Vodja lokala - beach bar-a

27.3.2021
Demaco d.o.o.
Strunjan
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Demaco d.o.o.
Spletna stran:

Vodja lokala - beach bar-a

VODJA LOKALA – BEACH BAR-a

(dobri delovni pogoji v novem lokalu ob morju v Strunjanu)

Smo mednarodno turistično podjetje. Kot družba za upravljanje destinacij želimo vsakemu srečanju ali dogodku dodati vrednost in izvirnost - boriti se za najboljšo ponudbo, zagovarjati anajvišjo kakovost storitev in izumiti kreativne rešitve za izvedbo najbolj nepozabnih dogodkov.

Več o nas

Opis delovnega mesta:

Iščemo odgovornega in poštenega sodelavca – prijaznega vodjo lokala z izkušnjami pri vodenju in organizaciji dela v lokalu.

Kaj pričakujemo:

Motiviranega sodelavca z željo dolgoročnega sodelovanja. Pričakujemo aktivno sodelovanje v procesu zagona lokala (dogovarjanje z dobavitelji, oblikovanje teama itd.) ter vodenje lokala. Kot sodelavca si predstavljamo prijazno in vljudno osebo z znanjem in občutkom za delo tako z ekipo, kot tudi z gosti.

Kaj nudimo:

Dobre delovne pogoje, stimulativno nagrajevanje, urejeno delovno okolje in redno delovno razmerje za nedoločen čas z mesečno neto plačo v višini okvirno 1.300 EUR.


Kandidate, ki vas delovno mesto zanima in ustrezate razpisnim pogojem, vabimo k prijavi na e-naslov:

miro.hribar@intours-dmc.si

(oziroma prek e-sistema MojeDelo.com).

Ne odlašaj!
Še 6 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

Smo mednarodno turistično podjetje. Kot družba za upravljanje destinacij želimo vsakemu srečanju ali dogodku dodati vrednost in izvirnost - boriti se za najboljšo ponudbo, zagovarjati najvišjo kakovost storitev in izumiti kreativne rešitve za izvedbo najbolj nepozabnih dogodkov.

Več o nas: https://www.intours-dmc.com/

Iščemo zanesljivega vodjo lokala z izkušnjami in občutkom za teamsko delo.

Kaj pričakujemo

Pričakujemo znanje in sposobnost vodenja lokala, torej pomoč pri pravilnem načrtovanju in zagonu lokala, sposobnost vodenja ekipe in organiziranja dela, poznavanje dobaviteljev in dogovarjanje z dobavitelji, kreativnost, ideje ... . Seveda pa predvsem tudi pozitiven odnos do gostov, prijaznost, vljudnost ...

Kaj nudimo

Stimulativno nagrajevanje, urejeno delovno okolje in redno delovno razmerje za nedoločen čas z mesečno neto plačo 1.500 EUR.


Kandidate, ki vas delovno mesto zanima in ustrezate razpisnim pogojem, vabimo k prijavi na e-naslov:

miro.hribar@intours-dmc.si

(oziroma prek e-sistema MojeDelo.com).

Izberi področje dela