Tehnolog proizvodnih procesov II (m/ž/d) – downstream

15.9.2023
Novartis d.o.o.
Mengeš
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Novartis d.o.o.
Verovškova ulica 57
1000 Ljubljana
https://www.novartis.com/

Dejavnost:
Farmacija
Število zaposlenih:
0 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Manager nabave tretjih dobaviteljev (m/ž)Ne odlašaj!
Še 6 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Kot Tehnolog proizvodnih procesov II (m/ž/d) – downstream boste odgovorni za obvladovanje in optimizacijo proizvodnih procesov biofarmacevtike ter upravljanje procesnih tehnologij in izdelkov skladno s proizvodnimi plani, stroko, internimi predpisi, dobrimi praksami in zakonodajo.

Pridružite se nam pri dinamičnem in odgovornem delu ter sodelujte pri inovativnih porjektih!

Vaše glavne delovne odgovornosti:
• Obvladovanje in optimizacija proizvodnih procesov čiščenja in izolacij učinkovine, procesnihtehnologij in izdelkov na oddelku DSP (down stream processing). Delo s kromatografskimisistemi, izvajanje filtracij, končno koncentriranje produkta, izvedba procesa polnjenjaučinkovine, sodelovanje pri avtomatizaciji in optimizaciji proizvodnih procesov, pakiranjekromatografskih kolon in podobno.
•Odgovornost za doseganje zahtevane kvalitete in proizvodnih obsegov.
•Zagotavljanje skladnosti obstoječih izdelkov in tehnoloških procesov ter izdelava tehnološkedokumentacije.
•Sodelovanje pri izborih, prenosih in zagonih opreme.
•Sodelovanje pri presojah, validacijah in pri reševanju zahtevnejših odstopov na oddelku DSP.
•Vodenje ali zagotavljanje operativne podpore pri prenosu novih tehnologij in izdelkov vproizvodnjo.
•Spremljanje obstoječih procesov (na primer: izkoristek procesa čiščenja učinkovine) inugotavljanje morebitnih trendov ter pravočasno ukrepanje ob opaženih negativnih trendih.
•Po potrebi biti prvi kontakt za platformo, nudenje podpore pri globalnih pobudah v skladu zdoločili, opravljanje vloge predstavnika lokacije na globalni ravni.

Kaj pričakujemo

• Univerzitetna stopnja izobrazbe iz inženiringa, farmacevtske tehnologije, kemije, farmacije ali druga ustrezne znanstvene smeri. Zaželen magisterij ali ustrezne izkušnje.
• Aktivno znanje angleškega in lokalnega jezika.
• Poznavanje orodij MS Office.

Kaj nudimo

Ponujamo zaposlitev za določen čas enega leta s poskusno dobo 6 mesecev, sodelovanje z različnimi timi ter izmenjavo znanj in izkušenj znotraj globalnega sistema Novartis.

Prošnjo z življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku ter opisom delovnih izkušenj oddajte preko spletne strani //www.novartis.si/zaposlitev-v-novartisu-slovenija/.

Zakaj bi se pridružili Novartisu?
Naš namen je soustvarjati medicino za izboljšanje in podaljševanje življenja ljudi, naša vizija pa je postati najbolj cenjeno in zaupanja vredno farmacevtsko podjetje na svetu. Kako lahko to dosežemo?

S pomočjo naših ljudi. Prav naši sodelavci nas vsak dan spodbujajo, da dosežemo svoje ambicije. Postanite del te misije in se nam pridružite! Več na spodnji povezavi: https://www.novartis.com/about/strategy/people-and-culture

Kaj nudimo?
Konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela, z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, razširjeni program promocije zdravja na področju telesnega, duševnega in družbenega počutja (Polni življenja) ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Smo Novartis. Pridruži se nam in pomagaj soustvarjati
medicino.

Novartis d.o.o.
Verovškova ulica 57
1000 Ljubljana
https://www.novartis.com/

Dejavnost:
Farmacija
Število zaposlenih:
0 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela