Višji svetovalec (m/ž) v Poslovni enoti Ljubljana

29.4.2021
UniCredit Banka Slovenija d.d.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

UniCredit Banka Slovenija d.d. je članica skupine UniCredit, enostavne, uspešne vseevropske komercialne banke, ki na slovenski trg prinaša najboljše evropske prakse.

V svojo sredino vabimo prodorne in motivirane ljudi, ki uživajo v svojem delu in se odlično znajdejo pri timskem delu. Pri sodelavcih še posebej cenimo lastnosti kot sta samoiniciativnost in fleksibilnost. Želimo si, da imajo sposobnost prepoznati svojo vlogo v izzivih ter pripravljenost narediti vse, kar je potrebno, da zastavljene cilje skupaj ne samo dosežemo temveč tudi presežemo.

Z zaposlitvijo v UniCredit Banka Slovenija d.d. se pridružite proaktivnim, kreativnim, visoko izobraženim sodelavcem velike mednarodne skupine, ki deluje na 14 ključnih evropskih trgih ter v 18 državah drugod po svetu.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Drugo denarno posredništvo

VIZIJA IN CILJI

UniCredit Group je vodilna finančna skupina v Evropski monetarni uniji. Ponosni smo na svoje geografske korenine, predani novim oblikam bančništva in stremimo k temu, da bi lahko našim strankam ponudili inovativne rešitve. Naša vizija izhaja iz potreb posameznikov. Želimo povečati možnosti za uresničitev njihovih načrtov in želja.

Svoj ugled gradimo na zaupanju in strokovnosti, odnose z našimi javnostmi, med katerimi so sodelavci prav gotovo ena najpomembnejših, pa na temelju vrednot, ki prinašajo trajno vrednost vsem.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Naše vrednote so temeljni dejavniki preoblikovanja dobička v trajno vrednost in nas, skupaj z inovativnostjo in učinkovitim pristopom, razlikujejo od naše konkurence.

Smo samozavestni in zaupanja vredni bančniki, katerih cilj je ustvarjanje dodane vrednosti za naše deležnike – sodelavce, stranke, dobavitelje, vlagatelje in lokalne skupnosti, v katerih delujemo.

Z rednimi raziskavami o zadovoljstvu zaposlenih merimo napredek pri naših prizadevanjih za ohranitev in povečanje uspešnosti poslovanja ter za ustvarjanje delovnega okolja,v katerem zaposleni lahko izražajo svoje potenciale. Povratne informacije nam služijo kot osnova za izboljšavo kakovosti odnosov in zadovoljstva naših sodelavcev ter posledično naših strank.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELIMO ZAPOLNITI

Bančništvo, finance x
Kadrovanje, HR x
Marketing, PR x
Matematika, fizika in naravoslovje x
Mediji x
Pravo in družboslovje x
Računalništvo, programiranje x


KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Želimo postati najboljši poslovni partner za sposobne in motivirane sodelavce, prisluhniti njihovim predlogom in jih spodbujati na njihovi poslovni poti. Zato je naša obveza učenje, usposabljanje, trening pridobljenega ter kreiranje novih idej in priložnosti za napredek vseh; naših sodelavcev, naših poslovnih partnerjev in okolja, v katerem delujemo. V storitvenem podjetju je ključen človeški faktor, zato svojim sodelavcem omogočamo strokovno rast in razvoj. Zavedamo se, da samo rast vsakega posameznika vodi tudi v rast Banke kot celote, zato zaposlujemo prodorne in motivirane ljudi, ki znajo uživati v svojem delu, so samostojni in obenem odlični v timskem delu. Poleg poštenosti in želje po osvajanju novih znanj še posebej cenimo samoiniciativnost in fleksibilnost. Omenjene vrednote so izrednega pomena tudi za ohranjanje naše kredibilnosti.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

  • Odprto, fleksibilno delovno okolje
  • Fleksibilen delovni čas
  • Koriščenje presežka ur
  • Cenovno najugodnejše produkte in storitve banke (vsak/a sodelavec/ka je obravnavan/a kot »najboljša stranka«)
  • Delo od doma – selektivno
  • Mlad kolektiv
  • Možnost mednarodne kariere

Sodelavcem poleg stimulativnega delovnega okolja lahko ponudimo strokovno in osebno rast v mednarodnem okolju, dinamično delo v timih in (mednarodnih) projektnih skupinah, odgovorno delo od prvega dne dalje ter okolje, ki spodbuja sprejemanje samostojnih odločitev. V okviru skupine UniCredit med drugim izvajamo tudi program za razvoj mladih talentov, namenjen tistim, ki si želijo nadgrajevati svoje znanje v mednarodnem okolju. Prijavi se lahko vsak zaposleni, ki je na začetku svoje kariere, ima potencial in ambicije, tekoče govori angleški jezik (uradni jezik v skupini UniCredit) ter je pripravljen na mobilnost. Če je v selekcijskem postopku izbran, skozi enoletni izobraževalni program spoznava različne kulture in področja dela na enem izmed mnogih mednarodnih projektov, ki jih predlagajo poslovne divizije v okviru skupine UniCredit. Sodelovanje v projektu večinoma poteka virtualno, preko interneta, videokonferenc ter s pomočjo izmenjave dokumentacije in mnenj preko e-room-ov.

Zaposlene in njihove rezultate redno spremljamo, nagrajujemo na podlagi uspešnosti poslovanja Banke in na podlagi uspešnosti posameznika glede na individualno postavljene cilje. Proces postavljanja in ocenjevanja doseženih ciljev v UniCredit Bank izvajamo že leta. Odprt pogovor med vodjo in zaposlenimi o osebni rasti v podjetju se je izkazal kot eden od elementov, ki povečuje zadovoljstvo naših sodelavcev z opravljenim delom, obenem pa zaposleni s tem procesom dobijo možnost aktivnega sodelovanja pri postavitvi ciljev svojega dela ter razvoju in izpopolnjevanju svojih znanj.

OPIS PRODUKTOV

V UniCredit Banka Slovenija d.d. stranke postavljamo v središče našega delovanja in si prizadevamo, da jim s celovitimi in inovativnimi rešitvami zagotavljamo optimalno uporabniško izkušnjo.

Digitalna revolucija že in bo tudi v prihodnje krojila storitve za stranke, čemur sledimo tudi v skupini UniCredit. Sodoben potrošnik je mobilen in želi preproste rešitve, oblikovane po svoji meri in dostopne preko sodobnih komunikacijskih poti, kadarkoli in kjerkoli.

Ne odlašaj!
Še 2 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

V UniCredit Bank verjamemo, da čisto vsi prispevamo k skupnemu uspehu. Z odločnostjo, ustvarjalnostjo in inovativnostjo spreminjamo obstoječe načine dela in iščemo preproste rešitve za kompleksne izzive. Za doseganje trajnostnih rezultatov počnemo tisto, karje pomembnozanaše stranke,skupnostiin sodelavce.

V Poslovni enoti Ljubljana Tržaška, v okviru Zahodne regije divizije Poslovanje s prebivalstvom in malimi podjetji, odpiramo novo karierno priložnost za osebo, ki deli naše poglede, verjame v moč timskega dela, čuti odgovornost za ustvarjanje dodane vrednosti za vse deležnike in želi prispevati k prijaznejšemu delovnemu okolju. Pri sodelavcih cenimo odgovornost, zanesljivost, organiziranost in veselje do dela z ljudmi. Poznavanje bančnega poslovanja, povezanega z razpisanim delovnim mestom, predstavlja dodatno prednost.

Odgovornibosteza:
 svetovanje, informiranje ter prodajo vseh bančnih in ne bančnih storitev in produktov,
 vzpostavljanje in ohranjanje dolgoročnih poslovnih odnosov s strankami,
 opravljanje gotovinskih in ne gotovinskih poslov,
 vodenje računov strank ter skrb za nemoten potek njihovega prometa ter svetovanje pri reševanju reklamacij.

Kaj pričakujemo

- imajo minimalno VI/2 stopnjo izobrazbe ekonomske ali družboslovne smeri,
- imajo vsaj 2 leti ustreznih delovnih izkušenj,
- poznajo blagajniško poslovanje, poslovanje s prebivalstvom ter stanovanjske kredite,
- imajo dovoljenje za trženje investicijskih skladov in/ali licenco za posredovanje zavarovalniških poslov,
- poznajo poslovne finančne izkaze ter poslovanje z malimi podjetji,
- so izrazito prodajno orientirani in jih veseli delo s strankami,
- so samostojni, samoiniciativni, motivirani in izrazito ciljno usmerjeni,
- jih veseli delo v timu,
- aktivno uporabljajo angleški jezik,
- odlično obvladajo programska orodja MS Office v okolju Windows.

Kaj nudimo

V dinamičnem delovnem okolju si prizadevamo za ohranjanje ravnovesja med poklicnim in zasebnim življenjem, s številnimi priložnostmi za izobraževanje pa postavljamo temelje za strokovno in osebnostno rast naših zaposlenih.
Delo v mednarodni skupini vam prinaša možnost:
 dela v super ekipi,polni raznolikosti in dinamičnosti,
 mednarodnega sodelovanja s sodelavci v UniCredit Skupini,
 delovnega okolja,ki vzpodbuja sodelovanje,proaktivnostin podpira znanje,
 dela na daljavo.

Prijave z življenjepisom in spremnim pismom sprejemamo izključno preko spletnega obrazca do 12. maja 2021. Delovno mesto je v Ljubljani. Delovno razmerjeboz izkušenimkandidatomsklenjenozanedoločenčass6mesečnoposkusnodobo.

Izberi področje dela