SW Developer

2.5.2024
Hisense Gorenje Europe, d.o.o.
Velenje, Maribor, Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Zaposlitveni Letak

SPLOŠNO O PODJETJU

Gorenje d.o.o.
Partizanska 12
3320 Velenje

in

Hisense Gorenje Europe d.o.o.
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana


Hisense Gorenje je med vodilnimi evropskimi ponudniki aparatov za dom. Kot del mednarodne skupine Hisense smo s svojimi aparati prisotni v domovih kupcev v več kot 160 državah sveta.

Dostop do najsodobnejših tehnologij in vrhunskega znanja nam omogoča, da razvijamo, proizvajamo in prodajamo vrhunsko oblikovane, energetsko učinkovite in tehnološko najbolj napredne aparate na trgu, zaposlenim pa odpira priložnosti za poklicno in osebno rast v globalnem mednarodnem okolju.

Kot odgovorno in inovativno podjetje že 70 let stremimo k ustvarjanju najboljših pogojev in odpiranju priložnosti za rast zaposlenih. Z združitvijo Hisensa in Gorenja leta 2018 smo uspeli ustvariti edinstveno kombinacijo inovativnega oblikovanja ter vrhunskih tehnoloških rešitev v segmentu zabavne elektronike in gospodinjskih aparatov.

Gorenje, d.o.o.
Partizanska cesta 12
3320 Velenje
https://www.gorenjegroup.com/si

Dejavnost:
Gospodinjski aparati, izdelki in servis
Število zaposlenih:
Nad 1000 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):
Zaposlitveni Letak

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Za naše podjetje je pomemben vsak posameznik, vendar še posebej cenimo ljudi s podjetniško miselnostjo, ki z zagnanostjo in inovativnostjo pripomorejo k boljšim izdelkom in boljši organizaciji poslovanja.
Cenimo fleksibilne, ustvarjalne, iznajdljive in vztrajne posameznike z veliko energije in entuziazma pri uresničevanju delovnih nalog. Od zaposlenega pričakujemo, da zna svoje znanje prenesti v prakso, je motiviran in samoiniciativen. Prizadeva si za uresničevanje ciljev organizacije in deluje skladno s strategijo in vrednotami podjetja.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Razvoj zaposlenih

V našem podjetju vseskozi potekajo aktivnosti za izboljševanje sistema napredovanja in razvoja kariere posameznika. Uporabljamo številna orodja, kot so anketiranje o delovnih pogojih in odnosih, anketiranje o poklicnih hotenjih in zadovoljstvu pri delu, ocenjevalni postopek, ocena delovne uspešnosti, ocenjevanje delovnih in vedenjskih kompetenc, letni razgovor, individualni razvojni načrt, skrbimo za redno usposabljanje zaposlenih in skrbimo za razvoj nadaljnje kariere zaposlenega. Skozi vse naštete instrumente najbolje ocenimo za kakšno delovno mesto je nekdo primeren in kje se bo najbolje razvil v skladu z znanjem in kompetencami. 

Izobraževanje in usposabljanje

Znanje je moč - in tega se zavedamo. Nenehno si prizadevamo za izobraževanje vseh naših sodelavcev. Usmerjeno delujemo na izpopolnjevanje kadrov, ki zagotavlja odličnost pri delu in omogoči osebno rast vsakemu posamezniku. Ponosni smo tudi na Korporativno univerzo Gorenja, ki je namenjena zaposlenim, ki jih ocenjujemo kot obetavne za vodilne, vodstvene in visoko strokovne naloge. Gre za ključne kadre, nosilce sprememb in rasti. Na področjih formalnega pridobivanja izobrazbe, podiplomskega študija, štipendiranja in funkcionalnega usposabljanja in izobraževanja so našim zaposlenim vrata odprta.

Odgovornost do zaposlenih

Poleg dela in usposabljanj so za nas pomembna tudi delovanja v širšem okolju, ki tudi v delo vnašajo kreativnost in inovativnost. Zato visoko vrednotimo delež lastnih kulturnih dejavnosti, ki se odvijajo predvsem v Društvu za kulturo “Gorenje”. Za koristno preživljanje prostega časa naših zaposlenih in njihovih družinskih članov skrbi Društvo za športno rekreacijo Gorenje, ki omogoča številne ugodnosti in udeležbe na različnih tečajih.
Obenem pa z vsakoletnim sponzoriranjem in donacijami Gorenje podpira nekatere vseslovenske projekte v sferi kulture, športa, znanosti in zdravstva.

Druge ugodnosti

Sodelujemo pri več projektih za povezovanje šole in gospodarstva z namenom vplivati na oblikovanje študijskih programov. Naše podjetje nudi možnosti za opravljanje strokovne prakse na vseh področjih svojega delovanja, kjer se praktikanti pod strokovnim vodstvom izkušenega mentorja naučijo svoje znanje pridobljeno v šolah in fakultetah dejansko uporabiti tudi v praksi. Spremljanje posameznika, ki je na strokovni praksi nam predstavlja tudi vir bodočih kadrov, ki jih bomo potrebovali. S tem ustvarjamo bazo potencialnih kandidatov za zaposlitev v našem podjetju. Predvsem so dobrodošli praktikanti iz univerzitetnih študijev strojnega in elektrotehničnega profila.
Zaposlenim načrtno razvijamo kariero. Tukaj se velik sistem izkaže kot velika prednost, saj so priložnosti in področja za razvoj kariere praktično neomejena. Nudimo še druge ugodnosti, kot so preventivni zdravstveni pregledi, polovični popusti v kopališčih, športnih klubih in ostalih aktivnostih, popuste pri nakupu kart za kulturne prireditve, smučarske vozovnice,… Naši zaposleni imajo tudi možnost sklenitve dodatnega pokojninskega zavarovanja.

Z združitvijo podjetja Hisense in Gorenje je nastal velik proizvajalec, ki ponuja tako zabavno elektroniko kot belo tehniko, kar je redkost v panogi. 

Naša prodajna ekipa v Evropi postaja zmagovalna kombinacija lokalne prisotnosti in globalnega znanja in izkušenj tehnološkega vodje. Predstavljamo inovativno oblikovanje in tehnološki napredek. 

Vodilni inženir za področje gradbeništva

Hisense Europe je del velikega mednarodnega podjetja Hisense, ki ima več kot 100.000 zaposlenih in več kot 50 let tradicije. Delujemo v 4 industrijskih panogah in smo prisotni v 160 državah. Med redkimi se lahko pohvalimo s celovito ponudbo gospodinjskih aparatov in zabavne elektronike. Imamo močno evropsko proizvodnjo in lasten razvoj izdelkov: 3 proizvodne in 4 R&D centre ter 27 poslovnih enot. S 4 prepoznavnimi globalnimi znamkami – Hisense, Gorenje, Asko in Toshiba  – ter številnimi lokalnimi produkti nagovarjamo različne segmente uporabnikov. Razvijamo tehnološko napredne inovacije za izboljšanje kakovosti življenja. 

Vabimo vas, da postanete del Hisense Europe skupine in sicer v podjetju Hisense Gorenje Europe, d.o.o., V NAŠEM RAZISKOVALNO RAZVOJNEM ODDELKU

SW Developer 

Iščemo razvijalca programske opreme za mobilne aplikacije in API-je, ki bi se pridružil naši skupini za raziskave in razvoj na področju razvoja mobilnih aplikacij in API-jev, v oddelku "Smart Living".  Delo obsega iskanje konceptnih rešitev mobilnih aplikacij za naš pametni dom in vzdrževanje naših API-jev. Na tem področju boste definirali, razvijali, dokumentirali in testirali na različnih projektih. Vaša vloga bo vključevala zbiranje in določanje zahtev v medfunkcionalni ekipi, razvijanje konceptualnih rešitev in sodelovanje z našo skupino za aplikacije, ki predstavljajo integracijo v naše rešitve za pametni dom.

OPIS DELOVNEGA MESTA

 • Razvijanje in vzdrževanje strežniške aplikacije in API-jev z uporabo programskih jezikov, kot sta Java in Python
 • Tesno sodelovanje z razvijalci (notranjimi in zunanjimi) in oblikovalci UX/UI za integracijo sprednjih komponent z zalednimi sistemi.
 • Razvijanje mobilne aplikacije za Android in iOS.
 • Izvajanje temeljitega testiranja in odpravljanje napak.
 • Priprava specifikacij in dokumentacije za tehnično implementacijo v celotno platformo.
 • Sodelovanje z medfunkcionalnimi ekipami za določitev tehničnih zahtev in zagotavljanje uspešne izvedbe projektov.
 • Nenehno izboljševanje procesa in prakse razvoja programske opreme za izboljšanje učinkovitosti in kakovosti produkta.

KAJ PRIČAKUJEMO

 • Razumevanje okolja IoT, oblaka in razvoja mobilnih aplikacij.
 • Izkušnje s področja razvoj mobilnih aplikacij.
 • Znanje programiranja v jezikih, kot so C++, Java, Python Izkušnje z ogrodji, kot je NET.
 • Poznavanje sistemov za nadzor različic, kot je Git.
 • Izkušnje z Azure, oblačno platformo AWS (IaaS, PaaS itd.) in veščinami vmesne tehnologije so prednost.
 • Dobre analitične sposobnosti in sposobnosti reševanja problemov.
 • Sposobnost učinkovitega dela v timskem okolju.
 • Dobre komunikacijske veščine za posredovanje tehničnih konceptov tako tehničnim kot ne tehničnim udeležencem.
 • Sposobnost dela v dinamičnem okolju in vodenje več projektov hkrati.
 • Znanje angleškega jezika
 • Zanimanje za nove tehnologije
 • Proaktivnost, ustvarjalnost, samoorganiziranost
 • Izobrazba: Zaključen diploma s področja informatike, ali elektrotehnike, oziroma druge podobne tehnične smeri.

KAJ NUDIMO

 • možnost kombiniranja dela v Velenju, Mariboru ali Ljubljani in od doma,
 • dinamično in inovativno delo,
 • široka paleta delovnih področij i
 • možnost pridobitve poglobljenega znanja tudi za manj izkušene kandidate, ki želijo svoje znanje nadgraditi
 • možnost stalnega izobraževanja in pridobivanja novih znanj,
 • sodelovanje z globalnimi razvojnimi ekipami, možnost zaposlitve za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Hisense Europe je del velikega mednarodnega podjetja Hisense, ki ima več kot 100.000 zaposlenih in več kot 50 let tradicije. Delujemo v 4 industrijskih panogah in smo prisotni v 160 državah. Med redkimi se lahko pohvalimo s celovito ponudbo gospodinjskih aparatov in zabavne elektronike. Imamo močno evropsko proizvodnjo in lasten razvoj izdelkov: 3 proizvodne in 4 R&D centre ter 27 poslovnih enot. S 4 prepoznavnimi globalnimi znamkami – Hisense, Gorenje, Asko in Toshiba – ter številnimi lokalnimi produkti nagovarjamo različne segmente uporabnikov. Razvijamo tehnološko napredne inovacije za izboljšanje kakovosti življenja.

Vabimo vas, da postanete del Hisense Europe skupine in sicer v podjetju Hisense Gorenje Europe, d.o.o., V NAŠEM RAZISKOVALNO RAZVOJNEM ODDELKU.

Opis DM
Iščemo razvijalca programske opreme za mobilne aplikacije in API-je, ki bi se pridružil naši skupini za raziskave in razvoj na področju razvoja mobilnih aplikacij in API-jev, v oddelku "Smart Living". Delo obsega iskanje konceptnih rešitev mobilnih aplikacij za naš pametni dom in vzdrževanje naših API-jev. Na tem področju boste definirali, razvijali, dokumentirali in testirali na različnih projektih. Vaša vloga bo vključevala zbiranje in določanje zahtev v medfunkcionalni ekipi, razvijanje konceptualnih rešitev in sodelovanje z našo skupino za aplikacije, ki predstavljajo integracijo v naše rešitve za pametni dom.

Odgovornosti delovnega mesta:
- Razvijanje in vzdrževanje strežniške aplikacije in API-jev z uporabo programskih jezikov, kot sta Java in Python
- Tesno sodelovanje z razvijalci (notranjimi in zunanjimi) in oblikovalci UX/UI za integracijo sprednjih komponent z zalednimi sistemi.
- Razvijanje mobilne aplikacije za Android in iOS.
- Izvajanje temeljitega testiranja in odpravljanje napak.
- Priprava specifikacij in dokumentacije za tehnično implementacijo v celotno platformo.
- Sodelovanje z medfunkcionalnimi ekipami za določitev tehničnih zahtev in zagotavljanje uspešne izvedbe projektov.
- Nenehno izboljševanje procesa in prakse razvoja programske opreme za izboljšanje učinkovitosti in kakovosti produkta.

Kaj pričakujemo

- Razumevanje okolja IoT, oblaka in razvoja mobilnih aplikacij.
- Izkušnje s področja razvoj mobilnih aplikacij.
- Znanje programiranja v jezikih, kot so C++, Java, Python Izkušnje z ogrodji, kot je NET.
- Poznavanje sistemov za nadzor različic, kot je Git.
- Izkušnje z Azure, oblačno platformo AWS (IaaS, PaaS itd.) in veščinami vmesne tehnologije so prednost.
- Dobre analitične sposobnosti in sposobnosti reševanja problemov.
- Sposobnost učinkovitega dela v timskem okolju.
- Dobre komunikacijske veščine za posredovanje tehničnih konceptov tako tehničnim kot ne tehničnim udeležencem.
- Sposobnost dela v dinamičnem okolju in vodenje več projektov hkrati.
- Znanje angleškega jezika
- Zanimanje za nove tehnologije
- Proaktivnost, ustvarjalnost, samoorganiziranost

Izobrazba
- Zaključen diploma s področja informatike, ali elektrotehnike, oziroma druge podobne tehnične smeri.

Kaj nudimo

- možnost kombiniranja dela v Velenju, Mariboru ali Ljubljani in od doma,
- dinamično in inovativno delo,
- široka paleta delovnih področij i
- možnost pridobitve poglobljenega znanja tudi za manj izkušene kandidate, ki želijo svoje znanje nadgraditi
- možnost stalnega izobraževanja in pridobivanja novih znanj,
- sodelovanje z globalnimi razvojnimi ekipami, možnost zaposlitve za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Gorenje, d.o.o.
Partizanska cesta 12
3320 Velenje
https://www.gorenjegroup.com/si

Dejavnost:
Gospodinjski aparati, izdelki in servis
Število zaposlenih:
Nad 1000 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela