Tehnolog vzdrževanja

2.12.2021
Trimo, d. o. o.
Trebnje
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Trimo, d. o. o.
Spletna stran:

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Od zaposlenih pričakujemo, da imajo ambicijo delati v rastočem mednarodnem podjetju in da imajo temu primerno mednarodno primerljivo strokovno znanje in znanje tujih jezikov.

Poleg ustreznega strokovnega znanja pričakujemo od zaposlenih pripravljenost na stalno učenje in prilagajanje na spremembe ter spoštovanje Trimo standardov in vrednot. Poleg strokovnih kompetenc pričakujemo od zaposlenih pripravljenost prevzemati odgovornost, pozitivno naravnanost in sposobnost delati v timih in projektnih skupinah.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Nagrajevanje in ocenjevanje zaposlenih

Naš cilj je nagraditi zaposlene na podlagi njihovih rezultatov in prispevka k uspešnosti poslovanja podjetja. V ta namen imamo izdelanih vrsto individualnih in skupinskih meril za merjenje učinkovitosti zaposlenih. Zaposlene ocenjujemo in nagrajujemo mesečno in tudi letno v obliki napredovanja na istem ali bolj zahtevno delovno mesto. Vsako leto napreduje od 15% do 20 % zaposlenih.

Za ocenjevanje osebne uspešnosti in kariernega razvoja imamo v Trimo razvit sistem letnih razgovorov -Trimo dialogov, na katerih vodja in zaposleni določita letne osebne cilje in ocenita realizacijo v preteklem obdobju ter določita razvojni načrt za naprej.

Zaposleni so lahko še posebej nagrajeni tudi na podlagi izvedbe uspešnih projektov. Ob koncu leta izberemo najboljše sodelavce leta na različnih področjih in jih še posebej nagradimo z denarnimi nagradami ali potovanji. Najbolj inovativni zaposleni so nagrajeni za dosežene prihranke na delovnem mestu in ob koncu leta razpišemo nagrado za Najbolj noro idejo in izbrani nagrajenec je prav tako najbolj noro nagrajen.

Odgovornost do zaposlenih

Za zaposlene izvajamo vrsto aktivnosti z namenom ohranjati njihovo zdravje, tako na delovnem mestu kot tudi v privatnem življenju, dobro počutje in zadovoljstvo. Razvijamo dobro komunikacijo in zdrave medsebojne odnose. Skrbimo za zdravstveno primerne, varne in urejene delovne pogoje in delovno opremo, redne preventivne zdravstvene preglede, zagotavljamo toplo prehrano delavcev v podjetju in čiščenje delovnih oblek. Organiziramo skupna športna in družabna srečanja na katera povabimo tudi družinske člane. Skupaj z sindikatom skrbimo za počitniške kapacitete in rekreativne dejavnosti. Za zaposlene organiziramo različna izobraževanja na temo zdravja in zmanjševanja stresa.

Izobraževanje in usposabljanje

Stalno izobraževanje in usposabljanje je v Trimo že uveljavljen način delovanja. Smo učeča se organizacija. Izobražujemo se vsi zaposleni v povprečju 50 ur na leto na različnih strokovnih področjih. Organiziramo interna in eksterna izobraževanja doma in v tujini. Zaposlene finančno podpiramo pri pridobivanju višje stopnje izobrazbe ali strokovnih izpitih, ki so potrebne za opravljanje dela.

Štipendiranje

V Trimo vsako leto štipendiramo 30 štipendistov na dodiplomskem in podiplomskem študiju, predvsem za tehnične poklice: strojnik, gradbenik, arhitekt, elektrotehnik, informatik.

Ugodnosti za delojemalce

  • Možnost nadaljnjega šolanja: V skladu s potrebami podjetja in kariernimi cilji posameznika
  • Možnost opravljanja študentske prakse: Da

Druge ugodnosti:

  • delno dodatno pokojninsko zavarovanje,
  • delo v kreativnem okolju,
  • strokovno in osebno rast v mednarodnem okolju,
  • stalno izobraževanje,
  • napredovanje v skladu z rezultati,
  • dinamično delo v timih in projektnih skupinah,
  • sodelovanje na mednarodnih sejmih, seminarjih in konferencah.

Projektant I

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

V TRIMO D.O.O. PONUJAMO NOVO KARIERNO PRILOŽNOST:
TEHNOLOG VZDRŽEVANJA
ZAPOSLITEV: NEDOLOČEN ČAS S 6 MESEČNIM POSKUSNIM DELOM

Trimo se je uveljavil kot eno od vodilnih evropskih podjetij, ki razvija izvirne in popolne rešitve za gradbene ovoje (fasade in strehe) in modularnerešitve. Strokovno znanje, trajnost, zanesljivost in osredotočenost na prihodnost opredeljujejo Trimo po vsem svetu. Portfelj partnerjev vključuje podjetja, kot so: Airbus, letališče London Heathrow, Nestle, Philips, DHL, Porsche, M, IKEA, Prologis, Mercedes Benz, Coca Cola in mnogi drugi. Odličen sloves podjetja za inovativnost, kakovost in podporo strankam še naprej navdušuje, ko vstopamo na nove trge in v nove priložnosti.

ODGOVORNOSTI IN GLAVNE AKTIVNOSTI:
- Koordinacija in spremljanje preventivnega in kurativnega vzdrževanja v okviru mehanskih popravil.
- Operativna razporeditev del internega vzdrževanja.
- Priprava, izdajanje in naročanje rezervnih delov.
- Vodenje evidenc opravljenega dela vzdrževanja.
- Sodelovanje pri popravilih.
- Skrb za varno delo zaposlenih.
- Vpisovanje podatkov v sap- PM modul.
- Prenos znanj in izkušenj na upravljalce strojev in delovodij drugih oddelkov.
- Razvijanje, načrtovanje in konstruiranje raznih sklopov in delov.
- Sodelovanje pri dobavah opreme in novih tehnologij.

Kaj pričakujemo

KLJUČNE KOMPETENCE:
• Izobrazba strojne smeri (VI. ali VII. stopnja)
• Znanje angleškega jezika (zaželjeno)
• Samostojnost, samoiniciativnost, fleksibilnost, inovativnost in odgovornost
• Pripravljenost za timsko delo in za dodatna strokovna izobraževanja ter usposabljanja
• Timsko sodelovanje

Kaj nudimo

KARIERNA POT
- Delo v izkušenem kolektivu, možnost karierne in osebne rasti, delo v timu z dobro voljo in motivacijo po napredku :)

Vabljeni k oddaji življenjepisa na career@trimo-group.com do 31.12.2021

Izberi področje dela