Vodja kontrole kakovosti (d/ž/m)

11.7.2024
LEK farmacevtska družba d.d.
Lendava
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Lek, član skupine Sandoz, je prva in najstarejša farmacevtska družba v Sloveniji, kjer razvijamo, izdelujemo in tržimo učinkovita, varna ter kakovostna generična in podobna biološka zdravila, namenjena bolnikom po vsem svetu. Pri delu nas vodijo visoki etični standardi, inovativno razmišljanje in prebojni dosežki našega vrhunskega strokovnega osebja. Z več kot 3700 sodelavkami in sodelavci že desetletja dejavno soustvarjamo slovenski, evropski in svetovni razvojno-raziskovalni prostor, gradimo kulturo odprtega dialoga ter ponosno in odgovorno nosimo naziv najuglednejšega delodajalca v Sloveniji ter smo prejemnik certifikata Top Employer 2024

UgledniDelodajalec
Lek d.d.
Verovškova ulica 57
1526 Ljubljana
http://www.lek.si/si

Dejavnost:
Farmacija
Število zaposlenih:
Nad 1000 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

 ZAKAJ IZBRATI NAS

Spoštujemo in spodbujamo kulturno, etnično in spolno raznovrstnost zaposlenih. Ustvarjamo vključujočo kulturo, v kateri so vse razlike spoštovane, vsaka praksa pravična, vsakdo pa se počuti cenjenega. Iščemo sodelavke in sodelavce, ki so pripravljeni na izzive, si želijo novih izkušenj in znanj ter si upajo presegati meje. Izzivi, s katerimi se soočamo kot del globalne družbe, so zagotovo lahko pomemben korak k uspehu.

  NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Lek je vodilni ponudnik podobnih bioloških zdravilin eden glavnih ponudnikov generičnih zdravil v Sloveniji. Skupaj z družbo Sandoz d.d. predstavljamo Sandoz v Sloveniji. Gradimo in ohranjamo ugled dinamične, etične in zaupanja vredne farmacevtske družbe. 

Uresničujemo Sandozovo poslanstvo - premikamo meje za bolnike – in Sandozov dolgoročni cilj – postati vodilno in najbolj cenjeno podjetje za generična in podobna biološka zdravila na svetu.

Sandoz krepi svoja vlaganja v Sloveniji. Poleg rednih naložb v razvoj ter posodobitev in razširitev proizvodnih zmogljivosti potekata še dve Sandozovi naložbi:

  • naložba v visokotehnološki center za proizvodnjo podobnih bioloških zdravil v Lendavi, ki je največja posamična investicija v Lekovi zgodovini in spada med najvišje v slovenskem gospodarstvu do zdaj, in
  • naložba za gradnjo najsodobnejšega centra za razvoj podobnih bioloških zdravil v Ljubljani do leta 2026 bo Lekova ljubljanska lokacija postala ena ključnih lokacij za razvoj podobnih bioloških zdravil v Sandozu.

S stalnimi naložbami Sandoz utrjuje svojo navzočnost v Sloveniji, gradi spodbudno, konkurenčno in podporno delovno okolje ter krepi svojo vlogo katalizatorja razvoja farmacevtske panoge v Sloveniji.

BONITETE PODJETJA

Kandidatom tako med drugim ponujamo:
  • delo v globalnem mednarodnem podjetju,
  • prilagodljiv urnik dela, prilagojen potrebam,
  • možnost dela na daljavo,
  • konkurenčen sistem nagrajevanja (plača, letna uspešnost, regres, božičnica),
  • razširjen program za spodbujanje zdravja na področju fizičnega, duševnega in socialnega počutja, pobuda Polni življenja,
  • zaposlitev v podjetju, ki je že peto leto zapored prejemnik laskavega naziva najuglednejši delodajalec, ki ga podeljuje zaposlitveni portal MojeDelo.com in je prejemnik certifikata Top Employer 2024.

Spoznajte delo v Leku

Moj zakaj

Manager nabave tretjih dobaviteljev (m/ž)

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Iščemo osebo, ki bi prevzela ključno vlogo pri zagotavljanju visokih standardov kakovosti v našem podjetju in vodila ekipo strokovnjakov, vzdrževala sistem kontrole kakovosti ter nadzorovala uvajanje in izvajanje analitskih metod.

Vaše glavne delovne odgovornosti:
• Vodili boste process vzpostavitve novega QC laboratorija biološko podobnih zdravil, vključno z nakupom in kvalifikacijo laboratorijske opreme, prenosom testnih metod, oblikovanjem skupine za nadzor kakovosti in vzpostavitvijo laboratorijskih postopkov.
• Skrbeli boste, da so vse dejavnosti v skladu s cGxP za celovitost podatkov in da izdelki izpolnjujejo specifikacije in zahteve našega podjetja.
• Svoje strokovno znanje o biološko podobnih zdravilih in nadzoru kakovosti boste delili s svojo ekipo, da jo boste usposobili za delo v skladu z najboljšimi praksami (cGxP). Hkrati boste učinkovito vodili delo laboratorija v okviru proračuna in virov.
• Sodelovali boste z različnimi QA oddelki in ekipami za zagotavljanje kakovosti v podjetju, spodbujali razvoj talentov v laboratoriju in optimizirali globalne laboratorijske procese za dosego sinergij.
• Z zaposlovanjem, usposabljanjem in razvojem boste zgradili in vodili uspešno ekipo, ki bo usposobljena za GMP in skladna s predpisi, hkrati pa jim boste zagotovili možnost osebnega razvoja, deljenja znanja in individualnih dosežkov.
• Z upoštevanjem pravil HSE, spodbujanjem varnostne kulture, usposabljanjem drugih, odkrivanjem tveganj in odgovornim ravnanjem z odpadki se boste zavzemali za varno in kakovostno delovno okolje.
• Zagotovili boste, da bodo vzorci testirani in serije sproščene pravočasno.
• Sodelovali boste pri inšpekcijah in presojah GxP.

Kaj pričakujemo

Vaš doprinos k delovnem mestu:
• Visokošolska stopnja izobrazbe farmacevtske, kemijske ali druge naravoslovne smeri.
• Minimalno 8 let delovnih izkušenj na področju kakovosti, razvoja ali proizvodnje v farmacevtskih industriji ali na primerljivih delovnih mestih.
• Odlično razumevanje predelave biofarmacevtskih izdelkov in proizvodnje API. Temeljito razumevanje GMP in regulativnih zahtev.
• Aktivno znanje angleščine (pisno in govorno).

Kaj nudimo

Kaj nudimo?
Zaposlitev pri najuglednejšem delodajalcu v Sloveniji vam prinaša konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, razširjeni program promocije zdravja na področju telesnega, duševnega in družbenega počutja (Polni življenja) ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev. Prošnjo z življenjepisom ter opisom delovnih izkušenj oddajte preko spletne strani //www.lek.si/zaposlitev/ najkasneje do 24.07.2024.

Zakaj Sandoz in Lek?
Generična in podobna biološka zdravila so hrbtenica svetovne industrije zdravil. Sandoz se je kot vodilni v tem sektorju lani dotaknil življenj skoraj 500 milijonov bolnikov. Na ta dosežek smo ponosni, a si želimo še več!
Z naložbami v nove razvojne zmogljivosti, najsodobnejše proizvodne lokacije, nove pridobitve in partnerstva imamo priložnost oblikovati prihodnost Sandoza in Leka ter še večjemu številu bolnikov omogočiti trajnostni dostop do cenovno ugodnih in visokokakovostnih zdravil.

Naša zagon in podjetniški duh temeljita na odprti kulturi sodelovanja, katere srce so naši talentirani in ambiciozni sodelavci in sodelavke. V okolju, kjer je raznolikost dobrodošla in kjer se spodbuja osebna rast, imajo v zameno za uporabo svojih znanj, možnost v celoti izkusiti delo v agilnem in povezovalnem okolju in z možnostjo fleksibilnega in hibridnega dela razvijati svojo kariero.

UgledniDelodajalec
Lek d.d.
Verovškova ulica 57
1526 Ljubljana
http://www.lek.si/si

Dejavnost:
Farmacija
Število zaposlenih:
Nad 1000 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela