Vodja marketinga / Head of Marketing

22.9.2022
Eurosender d.o.o.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Smo ekipa, ki stoji za digitalno logistiko. Pridruži se nam!

Eurosender je moderna digitalna platforma, ki združuje napredne avtomatizirane storitve, in tako omogoča podjetjem, da si ustvarijo svoj logistični oddelek in izboljšajo uspešnost svojega poslovanja. Podjetja lahko sedaj preko naše platforme sama vodijo svoje logistične storitve z že preverjenimi rešitvami.

Smo dovolj veliki, da zagotavljamo široko paleto logističnih storitev in dovolj intuitivni, da razumemo pomembnost vsakega zračnega, morskega ali cestnega prevoza.

Smo med prvimi podjetji, ki vpeljujejo digitalno preobrazbo na področju logistike. V izziv nam je svetu ponuditi e-logistični model poslovanja in s tem nadomesti staro papirologijo. Z digitalizacijo ponavljajočih se procesov le-te opravimo hitreje in bolje. Človeški faktor obdržimo le, kjer naše poznavanje logističnih procesov ni mogoče prevesti v tehnološke rešitve. Ker se zavedamo, da je občasno programska oprema preveč toga za razumevanje vseh potreb naših strank, jim s pomočjo agentov pomagamo pri reševanju težav, s katerimi se srečujejo, in tako zagotavljamo boljše rešitve.


VIZIJA IN CILJI

Naša misija je postati globalna digitalna logistična platforma številka 1.

Postati želimo celovita logistična platforma z napredno mrežo dobavne verige, ki ustreza tako standardnim logističnim zahtevam kot tudi posebnim transportnim zahtevam vseh podjetij, tudi tistih, ki delujejo v strogo reguliranih industrijah.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Smo na čelu digitalne preobrazbe na področju logistike. S svojo e-logistično platformo izzivamo svet “papirne” analogne logistike. Sami sebi pravimo tudi “logtech” pionirji.

Ekipo sestavljamo povezani, drzni in napredni posamezniki z raznolikimi ozadji in zgodbami, a s skupno vizijo digitalizirati logistiko. Znajdemo se v hitro spreminjajočem se okolju in smo suvereni pri delu z globalnimi logističnimi velikani. Držimo skupaj kot ekipa, pomagamo si ne glede na senioriteto in se trudimo, da smo drug drugemu vzor. Zavedamo se, da še zdaleč nismo dosegli potenciala, ki ga kot ekipa imamo, zato z odprtimi rokami zgrabimo vsako priložnost za optimizacijo in napredek.


KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Vsem članom Eurosender družine je skupna visoka motivacija za delo, ambicioznost in vztrajnost. Cenimo proaktivnost, željo po novem znanju in iznajdljivost. Mnenje vsakega člana ekipe šteje. 

Vsak dan znova se trudimo prepoznavati nove priložnosti v svetu logistike, kar od nas zahteva precejšnjo mero fleksibilnosti in seveda prevzemanja odgovornost. To pričakujemo tudi od novih članov naše Eurosender družine. 

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Če se nam pridružiš, bomo seveda poskrbeli za običajen (ne)finančni del, a to naj ne bo glavna motivacija za tvojo prijavo. Prijavi se, če ti res veliko pomeni, da s svojim delom pomagaš posameznikom in podjetjem reševati njihove logistične izzive. Prijavi se, če si pripravljen preseči okvire že preizkušenega in iskati nove načine za bolj učinkovite digitalne logistične poti.

Zakaj se zjutraj veselimo novega delovnega dne?

 • Ker vemo, da bomo delali z izjemo ekipo, od katere se lahko učimo in ki stopi skupaj v težkih časih.
 • Ker se nam zasvetijo oči ob misli, da stojimo ob boku največjim logističnim gigantom in posameznikom ter podjetjem zapleten logistični proces skrajšamo na nekaj klikov.
 • Ker z veseljem prihajamo v čisto nove pisarne v Ljubljani, kjer imamo poleg sodobnega delovnega okolja tudi prostor za druženje in sprostitev.
 • Ker se družimo na rednih team-buildingih in vsak petek na skupnem zajtrku poskrbimo za kroženje pomembnih mejnikov in seveda za dnevno dozo smeha.
 • Ker se ob pogovoru s sodelavci iz različnih držav in celin vsak dan počutimo, kot da bi prepotovali del sveta.
 • Ker se zavedamo, da s tem, ko hitro rastemo kot podjetje, hitro rastejo tudi priložnosti za osebni karierni razvoj vsakega od nas. 

Vodja marketinga

Ko se pridružiš naši Eurosender ekipi, to ni le nova služba. Postati del Eurosender-ja pomeni postati del ekipe, ki stoji za najsodobnejšimi poslovnimi priložnostmi v digitalni logistiki. Smo sodobna digitalna platforma, ki povezuje pošiljatelje in logistična podjetja po vsem svetu. Naše celovite rešitve nudijo širok nabor cenovno ugodnih storitev za vsako povpraševanje ter dostop do široke mreže ponudnikov logističnih storitev.

Eurosender ekipa raste hitro in premišljeno. Zgraditi želimo stabilno organizacijo, kjer bodo temeljne vrednote podjetja vedno na vidiku. Vaše delo bo potekalo v kolaborativni, drzni in progresivni ekipi posameznikov iz celotnega sveta, ki stremi k skupnemu poslanstvu opolnomočiti podjetja, da razširijo svoj obseg poslovanja in prevzamejo nadzor nad svojimi logističnimi procesi.

ZAUPALI TI BOMO NASLEDNJE ODGOVOROSTI:

 • vodenje ekip v marketinškem oddelku (SEO, PPC, E-Mail marketing, Lead-generation, splošni marketing),
 • priprava in implementacija marketinške strategije skupine Eurosender,
 • odgovornost za načrtovanje in pregled nad porabo proračuna za marketing, uvajanje sprememb (change management) in zasledovanje cilja povečanja prodaje ob upoštevanju proračuna in vrednot podjetja,
 • skrb za motivacijo in razvoj kadrov v ekipi marketinga,
 • ciljno vodenje, implementacija in spremljanje ključnih KPI-jev (ROI, CPC, CPA, LTV) ter konstantno zavzemanje za njihov napredek,
 • aktivno sodelovanje z drugimi oddelki oddelki in vpliv na ključne strateške odločitve (uporabniška izkušnja, finance, cenovna politika, prodajni kanal...),
 • vzpostavljanje novih in razvijanje obstoječih partnerstev z dobavitelji, agencijami, in drugimi.

VEŠČINE, KI JIH PRIČAKUJEMO:

 • najmanj visokošolska izobrazba ustrezne smeri,
 • tekoče znanje angleškega jezika (znanje slovenskega jezika je prednost),
 • najmanj 3 leta izkušenj z vodenjem ekipe vsaj 5 sodelavcev na področju marketinga,
 • najmanj 7 let izkušenj z delom v marketingu,
 • dobro poznavanje področja digitalnega marketinga,
 • dobro poznavanje metod merjenja učinkovitnosti (KPI) digitalnega marketinga ter izkušnje z njihovo uspešno implementacijo,
 • naravnanost k sprejemanju odločitev podkrepljenimi s podatki,
 • stik s sodobnimi marketinškimi trendi ter tehničnimi spremembami,
 • usmerjenost v rezultate in izboljšavo procesov,
 • pripravljenost na občasna službena potovanja.

PONUJAMO VEČ KOT LE NAZIV:

 • zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim obdobjem,
 • priložnost za profesionalni razvoj v mladem, hitro rastočem mednarodnem podjetju,
 • dinamično okolje, kjer so ideje dobrodošle in mnenja štejejo,
 • delo v povezani ekipi, ki jo sestavljajo sodelavci iz vseh koncev sveta,
 • sproščeno delovno atmosfero v naših novih pisarnah v Ljubljani,
 • redna petkova druženja s sodelavci ob jutranji kavi in rogljičkih,
 • potovanje dvakrat letno na službene dogodke,
 • fleksibilen delovnik v hibridnem delovnem okolju.

NA POTI DO NAŠE VIZIJE DIGITALIZIRATI LOGISTIKO UŽIVAMO, KER:

 • vemo, da bomo delali z izjemno ekipo, od katere se lahko učimo in ki stopi skupaj v težkih časih,
 • se nam zasvetijo oči ob misli, da stojimo ob boku največjim logističnim gigantom in posameznikom ter podjetjem zapleten logistični proces skrajšamo na nekaj klikov,
 • z veseljem prihajamo v čisto nove pisarne v Ljubljani in Luksemburgu, kjer imamo poleg sodobnega delovnega okolja tudi prostor za druženje in sprostitev,
 • se družimo na rednih team-buildingih in vsak petek na skupnem zajtrku poskrbimo za predstavitev pomembnih uspehov in seveda za dnevno dozo smeha,
 • se ob pogovoru s sodelavci iz različnih držav in kontinentov vsak dan počutimo, kot da bi prepotovali del sveta,
 • se zavedamo, da s tem, ko hitro rastemo kot podjetje, hitro rastejo tudi priložnosti za osebni karierni razvoj vsakega od nas.

V kolikor ste zainteresirani, pošljite svoj CV v angleškem jeziku. Vsi kandidati bodo intervjuvani v angleščini.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Ko se pridružiš naši Eurosender ekipi, to ni le nova služba. Postati del Eurosender-ja pomeni postati del ekipe, ki stoji za najsodobnejšimi poslovnimi priložnostmi v digitalni logistiki. Smo sodobna digitalna platforma, ki povezuje pošiljatelje in logistična podjetja po vsem svetu. Naše celovite rešitve nudijo širok nabor cenovno ugodnih storitev za vsako povpraševanje ter dostop do široke mreže ponudnikov logističnih storitev.

Eurosender ekipa raste hitro in premišljeno. Zgraditi želimo stabilno organizacijo, kjer bodo temeljne vrednote podjetja vedno na vidiku. Vaše delo bo potekalo v kolaborativni, drzni in progresivni ekipi posameznikov iz celotnega sveta, ki stremi k skupnemu poslanstvu opolnomočiti podjetja, da razširijo svoj obseg poslovanja in prevzamejo nadzor nad svojimi logističnimi procesi.

ZAUPALI TI BOMO NASLEDNJE ODGOVOROSTI:

- vodenje ekip v marketinškem oddelku (SEO, PPC, E-Mail marketing, Lead-generation, splošni marketing),
- priprava in implementacija marketinške strategije skupine Eurosender,
- odgovornost za načrtovanje in pregled nad porabo proračuna za marketing,
- uvajanje sprememb (change management) in zasledovanje cilja povečanja prodaje ob upoštevanju proračuna in vrednot podjetja,
- skrb za motivacijo in razvoj kadrov v ekipi marketinga,
- ciljno vodenje, implementacija in spremljanje ključnih KPI-jev (ROI, CPC, CPA, LTV) ter konstantno zavzemanje za njihov napredek,
- aktivno sodelovanje z drugimi oddelki oddelki in vpliv na ključne strateške odločitve (uporabniška izkušnja, finance, cenovna politika, prodajni kanal...),
- vzpostavljanje novih in razvijanje obstoječih partnerstev z dobavitelji, agencijami, in drugimi.

//

With Eurosender, you don’t simply start a new job. When you join us, you become a member of the team behind digital logistics. We are a modern digital platform that connects shippers and logistics companies worldwide. Our centralized solutions cater to every logistics requirement, providing access to the best transporters at discounted rates.

We are growing our organization at a fast pace while building it solidly with our core values always in sight. That means you will work with a collaborative, bold, and progressive team of individuals from all over the world on a mission to empower businesses to expand their reach and take full control of their logistics processes.RESPONSIBILITIES WE WILL TRUST YOU WITH
- managing teams in the marketing department (SEO, PPC, E-Mail marketing, Lead-generation, general marketing),
- preparation and implementation of the company's marketing strategy,
- responsibility for planning and overseeing the use of the marketing budget,
- change management and pursuit of the objective of increasing sales, taking into account the budget and the company's values,
- motivation and development of the marketing team,
target management, implementation, and monitoring of key KPIs (ROI, CPC, CPA, LTV) and constant commitment to their progress,
- target management, implementation, and monitoring of key KPIs (ROI, CPC, CPA, LTV) and constant commitment to their progress,
- establishing new and developing existing partnerships with suppliers, agencies, and others.

Kaj pričakujemo

VEŠČINE, KI JIH PRIČAKUJEMO:
- najmanj visokošolska izobrazba ustrezne smeri,
- tekoče znanje angleškega jezika (znanje slovenskega jezika je prednost),
- najmanj 3 leta izkušenj z vodenjem ekipe vsaj 5 sodelavcev na področju marketinga,
- najmanj 7 let izkušenj z delom v marketingu,
- dobro poznavanje področja digitalnega marketinga,
- dobro poznavanje metod merjenja učinkovitnosti (KPI) digitalnega marketinga ter izkušnje z njihovo uspešno implementacijo,
- naravnanost k sprejemanju odločitev podkrepljenimi s podatki,
- stik s sodobnimi marketinškimi trendi ter tehničnimi spremembami,
- usmerjenost v rezultate in izboljšavo procesov,
- pripravljenost na občasna službena potovanja.

//

SKILLS WE WOULD LIKE YOU TO BRING TO THE TEAM
- a minimum of a university degree in marketing,
- fluency in English (knowledge of Slovenian is a plus),
- at least 3 years experience managing a team of at least 5 people in the marketing area,
- at least 7 years experience working in marketing,
- good knowledge of digital marketing,
- good knowledge of digital marketing performance measurement methods (KPIs) and experience in the successful implementation of them,
- decision-making based on the data,
- knowledge of current marketing trends and technical changes,
- results orientation and process improvement,
- occasional travel for work.

Kaj nudimo

PONUJAMO VEČ KOT LE NOV NAZIV:
- zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim obdobjem,
- priložnost za profesionalni razvoj v mladem, hitro rastočem mednarodnem podjetju,
- dinamično okolje, kjer so ideje dobrodošle in mnenja štejejo,
- delo v povezani ekipi, ki jo sestavljajo sodelavci iz vseh koncev sveta,
- sproščeno delovno atmosfero v naših novih pisarnah v Ljubljani,
- redna petkova druženja s sodelavci ob jutranji kavi in rogljičkih,
- potovanje dvakrat letno na službene dogodke,
- fleksibilen delovnik v hibridnem delovnem okolju.


NA POTI DO NAŠE VIZIJE DIGITALIZIRATI LOGISTIKO UŽIVAMO, KER:
- vemo, da bomo delali z izjemno ekipo, od katere se lahko učimo in ki stopi skupaj v težkih časih,
- se nam zasvetijo oči ob misli, da stojimo ob boku največjim logističnim gigantom in posameznikom ter podjetjem zapleten logistični proces skrajšamo na nekaj klikov,
- z veseljem prihajamo v čisto nove pisarne v Ljubljani in Luksemburgu, kjer imamo poleg sodobnega delovnega okolja tudi prostor za druženje in sprostitev,
- se družimo na rednih team-buildingih in vsak petek na skupnem zajtrku poskrbimo za predstavitev pomembnih uspehov in seveda za dnevno dozo smeha,
- se ob pogovoru s sodelavci iz različnih držav in kontinentov vsak dan počutimo, kot da bi prepotovali del sveta,
- se zavedamo, da s tem, ko hitro rastemo kot podjetje, hitro rastejo tudi priložnosti za osebni karierni razvoj vsakega od nas.
- V kolikor ste zainteresirani, pošljite svoj CV v angleškem jeziku. Vsi kandidati bodo intervjuvani v angleščini.

//

WE OFFER YOU MORE THAN JUST A NEW JOB TITLE
- flexible working time,
- flexible work location (opportunity to work from home 2 days in a week),
- budget for learning and development,
- an opportunity to grow together with a young and expanding international company,
- a dynamic and fast-paced environment where your ideas and opinions count,
- an opportunity to work in a very connected international team that sticks together in challenging times,
- fun and informal vibe in our spacious offices with weekly Friday croissants gatherings,
- occasional business trips as part of various events connecting our international team multiple times per year,
- other perks, depending on office location.


THIS IS WHY ARE WE EXCITED ABOUT DIGITALISING LOGISTICS TOGETHER
- We are excited about the thought of standing side by side with global logistics giants and making sure we reduce the complex logistics process to a few clicks,
- We really enjoy working together and we know we can count on each other in challenging times.
- We feel good in our brand-new offices in Ljubljana and Luxembourg,
- We enjoy learning about each other at regular team buildings and every Friday at Friday Croissants.
- Talking to colleagues from different countries and continents makes us feel like we are travelling every day.
- We are aware that as we grow rapidly as a company, the opportunities for the personal career development of each of us also grow exponentially.

If you are interested, send your CV in English. All candidates will be interviewed in English.

Izberi področje dela