Tržni raziskovalec / raziskovalka na kvalitativnem področju

16.7.2021
Ipsos d.o.o.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Ipsos d.o.o.
Spletna stran:

Anketarji

IŠČEMO TRŽNEGA RAZISKOVALCA/
RAZISKOVALKO NA KVALITATIVNEM PODROČJU

Si se kdaj vprašal / vprašala kako podjetja sprejmejo odločitve glede svojih izdelkov,  kaj so „touch point-i" in kaj je „insajt"? Si komunikativen/na in ti ni težko še drugič vprašati „zakaj" ker pač nisi dobil/a točnega odgovora na prvo vprašanje? Potem si pravi kandidat/ka za nas ? Tržne raziskave niso le neskončno analiziranje in obračanje podatkov. Zajemajo tudi individualne intervjuje, fokusne skupine, shop-alonge, community-je in še in še. Kot mednarodno podjetje imamo možnost dostopa do najnovejših digitalnih orodji in znanja z vsega sveta. Ipsos je bil v letu 2020 izbran kot najbolj inovativno podjetje na področju tržnih raziskav.

KAJ PRIČAKUJEMO & PONUJAMO
VII. stopnjo izobrazbe družboslovne ali ekonomske smeri. Izkušnje niso pogoj, iščemo radovedno osebo, ki se navdušuje nad novostmi, marketingom, pripravljenost za nenehno izobraževanje in željo, da naročnike navdušuje z novimi spoznanji. Ker smo globalno podjetje, pričakujemo aktivno znanje angleščine. Tvoje ključne naloge bi obsegale: vodenje kvalitativnih raziskav (fokusnih skupin, intervjujev, različnih spletnih skupnosti ipd.), vsebinsko analizo informacij in pripravo poročil.

Slovenska ekipa ni velika (trenutno nas je 10), se pa zelo dobro razumemo in si medsebojno pomagamo.  Ponujamo pa tudi fleksibilnost pri delu in delovnem času, skupna druženja ter še bi se kaj našlo.

Vse kar se pri nas lahko počne je nemogoče stlačiti v en oglas. Če se ti zdi, da imaš to iskrico in je zapisano spodbudilo tvojo radovednost, nam prosim pošlji svoj CV in motivacijsko pismo v angleščini. V prvem koraku nudimo zaposlitev za določen čas enega leta z možnostjo podaljšanja v zaposlitev za nedoločen čas.

Kontakt: OfficeSlovenia@ipsos.com


Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

IŠČEMO TRŽNEGA RAZISKOVALCA/ RAZISKOVALKO NA KVALITATIVNEM PODROČJU

Si se kdaj vprašal / vprašala kako podjetja sprejmejo odločitve glede svojih izdelkov, kaj so „touch point-i“ in kaj je „insajt“? Si komunikativen/na in ti ni težko še drugič vprašati „zakaj“ ker pač nisi dobil/a točnega odgovora na prvo vprašanje? Potem si pravi kandidat/ka za nas  Tržne raziskave niso le neskončno analiziranje in obračanje podatkov. Zajemajo tudi individualne intervjuje, fokusne skupine, shop-alonge, community-je in še in še. Kot mednarodno podjetje imamo možnost dostopa do najnovejših digitalnih orodji in znanja z vsega sveta. Ipsos je bil v letu 2020 izbran kot najbolj inovativno podjetje na področju tržnih raziskav

Kaj pričakujemo

KAJ PRIČAKUJEMO & PONUJAMO: VII. stopnjo izobrazbe družboslovne ali ekonomske smeri. Izkušnje niso pogoj, iščemo radovedno osebo, ki se navdušuje nad novostmi, marketingom, pripravljenost za nenehno izobraževanje in željo, da naročnike navdušuje z novimi spoznanji. Ker smo globalno podjetje, pričakujemo aktivno znanje angleščine. Tvoje ključne naloge bi obsegale: vodenje kvalitativnih raziskav (fokusnih skupin, intervjujev, različnih spletnih skupnosti ipd.), vsebinsko analizo informacij in pripravo poročil.

Kaj nudimo

Slovenska ekipa ni velika (trenutno nas je 10), se pa zelo dobro razumemo in si medsebojno pomagamo. Ponujamo pa tudi fleksibilnost pri delu in delovnem času, skupna druženja ter še bi se kaj našlo.

Vse kar se pri nas lahko počne je nemogoče stlačiti v en oglas. Če se ti zdi, da imaš to iskrico in je zapisano spodbudilo tvojo radovednost, nam prosim pošlji svoj CV in motivacijsko pismo v angleščini. V prvem koraku nudimo zaposlitev za določen čas enega leta z možnostjo podaljšanja v zaposlitev za nedoločen čas.

Kontakt: OfficeSlovenia@ipsos.com

Izberi področje dela