Vodja finančne skladnosti in kontrol (m/ž/d)

5.10.2020
LEK farmacevtska družba d.d.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
LEK farmacevtska družba d.d.
Spletna stran:

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

V naši družbi iščemo sodelavce, ki so pripravljeni na izzive, ki si želijo novih izkušenj in znanj ter si upajo preko meja. Izziv, ki ga ponujamo kot del globalne družbe je prav gotovo lahko pomemben korak k uspehu. Vpetost v velik sistem omogoča veliko možnosti in širino v razvoju, hkrati pa zahteva izjemne sposobnosti.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Študentsko delo

Če ste študent višjih letnikov ali tisti z absolventskim statusom, s področja farmacije, kemije, medicine, kemijske tehnologije, informatike, strojništva in mehatronike lahko svojo predstavitev oddate preko spodnje povezave.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Lek je član Skupine Sandoz, Novartisove generične divizije, pionirja na področju podobnih bioloških zdravil in drugega največjega proizvajalca generičnih zdravil na svetu.

Smo slovenska, evropska in svetovna farmacevtska generična družba, blizu ljudem in usmerjena v prihodnost.

Prizadevamo si, da bi bilo zdravje dosegljivo vsem.

Razvijamo, izdelujemo in tržimo učinkovita, varna in kakovostna zdravila od standardnih generičnih do sodobnih podobnih bioloških zdravil.

Naša zdravila preprečujejo in zdravijo bolezni. Z njimi želimo prispevati k ohranjanju in izboljševanju življenj.

Delimo skupno vizijo

Soustvarjamo Sandozov položaj vodilnega dobavitelja visokokakovostnih in dostopnih zdravil. Tako pomagamo zagotavljati dolgoročen dostop do zdravstvene oskrbe za ljudi po vsem svetu.

Kot del skupine Sandoz želimo voditi generično farmacevtsko industrijo, pri tem pa postavljati nova merila kakovosti.

Zavzemamo se za vpeljevanje inovativnih tehnologij in distribucijskih načinov na generičnem trgu.

Kupcem, bolnikom in skupnosti želimo prenesti zavzetost in predanost naših zaposlenih.

Manager nabave tretjih dobaviteljev (m/ž)

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Število kontrol, ki jih podpira Finančni storitveni center in ki zagotavlja finančno poročanje in računovodske storitve, finančno skladnost ter strokovno procesno znanje Novartisu v Sloveniji.Vodja finančne skladnosti in kontrol (m/ž/d)

Vaše glavne delovne odgovornosti:
• Operativna odgovornost za finančno skladnost in kontrole za izbrano področje zzagotavljanjem upoštevanja notranjih in zunanjih predpisov (vključno z zahtevami SOX).
• Zagotavljanje učinkovitih in optimalnih procesov ter kontrol brez pomembnih pomanjkljivosti.
• Tesno sodelovanje z drugimi člani ekipe in ključnimi deležniki.
• Visoka usmerjenost k strankam z namenom zagotavljanja visoke delovne uspešnosti indoseganja ciljev v skladu z Novartisovo strategijo ter opredeljenimi poslovnimi prioritetami.
• Vzpodbujanje nenehnih izboljšav in zagotavljanje najvišjih etičnih standardov v skladu zNovartisovimi vrednotami in vedenji.
• Proaktivno sodelovanje pri oblikovanju in izvajanju dobrih praks v procesih in kontrolah.

Kaj pričakujemo

• Visokošolsko stopnjo izobrazbe ekonomsko-finančne ali druge ustrezne smeri.
• Najmanj 5 let izkušenj s področja skladnosti (t.j. zunanja revizija, notranja revizija ali podobno) zodličnim znanjem računovodstva, revizije in procesov, zaželjeni so strokovni nazivi kot so CPA,ACCA, pooblaščeni revizor in podobno.
• Izkušnje s področja sodelovanja v velikih in raznolikih ekipah v večnacionalnem matričnem okolju.
• Odlične komunikacijske in organizacijske sposobnosti, obvezno je odlično znanje slovenskega inangleškega jezika, zaželeno je znanje drugih tujih jezikov (npr. nemščine, španščine, ruščine,arabščine).
• Prizadevanje za nenehne izboljšave pri sebi in drugih, s pozitivno naravnanostjo do dela inizrazito osredotočenostjo na uporabnike.

Kaj nudimo

Ponujamo zaposlitev za nedoločen čas, s 6 mesečno poskusno dobo, delo v dinamičnem okolju, sodelovanje z različnimi timi ter izmenjavo znanj in izkušenj znotraj globalnega sistema Novartis.

Prošnjo z življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku ter opisom delovnih izkušenj oddajte preko spletne strani //www.lek.si/zaposlitev/ najkasneje do 22.10.2020.

Zakaj bi se pridružili Novartisu?
750 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, se moramo v svetu digitalnih in tehnoloških sprememb vprašati: Kako lahko še naprej izboljšujemo in podaljšujemo še več življenj?

Verjamemo, da se odgovori najdejo takrat, ko lahko vedoželjni, pogumni in sodelovanja željni posamezniki – kot si ti – zastavijo nova vprašanja, sprejemajo pogumnejše odločitve in se odločajo tvegati pametneje.Smo Novartis. Pridruži se nam in pomagaj soustvarjati medicino.

Izberi področje dela