Višji nabavnik v oddelku Skrb za potrošnike (9023)

1.6.2024
Hisense Gorenje Europe, d.o.o.
Velenje
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Zaposlitveni Letak

SPLOŠNO O PODJETJU

Gorenje d.o.o.
Partizanska 12
3320 Velenje

in

Hisense Gorenje Europe d.o.o.
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana


Hisense Gorenje je med vodilnimi evropskimi ponudniki aparatov za dom. Kot del mednarodne skupine Hisense smo s svojimi aparati prisotni v domovih kupcev v več kot 160 državah sveta.

Dostop do najsodobnejših tehnologij in vrhunskega znanja nam omogoča, da razvijamo, proizvajamo in prodajamo vrhunsko oblikovane, energetsko učinkovite in tehnološko najbolj napredne aparate na trgu, zaposlenim pa odpira priložnosti za poklicno in osebno rast v globalnem mednarodnem okolju.

Kot odgovorno in inovativno podjetje že 70 let stremimo k ustvarjanju najboljših pogojev in odpiranju priložnosti za rast zaposlenih. Z združitvijo Hisensa in Gorenja leta 2018 smo uspeli ustvariti edinstveno kombinacijo inovativnega oblikovanja ter vrhunskih tehnoloških rešitev v segmentu zabavne elektronike in gospodinjskih aparatov.

Gorenje, d.o.o.
Partizanska cesta 12
3320 Velenje
https://www.gorenjegroup.com/si

Dejavnost:
Gospodinjski aparati, izdelki in servis
Število zaposlenih:
Nad 1000 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):
Zaposlitveni Letak

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Za naše podjetje je pomemben vsak posameznik, vendar še posebej cenimo ljudi s podjetniško miselnostjo, ki z zagnanostjo in inovativnostjo pripomorejo k boljšim izdelkom in boljši organizaciji poslovanja.
Cenimo fleksibilne, ustvarjalne, iznajdljive in vztrajne posameznike z veliko energije in entuziazma pri uresničevanju delovnih nalog. Od zaposlenega pričakujemo, da zna svoje znanje prenesti v prakso, je motiviran in samoiniciativen. Prizadeva si za uresničevanje ciljev organizacije in deluje skladno s strategijo in vrednotami podjetja.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Razvoj zaposlenih

V našem podjetju vseskozi potekajo aktivnosti za izboljševanje sistema napredovanja in razvoja kariere posameznika. Uporabljamo številna orodja, kot so anketiranje o delovnih pogojih in odnosih, anketiranje o poklicnih hotenjih in zadovoljstvu pri delu, ocenjevalni postopek, ocena delovne uspešnosti, ocenjevanje delovnih in vedenjskih kompetenc, letni razgovor, individualni razvojni načrt, skrbimo za redno usposabljanje zaposlenih in skrbimo za razvoj nadaljnje kariere zaposlenega. Skozi vse naštete instrumente najbolje ocenimo za kakšno delovno mesto je nekdo primeren in kje se bo najbolje razvil v skladu z znanjem in kompetencami. 

Izobraževanje in usposabljanje

Znanje je moč - in tega se zavedamo. Nenehno si prizadevamo za izobraževanje vseh naših sodelavcev. Usmerjeno delujemo na izpopolnjevanje kadrov, ki zagotavlja odličnost pri delu in omogoči osebno rast vsakemu posamezniku. Ponosni smo tudi na Korporativno univerzo Gorenja, ki je namenjena zaposlenim, ki jih ocenjujemo kot obetavne za vodilne, vodstvene in visoko strokovne naloge. Gre za ključne kadre, nosilce sprememb in rasti. Na področjih formalnega pridobivanja izobrazbe, podiplomskega študija, štipendiranja in funkcionalnega usposabljanja in izobraževanja so našim zaposlenim vrata odprta.

Odgovornost do zaposlenih

Poleg dela in usposabljanj so za nas pomembna tudi delovanja v širšem okolju, ki tudi v delo vnašajo kreativnost in inovativnost. Zato visoko vrednotimo delež lastnih kulturnih dejavnosti, ki se odvijajo predvsem v Društvu za kulturo “Gorenje”. Za koristno preživljanje prostega časa naših zaposlenih in njihovih družinskih članov skrbi Društvo za športno rekreacijo Gorenje, ki omogoča številne ugodnosti in udeležbe na različnih tečajih.
Obenem pa z vsakoletnim sponzoriranjem in donacijami Gorenje podpira nekatere vseslovenske projekte v sferi kulture, športa, znanosti in zdravstva.

Druge ugodnosti

Sodelujemo pri več projektih za povezovanje šole in gospodarstva z namenom vplivati na oblikovanje študijskih programov. Naše podjetje nudi možnosti za opravljanje strokovne prakse na vseh področjih svojega delovanja, kjer se praktikanti pod strokovnim vodstvom izkušenega mentorja naučijo svoje znanje pridobljeno v šolah in fakultetah dejansko uporabiti tudi v praksi. Spremljanje posameznika, ki je na strokovni praksi nam predstavlja tudi vir bodočih kadrov, ki jih bomo potrebovali. S tem ustvarjamo bazo potencialnih kandidatov za zaposlitev v našem podjetju. Predvsem so dobrodošli praktikanti iz univerzitetnih študijev strojnega in elektrotehničnega profila.
Zaposlenim načrtno razvijamo kariero. Tukaj se velik sistem izkaže kot velika prednost, saj so priložnosti in področja za razvoj kariere praktično neomejena. Nudimo še druge ugodnosti, kot so preventivni zdravstveni pregledi, polovični popusti v kopališčih, športnih klubih in ostalih aktivnostih, popuste pri nakupu kart za kulturne prireditve, smučarske vozovnice,… Naši zaposleni imajo tudi možnost sklenitve dodatnega pokojninskega zavarovanja.

Z združitvijo podjetja Hisense in Gorenje je nastal velik proizvajalec, ki ponuja tako zabavno elektroniko kot belo tehniko, kar je redkost v panogi. 

Naša prodajna ekipa v Evropi postaja zmagovalna kombinacija lokalne prisotnosti in globalnega znanja in izkušenj tehnološkega vodje. Predstavljamo inovativno oblikovanje in tehnološki napredek. 

Vodilni inženir za področje gradbeništva

Hisense Europe je del velikega mednarodnega podjetja Hisense, z 80.000 zaposlenimi in več kot 50 – letno tradicijo. Delujemo v 4 industrijskih panogah in smo prisotni v 160 državah sveta. Med redkimi se lahko pohvalimo s celovito ponudbo gospodinjskih aparatov in zabavne elektronike. Imamo močno evropsko proizvodnjo in lasten razvoj izdelkov – 3 proizvodnji in 4 R&D centri ter 27 poslovnih enot. S 4 prepoznavnimi globalnimi znamkami: Hisense, Gorenje, Asko in Toshiba ter številnimi lokalnimi produkti, nagovarjamo različne segmente uporabnikov. Razvijamo tehnološko napredne inovacije za izboljšanje kakovosti življenja.

Skupina Hisense Europe je vodilni ponudnik gospodinjskih aparatov in elektronike v Evropi. Družba Hisense Gorenje Europe, d.o.o, ki je del skupine Hisense Europe, išče izkušenega pravnega strokovnjaka za pridružitev naši ekspertni ekipi. Delo bo potekalo na lokaciji v Ljubljani ali Velenju, s priložnostjo sodelovanja pri globalnih projektih in možnostjo napredovanja v mednarodnem okolju.

Višji nabavnik v oddelku Skrb za potrošnike (9023)

Vabimo vas, da se pridružite ekipi SCM v oddelku Skrb za potrošnike.

Delovno mesto vključuje naloge višjega nabavnika m/ž, ki bo odgovoren za operativni del nabave. Višji nabavnik bo večinoma skrbel za upravljanje glavnih podatkov. Samostojno opravlja vse druge naloge na delovnem področju, ki so povezane z njegovo strokovno usposobljenostjo, znanjem in veščinami ter so vključene v opis delovnega mesta.

Opis DM

 • Odpiranje novih kod v SAP za vse proizvodne lokacije.
 • Urejanje rojstnega seznama za vse proizvodne lokacije.
 • Upravljanje statusov v SAP.
 • Upravljanje nabavnih cen.
 • Priprava analiz in rednih tedenskih poročil o zamudah pri naročilih.
 • Upravljanje z obrnjenimi rezervnimi deli.
 • Ključni uporabnik SAP in masovni vnosi.
 • Zagotavljanje ustreznih nastavitev in ključnih parametrov v SAP.

Pričakujemo

 • VI. ali VII. raven izobrazbe v tehničnem ali ekonomskem področju
 • aktivno znanje angleškega jezika (govorno in pisno),
 • poznavanje programske opreme SAP in MS Office,
 • tehnične in tabelarične veščine,
 • zanesljivost, natančnost, vztrajnost, iniciativnost, iznajdljivost in samostojnost,
 • odlične komunikacijske sposobnosti,
 • 2 leti izkušenj na področju načrtovanja in nabave.

Nudimo

 • zaposlitev za določen čas,
 • uvajanje v delo,
 • enoizmenski in fleksibilni urnik dela z možnostjo dela od doma,
 • ugodnosti za zaposlene (nezgodno zdr. zavarovanje, počitniške kapacitete, itd.
 • priložnost za karierno razvoj.


Če izpolnjujete zgoraj navedene pogoje in ste pripravljeni sprejeti izziv, vas vabimo, da se prijavite na to delovno mesto preko portala Karierna točka do 30.06.2024.


Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Vabimo vas, da se pridružite ekipi SCM v oddelku Skrb za potrošnike.

Delovno mesto vključuje naloge višjega nabavnika m/ž, ki bo odgovoren za operativni del nabave. Višji nabavnik bo večinoma skrbel za upravljanje glavnih podatkov. Samostojno opravlja vse druge naloge na delovnem področju, ki so povezane z njegovo strokovno usposobljenostjo, znanjem in veščinami ter so vključene v opis delovnega mesta.

Opis delovnega mesta


Odpiranje novih kod v SAP za vse proizvodne lokacije.
Urejanje rojstnega seznama za vse proizvodne lokacije.
Upravljanje statusov v SAP.
Upravljanje nabavnih cen.
Priprava analiz in rednih tedenskih poročil o zamudah pri naročilih.
Upravljanje z obrnjenimi rezervnimi deli.
Ključni uporabnik SAP in masovni vnosi.
Zagotavljanje ustreznih nastavitev in ključnih parametrov v SAP.

Kaj pričakujemo

VI. ali VII. raven izobrazbe v tehničnem ali ekonomskem področju
aktivno znanje angleškega jezika (govorno in pisno),
poznavanje programske opreme SAP in MS Office,
tehnične in tabelarične veščine,
zanesljivost, natančnost, vztrajnost, iniciativnost, iznajdljivost in samostojnost,
odlične komunikacijske sposobnosti,
2 leti izkušenj na področju načrtovanja in nabave.

Kaj nudimo

zaposlitev za določen čas,
uvajanje v delo,
enoizmenski in fleksibilni urnik dela z možnostjo dela od doma,
ugodnosti za zaposlene (nezgodno zdr. zavarovanje, počitniške kapacitete, itd.
priložnost za karierno razvoj.

Če izpolnjujete zgoraj navedene pogoje in ste pripravljeni sprejeti izziv, vas vabimo, da se prijavite na to delovno mesto preko portala Karierna točka do 30.06.2024.


Izjava o enakih možnostih zaposlovanja
Podjetja Skupine Hisense Europe predstavljajo delodajalce enakih možnosti. Podjetja Skupine Hisense Europe ne diskriminirajo na podlagi rase, vere, barve kože, spola, spolne identitete, spolne usmerjenosti, starosti, telesne ali duševne prizadetosti, nacionalnega porekla, statusa veterana ali katere koli druge osnove, ki jo ureja ustrezna zakonodaja. Pri vsaki zaposlitvi se odločamo glede na kvalifikacije, kompetence, dosežke in poslovne potrebe.

Gorenje, d.o.o.
Partizanska cesta 12
3320 Velenje
https://www.gorenjegroup.com/si

Dejavnost:
Gospodinjski aparati, izdelki in servis
Število zaposlenih:
Nad 1000 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela