Višji planer (Advanced Planner) v Programu Skrb za potrošnike (v nadalj. Servis); oddelek Planiranje in nabava rezervnih delov«

10.6.2021
Hisense Gorenje Europe, d.o.o.
Velenje
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Zaposlitveni Letak

SPLOŠNO O PODJETJU

Gorenje d.o.o.
Partizanska 12
3320 Velenje

in

Hisense Gorenje Europe d.o.o.
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana


Hisense Gorenje je med vodilnimi evropskimi ponudniki aparatov za dom. Kot del mednarodne skupine Hisense smo s svojimi aparati prisotni v domovih kupcev v več kot 160 državah sveta.

Dostop do najsodobnejših tehnologij in vrhunskega znanja nam omogoča, da razvijamo, proizvajamo in prodajamo vrhunsko oblikovane, energetsko učinkovite in tehnološko najbolj napredne aparate na trgu, zaposlenim pa odpira priložnosti za poklicno in osebno rast v globalnem mednarodnem okolju.

Kot odgovorno in inovativno podjetje že 70 let stremimo k ustvarjanju najboljših pogojev in odpiranju priložnosti za rast zaposlenih. Z združitvijo Hisensa in Gorenja leta 2018 smo uspeli ustvariti edinstveno kombinacijo inovativnega oblikovanja ter vrhunskih tehnoloških rešitev v segmentu zabavne elektronike in gospodinjskih aparatov.

Zaposlitveni Letak

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Za naše podjetje je pomemben vsak posameznik, vendar še posebej cenimo ljudi s podjetniško miselnostjo, ki z zagnanostjo in inovativnostjo pripomorejo k boljšim izdelkom in boljši organizaciji poslovanja.
Cenimo fleksibilne, ustvarjalne, iznajdljive in vztrajne posameznike z veliko energije in entuziazma pri uresničevanju delovnih nalog. Od zaposlenega pričakujemo, da zna svoje znanje prenesti v prakso, je motiviran in samoiniciativen. Prizadeva si za uresničevanje ciljev organizacije in deluje skladno s strategijo in vrednotami podjetja.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Razvoj zaposlenih

V našem podjetju vseskozi potekajo aktivnosti za izboljševanje sistema napredovanja in razvoja kariere posameznika. Uporabljamo številna orodja, kot so anketiranje o delovnih pogojih in odnosih, anketiranje o poklicnih hotenjih in zadovoljstvu pri delu, ocenjevalni postopek, ocena delovne uspešnosti, ocenjevanje delovnih in vedenjskih kompetenc, letni razgovor, individualni razvojni načrt, skrbimo za redno usposabljanje zaposlenih in skrbimo za razvoj nadaljnje kariere zaposlenega. Skozi vse naštete instrumente najbolje ocenimo za kakšno delovno mesto je nekdo primeren in kje se bo najbolje razvil v skladu z znanjem in kompetencami. 

Izobraževanje in usposabljanje

Znanje je moč - in tega se zavedamo. Nenehno si prizadevamo za izobraževanje vseh naših sodelavcev. Usmerjeno delujemo na izpopolnjevanje kadrov, ki zagotavlja odličnost pri delu in omogoči osebno rast vsakemu posamezniku. Ponosni smo tudi na Korporativno univerzo Gorenja, ki je namenjena zaposlenim, ki jih ocenjujemo kot obetavne za vodilne, vodstvene in visoko strokovne naloge. Gre za ključne kadre, nosilce sprememb in rasti. Na področjih formalnega pridobivanja izobrazbe, podiplomskega študija, štipendiranja in funkcionalnega usposabljanja in izobraževanja so našim zaposlenim vrata odprta.

Odgovornost do zaposlenih

Poleg dela in usposabljanj so za nas pomembna tudi delovanja v širšem okolju, ki tudi v delo vnašajo kreativnost in inovativnost. Zato visoko vrednotimo delež lastnih kulturnih dejavnosti, ki se odvijajo predvsem v Društvu za kulturo “Gorenje”. Za koristno preživljanje prostega časa naših zaposlenih in njihovih družinskih članov skrbi Društvo za športno rekreacijo Gorenje, ki omogoča številne ugodnosti in udeležbe na različnih tečajih.
Obenem pa z vsakoletnim sponzoriranjem in donacijami Gorenje podpira nekatere vseslovenske projekte v sferi kulture, športa, znanosti in zdravstva.

Druge ugodnosti

Sodelujemo pri več projektih za povezovanje šole in gospodarstva z namenom vplivati na oblikovanje študijskih programov. Naše podjetje nudi možnosti za opravljanje strokovne prakse na vseh področjih svojega delovanja, kjer se praktikanti pod strokovnim vodstvom izkušenega mentorja naučijo svoje znanje pridobljeno v šolah in fakultetah dejansko uporabiti tudi v praksi. Spremljanje posameznika, ki je na strokovni praksi nam predstavlja tudi vir bodočih kadrov, ki jih bomo potrebovali. S tem ustvarjamo bazo potencialnih kandidatov za zaposlitev v našem podjetju. Predvsem so dobrodošli praktikanti iz univerzitetnih študijev strojnega in elektrotehničnega profila.
Zaposlenim načrtno razvijamo kariero. Tukaj se velik sistem izkaže kot velika prednost, saj so priložnosti in področja za razvoj kariere praktično neomejena. Nudimo še druge ugodnosti, kot so preventivni zdravstveni pregledi, polovični popusti v kopališčih, športnih klubih in ostalih aktivnostih, popuste pri nakupu kart za kulturne prireditve, smučarske vozovnice,… Naši zaposleni imajo tudi možnost sklenitve dodatnega pokojninskega zavarovanja.

Z združitvijo podjetja Hisense in Gorenje je nastal velik proizvajalec, ki ponuja tako zabavno elektroniko kot belo tehniko, kar je redkost v panogi. 

Naša prodajna ekipa v Evropi postaja zmagovalna kombinacija lokalne prisotnosti in globalnega znanja in izkušenj tehnološkega vodje. Predstavljamo inovativno oblikovanje in tehnološki napredek. 

Univ. dipl. inž. elektrotehnike

Višjega planerja (Advanced Planner) v Programu Skrb za potrošnike (v nadalj. Servis); oddelek Planiranje in nabava rezervnih delov«

Skupina Gorenje je med vodilnimi evropskimi ponudniki aparatov za dom. Kot del mednarodne skupine Hisense smo s svojimi aparati prisotni v domovih kupcev v več kot 160 državah sveta. Dostop do najsodobnejših tehnologij in vrhunskega znanja nam omogoča, da razvijamo, proizvajamo in prodajamo vrhunsko oblikovane, energetsko učinkovite in tehnološko najbolj napredne aparate na trgu, zaposlenim pa odpira priložnosti za poklicno in osebno rast v zares globalnem mednarodnem okolju. Kot odgovorno in inovativno podjetje stremimo k ustvarjanju najboljših pogojev in odpiranju priložnosti za rast zaposlenih.

V podjetju Hisense Gorenje Europe, d.o.o. iščemo novega sodelavca – Višjega planerja (Advanced Planner) v Programu Skrb za potrošnike (v nadalj. Servis); oddelek Planiranje in nabava rezervnih delov«

Opis DM :  

Opravlja operativna dela planiranja in priprave predlogov naročil rezervnih delov, skrbi za pravočasno in natančno izvedbo operativnih delovnih procesov na svojem področju ter samostojno opravlja vsa ostala dela iz delovnega področja, ki ustrezajo njegovi strokovni izobrazbi, 
znanju in sposobnostim ter so povezana z deli in opravili, navedenimi v opisu delovnega mesta.

Podrobnejši opis del in nalog :

 • samostojno dela na področju planiranja nabave rezervnih delov,
 • skrbi za pravočasno pripravo naročil ustreznih količin rezervnih delov,
 • skrbi za optimizacijo zalog v Servisu,
 • vključuje se v operativno delo v procesih nabave rezervnih delov Programa Servis in aktivno sodeluje z ostalimi oddelki v skupini HGE (Proizvodni programi, OPD, SPD) ter po potrebi z zunanjimi dobavitelji, 
 • pripravlja analize in redna tedenska, mesečna, letna poročila,  
 • ključni uporabnik SAP in programskega orodja Slim4, 
 • skrb za pravilnost nastavitev in ključnih parametrov v programskem orodju Slim4,
 • samostojno opravlja vsa ostala dela iz delovnega področja, ki ustrezajo njegovi strokovni izobrazbi, znanju in sposobnostim ter so povezana z deli in opravili, navedenimi v opisu delovnega mesta.

Od kandidatov pričakujemo :

 • VI. ali VII. stopnjo tehnične ali ekonomske smeri,
 • aktivno znanje angleškega jezika (govor in pisanje),
 • poznavanje SAP-a ter programske opreme MS Office,
 • tehnične sposobnosti in delo s tabelami,
 • zanesljivost, natančnost, vztrajnost, samoiniciativnost, iznajdljivost in samostojnost,
 • odlične komunikacijske sposobnosti,
 • delovne izkušnje s področja planiranja in nabave : 3 leta 

Prijave sprejemamo v Karierni točki do 30.6.2021
https://career2.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobId=4658&company=gorenjegos


Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

V podjetju Hisense Gorenje Europe, d.o.o. iščemo novega sodelavca –
Višjega planerja (Advanced Planner) v Programu Skrb za potrošnike (v nadalj. Servis); oddelek Planiranje in nabava rezervnih delov«

1. Opis DM :
Opravlja operativna dela planiranja in priprave predlogov naročil rezervnih delov, skrbi za pravočasno in natančno izvedbo operativnih delovnih procesov na svojem področju ter samostojno opravlja vsa ostala dela iz delovnega področja, ki ustrezajo njegovi strokovni izobrazbi,
znanju in sposobnostim ter so povezana z deli in opravili, navedenimi v opisu delovnega mesta.

2. Podrobnejši opis del in nalog :
− samostojno dela na področju planiranja nabave rezervnih delov,
− skrbi za pravočasno pripravo naročil ustreznih količin rezervnih delov,
− skrbi za optimizacijo zalog v Servisu,
− vključuje se v operativno delo v procesih nabave rezervnih delov Programa Servis in aktivno sodeluje z ostalimi oddelki v skupini HGE (Proizvodni programi, OPD, SPD) ter po potrebi z zunanjimi dobavitelji,
− pripravlja analize in redna tedenska, mesečna, letna poročila,
− ključni uporabnik SAP in programskega orodja Slim4,
− skrb za pravilnost nastavitev in ključnih parametrov v programskem orodju Slim4,
− samostojno opravlja vsa ostala dela iz delovnega področja, ki ustrezajo njegovi strokovni izobrazbi, znanju in sposobnostim ter so povezana z deli in opravili, navedenimi v opisu delovnega mesta.

Kaj pričakujemo

− VI. ali VII. stopnjo tehnične ali ekonomske smeri,
− aktivno znanje angleškega jezika (govor in pisanje),
− poznavanje SAP-a ter programske opreme MS Office,
− tehnične sposobnosti in delo s tabelami,
− zanesljivost, natančnost, vztrajnost, samoiniciativnost, iznajdljivost in samostojnost,
− odlične komunikacijske sposobnosti,
− delovne izkušnje s področja planiranja in nabave : 3 leta

Kaj nudimo

Izberi področje dela