SysOps Engineer (m/ž)

6.6.2022
4see d.o.o.
Delo od doma ali Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
4see d.o.o.
Spletna stran:

Python Developer (m/ž)

Pri podjetju 4see d.o.o. iščemo
sodelavko/-ca za pomoč pri razvoju produkta PredictLeads.

PredictLeads smo hitro rastoče mlado podjetje s področja zbiranja in strukturiranja javno dostopnih informacij o podjetjih. Profitabilni smo od 2018. Naša inovativnost je bila prepoznana tudi s strani Y Combinator pospeševalnika, katerega del smo bili v 2019. Delamo s strankami iz tujine, večinoma iz ZDA, locirani pa smo v Sloveniji.

Pregledujemo več kot 42 milijonov spletnih strani in strukturiramo signale o podjetjih, ki nakazujejo na uspešnost poslovanja in stopnjo razvoja podjetja (npr. odprta delovna mesta, prejete investicije, uporabljene tehnologije idr.). To koristi ne le investitorjem in prodajnim oddelkom, ki tako lažje prepoznajo za njih zanimiva podjetja, pač pa tudi mladim podjetjem, ki pridobijo pregled nad trgom in obstoječimi rešitvami, kar jim omogoči boljšo presojo, kaj razvijati in od koga se učiti.

SysOps Engineer (m/ž)

O delu:

 • Glavna zadolžitev je upravljanje s 50+ strežniki: load management, posodobitve, varnost, pisanje bash skript; pričakovano je tudi nadzorovanje in vzdrževanje produkcijskih sistemov, predvsem dopolnjevanje in nadgrajevanje že obstoječe monitoring arhitekture.
 • Podpora programerskemu delu ekipe v obliki postavitve in vzdrževanja CI/CD procesov, na dolgi rok postavitev Docker, Swarm, Kubernetes sistemov. 
 • Glede na druga znanja je možno delo na Python ekstraktorjih, PostgreSQL optimizacijah, Rails projektu, Neo4j bazi idr.

Informativen opis sistema in uporabljenih tehnologij:

 • uporabljamo naslednje tehnologije in aplikacije: Ruby, Ruby on Rails, Python, Scala, Spark, PostgreSQL, Neo4j, RabbitMQ in PyTorch ter ClickUp, BitBucket, Google Chat;
 • za crawlanje uporabljamo Python in BeautifulSoup;
 • podatke shranjujemo v PostgreSQL in Neo4j bazi;
 • za queue sistem uporabljamo RabbitMQ, za scheduling pa Sidekiq;
 • spletna aplikacija in API sta napisana v Ruby on Rails;
 • delo organiziramo tako, da je nepotrebnih sestankov čim manj (dnevno se slišimo ob 10.00 za 20 minut, ostalo po potrebi).

Kaj pričakujemo:

 • izkušnje z upravljanjem strežnikov;
 • zaželjene so izkušnje z Docker, Kubernetes in AWS ter izkušnje s PostgreSQL, Ansible, Pythonom in Neo4j;
 • čut za detajle (iščemo posameznike, ki v primeru napak v programu ne odvrnejo pogleda, ampak jih popravijo, četudi nihče ne bi vedel, da obstajajo).

Nudimo:

 • redno zaposlitev za nedoločen čas v obsegu polnega delovnega časa,
 • plačo 3.000–4.500 EUR bruto,
 • delniške opcije,
 • maksimalno izplačilo malice in regresa, nagrada ob koncu leta ter povišanje plače s časom zaposlitve in uspešnostjo podjetja,
 • fleksibilni delavnik,
 • minimalno 25 dni dopusta,
 • delo od doma (glede na želje lahko poljubno dni v tednu tudi iz pisarne),
 • budget za ureditev domače pisarne,
 • delo v inovativnem, mednarodno usmerjenem podjetju,
 • delo v majhni ekipi, kjer imaš velik vpliv na razvoj produkta in kjer se ceni samoiniciativnost,
 • delo z mladimi, vendar zelo izkušenimi in motiviranimi sodelavci.

Prijave s CV-jem oz. opisom izkušenj sprejemamo do zapolnitve delovnega mesta na roq@predictleads.com, kjer smo na voljo tudi za dodatne informacije.  

Veselimo se vaših prijav!

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Pri podjetju 4see d.o.o. iščemo sodelavko/-ca za pomoč pri razvoju produkta PredictLeads.

PredictLeads (https://predictleads.com/) smo hitro rastoče mlado podjetje s področja zbiranja in strukturiranja javno dostopnih informacij o podjetjih. Profitabilni smo od 2018. Naša inovativnost je bila prepoznana tudi s strani Y Combinator pospeševalnika (https://ycombinator.com), katerega del smo bili v 2019. Delamo s strankami iz tujine, večinoma iz ZDA, locirani pa smo v Sloveniji.

Kaj delamo
Pregledujemo več kot 42 milijonov spletnih strani na svetovni ravni in strukturiramo signale o podjetjih, ki nakazujejo na uspešnost poslovanja in stopnjo razvoja podjetja (npr. odprta delovna mesta, prejete investicije, uporabljene tehnologije idr.). PredictLeads kot API first produkt pomaga investitorjem odkriti mlada in neznana podjetja; prodajnim ekipam omogoča bolj personalizirano prodajo produktov; mladim podjetjem nudi pregled nad trgom in obstoječimi rešitvami, kar jim omogoči boljšo presojo, kaj razvijati in od koga se učiti; naš produkt pa uporabljajo tudi razvojni oddelki za generacijo t.i. Market Intelligence zemljevidov, s čimer lažje sledijo razvoju konkurence.

O delu
- Glavna zadolžitev je upravljanje s 50+ strežniki: load management, posodobitve, varnost, pisanje bash skript; pričakovano je tudi nadzorovanje in vzdrževanje produkcijskih sistemov, predvsem dopolnjevanje in nadgrajevanje že obstoječe monitoring arhitekture.
- Podpora programerskemu delu ekipe v obliki postavitve in vzdrževanja CI/CD procesov, na dolgi rok postavitev Docker, Swarm, Kubernetes sistemov.
- Glede na druga znanja je možno delo na Python ekstraktorjih, PostgreSQL optimizacijah, Rails projektu, Neo4j bazi idr.

Kaj pričakujemo

Kaj pričakujemo:
- izkušnje z upravljanjem strežnikov;
- zaželjene so izkušnje z Docker, Kubernetes in AWS ter izkušnje s PostgreSQL, Ansible, Pythonom in Neo4j;
- čut za detajle (iščemo posameznike, ki v primeru napak v programu ne odvrnejo pogleda, ampak jih popravijo, četudi nihče ne bi vedel, da obstajajo).

Informativen opis sistema in uporabljenih tehnologij:
- uporabljamo naslednje tehnologije in aplikacije: Ruby, Ruby on Rails, Python, Scala, Spark, PostgreSQL, Neo4j, RabbitMQ in PyTorch ter ClickUp, BitBucket, Google Chat;
- za crawlanje uporabljamo Python in BeautifulSoup;
- podatke shranjujemo v PostgreSQL in Neo4j bazi;
- za queue sistem uporabljamo RabbitMQ, za scheduling pa Sidekiq;
- spletna aplikacija in API sta napisana v Ruby on Rails;
- delo organiziramo tako, da je nepotrebnih sestankov čim manj (dnevno se slišimo ob 10.00 za 20 minut, ostalo po potrebi).

Kaj nudimo

- redno zaposlitev za nedoločen čas v obsegu polnega delovnega časa,
- plačo 3.000–4.500 EUR bruto,
- delniške opcije,
- maksimalno izplačilo malice in regresa, nagrada ob koncu leta ter povišanje plače s časom zaposlitve in uspešnostjo podjetja,
- fleksibilni delavnik,
- minimalno 25 dni dopusta,
- delo od doma (glede na želje lahko poljubno dni v tednu tudi iz pisarne),
- budget za ureditev domače pisarne,
- delo v inovativnem, mednarodno usmerjenem podjetju,
- delo v majhni ekipi, kjer imaš velik vpliv na razvoj produkta in kjer se ceni samoiniciativnost,
- delo z mladimi, vendar zelo izkušenimi in motiviranimi sodelavci.


Prijava
Prijave s CV-jem oz. opisom izkušenj sprejemamo do zapolnitve delovnega mesta na roq@predictleads.com, kjer smo na voljo tudi za dodatne informacije.

Izberi področje dela