Tehnolog vzdrževanja (m/ž)

23.6.2022
Zavarovalnica Triglav, d. d.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Zavarovalnica Triglav je največja slovenska zavarovalnica. Matična družba Skupine Triglav skupaj z odvisnimi in pridruženimi družbami posluje na sedmih trgih in v šestih državah, s čimer je Skupina Triglav vodilna zavarovalno-finančna skupina v regiji Adria in ena vodilnih v jugovzhodni Evropi. Odlikujejo jo znanje, izkušnje in odličnost do strank, zaposlenih, delničarjev in drugih deležnikov. Že dobro stoletje upravičuje zaupanje zavarovancev, da bo ravno Triglav najbolje poskrbel za njihovo finančno varnost in prihodnost.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Ključna stebra poslovanja Skupine Triglav sta:

- zavarovalništvo

- upravljanje premoženja.

VIZIJA IN MISIJA

Skupina Triglav je skozi vizijo, vrednote in strateške cilje začrtala svojo pot v smeri sodobne, inovativne in dinamične zavarovalno-finančne skupine, ki ostaja čvrsto na vodilnem mestu v Sloveniji in širše v regiji.

Vizija Skupine Triglav za leto 2020 je: Dinamično razvijamo nove načine poslovanja, ki so temelj našega odgovornega dolgoročnega razvoja, ter hkrati poslujemo dobičkonosno in varno.

Poslanstvo družbe je “ustvarjamo varnejšo prihodnost”. Ustvarjajo jo za njihove deležnike, razvoj pa je odgovoren in trajnostno naravnan. Temelj Triglava je ekipa prek pet tisoč zaposlenih, ki z zavzetostjo, strokovnostjo in predanostjo uresničuje poslanstvo. Povezujejo jih skupne vrednote, ki so del kulture Skupine Triglav: varnost, odgovornost, strokovnost, enostavnost in sodobnost.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

V Skupini Triglav gradimo organizacijsko kulturo, ki je sodelovalna, agilna in usmerjena tako na sodelavce, kot na naše stranke. Cenimo in spodbujamo sodelovanje in ustvarjalnost, razvoj posameznikov ter vzdrževanje osebne integritete posameznika.

V Zavarovalnici Triglav smo ponosi na zaposlene in rezultate organizacijske klime, ki kažejo:

- na visoko pripadnost zaposlenih in njihovo pozitivno naravnanost do zavarovalnice,

- na visoko osebno zadovoljstvo zaposlenih s stalnostjo zaposlitve, s sodelavci in delovnimi pogoji,

- na zelo dober odnos neposrednih vodij in podajanje jasnih povratnih informacij zaposlenim.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

V Skupini Triglav pri sodelavcih cenimo:

- Sodelovalnost

- Iniciativnost

- Odgovornost

- Zdravo samozavest

- Zavzetost.

Delite z nami svoje znanje, poglede, izkušnje in življenjske zgodbe ter nas navdušite za našo skupno pot.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

V Skupini Triglav se zavedamo, da so naši zaposleni temelj uspešnega in dolgoročnega razvoja. Skrbimo za celosten karierni in osebni razvoj zaposlenih, zato smo med najbolj zaželenimi delodajalci v regiji.

Sodelavcem nudimo:

- Pester nabor internih in eksternih izobraževanj.

- Možnosti za karierni in osebni razvoj.

- Možnost dela v mednarodnem okolju.

- Varno zaposlitev.

- Ugodnosti pri zavarovanjih.

- Dopustovanje v počitniških objektih Skupine Triglav (v Sloveniji in na Hrvaškem).

- Dogodke Triglav.smo (promocija zdravja, kuharske delavnice itd.).

- Smo družini prijazno podjetje (gibljiv delovni čas, počitniško varstvo otrok, dodatni izredni dopust itd.).

- Otrokom zaposlenih omogočamo delovne prakse v našem podjetju.

- Imamo Športno društvo in Planinsko društvo.

- Skrbimo za upokojene sodelavce (novoletna srečanja).

NAŠI PRODUKTI

V Skupini Triglav ponujamo široko paleto zavarovalnih storitev na segmentu premoženjskih, življenjskih in zdravstvenih zavarovanj, tako za posameznike kot tudi podjetja. Smo vodilna zavarovalnica v Sloveniji, skupaj s svojimi odvisnimi zavarovalnicami smo vodilna finančno-zavarovalna skupina v regiji Adria.

Z dolgoletnimi izkušnjami in številnimi zadovoljnimi strankami stojimo za svojim sloganom “Vse bo v redu”.

BONITETE PODJETJA

Zavarovalnica Triglav kot matična družba Skupine Triglav razpolaga z visoko bonitetno oceno svoje finančne moči »A« s strani obeh bonitetnih agencij S&P in A.M.Best. Je borzna družba, zavezana k visokim standardom obveščanja in korporativnega upravljanja, in njene delnice so ene najlikvidnejših na trgu Ljubljanske borze. Poleg države ima preko 14 tisoč delničarjev iz 37 držav.

V Zavarovalnici Triglav smo ponosni na raznolike nagrade, priznanja in certificate, ki jih vsakoletno med drugim prejemamo na področju komuniciranja, marketinga, izobraževanja in razvoja zaposlenih. Smo imetniki polnega certifikata Družini prijazno podjetje in že dvanajstič zapored smo dosegli naziv najbolj zaupanja vredne blagovne znamke v kategoriji zavarovalnic.

Svetovalec za premoženjska zavarovanja in Svetovalec za premoženjska zavarovanja – pripravnik

Družba Triglav, Upravljanje nepremičnin, d.o.o.. je specializiran upravljalec lastnih in tujih nepremičnin v Skupini Triglav in poleg opravljanja nepremičninskih storitev za tretje trži lastne in tuje nepremičnine ter upravlja lastne naložbe. Področje upravljanja nepremičnin zajema storitve tako v ožjem, tehničnem smislu (facility management), kot v širšem smislu upravljanja (property management) nepremičnin, vključno z razvojem nepremičninskih lokacij (development) ter vodenjem različnih investicijskih projektov (investicijski inženiring). Svojo ekipo zaposlenih na tehničnem področju želimo dopolniti z novim sodelavcem ali sodelavko na delovnem mestu:

TEHNOLOG VZDRŽEVANJA (m/ž)

OD KANDIDATOV PRIČAKUJEMO:

 • V. ali VI. stopnjo izobrazbe gradbene, strojne, elektro ali druge tehnične smeri;
 • vsaj 4 leta delovnih izkušenj na primerljivih delovnih mestih s področja tehnologije vzdrževanja, tehničnega oziroma gradbenega področja;
 • dobrodošla so strokovna znanja s področja gradbenega, elektro in mehanskega vzdrževanja, poznavanje ustrezne zakonodaje in strokovnih standardov, vključno s predpisi o varnosti in zdravju pri delu in požarne varnosti;
 • izkušnje z informacijskimi sistemi za podporo procesom upravljanja z nepremičninami -  facility managementa (Imagine ipd.);
 • aktivno znanje vsaj enega tujega jezika;
 • vozniški izpit B-kategorije;
 • organizacijske sposobnosti, analitičen pristop k delu, samoiniciativnost, motiviranost in ciljna usmerjenost.

ZADOLŽENI BOSTE ZA:

 • strokovno podporo in koordiniranje procesa vzdrževanja;
 • načrtovanje in organizacijo dela ter priprava delovnih navodil na področju delovanja instalacij in opreme ter organizacija intervencij v primeru okvar ali zastojev ter nadzor nad izvajanjem intervencij;
 • analizo življenjske dobe instalacij in opreme ter skladno s tem podajanje predlogov za izbiro kvalitetnejših delov z uporabo modernih metod in tehnologij za analiziranje in vpeljavo izboljšav;
 • nadzor nad izvajanjem požarno varnostnih predpisov in sodelovanje pri nadziranju gradnje oziroma vzdrževanju objektov;
 • sodelovanje pri izvajanju montažnih, postavitvenih in drugih instalacijskih delih ter adaptacijah;
 • sodelovanje pri načrtovanju in izvedbi posegov tekočega ter investicijskega vzdrževanja in vodenje manjših projektov;
 • nadzor nad izvajanjem vzdrževanja objektov, instalacij in opreme ter vzdrževanje počitniških enot;
 • sodelovanje z zunanjimi izvajalci, naročanje artiklov, izdelkov in storitev, skladno s podeljenimi pooblastili;
 • vodenje različnih evidenc, vezanih na investicijsko in tekoče vzdrževanje ter pripravljanje predlogov racionalizacij in poenotenja dobaviteljev.

IZBRANEMU KANDIDATU NUDIMO:

 • ustvarjalno in dinamično delovno okolje;
 • možnost strokovnega izobraževanja in izpopolnjevanja ter osebnostni razvoj;
 • samostojno in dinamično delo;
 • delo v stabilnem in uglednem podjetju;
 • varno zaposlitev.

Delovno razmerje z izbranim kandidatom bomo sklenili za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in šestmesečnim poskusnim delom.

Prijave pošljite na :

kadri@triglav.si

ROK ZA PRIJAVO

03.07.2022Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Družba Triglav, Upravljanje nepremičnin, d.o.o.. je specializiran upravljalec lastnih in tujih nepremičnin v Skupini Triglav in poleg opravljanja nepremičninskih storitev za tretje trži lastne in tuje nepremičnine ter upravlja lastne naložbe. Področje upravljanja nepremičnin zajema storitve tako v ožjem, tehničnem smislu (facility management), kot v širšem smislu upravljanja (property management) nepremičnin, vključno z razvojem nepremičninskih lokacij (development) ter vodenjem različnih investicijskih projektov (investicijski inženiring). Svojo ekipo zaposlenih na tehničnem področju želimo dopolniti z novim sodelavcem ali sodelavko na delovnem mestu:
Tehnolog vzdrževanja (m/ž)

Zadolženi boste za:
- strokovno podporo in koordiniranje procesa vzdrževanja;
- načrtovanje in organizacijo dela ter priprava delovnih navodil na področju delovanja instalacij in opreme ter organizacija intervencij v primeru okvar ali zastojev ter nadzor nad izvajanjem intervencij;
- analizo življenjske dobe instalacij in opreme ter skladno s tem podajanje predlogov za izbiro kvalitetnejših delov z uporabo modernih metod in tehnologij za analiziranje in vpeljavo izboljšav;
- nadzor nad izvajanjem požarno varnostnih predpisov in sodelovanje pri nadziranju gradnje oziroma vzdrževanju objektov;
- sodelovanje pri izvajanju montažnih, postavitvenih in drugih instalacijskih delih ter adaptacijah;
- sodelovanje pri načrtovanju in izvedbi posegov tekočega ter investicijskega vzdrževanja in vodenje manjših projektov;
- nadzor nad izvajanjem vzdrževanja objektov, instalacij in opreme ter vzdrževanje počitniških enot;
- sodelovanje z zunanjimi izvajalci, naročanje artiklov, izdelkov in storitev, skladno s podeljenimi pooblastili;
- vodenje različnih evidenc, vezanih na investicijsko in tekoče vzdrževanje ter pripravljanje predlogov racionalizacij in poenotenja dobaviteljev.

Kaj pričakujemo

Od kandidatov pričakujemo:

- V. ali VI. stopnjo izobrazbe gradbene, strojne, elektro ali druge tehnične smeri,
- vsaj 4 leta delovnih izkušenj na primerljivih delovnih mestih s področja tehnologije vzdrževanja, tehničnega oziroma gradbenega področja;
- dobrodošla so strokovna znanja s področja gradbenega, elektro in mehanskega vzdrževanja, poznavanje ustrezne zakonodaje in strokovnih standardov, vključno s predpisi o varnosti in zdravju pri delu in požarne varnosti,
- izkušnje z informacijskimi sistemi za podporo procesom upravljanja z nepremičninami - facility managementa (Imagine ipd.),
- aktivno znanje vsaj enega tujega jezika,
- vozniški izpit B-kategorije,
- organizacijske sposobnosti, analitičen pristop k delu, samoiniciativnost, motiviranost in ciljna usmerjenost.

Kaj nudimo

Izbranemu kandidatu nudimo
• ustvarjalno in dinamično delovno okolje;
• možnost strokovnega izobraževanja in izpopolnjevanja ter osebnostni razvoj;
• samostojno in dinamično delo;
• delo v stabilnem in uglednem podjetju;
• varno zaposlitev.
Delovno razmerje z izbranim kandidatom bomo sklenili za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in šestmesečnim poskusnim delom.

Prijave pošljite na : kadri@triglav.si
Rok prijave: 03.07.2022

Izberi področje dela