Tehnolog vzdrževanja (m/ž)

23.2.2021
JUB d.o.o.
Dol pri Ljubljani
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
JUB d.o.o.
Spletna stran:

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

V JUB-u se zavedamo, da so zaposleni z odgovornim odnosom do dela, odprto in spoštljivo komunikacijo, delitvijo znanja med sodelavci ter pripadnostjo, ključ do uspešnega delovanja podjetja. Od novih sodelavcev pričakujemo predvsem pripravljenost do dela, strokovnost, zavzetost, odprtost za sprememb in proaktivnost. Naši zaposleni s zavzetostjo dosegajo zastavljene cilje ter na podlagi spoštljivega odnosa in medsebojnega zaupanja sledijo viziji podjetja.

V selekcijskem postopku poleg drugih stvari preverimo tudi skladnost kandidatovih vrednot z vrednotami podjetja (skladno z zahtevami pozicije), kandidatom pa radi zastavimo tudi kakšno konkretno nalogo.


KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Zavedamo se, da lahko samo z motiviranimi in zadovoljnimi zaposlenimi dosegamo zastavljene cilje. Poslujemo družbeno odgovorno in zagotavljamo visoko kakovost vseh funkcij podjetja na evropskem nivoju ter stremimo k nenehnemu izboljševanju našega delovanja. 

V JUB-u smo zavezani k ustvarjanju urejenega delovnega okolja, v katerem zaposlenim zagotavljamo varnost in spoštovanje ter skrbimo za njihov razvoj in zadovoljstvo. V JUB-u promoviramo zdrav življenjski slog, zagotavljamo ustrezne delovne pogoje in jih stalno izboljšujemo. Prizadevamo si za dobre medsebojne odnose in dobro delovno vzdušje ter merimo organizacijsko klimo in zavzetost zaposlenih. Zaposlene osveščamo o pomembnosti zdrave prehrane tudi z zdravo ponudbo v interni restavraciji (solatni bar, vital menu), občasno nudimo brezplačno sadje in ob petkih tudi nakup pridelkov z lokalne kmetije. Spodbujamo aktivno preživljanje prostega časa ter ohranjanje in izboljšanje psihofizičnih sposobnosti, zato zaposlenim v okviru promocije zdravja nudimo različne dejavnosti, kot na primer: nordijsko hojo, pohode, smučarski dan.

Skrbimo tudi za razvoj naših zaposleni in predvsem za upoštevanje mnenja ter potreb zaposlenih v zvezi s strokovnim razvojem. Redno izvajamo letne razvojne razgovore in tudi na podlagi tako zbranih informacij organiziramo interna ter eksterna izobraževanja in usposabljanja, ki so namenjena pridobivanju tako strokovnih znanj, kot tudi različnih kompetenc.

Zaposlenim poleg dela v urejenem delovnem okolju in razvoja nudimo tudi druge ugodnosti, kot na primer: koriščenje počitniških kapacitet na morju in v toplicah, dogodke za zaposlene ter možnost vključitve v kolektivno dodatno pokojninsko zavarovanje. 


NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Na področju notranjih barv in premazov je najbolj prepoznavna blagovna znamka JUPOL, ki velja za eno najmočnejših znamk notranjih barv v regiji, saj v Sloveniji dosega več kot 70-odstotni tržni delež. V letošnjem letu praznuje 50. obletnico in v tem času je postala sinonim za kakovostne notranje zidne barve.

Družino JUPOL poleg izdelka  JUPOL Classic še sestavljajo: JUPOL Gold, JUPOL Citro, JUPOL Brilliant, JUPOL Latex, JUPOL Strong, JUPOL Block, JUPOL Trend, JUPOL Junior in številne druge, ki jih danes potrošniki prepoznajo po zdravju in okolju prijaznih izdelkih  izdelanih na vodni osnovi ter enostavnih za uporabo in vzdrževanje.

Toplotnoizolacijski sistemi JUBIZOL sodi med strateške skupine izdelkov za zunanjo dekoracijo in zaščito, ki so razviti v skladu s sistemom trajnostnega gradbeništva. JUBIZOL predstavlja celostno sistemsko rešitev zunanjega ovoja stavbe, v okviru katere ponujamo tudi lasten ekspandirani polistiren, s čimer dosegamo popolno obvladovanje kakovosti toplotnoizolacijskega sistema JUBIZOL.

Z izdelki blagovne znamke HYDROSOL in AKRINOL - hidroizolacija in vgradnja keramike lahko ustrezno zaščitimo kopalnice, kuhinje, balkone in terase, vodne zbiralnike ter vodomerne in elektro jaške. 

JUBIN je linija izdelkov za popolno zaščito in dekoracijo izdelkov iz lesa in kovine, prilagojena sodobnim željam in potrebam kupcev ter zahtevam, ki jih narekuje skrb za varovanje okolja

Nepogrešljiv del celovite ponudbe predstavljajo storitve niansirni sistem JUMIX in izobraževanje v okviru JUB Akademije.

Več informacij o naših produktih in storitvah lahko najdete na naši spletni strani: http://www.jub.eu

Kot člani skupine POR (Program odgovornega ravnanja) sprejemamo temeljna načela in usmeritve, zapisane v Svetovni listini POR.


Pri uresničevanju zadanih usmeritev nas vodi integriran sistem vodenja s pridobljenimi certifikati standardov (OHSAS 18001: 2007, ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015, ISO 50001:2011).

Razvojni inženir (m/ž)

Ne odlašaj!
Še 2 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

• Organizacijo, planiranje in koordiniranje del
na področju vzdrževanja
• Pripravo in izdelavo načrtov in skic za
vzdrževalna dela
• Pripravo plana dela in remontov
• Sodelovanje in nadzor pri izvajanju del
zunanjih izvajalcev
• Sodelovanje pri investicijah, pridobivanju
ponudb in nadzor nad izvajanjem del po
pogodbah
• Nadzor nad delovanjem energetskih naprav
• Racionalizacijo stroškov vzdrževanja in za
nemoteno delovanje proizvodnje iz vidika
vzdrževalnih posegov

Kaj pričakujemo

• Najmanj višjo stopnjo izobrazbe tehnične smeri
(mehatronika, elektro ali druga ustrezna)
• Vsaj 3 leta delovnih izkušenj na podobnih
delovnih mestih
• Aktivno znanje angleškega ali nemškega jezika
• Vozniški izpit B kategorije
• Uporabniško znanje MS Office
• Organizacijske in pogajalske sposobnosti
• Sposobnost odločanja in dela v timu, zanesljivost,
natančnost, dinamičnost, komunikativnost in
fleksibilnost

Kaj nudimo

• zanimivo delo v priznanem slovenskem podjetju, ki deluje v mednarodnem okolju,
• delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in 6-mesečnim poskusnim delom,
• delovnik samo v dopoldanskem delovnem času,
• urejeno delovno okolje, brezplačno parkirišče ter številne ugodnosti (topla prehrana, koriščenje
počitniških kapacitet na morju in v toplicah, vključitev v kolektivno dodatno pokojninsko zavarovanje,
dogodki za zaposlene,…).

Prijave zbiramo do 7.3.2021.
Vabimo vas, da nam pošljete ponudbe z navedbo delovnega mesta in priloženim življenjepisom ter dokazili
po e-pošti: zaposlitev@jub.si, s pripisom: "Za razpis: Tehnolog vzdrževanja".

Izberi področje dela