Tehnik (m/ž)

23.2.2021
JUB d.o.o.
Dol pri Ljubljani
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
JUB d.o.o.
Spletna stran:

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

V JUB-u se zavedamo, da so zaposleni z odgovornim odnosom do dela, odprto in spoštljivo komunikacijo, delitvijo znanja med sodelavci ter pripadnostjo, ključ do uspešnega delovanja podjetja. Od novih sodelavcev pričakujemo predvsem pripravljenost do dela, strokovnost, zavzetost, odprtost za sprememb in proaktivnost. Naši zaposleni s zavzetostjo dosegajo zastavljene cilje ter na podlagi spoštljivega odnosa in medsebojnega zaupanja sledijo viziji podjetja.

V selekcijskem postopku poleg drugih stvari preverimo tudi skladnost kandidatovih vrednot z vrednotami podjetja (skladno z zahtevami pozicije), kandidatom pa radi zastavimo tudi kakšno konkretno nalogo.


KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Zavedamo se, da lahko samo z motiviranimi in zadovoljnimi zaposlenimi dosegamo zastavljene cilje. Poslujemo družbeno odgovorno in zagotavljamo visoko kakovost vseh funkcij podjetja na evropskem nivoju ter stremimo k nenehnemu izboljševanju našega delovanja. 

V JUB-u smo zavezani k ustvarjanju urejenega delovnega okolja, v katerem zaposlenim zagotavljamo varnost in spoštovanje ter skrbimo za njihov razvoj in zadovoljstvo. V JUB-u promoviramo zdrav življenjski slog, zagotavljamo ustrezne delovne pogoje in jih stalno izboljšujemo. Prizadevamo si za dobre medsebojne odnose in dobro delovno vzdušje ter merimo organizacijsko klimo in zavzetost zaposlenih. Zaposlene osveščamo o pomembnosti zdrave prehrane tudi z zdravo ponudbo v interni restavraciji (solatni bar, vital menu), občasno nudimo brezplačno sadje in ob petkih tudi nakup pridelkov z lokalne kmetije. Spodbujamo aktivno preživljanje prostega časa ter ohranjanje in izboljšanje psihofizičnih sposobnosti, zato zaposlenim v okviru promocije zdravja nudimo različne dejavnosti, kot na primer: nordijsko hojo, pohode, smučarski dan.

Skrbimo tudi za razvoj naših zaposleni in predvsem za upoštevanje mnenja ter potreb zaposlenih v zvezi s strokovnim razvojem. Redno izvajamo letne razvojne razgovore in tudi na podlagi tako zbranih informacij organiziramo interna ter eksterna izobraževanja in usposabljanja, ki so namenjena pridobivanju tako strokovnih znanj, kot tudi različnih kompetenc.

Zaposlenim poleg dela v urejenem delovnem okolju in razvoja nudimo tudi druge ugodnosti, kot na primer: koriščenje počitniških kapacitet na morju in v toplicah, dogodke za zaposlene ter možnost vključitve v kolektivno dodatno pokojninsko zavarovanje. 


NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Na področju notranjih barv in premazov je najbolj prepoznavna blagovna znamka JUPOL, ki velja za eno najmočnejših znamk notranjih barv v regiji, saj v Sloveniji dosega več kot 70-odstotni tržni delež. V letošnjem letu praznuje 50. obletnico in v tem času je postala sinonim za kakovostne notranje zidne barve.

Družino JUPOL poleg izdelka  JUPOL Classic še sestavljajo: JUPOL Gold, JUPOL Citro, JUPOL Brilliant, JUPOL Latex, JUPOL Strong, JUPOL Block, JUPOL Trend, JUPOL Junior in številne druge, ki jih danes potrošniki prepoznajo po zdravju in okolju prijaznih izdelkih  izdelanih na vodni osnovi ter enostavnih za uporabo in vzdrževanje.

Toplotnoizolacijski sistemi JUBIZOL sodi med strateške skupine izdelkov za zunanjo dekoracijo in zaščito, ki so razviti v skladu s sistemom trajnostnega gradbeništva. JUBIZOL predstavlja celostno sistemsko rešitev zunanjega ovoja stavbe, v okviru katere ponujamo tudi lasten ekspandirani polistiren, s čimer dosegamo popolno obvladovanje kakovosti toplotnoizolacijskega sistema JUBIZOL.

Z izdelki blagovne znamke HYDROSOL in AKRINOL - hidroizolacija in vgradnja keramike lahko ustrezno zaščitimo kopalnice, kuhinje, balkone in terase, vodne zbiralnike ter vodomerne in elektro jaške. 

JUBIN je linija izdelkov za popolno zaščito in dekoracijo izdelkov iz lesa in kovine, prilagojena sodobnim željam in potrebam kupcev ter zahtevam, ki jih narekuje skrb za varovanje okolja

Nepogrešljiv del celovite ponudbe predstavljajo storitve niansirni sistem JUMIX in izobraževanje v okviru JUB Akademije.

Več informacij o naših produktih in storitvah lahko najdete na naši spletni strani: http://www.jub.eu

Kot člani skupine POR (Program odgovornega ravnanja) sprejemamo temeljna načela in usmeritve, zapisane v Svetovni listini POR.


Pri uresničevanju zadanih usmeritev nas vodi integriran sistem vodenja s pridobljenimi certifikati standardov (OHSAS 18001: 2007, ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015, ISO 50001:2011).

Razvojni inženir (m/ž)

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

• Izvajanje operativnih nalog na razvojnem
področju
• Vodenje in arhiviranje dokumentacije o
opravljenem delu
• Arhiviranje razvojnih vzorcev in etalonov
• Gospodarjenje z aparaturami in pripomočki
• Statistično obdelavo merilnih podatkov
• Pomoč pri reševanju reklamacij na kvaliteto

Kaj pričakujemo

• Srednješolsko izobrazbo kemijske smeri
• Zaželeno osnovno znanje angleškega ali
nemškega jezika
• Uporabniško znanje MS Office
• Organizacijske sposobnosti, sposobnost dela v
timu in odločanja
• Zanesljivost, natančnost, dinamičnost
komunikativnost in fleksibilnost

Kaj nudimo

• zanimivo delo v mikrobiološkem laboratoriju v priznanem slovenskem podjetju, ki deluje v
mednarodnem okolju
• delovno razmerje za določen čas trajanja projekta (ocena 2 leti), s polnim delovnim časom in 3-
mesečnim poskusnim delom,
• delovnik samo v dopoldanskem delovnem času
• urejeno delovno okolje, brezplačno parkirišče ter številne ugodnosti (topla prehrana, koriščenje
počitniških kapacitet na morju in v toplicah, možnost vključitve v kolektivno dodatno pokojninsko
zavarovanje, dogodki za zaposlene,…)

Prijave zbiramo do 7.3.2021.
Vabimo vas, da nam pošljete ponudbe z navedbo delovnega mesta in priloženim življenjepisom ter dokazili
po e-pošti: zaposlitev@jub.si, s pripisom: "Za razpis: Tehnik".

Izberi področje dela