Višji referent za obratovanje (m/ž)

25.11.2021
ELEKTRO LJUBLJANA, podjetje za distribucijo električne energije, d.d.
Ljubljana okolica
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
ELEKTRO LJUBLJANA, podjetje za distribucijo električne energije, d.d.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Skladno s sprejeto kadrovsko strategijo sledimo naši ključni strateški usmeritvi po pomlajevanju zaposlenih v osnovni dejavnosti družbe in na terenu, t.j. zaposlujemo elektromonterje (4. oziroma 5. raven elektro izobrazbe) in inženirje s področja elektrotehnike (6. in 7. raven izobrazbe s področja elektrotehnike). V večini primerov iščemo mlade sodelavce, kjer ne zahtevamo delovnih izkušenj pač pa ustrezno izobrazbo in kompetence.

V nadaljevanju bi želeli še poudariti, da se v družbi Elektro Ljubljana zavedamo dejstva, da je potrebno sistematično delati z mladimi, zato v podjetju krepimo sodelovanje s srednjimi šolami in fakultetami s področja elektrotehnike ter tako zagotavljamo dolgoročni razvoj naše družbe. V ta namen iz leta v leto omogočamo praktično usposabljanje z delom vedno večjemu številu dijakov in študentov s področja elektrotehnike, saj si na takšen način podjetje zagotavlja tudi svoje bodoče sodelavce.

Družba mladim zagotavlja tudi opravljanje pripravništva in usposabljanja na delovnem mestu s sistemom mentorstva, ki omogoča novozaposlenim tudi kroženje in spoznavanje različnih področij delovanja distribucijskega podjetja.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Znanje in strokovni razvoj zaposlenih

Nenehno vlagamo v znanje in strokovni razvoj zaposlenih. Izobražujemo se doma in v tujini. Da bo Elektro Ljubljana še naprej rasla v odlično družbo, potrebuje vsakega od nas, našo energijo, naš trud, ki ga vlagamo v uresničevanje naših načrtov. V podjetju tako posvečamo posebno pozornost strateškemu planiranju in razvoju kadrov. Poslanstvo razvoja zaposlenih je ugotavljanje posameznikovih kompetenc ter zagotavljanje njihovega razvoja v skladu s posameznikovimi cilji in cilji podjetja.

Zaposlenim in družini prijazno podjetje

Družba Elektro Ljubljana je v letu 2009 prejela osnovni certifikat Družini prijazno podjetje, v letu 2012 polnega, v letu 2015 in 2018 pa je družba uspešno prestala revizijo Polnega certifikata Družini prijazno podjetje. V tem času smo sprejeli vrsto ukrepov za lažje usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja. Vsako leto izvajamo tudi številne aktivnosti na področju promocije zdravja na delovnem mestu. Ker se zavedamo pomena usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja, iz leta v leto v sodelovanju s Timom za usklajevanje poklicnega in družinskega življenja tudi širimo in nadgrajujemo naše ukrepe.

V družbi zaposlenim omogočamo kakovostno preživljanje prostega časa tudi v naših počitniških kapacitetah, v katerih lahko zaposleni skupaj z družinami preživljajo brezskrbne dopustniške dni. V jeseni pa za zaposlene organiziramo tradicionalni Dan podjetja, na katerem poleg športnih in kulturnih aktivnosti enega izmed vrhuncev predstavlja tekmovanje v plezanju na drog med distribucijskimi enotami.Elektromonter

Smo družba z dolgoletno tradicijo na področju distribucije električne energije. 

Ker se zavedamo, da so ljudje pomemben del zgodbe o uspehu, zaposlene spodbujamo k ustvarjanju nadpovprečnih delovnih rezultatov s ciljno usmerjenim sistemom ravnanja in razvoja človeških virov. Intelektualni kapital družbe plemenitimo s stalnim izobraževanjem, saj znanje predstavlja investicijo v prihodnost in razvoj. 

Če se vam je posvetilo, da lahko s svojim znanjem, izkušnjami ter motiviranostjo prispevate k uresničevanju naše vizije, se nam pridružite.


Družba Elektro Ljubljana d.d. objavlja javni razpis za 1 prosto delovno mesto

Višji referent za obratovanje (m/ž)

Vaše naloge bodo:

 • organiziranje dela pri vzdrževanju in odpravljanju napak na omrežju, 
 • posredovanje informacij,
 • sodelovanje pri pripravi operativnih načrtov, 
 • pripravljanje pogodb in škodnih zahtevkov,
 • reševanje reklamacij,
 • vodenje evidenc, izdelovanje analiz in pripravljanje poročil.

Od kandidatov pričakujemo:

 • 6. raven (podraven 6/1) strokovne izobrazbe s področja elektrotehnike (inženir elektroenergetike, inženir mehatronike, inženir telekomunikacij),
  Alt. strokovna izobrazba: inženir elektrotehnike.
 • 12 mesecev delovnih izkušenj s področja dela,
 • obnavljanje obstoječih in pridobivanje novih znanj v okviru delovnega področja, 
 • osnovno znanje MS Office,
 • vozniški izpit B kategorije,
 • korekten odnos do strank,
 • gospodarno ravnanje z delovnimi sredstvi,
 • varno opravljeno delo v skladu z navodili in predpisi s področja VZD in VPP, 
 • strokovno, kakovostno in pravočasno izvedene naloge,

Psihofizične zahteve:

 • natančnost in zanesljivost, komunikativnost, osebna urejenost,
 • organizacijske sposobnosti. 

Lokacija dela:

 • OE Storitve na DO, Oddelek za odjemalce, DE Ljubljana okolica.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili pogodbo o zaposlitvi s polnim delovnim časom, za določen čas 12 mesecev, zaradi povečanega obsega dela z možnostjo podaljšanja delovnega razmerja ob obojestranskem izpolnjevanju pričakovanj. 

Ponudbe z ustreznimi dokazili o izpolnjevanju pogojev in življenjepisom pošljite v roku 15 dni po objavi razpisa na naslov: Elektro Ljubljana, d.d., Slovenska cesta 56, 1516 Ljubljana, s pripisom "za kadrovsko službo – za razpis" ali po elektronski pošti kadrovska.sluzba@elektro-ljubljana.si

Elektro Ljubljana d.d., Slovenska cesta 56, 1000 Ljubljana, bo osebne podatke, ki ste jih posredovali v prijavi na prosto delovno mesto, kot upravljavec osebnih podatkov obdeloval za namen izvedbe izbirnega postopka na podlagi objave prostega delovnega mesta. Elektro Ljubljana d.d. osebnih podatkov ne bo prenesel v tretjo državo ali mednarodno organizacijo ter jih bo obdelal tako, da bo z ustreznimi ukrepi zagotovljena ustrezna varnost, vključno z zaščito pred nedovoljeno obdelavo. Elektro Ljubljana d.d. podatke hrani za čas, ki je potreben za izvrševanje pravic in obveznosti iz izbirnega postopka. Posameznik na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico do informiranosti, popravka, izbrisa, omejitve obdelave, prenosljivosti osebnih podatkov, ugovora, vključno s pravico do pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu. Podrobnejše informacije o obdelavi osebnih podatkov so dostopne na spletni strani https://www.elektro-ljubljana.si/ oziroma jih lahko pridobite pri pooblaščeni osebi za varstvo osebnih podatkov na e-naslovu, ki je navedeno na spletni strani družbe.
Elektro Ljubljana d.d.

Ne odlašaj!
Še 5 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

Družba Elektro Ljubljana d.d. objavlja javni razpis za 1 prosto delovno mesto:

Višji referent za obratovanje (m/ž)

Vaše naloge bodo:
- organiziranje dela pri vzdrževanju in odpravljanju napak na omrežju,
- posredovanje informacij,
- sodelovanje pri pripravi operativnih načrtov,
- pripravljanje pogodb in škodnih zahtevkov,
- reševanje reklamacij,
- vodenje evidenc, izdelovanje analiz in pripravljanje poročil.

Kaj pričakujemo

Od kandidatov pričakujemo:
- 6. raven (podraven 6/1) strokovne izobrazbe s področja elektrotehnike (inženir elektroenergetike, inženir mehatronike, inženir telekomunikacij),
Alt. strokovna izobrazba: inženir elektrotehnike.
- 12 mesecev delovnih izkušenj s področja dela,
- obnavljanje obstoječih in pridobivanje novih znanj v okviru delovnega področja,
- osnovno znanje MS Office,
- vozniški izpit B kategorije,
- korekten odnos do strank,
- gospodarno ravnanje z delovnimi sredstvi,
- varno opravljeno delo v skladu z navodili in predpisi s področja VZD in VPP,
- strokovno, kakovostno in pravočasno izvedene naloge,
- Psihofizične zahteve: natančnost in zanesljivost, komunikativnost, osebna urejenost,
- organizacijske sposobnosti.

Lokacija dela: OE Storitve na DO, Oddelek za odjemalce, DE Ljubljana okolica.

Kaj nudimo

Z izbranim kandidatom bomo sklenili pogodbo o zaposlitvi s polnim delovnim časom, za določen čas 12 mesecev, zaradi povečanega obsega dela z možnostjo podaljšanja delovnega razmerja ob obojestranskem izpolnjevanju pričakovanj.

Ponudbe z ustreznimi dokazili o izpolnjevanju pogojev in življenjepisom pošljite v roku 15 dni po objavi razpisa na naslov: Elektro Ljubljana, d.d., Slovenska cesta 56, 1516 Ljubljana, s pripisom "za kadrovsko službo – za razpis" ali po elektronski pošti kadrovska.sluzba@elektro-ljubljana.si.

Izberi področje dela