Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Vodja informacijske tehnologije

14.3.2019
Nomago d.o.o.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Podjetje Nomago je največji slovenski organizator potovanj. Takih v neznano in vznemirljivo. Tistih vsakodnevnih, hitrih in neopaznih. Potovanja se z Nomagom začnejo, končajo pa na pragu. Na domačem, službenem, šolskem, ali pa na letališču, na koncertu, zabavišču, letovišču. V prvi vrsti si Nomago prizadeva vsakemu posamezniku ali skupini ponuditi popotniške storitve, ki so vedno pri roki, osebne in prijetne, ter prilagojene pričakovanjem sodobne digitalne družbe.

Podjetje je nastalo z združitvijo podjetij Avrigo, Izletnik Celje, Promet Mesec in AP Rižana ter potovalne agencije STA potovanja v skupino vodilnih ponudnikov na svojih področjih. V prihodnosti vidi predvsem potencial v uporabi sodobnih tehnologij, ki bodo potovanja in prevoze približale kupcem in njihovemu načinu življenja. Uporaba novih tehnologij omogoča izboljšave poslovanja, večjo zanesljivost prevozov in varnost potnikov, uporabniki storitev pa bodo posebej občutili višjo dostopnost in preglednost storitev. Nomago bo nadaljeval dolgoletna prizadevanja vseh podjetij, ki pod blagovno znamko združujejo svoje zgodbe, in aktivno razvijal storitve, ki jih uporabniki potrebujejo za vsakodnevno mobilnost ter za dopustniški oddih od nje.

GLAVNE DEJAVNOSTI

V Nomagu uporabnikom nudimo široko paleto sodobnih storitev s področja potovanj in prevozov – nakup letalskih vozovnic, organizacija potovanj (po meri), urejanje prenočišč, sklenitev potovalnih zavarovanj, rezervacije najema avtomobila in drugo. Ponujamo tudi prevoze v gospodarski javni službi (medkrajevni potniški promet), posebne linijske prevoze (šolske prevoze in delavske avtobusne prevoze) ter občasne prevoze (bus charterji). V ponudbi imamo tudi komercialne avtobusne linije (shuttle prevoz do letališč), marketplace za vozovnice v javnem potniškem prometu, prevoze v mestnem potniškem prometu ter druge smart city storitve, kot je sistem izposoje javnih koles NomagoBikes. Poleg tega nudimo tudi storitve za mlade, kot so organizacija dela v tujini, poletni otroški jezikovni kampi v tujini ter izkaznica ISIC za dijake ter študente.

VIZIJA IN CILJI

Nomago ima tri strateške cilje – integracijo, digitalizacijo in internacionalizacijo. Integracijo smo večinoma že uresničili s povezovanjem podjetij v skupino Nomago. Z digitalizacijo želimo uvesti nove inovativne dostope uporabnikov do naših storitev in prvi produkt, ki kaže našo usmeritev na področju digitalizacije in potovanj, smo predstavili konec julija. Gre za naš shuttle bus Nomago, s katerim smo Ljubljano povezali z italijanskima letališčema v Benetkah in Trevisu. Potniki lahko karte za shuttle bus rezervirajo in kupijo na spletu, storitev na avtobusu pa je nadstandardna, saj ponujamo tudi tako imenovane »first class« sedeže, brezžično povezavo do spleta, električne vtičnice in poseben kotiček za družine. Poleg te neposredne povezave, s katero želimo potnike v najkrajšem času prepeljati do obeh beneških letališč, smo Ljubljano z manjšimi avtobusi povezali tudi z Brnikom. V naslednjem koraku jo bomo povezali tudi z letališčem v Trstu, podobno storitev v duhu naše internacionalizacije načrtujemo na celotnem območju med Benetkami in Dubrovnikom. Naša vizija je torej uporabnikom ponujati najboljše prakse in skrb za stranke, ne glede na to, katero našo storitev bodo izbrali.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Nomago je organiziran v 3 regijske centre, in sicer ima v Novi Gorici sedež Regijski center zahod, v Ljubljani je osrednji regijski center, v Celju pa Regijski center vzhod. Za naše podjetje je zelo pomembno, da ohranja lokalno prisotnost, da lahko nudi dobro storitev vsem svojim strankam. Za takšno organizacijsko strukturo smo se odločili tudi zato, ker ne želimo izgubiti dobrih kadrov in ker si želimo nuditi možnost zaposlitve v več delih Slovenije, ne le v Ljubljani.

V Nomagu z različnimi aktivnostmi, med katere spadajo izobraževanja, team buildingi ter športne aktivnosti, ustvarjamo spodbudno delovno okolje za rast in razvoj naših zaposlenih. Zagotavljanje odličnih pogojev za delo, v katerih imajo zaposleni ustvarjene pogoje za osebno rast, je namreč ena pomembnejših usmeritev Nomaga. Prizadevamo si za sproščeno delovno okolje, v katerem se sodelavci spoštujejo, si zaupajo in pomagajo.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELIMO ZAPOLNITI

V letu 2018 nameravamo zaposliti kadre na področju:

Transport, nabava in logistika 80


KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

V Nomagu bomo veseli sodelavcev, ki so se pripravljeni učiti, jim noben izziv ni pretežak in živijo moto, da se vse da, če se skupaj zberejo pravi ljudje. Želimo si sodelavcev, ki bodo aktivno prispevali k oblikovanju sodobne mednarodne znamke Nomago in bodo živeli Nomagove vrednote - predanost delu, odličnost v odnosu do strank ter povezanost med sodelavci. Zaposleni v Nomagu se svojih nalog lotevajo s strastjo in jih z vso odgovornostjo tudi učinkovito opravijo. Poti do odličnosti iščejo z inovativnimi pristopi, z veliko mero prilagodljivosti ter s spoštovanjem sodelavcev, partnerjev in uporabnikov Nomagovih storitev. Povezanost gradijo z medsebojnim zaupanjem, spoštovanjem in sočutjem, pri čemer jim delovno okolje to vse tudi omogoča.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Ker je Nomagova struktura delovnih mest tako zelo pestra, lahko vsak najde nekaj zase. Veliko večino zaposlenih sicer predstavljajo vozniki, ki imajo možnost voziti tako na rednih linijah, shuttle linijah kot tudi občasnih prevozih doma in v tujini. Poleg tega pa v Nomagu iščemo ambiciozne strokovnjake s področja informacijske tehnologije, mobilnosti, marketinga, prodaje ter projektnega vodenja, saj vse te profile potrebujemo za uspešno Nomagovo mednarodno zgodbo. Ker si želimo, da bi naši zaposleni rasli z nami, omogočamo strokovna izobraževanja in napredovanja v okviru podjetja - in to tako znotraj oddelkov kot med različnimi oddelki.

Veseli smo vsake pohvale naših zadovoljnih strank in jo javno delimo z zaposlenimi; tudi sicer imamo radi sproščeno ter odprto komunikacijo drug z drugim. Poskrbeli smo za strokovno literaturo in revije, prek katerih zaposleni spremljajo novosti na svojih področjih. Trenutno vzpostavljamo nove aktivnosti na področju promocije zdravja, smo pa pri tem že zelo aktivni, saj se zavedamo pomena zdravega življenjskega sloga in zdravja naših zaposlenih. V ta namen organiziramo smučarske dneve, pohode, spodbujamo udeležbo na skupinskih športnih dogodkih in organiziramo druge športne aktivnosti.
NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

V Nomagu uporabnikom nudimo široko paleto sodobnih storitev s področja potovanj in prevozov – nakup letalskih vozovnic, organizacija potovanj (po meri), urejanje prenočišč, sklenitev potovalnih zavarovanj, rezervacije najema avtomobila in drugo. Ponujamo tudi prevoze v gospodarski javni službi (medkrajevni potniški promet), posebne linijske prevoze (šolske prevoze in delavske avtobusne prevoze) ter občasne prevoze (bus charterji). V ponudbi imamo tudi komercialne avtobusne linije (shuttle prevoz do letališč), marketplace za vozovnice v javnem potniškem prometu, prevoze v mestnem potniškem prometu ter druge smart city storitve, kot je sistem izposoje javnih koles. Poleg tega nudimo tudi storitve za mlade, kot so organizacija dela v tujini, poletni otroški jezikovni kampi v tujini ter izkaznica ISIC za dijake ter študente.

BONITETE PODJETJA

Našim zaposlenim omogočamo koriščenje počitniških kapacitet na lokacijah Dramalj pri Crikvenici, v Bovcu, Termah Čatež in Termah Olimje, imamo delujočo kolesarsko skupino in zaposlenim omogočamo druge oblike rekreacije. Poskrbimo tudi za sproščeno druženje in strokovno izobraževanje, ki ga lahko predlagajo sami glede na želje in potrebe.

Vodja informacijske tehnologije


Nomago je celovit ponudnik prevozov in popotniških storitev, ki danes šteje že več kot 1000 zaposlenih. Razvijamo se v sodobno, zaposlenim in uporabnikom prijazno podjetje, ki v ospredje postavlja digitalizirano poslovanje, usmerjeno v potrebe in želje uporabnika. 

Vodja informacijske tehnologije m/ž

GLAVNE ODGOVORNOSTI:

 • Vodenje, načrtovanje in organiziranje delovnih procesov, izobraževanje in usposabljanje delavcev znotraj organizacijske enote
 • Integracija poslovnih aplikacij in implementacija naprednih tehnologij za transformacijo družbe v vrhunsko organizacijo s prijaznim, digitaliziranim delovnim okoljem
 • Vzpostavljanje in vzdrževanje tehnične podpore za obstoječe in nove produkte ter storitve skupine
 • Dobro poznavanje poslovne analitike in načrtovanja stroškov
 • Vzdrževanje in razvoj informacijske infrastrukture ter implementacija IT standardov skladno z IT strategijo in usmeritvami družbe
 • Sodelovanje pri načrtovanju razvojne in poslovne politike družbe
 • Implementacija strategije organizacije, svetovanje pri sprejemanju poslovnih odločitev ter postavljanje ciljev strokovnega področja
 • Skrb za delovanje ter integracijo med IT sistemi, nadzor nad vzdrževanjem mrežne infrastrukture in komunikacijske opreme
 • Vodenje in  načrtovanje integracije namestitev in administracije sistemskih rešitev
 • Ocenjevanje, analiza in optimizacija procesov, rezultatov in projektov, priprava poročil s strokovnega področja, ter oblikovanje predlogov in letnega/mesečnih načrtov
 • Nadzor nad pravilno uporabo sistemov in izvajanje varnostne politike informacijskega sistema
 • Sodelovanje z dobavitelji in zunanjimi izvajalci

POGOJI:

 • Najmanj VII. stopnjo izobrazbe ekonomske, tehnične ali druge ustrezne smeri 
 • Najmanj 5 let delovnih izkušenj na enakem ali podobnem delovnem mestu, od tega najmanj 2 letI izkušenj neposrednega vodenja ekipe sodelavcev in dela v mednarodnem sistemu
 • Močna strateška in poslovna znanja
 • Odlične organizacijske in vodstvene sposobnosti
 • Odlična sposobnost upravljanja z zunanjimi izvajalci
 • Poznavanje delovanja strojne opreme
 • Analitični pristop k reševanju problemov 
 • Zanesljivost, samoiniciativnost, komunikativnost
 • Vozniški izpit B kategorije

NUDIMO:

 • Delo v rastoči skupini z že več kot 1000 zaposlenimi
 • Izziv, da soustvarjate uspeh sodobnega mednarodnega podjetja
 • Možnost osebnega in strokovnega razvoja v sodelovalnem delovnem okolju
 • Stimulativno plačilo in nagrajevanje
 • Zaposlitev za nedoločen čas

Delovno mesto se nahaja v Ljubljani.

Prijave prejemamo izključno preko portala Mojedelo do 1.4.2019.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

 Vodenje, načrtovanje in organiziranje delovnih procesov, izobraževanje in usposabljanje delavcev znotraj organizacijske enote
 Integracija poslovnih aplikacij in implementacija naprednih tehnologij za transformacijo družbe v vrhunsko organizacijo s prijaznim, digitaliziranim delovnim okoljem
 Vzpostavljanje in vzdrževanje tehnične podpore za obstoječe in nove produkte ter storitve skupine
 Dobro poznavanje poslovne analitike in načrtovanja stroškov
 Vzdrževanje in razvoj informacijske infrastrukture ter implementacija IT standardov skladno z IT strategijo in usmeritvami družbe
 Sodelovanje pri načrtovanju razvojne in poslovne politike družbe
 Implementacija strategije organizacije, svetovanje pri sprejemanju poslovnih odločitev ter postavljanje ciljev strokovnega področja
 Skrb za delovanje ter integracijo med IT sistemi, nadzor nad vzdrževanjem mrežne infrastrukture in komunikacijske opreme
 Vodenje in načrtovanje integracije namestitev in administracije sistemskih rešitev
 Ocenjevanje, analiza in optimizacija procesov, rezultatov in projektov, priprava poročil s strokovnega področja, ter oblikovanje predlogov in letnega/mesečnih načrtov
 Nadzor nad pravilno uporabo sistemov in izvajanje varnostne politike informacijskega sistema
 Sodelovanje z dobavitelji in zunanjimi izvajalci

Kaj pričakujemo

 Najmanj VII. stopnjo izobrazbe ekonomske, tehnične ali druge ustrezne smeri
 Najmanj 5 let delovnih izkušenj na enakem ali podobnem delovnem mestu, od tega najmanj 2 letI izkušenj neposrednega vodenja ekipe sodelavcev in dela v mednarodnem sistemu
 Močna strateška in poslovna znanja
 Odlične organizacijske in vodstvene sposobnosti
 Odlična sposobnost upravljanja z zunanjimi izvajalci
 Poznavanje delovanja strojne opreme
 Analitični pristop k reševanju problemov
 Zanesljivost, samoiniciativnost, komunikativnost
 Vozniški izpit B kategorije

Kaj nudimo


 Delo v rastoči skupini z že več kot 1000 zaposlenimi
 Izziv, da soustvarjate uspeh sodobnega mednarodnega podjetja
 Možnost osebnega in strokovnega razvoja v sodelovalnem delovnem okolju
 Stimulativno plačilo in nagrajevanje
 Zaposlitev za nedoločen čas

Vaše prijave pričakujemo do 1.4.2019.

Izberi področje dela