Višji svetovalec (m/ž) v enoti Center za finančne naložbe

24.11.2021
UniCredit Banka Slovenija d.d.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Skupina UniCredit je enostavna, uspešna, vseevropska komercialna banka, s povsem integriranim poslovanjem s podjetji in investicijskim bančništvom. S svojo obsežno bazo strank omogoča dostop do edinstvene poslovne mreže v zahodni, srednji in vzhodni Evropi. Z lokalnim in mednarodnim znanjem Skupina podpira svoje stranke ter jim zagotavlja dostop do vodilnih bank na svojih 13 ključnih evropskih trgih, z razvejano mednarodno mrežo predstavništev in podružnic pa je UniCredit strankam v pomoč v dodatnih 16 državah po svetu.

UniCredit Banka Slovenija d.d. je na slovenskem trgu prisotna že od leta 1991. Osredotočamo se na učinkovite in preproste rešitve, s katerimi pomagamo posameznikom, družinam, podjetnikom ter podjetjem vseh velikosti, med njimi tudi mednarodnim strankam, ki poslujejo na slovenskih tleh, pri njihovih prizadevanjih za širitev poslovanja v tujino. 

GLAVNE DEJAVNOSTI

  • Bančništvo
  • Drugo denarno posredništvo

VIZIJA IN CILJI

Želimo razumeti izzive in priložnosti, s katerimi se naše stranke srečujejo v vsakodnevnem življenju, ter njihove ambicije podpreti s svojim strokovnim znanjem in izkušnjami ter ponudbo optimalnih finančnih rešitev. Verjamemo, da čisto vsi prispevamo k skupnemu uspehu. Z odločnostjo, ustvarjalnostjo in inovativnostjo spreminjamo obstoječe načine dela in iščemo preproste rešitve za kompleksne izzive.

Naša glavna prednostna naloga, vsako minuto dneva, je služiti svojim strankam po svojih najboljših močeh (Stranka je na prvem mestu). Da bi to uresničili, se zanašamo na kakovost in predanost naših sodelavcev (Razvoj ljudi), ter na naše sposobnosti za sodelovanje in ustvarjanje sinergij v okviru "ene Banke, ene UniCredit" (Sodelovanje in sinergije). Prevzemamo prave vrste tveganj (Upravljanje s tveganji), hkrati pa smo zelo disciplinirani pri izvajanju naše strategije (Izvedba in disciplina). 

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Naše vrednote so temeljni dejavniki preoblikovanja dobička v trajno vrednost in nas, skupaj z inovativnostjo in učinkovitim pristopom, razlikujejo od naše konkurence. Za doseganje trajnostnih rezultatov delamo tisto, kar je pomembno za naše stranke, skupnosti in sodelavce ter zagotavljamo konkretne rešitve za resnične potrebe oz. za doseganje otipljivih rezultatov.

Vrednoti »Etičnost in spoštovanje« nas združujeta in hkrati opredeljujeta kulturo naše Skupine – način sprejemanja naših odločitev in delovanja. Naredi, kar je prav! je preprosto, vodilno načelo, ki nam pomaga udejanjati ti vrednoti vsak dan in povsod.

Z rednimi raziskavami o zadovoljstvu zaposlenih in strank merimo napredek pri naših prizadevanjih za ohranitev in povečanje uspešnosti poslovanja ter za ustvarjanje delovnega okolja, v katerem sodelavci lahko izražajo svoje potenciale. Povratne informacije nam služijo kot osnova za pripravo aktivnosti z namenom dodatnega izboljšanja kakovosti odnosov in storitev ter posledično zadovoljstva naših sodelavcev in strank.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELIMO ZAPOLNITI

Bančništvo, finance x
Kadrovanje, HR x
Marketing, PR x
Matematika, fizika in naravoslovje x
Mediji x
Pravo in družboslovje x
Računalništvo, programiranje x


KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Želimo postati najboljši poslovni partner za sposobne in motivirane sodelavce, prisluhniti njihovim predlogom in jih spodbujati na njihovi poslovni poti. Zato je naša obveza učenje, usposabljanje, trening pridobljenega ter kreiranje novih idej in priložnosti za napredek vseh; naših sodelavcev, naših poslovnih partnerjev in okolja, v katerem delujemo. V storitvenem podjetju je ključen človeški faktor, zato svojim sodelavcem omogočamo strokovno rast in razvoj. Zavedamo se, da samo rast vsakega posameznika vodi tudi v rast Banke kot celote, zato zaposlujemo prodorne in motivirane ljudi, ki znajo uživati v svojem delu, so samostojni in obenem odlični v timskem delu. Poleg poštenosti in želje po osvajanju novih znanj še posebej cenimo samoiniciativnost in fleksibilnost. Omenjene vrednote so izrednega pomena tudi za ohranjanje naše kredibilnosti.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

  • Odprto, fleksibilno delovno okolje
  • Fleksibilen delovni čas
  • Koriščenje presežka ur
  • Cenovno najugodnejše produkte in storitve banke (vsak/a sodelavec/ka je obravnavan/a kot »najboljša stranka«)
  • Delo od doma – selektivno
  • Mlad kolektiv
  • Možnost mednarodne kariere

Sodelavcem poleg stimulativnega delovnega okolja lahko ponudimo strokovno in osebno rast v mednarodnem okolju, dinamično delo v timih in (mednarodnih) projektnih skupinah, odgovorno delo od prvega dne dalje ter okolje, ki spodbuja sprejemanje samostojnih odločitev. V okviru skupine UniCredit med drugim izvajamo tudi program za razvoj mladih talentov, namenjen tistim, ki si želijo nadgrajevati svoje znanje v mednarodnem okolju. Prijavi se lahko vsak zaposleni, ki je na začetku svoje kariere, ima potencial in ambicije, tekoče govori angleški jezik (uradni jezik v skupini UniCredit) ter je pripravljen na mobilnost. Če je v selekcijskem postopku izbran, skozi enoletni izobraževalni program spoznava različne kulture in področja dela na enem izmed mnogih mednarodnih projektov, ki jih predlagajo poslovne divizije v okviru skupine UniCredit. Sodelovanje v projektu večinoma poteka virtualno, preko interneta, videokonferenc ter s pomočjo izmenjave dokumentacije in mnenj preko e-room-ov.

Zaposlene in njihove rezultate redno spremljamo, nagrajujemo na podlagi uspešnosti poslovanja Banke in na podlagi uspešnosti posameznika glede na individualno postavljene cilje. Proces postavljanja in ocenjevanja doseženih ciljev v UniCredit Bank izvajamo že leta. Odprt pogovor med vodjo in zaposlenimi o osebni rasti v podjetju se je izkazal kot eden od elementov, ki povečuje zadovoljstvo naših sodelavcev z opravljenim delom, obenem pa zaposleni s tem procesom dobijo možnost aktivnega sodelovanja pri postavitvi ciljev svojega dela ter razvoju in izpopolnjevanju svojih znanj.

OPIS PRODUKTOV

V UniCredit Banka Slovenija d.d. stranke postavljamo v središče našega delovanja in si prizadevamo, da jim s celovitimi in inovativnimi rešitvami zagotavljamo optimalno uporabniško izkušnjo.

Digitalna revolucija že in bo tudi v prihodnje krojila storitve za stranke, čemur sledimo tudi v skupini UniCredit. Sodoben potrošnik je mobilen in želi preproste rešitve, oblikovane po svoji meri in dostopne preko sodobnih komunikacijskih poti, kadarkoli in kjerkoli.

Ne odlašaj!
Še 7 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

V UniCredit Bank verjamemo, da čisto vsi prispevamo k skupnemu uspehu. Z odločnostjo, ustvarjalnostjo in inovativnostjo spreminjamo obstoječe načine dela in iščemo preproste rešitve za kompleksne izzive. Za doseganje trajnostnih rezultatov počnemo tisto, kar je pomembno za naše stranke, skupnost in sodelavce.

V enoti Center za finančne naložbe odpiramo novo karierno priložnost za osebo, ki deli naše poglede, verjame v moč timskega dela, čuti odgovornost za ustvarjanje dodane vrednosti za vse deležnike in želi prispevati k prijaznejšemu delovnemu okolju. Pri sodelavcih cenimo odgovornost, zanesljivost, organiziranost in veselje do dela z ljudmi.

Vaše glavne odgovornosti bodo:
• skrb za premoženje najzahtevnejšega segmenta strank na področju fizičnih oseb,
• vzdrževanje odličnih odnosov s strankami,
• redno spremljanje dogajanj na finančnih trgih,
• proaktivno trženje bančnih in finančnih rešitev obstoječim in potencialnim novim strankam,
• skrbna spremljava poslovanja strank,
• pridobivanje novih strank.

V dinamičnem delovnem okolju si prizadevamo za ohranjanje ravnovesja med poklicnim in zasebnim življenjem, s številnimi priložnostmi za izobraževanje pa postavljamo temelje za strokovno in osebnostno rast naših zaposlenih. Kariera v mednarodni Skupini omogoča delo v odlični in raznoliki ekipi, mednarodno sodelovanje s sodelavci v celotni UniCredit skupini in delovno okolje, ki vzpodbuja kooperativnost, proaktivnost ter podpira znanje.

Kaj pričakujemo

K prijavi vabimo vse kandidate, ki:
• imate najmanj VI/2. stopnjo ekonomske, družboslovne ali druge ustrezne smeri,
• za seboj imate vsaj 3 leta ustreznih delovnih izkušenj,
• imate dovoljenje ATVP za trženje enot investicijskih skladov, zaželeno je tudi dovoljenje za opravljanje poslov zavarovalnega zastopnika,
• dobro poznate delovanje kapitalskih trgov in aktivno spremljate dogajanje po svetu na gospodarskem in finančnem področju
• razumete osnove finančnih naložb in z njimi povezana tveganja,
• ste izrazito prodajno usmerjeni in imate veselje do dela z ljudmi,
• se lahko pohvalite z odličnimi verbalnimi in pisnimi komunikacijskimi veščinami,
• ste samostojni, motivirani in izrazito ciljno usmerjeni ter dobro sodelujete v timskem delu,
• aktivno uporabljate slovenski in angleški jezik ter odlično obvladate programska orodja MS Office.

Kaj nudimo

Prijave z 'življenjepisom in s spremnim pis mom sprejemamo izključno preko spletnega obrazca do 03. decembra 2021. Delovno mesto je v Ljubljani in bo z izbranim kandidatom ali kandidatko sklenjeno za nedoločen čas s 6 mesečno poskusno dobo

Izberi področje dela