Višji svetovalec (junior in senior) v poslovni enoti Koper

6.6.2024
UniCredit Banka Slovenija d.d.
Koper
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Skupina UniCredit je enostavna, uspešna, vseevropska komercialna banka, s povsem integriranim poslovanjem s podjetji in investicijskim bančništvom. S svojo obsežno bazo strank omogoča dostop do edinstvene poslovne mreže v zahodni, srednji in vzhodni Evropi. Z lokalnim in mednarodnim znanjem Skupina podpira svoje stranke ter jim zagotavlja dostop do vodilnih bank na svojih 13 ključnih evropskih trgih, z razvejano mednarodno mrežo predstavništev in podružnic pa je UniCredit strankam v pomoč v dodatnih 16 državah po svetu.

UniCredit Banka Slovenija d.d. je na slovenskem trgu prisotna že od leta 1991. Osredotočamo se na učinkovite in preproste rešitve, s katerimi pomagamo posameznikom, družinam, podjetnikom ter podjetjem vseh velikosti, med njimi tudi mednarodnim strankam, ki poslujejo na slovenskih tleh, pri njihovih prizadevanjih za širitev poslovanja v tujino. 

GLAVNE DEJAVNOSTI

  • Bančništvo
  • Drugo denarno posredništvo

VIZIJA IN CILJI

Želimo razumeti izzive in priložnosti, s katerimi se naše stranke srečujejo v vsakodnevnem življenju, ter njihove ambicije podpreti s svojim strokovnim znanjem in izkušnjami ter ponudbo optimalnih finančnih rešitev. Verjamemo, da čisto vsi prispevamo k skupnemu uspehu. Z odločnostjo, ustvarjalnostjo in inovativnostjo spreminjamo obstoječe načine dela in iščemo preproste rešitve za kompleksne izzive.

Naša glavna prednostna naloga, vsako minuto dneva, je služiti svojim strankam po svojih najboljših močeh (Stranka je na prvem mestu). Da bi to uresničili, se zanašamo na kakovost in predanost naših sodelavcev (Razvoj ljudi), ter na naše sposobnosti za sodelovanje in ustvarjanje sinergij v okviru "ene Banke, ene UniCredit" (Sodelovanje in sinergije). Prevzemamo prave vrste tveganj (Upravljanje s tveganji), hkrati pa smo zelo disciplinirani pri izvajanju naše strategije (Izvedba in disciplina). 

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Naše vrednote so temeljni dejavniki preoblikovanja dobička v trajno vrednost in nas, skupaj z inovativnostjo in učinkovitim pristopom, razlikujejo od naše konkurence. Za doseganje trajnostnih rezultatov delamo tisto, kar je pomembno za naše stranke, skupnosti in sodelavce ter zagotavljamo konkretne rešitve za resnične potrebe oz. za doseganje otipljivih rezultatov.

Vrednoti »Etičnost in spoštovanje« nas združujeta in hkrati opredeljujeta kulturo naše Skupine – način sprejemanja naših odločitev in delovanja. Naredi, kar je prav! je preprosto, vodilno načelo, ki nam pomaga udejanjati ti vrednoti vsak dan in povsod.

Z rednimi raziskavami o zadovoljstvu zaposlenih in strank merimo napredek pri naših prizadevanjih za ohranitev in povečanje uspešnosti poslovanja ter za ustvarjanje delovnega okolja, v katerem sodelavci lahko izražajo svoje potenciale. Povratne informacije nam služijo kot osnova za pripravo aktivnosti z namenom dodatnega izboljšanja kakovosti odnosov in storitev ter posledično zadovoljstva naših sodelavcev in strank.

UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.
Ameriška ulica 2
1000 Ljubljana
https://www.unicreditbank.si/

Dejavnost:
Banka; Finančne storitve; Podjetniške in poslovne storitve; Zavarovalne storitve


Svoj ugled gradimo na zaupanju in strokovnosti, odnose z našimi javnostmi, med katerimi so sodelavci prav gotovo ena od pomembnejših, pa na temeljih vrednot, ki prinašajo trajno vrednost vsem. Naše skupne vrednote so temeljni dejavniki preoblikovanja dobička v trajno vrednost in nas, skupaj z učinkovitim pristopom in inovativnostjo, razlikujejo od naše konkurence.
Število zaposlenih:
Ni podatka o zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELIMO ZAPOLNITI

Bančništvo, finance x
Kadrovanje, HR x
Marketing, PR x
Matematika, fizika in naravoslovje x
Mediji x
Pravo in družboslovje x
Računalništvo, programiranje x


KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Želimo postati najboljši poslovni partner za sposobne in motivirane sodelavce, prisluhniti njihovim predlogom in jih spodbujati na njihovi poslovni poti. Zato je naša obveza učenje, usposabljanje, trening pridobljenega ter kreiranje novih idej in priložnosti za napredek vseh; naših sodelavcev, naših poslovnih partnerjev in okolja, v katerem delujemo. V storitvenem podjetju je ključen človeški faktor, zato svojim sodelavcem omogočamo strokovno rast in razvoj. Zavedamo se, da samo rast vsakega posameznika vodi tudi v rast Banke kot celote, zato zaposlujemo prodorne in motivirane ljudi, ki znajo uživati v svojem delu, so samostojni in obenem odlični v timskem delu. Poleg poštenosti in želje po osvajanju novih znanj še posebej cenimo samoiniciativnost in fleksibilnost. Omenjene vrednote so izrednega pomena tudi za ohranjanje naše kredibilnosti.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

  • Odprto, fleksibilno delovno okolje
  • Fleksibilen delovni čas
  • Koriščenje presežka ur
  • Cenovno najugodnejše produkte in storitve banke (vsak/a sodelavec/ka je obravnavan/a kot »najboljša stranka«)
  • Delo od doma – selektivno
  • Mlad kolektiv
  • Možnost mednarodne kariere

Sodelavcem poleg stimulativnega delovnega okolja lahko ponudimo strokovno in osebno rast v mednarodnem okolju, dinamično delo v timih in (mednarodnih) projektnih skupinah, odgovorno delo od prvega dne dalje ter okolje, ki spodbuja sprejemanje samostojnih odločitev. V okviru skupine UniCredit med drugim izvajamo tudi program za razvoj mladih talentov, namenjen tistim, ki si želijo nadgrajevati svoje znanje v mednarodnem okolju. Prijavi se lahko vsak zaposleni, ki je na začetku svoje kariere, ima potencial in ambicije, tekoče govori angleški jezik (uradni jezik v skupini UniCredit) ter je pripravljen na mobilnost. Če je v selekcijskem postopku izbran, skozi enoletni izobraževalni program spoznava različne kulture in področja dela na enem izmed mnogih mednarodnih projektov, ki jih predlagajo poslovne divizije v okviru skupine UniCredit. Sodelovanje v projektu večinoma poteka virtualno, preko interneta, videokonferenc ter s pomočjo izmenjave dokumentacije in mnenj preko e-room-ov.

Zaposlene in njihove rezultate redno spremljamo, nagrajujemo na podlagi uspešnosti poslovanja Banke in na podlagi uspešnosti posameznika glede na individualno postavljene cilje. Proces postavljanja in ocenjevanja doseženih ciljev v UniCredit Bank izvajamo že leta. Odprt pogovor med vodjo in zaposlenimi o osebni rasti v podjetju se je izkazal kot eden od elementov, ki povečuje zadovoljstvo naših sodelavcev z opravljenim delom, obenem pa zaposleni s tem procesom dobijo možnost aktivnega sodelovanja pri postavitvi ciljev svojega dela ter razvoju in izpopolnjevanju svojih znanj.

OPIS PRODUKTOV

V UniCredit Banka Slovenija d.d. stranke postavljamo v središče našega delovanja in si prizadevamo, da jim s celovitimi in inovativnimi rešitvami zagotavljamo optimalno uporabniško izkušnjo.

Digitalna revolucija že in bo tudi v prihodnje krojila storitve za stranke, čemur sledimo tudi v skupini UniCredit. Sodoben potrošnik je mobilen in želi preproste rešitve, oblikovane po svoji meri in dostopne preko sodobnih komunikacijskih poti, kadarkoli in kjerkoli.

Ne odlašaj!
Še 2 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Smo prvaki v raznolikosti
Smo iskalci izzivov in ustvarjalci inovacij
Smo gonilo trajnostnih sprememb

In kar je najpomembnejše, brez vas nismo nič od tega

Prijavite se na delovno mesto

Višji svetovalec (junior in senior) v poslovni enoti Koper

Postanite del inovativnega delovnega okolja in vključujoče družbe, ki pozdravlja ter krepi raznolikost misli, pogledov in idej ter zaposlenim omogoča, da v celoti sprostijo svoj potencial in talent

V poslovni enoti Koper odpiramo karierno priložnost za delovno mesto višjega svetovalca Iščemo 2 osebi (eno za junior in drugo za senior pozicijo), ki verjameta v moč timskega dela, čutita odgovornost za ustvarjanje dodane vrednosti za vse deležnike in želita prispevati k prijetnemu delovnemu okolju, mi pa vam ponujamo številne priložnosti za strokovno in osebnostno rast naših zaposlenih

Glavne naloge in odgovornosti bodo
• svetovanje, informiranje ter prodaja bančnih storitev in produktov,
• vzpostavljanje in ohranjanje poslovnih odnosov s strankami,
• opravljanje gotovinskih in negotovinskih poslov,
• vodenje računov strank ter skrb za nemoten potek njihovega prometa,
• svetovanje pri reševanju reklamacij

Kaj pričakujemo

• imate najmanj VI/ 1 stopnjo izobrazbe ekonomske ali druge primerljive smeri in 2 leti primerljivih delovnih izkušenj ali V stopnjo izobrazbe z vsaj 5 leti primerljivih delovnih izkušenj,
• ste izrazito prodajno orientirani in vas veseli delo s strankami,
• ste samostojni, natančni, zanesljivi in urejeni,
• imate odlično razvite komunikacijske verbalne in pisne veščine,
• imate vsaj eno od naslednjih licenc licenca za trženje skladov, licenca za posredovanje zavarovalniških poslov, licenca za potrošniško kreditiranje nepremičnin,
• aktivno govorite slovensko in angleško ter obvladate programska orodja MS Office v okolju Windows,

Kaj nudimo

V naši mednarodni skupini boste našli veliko priložnosti za strokovno in osebnostno rast Delovno mesto je v Kopru Prijave z življenjepisom in s spremnim pismom sprejemamo prek spletnega obrazca do 2 0 junija 2024

Pridružite se Banki za prihodnost Evrope

UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.
Ameriška ulica 2
1000 Ljubljana
https://www.unicreditbank.si/

Dejavnost:
Banka; Finančne storitve; Podjetniške in poslovne storitve; Zavarovalne storitve


Svoj ugled gradimo na zaupanju in strokovnosti, odnose z našimi javnostmi, med katerimi so sodelavci prav gotovo ena od pomembnejših, pa na temeljih vrednot, ki prinašajo trajno vrednost vsem. Naše skupne vrednote so temeljni dejavniki preoblikovanja dobička v trajno vrednost in nas, skupaj z učinkovitim pristopom in inovativnostjo, razlikujejo od naše konkurence.
Število zaposlenih:
Ni podatka o zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela