Tehnik­ serviser

10.1.2023
Medis Group d.o.o.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Medis Group d.o.o.
MEDIS, d.o.o.
Brnčičeva ulica 1
1231 LJUBLJANA-ČRNUČE


Smo družba s 26-letno tradicijo na področju medicinskega marketinga v Sloveniji in državah centralne in jugovzhodne Evrope, ki z inovativnimi izdelki skrbi za boljše zdravje ljudi.
Dejavnost:
Farmacija; Zdravstveni in medicinski pripomočki; Trgovina

Število zaposlenih:
100 do 149 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):


Spletna stran:

Planirano število novih zaposlenih: -

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev

Vselej, ko iščete novo delo, se srečujete z vprašanji: Kam? Kako bo? Zakaj tja? Na vsa vprašanja žal ne moremo vedno odgovoriti, želeli pa bi nove sodelavce seznaniti s tremi najpomembnejšimi stvari, ki opredeljujejo način dela družbe Medis:
- Delamo stvari, ki nas veselijo in v katere verjamemo. Zato jih opravljamo z navdušenjem in strastjo.
- Usmerjeni smo k cilju. Tja skušamo priti po najkrajši možni poti in kar najhitreje.
- Razbremenjujemo naše stranke in sebe. Želimo biti lahkotni in veseli.
Skratka, ustvarjamo okolje, v katerem uživamo pri učinkovitem delu.

Pričakujemo, da bodo naši sodelavci pri doseganju ciljev ravno tako zagnani kot smo mi. Iščemo vztrajne, ciljno naravnane in ambiciozne ljudi, ki so željni pridobivanja novih znanj in ne vržejo hitro puške v koruzo.

Nagrajevanje in ocenjevanje zaposlenih

V podjetju je vzpostavljen sistem napredovanja in nagrajevanja. Nagrajevanje sodelavcev je vezano na njihovo doseganje in preseganje rezultatov. Delovni dosežki so transparentni; s promocijo boljših posameznikov stimuliramo ambiciozen odziv ostalih članov v skupini.

Odgovornost do zaposlenih

Vodstvo z močno podjetniško percepcijo omogoča vsem zaposlenim delovno okolje, v katerem so izrazito cenjeni ambicije po visokih dosežkih, usmerjenost v doseganje in preseganje ciljev, odprtost za nove priložnosti, pripravljenost prevzemanja tveganja, sposobnost reševanja problemov, zanesljivost in učinkovitost.

Zagotavljamo urejeno in stimulativno delovno okolje in dobre medčloveške odnose. Oblikujemo in vzdržujemo ekipo sposobnih in zadovoljnih sodelavcev različnih strok.

Izobraževanje in usposabljanje

Zavedamo se, da je znanje v ljudeh in da znanje postaja ključ uspešnega konkuriranja. Za svoje sodelavce organiziramo interna izobraževanja, s čimer človeški kapital spreminjamo v korporativni.
Zaposlenim omogočamo tudi udeležbo na eksternih izobraževanjih. To so tako splošni programi z vsebinami vodenja, marketinga, prodaje, komunikacije, kot tudi specifični programi s strokovnega medicinskega področja. V letu 2005 smo realizirali 274 izobraževalnih dni in v izobraževanje investirali 12 mio SIT.

Ugodnosti za delojemalce

Možnost nadaljnega šolanja: omogočena
Možnost opravljanja študentske prakse: Z več dijaki in študenti imamo sklenjene pogodbe o kadrovski štipendiji. Vsem štipendistom omogočimo opravljanje študijske prakse.

Družba Medis oskrbuje tržišče Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Črne Gore, Makedonije, Albanije ter Madarske z zdravili, medicinskimi pripomočki in opremo. Partnerjem iz farmacevtske industrije Medis nudi celovito ponudbo trženjskih storitev, kot so tržne raziskave, strateško planiranje, registracije, nabava, promocija in prodaja ter skladiščenje in distribucija.

Sektor zdravila

Sektor zdravil pokriva omenjeni teritorij z različnimi zdravili, ki jih dobijo bolniki v lekarni na recept ali pa tudi brez recepta. Program zdravil dopolnjujejo tudi medicinskimi pripomočki in dietetika. Sodelavci v sektorju skrbijo za popolno vodenje produktov, od razvoja produkta, tržnih analiz, pozicioniranja, priprave promocijskim materialov, pa do osebnih predstavitev ključnim kupcem kot so zdravniki različnih specialnosti in farmacevtom…

Bolnišnična oskrba

Parenteralne raztopine, medicinski potrošni material in medicinska oprema je asortiman, s katerim oskrbujemo vse institucionalne uporabnike v Sloveniji: bolnišnice, zdravstveni zavodi, dializni centri, medicinski centri privatne prakse, domovi za ostarele občane, fizioterapevtski centri, lekarne in podobno.

Diagnostika

Sektor diagnostike je razdeljen na 3 manjše segmente:
1. Diamed- program preparatov za določevanje krvnih skupin pri bolnikih ali krvodajalcih. Preparate uporabljajo na transfuzijah v bolnišnicah in Zavodu za transfuzijo krvi.
2. Laboratorijska diagnostika- zajema več različnih produktov za področja mikrobiološke, hitre, autoimune in raziskovalne diagnostike. Uporabniki so laboratoriji v zdravstvenih domovih, bolnišnicah, zavodih za zdravstveno varstvo in različni inštitutih v sklopu Medicinske fakultete.
3. Klinična diagnostika- predstavlja produkte za področje biokemije in hematologije. Uporabniki so biokemični ali hematološki laboratoriji v bolnišnicah.

Vodja digitalnih projektov

Ne odlašaj!
Še 3 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

1. Servis je član skupine Medis in že več kot 18 let deluje na področju servisa medicinske opreme. Nudi celostno poprodajno podporo, servisiranje in vzdrževanje najsodobnejše medicinske opreme vrhunskih proizvajalcev po vsej Sloveniji. Še posebej je specializiran za popravilo in vzdrževanje infuzijskih črpalk, dializnih aparatov in opreme za fizioterapijo.

Tehnik - serviser

Prijave do: 31.01.2023

Odgovorni boste za servisiranje in vzdrževanje najsodobnejše medicinske opreme. Skrbeli boste za tehnično podporo in izobraževali strokovno javnost o uporabi medicinske opreme.

Kaj pričakujemo

Pričakujemo posameznike, ki hitro opazite in izkoristite nove priložnosti ter izpolnjujete naslednje pogoje:končana V. ali VI. stopnja smer elektrotehnika-elektronika ali mehatronika,
zaželene so izkušnje s področja dela,
razumevanje elektronskih elementov in elektronskih vezij,
poznavanje osnovnih fizikalnih zakonitosti,
ročne spretnosti,
pripravljenost za delo na terenu,
iznajdljivost in samoiniciativnost,
dobre komunikacijske veščine,
aktivno znanje angleškega jezika,
poznavanje programov MS Office in osnovno računalniško znanje,
vozniški izpit B kategorije,
lastno vozilo ali vsaj občasna možnost uporabe v službene namene.

Kaj nudimo

priložnost za zanimivo delo ter pridobivanje znanja in izkušenj v uspešnem in urejenem podjetju,
dinamično, razgibano in strokovno odgovorno delo na terenu,
usposobljenega mentorja za uspešno uvajanje v delo in kulturo podjetja,
kontinuirane možnosti izobraževanja in razvoja na strokovnem in osebnem področju,
stimulativen zaslužek in nagrajevanje.

Ne izpustite odlične priložnosti! Najkasneje do 31.01.2023 se prijavite preko spodnje povezave. O vseh pomembnih pogojih zaposlitve se bomo skupaj dogovorili na razgovoru.

MEDIS, d.o.o.
Brnčičeva ulica 1
1231 LJUBLJANA-ČRNUČE
http://www.medis.si/

Dejavnost:
Farmacija; Zdravstveni in medicinski pripomočki; Trgovina


Smo družba s 26-letno tradicijo na področju medicinskega marketinga v Sloveniji in državah centralne in jugovzhodne Evrope, ki z inovativnimi izdelki skrbi za boljše zdravje ljudi.
Število zaposlenih:
100 do 149 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela