Tehnolog proizvodnega inženiringa lokacije (d/ž/m)

11.7.2024
LEK farmacevtska družba d.d.
Lendava
m/ž
VROČ OGLAS DANES
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Lek, član skupine Sandoz, je prva in najstarejša farmacevtska družba v Sloveniji, kjer razvijamo, izdelujemo in tržimo učinkovita, varna ter kakovostna generična in podobna biološka zdravila, namenjena bolnikom po vsem svetu. Pri delu nas vodijo visoki etični standardi, inovativno razmišljanje in prebojni dosežki našega vrhunskega strokovnega osebja. Z več kot 3700 sodelavkami in sodelavci že desetletja dejavno soustvarjamo slovenski, evropski in svetovni razvojno-raziskovalni prostor, gradimo kulturo odprtega dialoga ter ponosno in odgovorno nosimo naziv najuglednejšega delodajalca v Sloveniji ter smo prejemnik certifikata Top Employer 2024

UgledniDelodajalec
Lek d.d.
Verovškova ulica 57
1526 Ljubljana
http://www.lek.si/si

Dejavnost:
Farmacija
Število zaposlenih:
Nad 1000 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

 ZAKAJ IZBRATI NAS

Spoštujemo in spodbujamo kulturno, etnično in spolno raznovrstnost zaposlenih. Ustvarjamo vključujočo kulturo, v kateri so vse razlike spoštovane, vsaka praksa pravična, vsakdo pa se počuti cenjenega. Iščemo sodelavke in sodelavce, ki so pripravljeni na izzive, si želijo novih izkušenj in znanj ter si upajo presegati meje. Izzivi, s katerimi se soočamo kot del globalne družbe, so zagotovo lahko pomemben korak k uspehu.

  NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Lek je vodilni ponudnik podobnih bioloških zdravilin eden glavnih ponudnikov generičnih zdravil v Sloveniji. Skupaj z družbo Sandoz d.d. predstavljamo Sandoz v Sloveniji. Gradimo in ohranjamo ugled dinamične, etične in zaupanja vredne farmacevtske družbe. 

Uresničujemo Sandozovo poslanstvo - premikamo meje za bolnike – in Sandozov dolgoročni cilj – postati vodilno in najbolj cenjeno podjetje za generična in podobna biološka zdravila na svetu.

Sandoz krepi svoja vlaganja v Sloveniji. Poleg rednih naložb v razvoj ter posodobitev in razširitev proizvodnih zmogljivosti potekata še dve Sandozovi naložbi:

  • naložba v visokotehnološki center za proizvodnjo podobnih bioloških zdravil v Lendavi, ki je največja posamična investicija v Lekovi zgodovini in spada med najvišje v slovenskem gospodarstvu do zdaj, in
  • naložba za gradnjo najsodobnejšega centra za razvoj podobnih bioloških zdravil v Ljubljani do leta 2026 bo Lekova ljubljanska lokacija postala ena ključnih lokacij za razvoj podobnih bioloških zdravil v Sandozu.

S stalnimi naložbami Sandoz utrjuje svojo navzočnost v Sloveniji, gradi spodbudno, konkurenčno in podporno delovno okolje ter krepi svojo vlogo katalizatorja razvoja farmacevtske panoge v Sloveniji.

BONITETE PODJETJA

Kandidatom tako med drugim ponujamo:
  • delo v globalnem mednarodnem podjetju,
  • prilagodljiv urnik dela, prilagojen potrebam,
  • možnost dela na daljavo,
  • konkurenčen sistem nagrajevanja (plača, letna uspešnost, regres, božičnica),
  • razširjen program za spodbujanje zdravja na področju fizičnega, duševnega in socialnega počutja, pobuda Polni življenja,
  • zaposlitev v podjetju, ki je že peto leto zapored prejemnik laskavega naziva najuglednejši delodajalec, ki ga podeljuje zaposlitveni portal MojeDelo.com in je prejemnik certifikata Top Employer 2024.

Spoznajte delo v Leku

Moj zakaj

Manager nabave tretjih dobaviteljev (m/ž)

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Iščemo motivirano osebo, ki bo odgovorna za sodelovanje pri izvajanju inženirskih dejavnosti (načrtovanje, izvedba, vzdrževanje itd.) v okviru svojega tehničnega področja.

Vaše glavne delovne odgovornosti:
• Vodenje ali sodelovanje pri projektih namenjenih nadgradnji opreme, infrastrukture, objektov (npr. energetska učinkovitost, produktivnost, okoljska skladnost, vzdrževanje). Samostojna implementacija manjših sprememb ter priprava tehničnih rešitev zanje.
• Izvajanje FMEA in opredelitev vrste vzdrževanja za vsako opremo, glede na kritičnost opreme (HML). Vzdrževanje glavnega seznama meril (Master Instrument Inventory - MII) in glavne opreme (Master Equipment Inventory - MEI). Vzpostavljanje vzdrževanja za novo opremo (vključno s potrebnimi rezervnimi deli).
• Upravljanje tehničnih / inženirskih sprememb: Priprava, potrjevanje in zapiranje zahtevkov za spremembe.
• Sodelovanja pri večjih investicijskih projektih (Uporabniške zahteve, pregled tehnične kakovosti - TQR, funkcijska specifikacija, HAZOP, PRORA, ...).
• Razvoj testne specifikacij za zagone in kvalifikacije na investicijskih projektih. Priprava in izvedba DQ, IQ in OQ protokolov in poročil. Izvedba zagonov, FAT / SAT / kvalifikacij /validacij.
• Izvedba GMP ocen tveganja (vključno z SRA). Odprava pomanjkljivosti med PQ in validacijo.
• Podpora pri notranjih in zunanjih presojah in samostojno upravljanje in reševanje odstopov na opremi in sistemih.
• Priprava, vzdrževanje in potrjevanje tehnične dokumentacije (protokoli, risbe, seznami, načrti, sheme, tlorisi, izračuni, podatkovni listi ...) in odobravanje risb, seznamov, terminskih planov, shem, tlorisov, izračunov/kalkulacij in podatkovnih listov za projekte.bujanjem varnostne kulture, prepoznavanjem tveganj, zagotavljanjem pravilne uporabe opreme, sodelovanjem pri usposabljanju in odgovornim ravnanjem z odpadki se boste zavzemali za varno in kakovostno delovno okolje.

Kaj pričakujemo

Vaš doprinos k delovnem mestu:
• Visokošolska izobrazba tehnične smeri; mehatronika in elektrotehnika ali druge ustrezne naravoslovne smeri.
• Minimalno 1 leto delovnih izkušenj v inženiringu ali proizvodnem okolju.
• Tekoče znanje angleškega jezika in znanje lokalnega jezika.

Kaj nudimo

Zaposlitev pri najuglednejšem delodajalcu v Sloveniji vam prinaša konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, razširjeni program promocije zdravja na področju telesnega, duševnega in družbenega počutja (Polni življenja) ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Kaj nudimo?
Zaposlitev pri najuglednejšem delodajalcu v Sloveniji vam prinaša konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, razširjeni program promocije zdravja na področju telesnega, duševnega in družbenega počutja (Polni življenja) ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev. Prošnjo z življenjepisom ter opisom delovnih izkušenj oddajte preko spletne strani //www.lek.si/zaposlitev/ najkasneje do 31.07.2024.

Zakaj Sandoz in Lek?
Generična in podobna biološka zdravila so hrbtenica svetovne industrije zdravil. Sandoz se je kot vodilni v tem sektorju lani dotaknil življenj skoraj 500 milijonov bolnikov. Na ta dosežek smo ponosni, a si želimo še več!

Z naložbami v nove razvojne zmogljivosti, najsodobnejše proizvodne lokacije, nove pridobitve in partnerstva imamo priložnost oblikovati prihodnost Sandoza in Leka ter še večjemu številu bolnikov omogočiti trajnostni dostop do cenovno ugodnih in visokokakovostnih zdravil.

Naša zagon in podjetniški duh temeljita na odprti kulturi sodelovanja, katere srce so naši talentirani in ambiciozni sodelavci in sodelavke. V okolju, kjer je raznolikost dobrodošla in kjer se spodbuja osebna rast, imajo v zameno za uporabo svojih znanj, možnost v celoti izkusiti delo v agilnem in povezovalnem okolju in z možnostjo fleksibilnega in hibridnega dela razvijati svojo kariero.
Možne lokacije dela: Lendava

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Prijave z življenjepisom v angleškem ali slovenskem jeziku lahko oddate najkasneje do 7. aprila 2024 preko spletne povezave.

UgledniDelodajalec
Lek d.d.
Verovškova ulica 57
1526 Ljubljana
http://www.lek.si/si

Dejavnost:
Farmacija
Število zaposlenih:
Nad 1000 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela