Vodja ključnih kupcev Rx (m/ž) za področje Slovenije

21.11.2022
Medis Group d.o.o.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Medis Group d.o.o.
Spletna stran:

Planirano število novih zaposlenih: -

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev

Vselej, ko iščete novo delo, se srečujete z vprašanji: Kam? Kako bo? Zakaj tja? Na vsa vprašanja žal ne moremo vedno odgovoriti, želeli pa bi nove sodelavce seznaniti s tremi najpomembnejšimi stvari, ki opredeljujejo način dela družbe Medis:
- Delamo stvari, ki nas veselijo in v katere verjamemo. Zato jih opravljamo z navdušenjem in strastjo.
- Usmerjeni smo k cilju. Tja skušamo priti po najkrajši možni poti in kar najhitreje.
- Razbremenjujemo naše stranke in sebe. Želimo biti lahkotni in veseli.
Skratka, ustvarjamo okolje, v katerem uživamo pri učinkovitem delu.

Pričakujemo, da bodo naši sodelavci pri doseganju ciljev ravno tako zagnani kot smo mi. Iščemo vztrajne, ciljno naravnane in ambiciozne ljudi, ki so željni pridobivanja novih znanj in ne vržejo hitro puške v koruzo.

Nagrajevanje in ocenjevanje zaposlenih

V podjetju je vzpostavljen sistem napredovanja in nagrajevanja. Nagrajevanje sodelavcev je vezano na njihovo doseganje in preseganje rezultatov. Delovni dosežki so transparentni; s promocijo boljših posameznikov stimuliramo ambiciozen odziv ostalih članov v skupini.

Odgovornost do zaposlenih

Vodstvo z močno podjetniško percepcijo omogoča vsem zaposlenim delovno okolje, v katerem so izrazito cenjeni ambicije po visokih dosežkih, usmerjenost v doseganje in preseganje ciljev, odprtost za nove priložnosti, pripravljenost prevzemanja tveganja, sposobnost reševanja problemov, zanesljivost in učinkovitost.

Zagotavljamo urejeno in stimulativno delovno okolje in dobre medčloveške odnose. Oblikujemo in vzdržujemo ekipo sposobnih in zadovoljnih sodelavcev različnih strok.

Izobraževanje in usposabljanje

Zavedamo se, da je znanje v ljudeh in da znanje postaja ključ uspešnega konkuriranja. Za svoje sodelavce organiziramo interna izobraževanja, s čimer človeški kapital spreminjamo v korporativni.
Zaposlenim omogočamo tudi udeležbo na eksternih izobraževanjih. To so tako splošni programi z vsebinami vodenja, marketinga, prodaje, komunikacije, kot tudi specifični programi s strokovnega medicinskega področja. V letu 2005 smo realizirali 274 izobraževalnih dni in v izobraževanje investirali 12 mio SIT.

Ugodnosti za delojemalce

Možnost nadaljnega šolanja: omogočena
Možnost opravljanja študentske prakse: Z več dijaki in študenti imamo sklenjene pogodbe o kadrovski štipendiji. Vsem štipendistom omogočimo opravljanje študijske prakse.

Družba Medis oskrbuje tržišče Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Črne Gore, Makedonije, Albanije ter Madarske z zdravili, medicinskimi pripomočki in opremo. Partnerjem iz farmacevtske industrije Medis nudi celovito ponudbo trženjskih storitev, kot so tržne raziskave, strateško planiranje, registracije, nabava, promocija in prodaja ter skladiščenje in distribucija.

Sektor zdravila

Sektor zdravil pokriva omenjeni teritorij z različnimi zdravili, ki jih dobijo bolniki v lekarni na recept ali pa tudi brez recepta. Program zdravil dopolnjujejo tudi medicinskimi pripomočki in dietetika. Sodelavci v sektorju skrbijo za popolno vodenje produktov, od razvoja produkta, tržnih analiz, pozicioniranja, priprave promocijskim materialov, pa do osebnih predstavitev ključnim kupcem kot so zdravniki različnih specialnosti in farmacevtom…

Bolnišnična oskrba

Parenteralne raztopine, medicinski potrošni material in medicinska oprema je asortiman, s katerim oskrbujemo vse institucionalne uporabnike v Sloveniji: bolnišnice, zdravstveni zavodi, dializni centri, medicinski centri privatne prakse, domovi za ostarele občane, fizioterapevtski centri, lekarne in podobno.

Diagnostika

Sektor diagnostike je razdeljen na 3 manjše segmente:
1. Diamed- program preparatov za določevanje krvnih skupin pri bolnikih ali krvodajalcih. Preparate uporabljajo na transfuzijah v bolnišnicah in Zavodu za transfuzijo krvi.
2. Laboratorijska diagnostika- zajema več različnih produktov za področja mikrobiološke, hitre, autoimune in raziskovalne diagnostike. Uporabniki so laboratoriji v zdravstvenih domovih, bolnišnicah, zavodih za zdravstveno varstvo in različni inštitutih v sklopu Medicinske fakultete.
3. Klinična diagnostika- predstavlja produkte za področje biokemije in hematologije. Uporabniki so biokemični ali hematološki laboratoriji v bolnišnicah.

Vodja digitalnih projektov

Ne odlašaj!
Še 1 dan za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Kaj bodo vaše odgovornosti?
• kakovostno informiranje strokovne javnosti o naših proizvodih
• spremljanje razmer na farmacevtskem trgu
• zasnova, izvedba in spremljanje različnih strokovnih dogodkov (delavnice, izobraževanja, kongresi)
•grajenje in vzdrževanje dobrih poslovnih odnosov s strokovno javnostjo
•delovanje skladno z Medisovim kodeksom poslovanja

Kaj pričakujemo

Če:
•ste iznajdljivi, odgovorni in proaktivni ter imate odlične komunikacijske in prezentacijske veščine
•imate VII. stopnjo izobrazbe naravoslovne usmeritve (farmacija, medicina, kemija ali druge naravoslovne vede) in vsaj eno leto delovnih izkušenj
•znate aktivno uporabljati angleški jezik, MS Office in imate izpit B­ kategorije,
potem bomo zelo veseli vaše prijave!

Kaj nudimo

•razgibano delo v uspešnem mednarodnem farmacevtskem podjetju, ki spodbuja kulturo nenehnega učenja in napredovanja (ker želimo skupaj rasti)
•spoštljivo in vključujoče delovno okolje z enakimi možnostmi za vse zaposlene (ker želimo, da se vsi sodelavci dobro počutimo in smo lahko to, kar smo)
•ravnovesje med delom in zasebnim življenjem (ker se zavedamo, da je kdaj težko uskladiti družinske obveznosti in karierne cilje)
•enostavno uvajanje v delo in kulturo podjetja pod vodstvom mentorja (da bodo prvi tedni v novi službi lažji)
• po želji vključitev v dodatno pokojninsko zavarovanje
• stimulativen prejemek, osebno vozilo in odlični pogoji dela

Ne izpustite odlične priložnosti! Najkasneje do 05.12.2022 se prijavite prek obrazca na spletni strani //www.medis.health, ki ga najdete v rubriki Ljudje & zaposlitev. O vseh pomembnih pogojih zaposlitve se bomo skupaj dogovorili na razgovoru.

Izberi področje dela