- naslov s pripisom katere lokacije dela bi vas zanimale. Ob prvi priložnosti vas tudi kontaktiramo in vas povabimo na informativni pogovor.Prijave z življenjepisom pošljite na: kadri@clarus.si.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Sončna očala in korekcijski okvirji
Zagotavljamo vrhunsko kakovost storitev in oseben pristop naših strokovnjakov. Na voljo so stekla in okvirji priznanih in uveljavljenih dobaviteljev.Zdravstvene storitve
V naših ambulantah že z dolgo tradicijo opravljamo očesne preglede za očala in kontaktne leče.Kontakne leče
Na voljo so mehke, trde in poltrde leče - dnevne in štirinajstdnevne ali mesečne kontaktne leče, pa tudi barvne ali leče z vzorčki.

Svetovalec v prodaji (m/ž)

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Z zaposlitvijo v Clarusu boste postali član velike družine s tradicijo in kulturo, ki strmi predvsem k zadovoljst-vu tako zaposlenih kot tudi naših strank. Kar nas odlikuje je spoštovanje in ekipni duh. Sodelujemo pri postavljanju in realizaciji ciljev, ker se zavedamo, da smo del kolektiva, ki lahko le s sodelovanjem doseže postavljene cilje. Zato pospešujemo ekipni način dela in poudarjamo pomembnost prispevka posameznika k skupnemu rezultatu.
Z več kot 100 blagovnimi znamkami očal in drugimi optičnimi pripomočki smo vodilni ponudnik optičnih pripomočkov v Sloveniji. V letu 2019 je prišlo do združitve s podjetjem Fielmann, ki je danes večinski lastnik. Podjetje je zasnovano kot družinsko in danes deluje kot največje podjetje v svoji branži na evropskih tleh in z vizijo biti največji na svetu. Kaj naredi podjetje tako uspešno? Ker obstaja filozofija, obstajajo vrednote, katere živijo vsi zaposlenih.

PRIDRUŽITE SE NAM KOT:
SVETOVALEC V PRODAJI miž NOVA GORICA
35 poslovalnic


Kaj pričakujemo


- Občutek za stil in svetovanje
- Nasmejanost
- Pripadnost in timsko povezanost s sodelavci
- Željo po stalnem izobraževanju
- Prodajno naravnanost

Kaj nudimo

PONUJAMO:


- Usposabljanje v Akademiji Clarus
- Transparentna komunikacija
- Brezplačna korekcijska in sončna očala ter stalni popust na vse dodatne nakupe
- Dva velika dogodka letno za druženje vseh zaposlenih
- Obdarovanja zaposlenih in družinskih članov Stimulativno mesečno nagrajevanje
- Višji regres in božičnica -
- Varna zaposlitev
- Najvišja stopnja pripadnosti zaposlenih v skupini

PLANETA d.o.o. Ljubljana
Grška ulica 13
1000 Ljubljana
http://www.clarus.si/

Dejavnost:
Zdravstveni in medicinski pripomočki
Število zaposlenih:
100 do 149 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela