Svetovalec za telefonijo v PE Maribor

22.5.2020
Sgerm d.o.o.
Sgermobil - Mercator Tabor in e.Leclerc Maribor
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Sgerm d.o.o.
Spletna stran:

Svetovalec za telefonijo v PE Maribor

Iščemo novega sodelavca/ko na delovnem mestu:


Svetovalec za telefonijo v PE Maribor m/ž

Svetovanje in prodaja mobilnih ter fiksnih storitev operaterja Telekoma Slovenije. Prodaja mobilnih aparatov in dodatne opreme. Kandidat mora biti komunikativen in poznati spretnosti prodaje. Predhodne izkušnje s tovrstnim delom niso pogoj, potrebna je le želja po izobraževanju, delu s strankami in zmožnost timskega dela. Delo je nagrajeno s stimulacijo.  Delo se opravlja v poslovalnici v trgovskem centru Mercator center Tabor in e.Leclerc MARIBOR.

Kaj pričakujemo:

Samoiniciativnost, angažiranje za aktivno prodajo - zavzetost za stranke, zmožnost prilagajanja timu.

Kaj nudimo:

Izobraževanja, team buildinge, možnost osebne rasti, zdravo delovno okolje.


Prijave sprejemamo preko e-sistema portala MojeDelo.com.


Podjetje Sgerm d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2005 z namenom ponuditi velik izbor mobilnih aparatov in dodatne opreme.

Od leta 2006 smo pooblaščeni prodajalec ponudnikov storitev mobilne telefonije Telekom Slovenije, za katere poslujemo na kar 8 uspešnih prodajnih mestih, kjer je možno sklepati in podaljševati naročniška razmerja ter opraviti vse storitve Telekoma Slovenije.

Leta 2010 smo postali uradni uvoznik mobilnih aparatov znamke myPhone, pri katerih smo se osredotočili predvsem na prodajo mobilnih aparatov z velikimi tipkami, ki so primerni za starejšo populacijo ter na robustne telefone, ki so odporni na vodo, prah in udarce. Od leta 2010 smo tudi pooblaščeni serviser za aparate znamke myPhone.

Leta 2013 smo odprli spletno trgovino www.sgermobil.si, v kateri svojim kupcem omogočamo udoben, prijazen in predvsem varen nakup preko spleta.

Od leta 2016 naše podjetje predstavljamo z osveženo grafično podobo in nazivom Sgermobil, ki v imenu opisuje našo dejavnost - mobil, mobilna komunikacija. V logotipu pa najdemo značilen oblaček za tekstovna sporočila preko mobilnih naprav.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Svetovanje in prodaja mobilnih ter fiksnih storitev operaterja Telekoma Slovenije. Prodaja mobilnih aparatov in dodatne opreme. Kandidat mora biti komunikativen in poznati spretnosti prodaje. Predhodne izkušnje s tovrstnim delom niso pogoj, potrebna je le želja po izobraževanju, delu s strankami in zmožnost timskega dela. Delo je nagrajeno s stimulacijo. Delo se opravlja v poslovalnici v trgovskem centru Mercator center Tabor in e.Leclerc MARIBOR.

Kaj pričakujemo

Samoiniciativnost, angažiranje za aktivno prodajo - zavzetost za stranke, zmožnost prilagajanja timu.

Kaj nudimo

Izobraževanja, team buildinge, možnost osebne rasti, zdravo delovno okolje.

Izberi področje dela