Vodja marketinga

Včeraj
Madwise d.o.o.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Madwise d.o.o.
Spletna stran:

Prodajnik

Veš, da je Madwise super, ampak bi lahko bili s tvojim doprinosom še boljši? Te navdihujejo ambiciozni cilji in njihovo doseganje? Uživaš v odkrivanju in preizkušanju najnovejših marketinških taktik?

Super! Preberi do konca in odkrij, kako lahko Madwise popelješ v vesolje neskončnih priložnosti, znanja in idej – in seveda odličnih rezultatov.

Veš, da je Madwise super, ampak bi lahko bili s tvojim doprinosom še boljši? Te navdihujejo ambiciozni cilji in njihovo doseganje? Uživaš v odkrivanju in preizkušanju najnovejših marketinških taktik?

Super! Preberi do konca in odkrij, kako lahko Madwise popelješ v vesolje neskončnih priložnosti, znanja in idej – in seveda odličnih rezultatov.

V digitalni agenciji Madwise vzpostavljamo interni marketinški oddelek in iščemo osebo, ki bo prevzela naše marketinške aktivnosti. Nekoga ambicioznega in proaktivnega, ki nam bo pomagal peljati lasten marketing, da bomo skupaj dosegli cilj – postati najboljša in najbolj zaželena performance marketing agencija v Sloveniji.

In tukaj prideš na vrsto TI.

Iščemo osebo, ki bo vzpostavila in vodila naš marketinški oddelek. V svojo ekipo bomo povabili vodjo marketinga, ki bo z novo energijo in drugačnimi pogledi vnesel/-la sveže ideje v to, kako naše storitve in rezultate še bolje predstavljati bodočim strankam. In nam pomagal/-a postati najboljši.

Ekipa 15 sodelavcev koraka v deseto leto obstoja agencije. V tem času smo veliko pivotirali in na koncu kot smer nadaljnjega razvoja izbrali performance marketing. Razvili smo metodologijo, po kateri delamo. Naročnikom znamo kanale in platforme povezati v delujoč sistem. Njihovi rezultati so dokaz in potrditev našega dela.

Na tem zanimivem popotovanju se iz dneva v dan srečujemo z različnimi zabavnimi in ustvarjalnimi projekti:

 • Za Redbull, največjega proizvajalca energijskih pijač na svetu, smo oblikovali in razvili igro, ki spremlja enega najbolj odmevnih zabavnih dogodkov v Sloveniji – dirko z legendarnimi ponyji na Vršič.
 • Za slovensko podjetje Hooray Studios, ki je s svojimi unikatnimi personaliziranimi knjigami Mali junaki prisotno na trgih po vsem svetu, smo oblikovali in razvili korporativno spletno mesto, polno interaktivnih detajlov, ki vabijo v čarobni svet zgodb.
 • Podjetju Euroton, ki je eden glavnih oskrbovalcev slovenskih voznikov in avtomehanikov z nadomestnimi deli in opremo za avtomobile, smo povečali prodajo za 42,2 % ter dosegli 102,6 % višji prihodek iz Google Ads kampanj in 185,9 % višji prihodek iz organskega prometa.

Tvoja vloga bo ena ključnih v agenciji, saj boš skupaj z vodjo prodaje skrbel/-a za to, da bo še več ljudi izvedelo za nas, se navdušilo in se nam oglasilo. Potrebujemo te, da prevzameš gumbe in ročice našega marketinškega stroja in ga še izboljšaš. Da s svežimi predlogi še izboljšaš naš pristop ter nam pomagaš razvijati nove in še boljše tehnike. In najpomembneje – da se pri vsem tem skupaj z nami zabavaš.

Kaj boš počel/-a?

Kot vodja marketinga boš skrbel/-a, da bodo naše znanje, izkušnje in uspehi ustrezno predstavljeni bodočim strankam. Torej, tvoja primarna odgovornost je vodenje marketinških aktivnosti za Madwise, zagotovo pa so dobrodošle tudi tvoje ideje pri marketinških aktivnostih za naročnike.

Tvoje naloge:

 • zasnova in vodenje lead generation kampanj;
 • odkrivanje novih in neizkoriščenih kanalov, kjer se Madwise lahko učinkovito predstavi;
 • testiranje in optimizacija obstoječih in novih marketinških pristopov;
 • priprava strategije in idejnih zasnov za aktivnosti na družbenih omrežjih;
 • sodelovanje z oddelkom prodaje pri usklajevanju kakovosti leadov;
 • kar koli, v čemer prepoznaš dodano vrednost za rast in uspešnost agencije Madwise.

Pri tem boš:

 • sodeloval/-a z vrhunsko ekipo, ki te bo podpirala pri doseganju rezultatov;
 • kreativno uporabljal/-a različne pristope growth marketinga,
 • pripravljal/-a in uresničeval/-a naše marketinške strategije;
 • planiral/-a naše marketinške kampanje in pojavljanje;
 • testiral/-a različne pristope in implementiral/-a tiste, ki bodo najbolje delovali;
 • izbiral/-a svoj stack in imel/-a na voljo vso najnovejšo tehnologijo;
 • gradil/-a naš funnel in kontakte spreminjal/-a v leade;
 • se zabaval/-a s snovanjem zanimivih vsebin o nas in naših strankah, ki bodo objavljene na družabnih omrežjih.

A ne pozabi, tvoja glavna naloga je, da nam pomagaš doseči cilj – postati najboljša in najbolj zaželena performance marketing agencija v Sloveniji. Zato je res pomembno, da razmišljaš prodajno in te še bolj kot besede navdušujejo rezultati.

Tvoj glavni KPI bo število novih povpraševanj!

Pri tem ti bomo nudili vse, kar potrebuješ za uspešno delo: znanje, izvrstno ekipo sodelavcev, izobraževanja, mentorstvo in vsa potrebna orodja.

Če te poleg tega navdušuje tudi misel na dosežke in pohvale v ekipi, kjer drug drugega podpiramo in se skupaj veselimo doseženih ciljev, potem boš z nami zares užival/-a.

Kaj še lahko pričakuješ?

Če prihajaš iz tradicionalnega marketinškega oddelka ali običajne agencije, te utegne na začetku presenetiti, kako hitro se pri nas odvijajo stvari. A brez skrbi, v ospredje vedno postavljamo človeka in njegov osebni razvoj. Pri nas boš spoznal/-a, da se doseganje uspehov, dobro počutje in prosti čas ne izključujejo.

Če prihajaš iz velikega podjetja, kjer vse poteka po natančno predpisanih postopkih, se ti bo zazdelo, da si po več letih zapora znova na prostosti.

Če prihajaš iz sveta start-upov, boš svoje znanje in izkušnje pri nas nadgrajeval/-a v prav tako sproščeno-ustvarjalnem, a tudi poslovno stabilnem okolju, kjer ti je na voljo vse, kar potrebuješ za delo ter svoj osebni in profesionalni razvoj. Vključno z budgetom za izobraževanja!

Če prihajaš iz marketinga, a še nikoli nisi bil/-a vodja, je to morda priložnost, ki jo že nekaj časa iščeš. Čeprav si želimo nekoga z izkušnjami, vemo, da si lahko tudi ti tisti/-a, ki boš prinesel/-la sveže ideje in poglede, da postanemo najboljša in najbolj zaželena performance marketing agencija.

Pri nas ne boš naletel/-a na omejitve in nesmiselna pravila. Vseeno nam je, kako drugi počnejo stvari ali kako si jih ti počel/-a do zdaj. Vse, kar resnično šteje, lahko strnemo v dve vrstici:

 1. Želimo, da vsak dan uživaš v tem, kar počneš, in zjutraj z veseljem vklopiš računalnik.
 2. S teboj želimo biti še uspešnejši in doseči cilj – zdaj ga najbrž že znaš na pamet. :)

Ko boš čez nekaj let pogledal/-a nazaj, se boš z veseljem spominjal/-a prehojene poti. Poleg uspehov, doživetij ter novo pridobljenih znanj, izkušenj in stikov, bodo spomine polnili zanimivi in zabavni trenutki, preživeti v eni najboljših in najbolj povezanih marketinških ekip.

S kom boš delal/-a?

Ker za vrhunske rezultate potrebuješ tudi vrhunsko ekipo, pri svojem delu ne boš sam/-a. S teboj bodo sodelovali: Rok, vodja prodaje, Aljoša, vodja performance oddelka, Tina, vodja designa, Žiga, vodja razvoja, Azra, vodja vsebin, in direktor Sašo.

Lokacija dela?

Ker je zdravje naših sodelavcev na prvem mestu, trenutno naša celotna ekipa dela od doma in izkazalo se je, da smo uspešni tudi pri delu na daljavo (čeprav že komaj čakamo, da se bomo lahko znova srečali v velikih in svetlih prostorih na Tržaški 2).

Kasneje načrtujemo hibridni način, kjer bomo del časa delali doma, ker smo se vmes že navadili in nam je to postalo všeč. Del tedna pa se bomo družili v pisarni, skupaj planirali in praznovali.

Zakaj Madwise?

Madwise je platforma za ustvarjanje. Ustvarjen je bil z namenom po iskanju svobode in realiziranju idej. Idej, s katerimi bo svet boljši. Boljši za sodelavce. Boljši za poslovne partnerje. Boljši za vse na tem planetu.

Združujemo ljudi, ki imajo isto vibracijo. Povezuje nas volja do življenja, želja po uspehu in puščanju sledi. Vemo, da smo skupaj močnejši. Ob sebi si želimo le najboljše in take, ki imajo veliko željo po napredku. Izbiramo si ljudi, ki uživajo v tem, kar delajo, in si želijo biti najboljši na svojem področju. Ker vemo, da ne bomo mogli biti uspešni tam zunaj, če ne bomo uspešni tukaj znotraj.

Madwise smo ljudje.

Ponujamo ti:

 • delo v pozitivnem okolju, ki prekipeva od energije, motivacije in spodbuja growth mindset;
 • sodelovanje z ekipo ekspertov, od katere se boš lahko učil/-a in izmenjaval/-a ideje;
 • možnost pridobivanja novih znanj in kompetenc ter letni budget za to;
 • možnost remote worka in fleksibilen delovni čas;
 • sproščeno delovno okolje, ki ga lahko sooblikuješ;
 • pisarno v centru mesta z urejenim parkiranjem in z dnevno sobo s super udobnim kavčem, kjer se lahko sprostiš po obilni malici ali ko potrebuješ "svojih 5 minut";
 • (ko se bomo spet lahko družili brez omejitev) teambuildinge z vrhunsko ekipo, ekskluzivno članstvo v Športnem društvu Madwise, skupne zajtrke in/ali kosila, zdrave in okusne prigrizke na dosegu roke in kavo – veliko odlične kave;
 • 1500–2500 evrov bruto plače (odvisno od znanja in izkušenj);
 • obliko sodelovanja, ki najbolje ustreza tebi in nam.

Te zanima?

Si želiš biti v ospredju dogajanja v digitalnem marketingu?

Če bi užival/-a v vodenju našega marketinga in sodelovanju z odlično ekipo strokovnjakov, s katero boš lahko v naslednjih letih spreminjal/-a življenja mnogih ljudi, se nam predstavi.


KLIKNI DA SE SPOZNAMO

Namig: običajno prejmemo veliko prijav. Če želiš še posebej izstopati, prebrskaj naše brezplačne vodiče, kjer boš natančno videl/-a, kaj znamo in kaj počnemo.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Veš, da je Madwise super, ampak bi lahko bili s tvojim doprinosom še boljši? Te navdihujejo ambiciozni cilji in njihovo doseganje? Uživaš v odkrivanju in preizkušanju najnovejših marketinških taktik?

Super! Preberi do konca in odkrij, kako lahko Madwise popelješ v vesolje neskončnih priložnosti, znanja in idej – in seveda odličnih rezultatov.

V digitalni agenciji Madwise vzpostavljamo interni marketinški oddelek in iščemo osebo, ki bo prevzela naše marketinške aktivnosti. Nekoga ambicioznega in proaktivnega, ki nam bo pomagal peljati lasten marketing, da bomo skupaj dosegli cilj – postati najboljša in najbolj zaželena performance marketing agencija v Sloveniji.

In tukaj prideš na vrsto TI.

Iščemo osebo, ki bo vzpostavila in vodila naš marketinški oddelek. V svojo ekipo bomo povabili vodjo marketinga, ki bo z novo energijo in drugačnimi pogledi vnesel/-la sveže ideje v to, kako naše storitve in rezultate še bolje predstavljati bodočim strankam. In nam pomagal/-a postati najboljši.

Ekipa 15 sodelavcev koraka v deseto leto obstoja agencije. V tem času smo veliko pivotirali in na koncu kot smer nadaljnjega razvoja izbrali performance marketing. Razvili smo metodologijo, po kateri delamo. Naročnikom znamo kanale in platforme povezati v delujoč sistem. Njihovi rezultati so dokaz in potrditev našega dela.

Na tem zanimivem popotovanju se iz dneva v dan srečujemo z različnimi zabavnimi in ustvarjalnimi projekti:

Za Redbull, največjega proizvajalca energijskih pijač na svetu, smo oblikovali in razvili igro, ki spremlja enega najbolj odmevnih zabavnih dogodkov v Sloveniji – dirko z legendarnimi ponyji na Vršič.
Za slovensko podjetje Hooray Studios, ki je s svojimi unikatnimi personaliziranimi knjigami Mali junaki prisotno na trgih po vsem svetu, smo oblikovali in razvili korporativno spletno mesto, polno interaktivnih detajlov, ki vabijo v čarobni svet zgodb.
Podjetju Euroton, ki je eden glavnih oskrbovalcev slovenskih voznikov in avtomehanikov z nadomestnimi deli in opremo za avtomobile, smo povečali prodajo za 42,2 % ter dosegli 102,6 % višji prihodek iz Google Ads kampanj in 185,9 % višji prihodek iz organskega prometa.
Tvoja vloga bo ena ključnih v agenciji, saj boš skupaj z vodjo prodaje skrbel/-a za to, da bo še več ljudi izvedelo za nas, se navdušilo in se nam oglasilo. Potrebujemo te, da prevzameš gumbe in ročice našega marketinškega stroja in ga še izboljšaš. Da s svežimi predlogi še izboljšaš naš pristop ter nam pomagaš razvijati nove in še boljše tehnike. In najpomembneje – da se pri vsem tem skupaj z nami zabavaš.

Kaj boš počel/-a?
Kot vodja marketinga boš skrbel/-a, da bodo naše znanje, izkušnje in uspehi ustrezno predstavljeni bodočim strankam. Torej, tvoja primarna odgovornost je vodenje marketinških aktivnosti za Madwise, zagotovo pa so dobrodošle tudi tvoje ideje pri marketinških aktivnostih za naročnike.

Tvoje naloge:

zasnova in vodenje lead generation kampanj;
odkrivanje novih in neizkoriščenih kanalov, kjer se Madwise lahko učinkovito predstavi;
testiranje in optimizacija obstoječih in novih marketinških pristopov;
priprava strategije in idejnih zasnov za aktivnosti na družbenih omrežjih;
sodelovanje z oddelkom prodaje pri usklajevanju kakovosti leadov;
kar koli, v čemer prepoznaš dodano vrednost za rast in uspešnost agencije Madwise.
Pri tem boš:

sodeloval/-a z vrhunsko ekipo, ki te bo podpirala pri doseganju rezultatov;
kreativno uporabljal/-a različne pristope growth marketinga,
pripravljal/-a in uresničeval/-a naše marketinške strategije;
planiral/-a naše marketinške kampanje in pojavljanje;
testiral/-a različne pristope in implementiral/-a tiste, ki bodo najbolje delovali;
izbiral/-a svoj stack in imel/-a na voljo vso najnovejšo tehnologijo;
gradil/-a naš funnel in kontakte spreminjal/-a v leade;
se zabaval/-a s snovanjem zanimivih vsebin o nas in naših strankah, ki bodo objavljene na družabnih omrežjih.
A ne pozabi, tvoja glavna naloga je, da nam pomagaš doseči cilj – postati najboljša in najbolj zaželena performance marketing agencija v Sloveniji. Zato je res pomembno, da razmišljaš prodajno in te še bolj kot besede navdušujejo rezultati.

Tvoj glavni KPI bo število novih povpraševanj!

Pri tem ti bomo nudili vse, kar potrebuješ za uspešno delo: znanje, izvrstno ekipo sodelavcev, izobraževanja, mentorstvo in vsa potrebna orodja.

Če te poleg tega navdušuje tudi misel na dosežke in pohvale v ekipi, kjer drug drugega podpiramo in se skupaj veselimo doseženih ciljev, potem boš z nami zares užival/-a.

Kaj pričakujemo

Kaj še lahko pričakuješ?
Če prihajaš iz tradicionalnega marketinškega oddelka ali običajne agencije, te utegne na začetku presenetiti, kako hitro se pri nas odvijajo stvari. A brez skrbi, v ospredje vedno postavljamo človeka in njegov osebni razvoj. Pri nas boš spoznal/-a, da se doseganje uspehov, dobro počutje in prosti čas ne izključujejo.

Če prihajaš iz velikega podjetja, kjer vse poteka po natančno predpisanih postopkih, se ti bo zazdelo, da si po več letih zapora znova na prostosti.

Če prihajaš iz sveta start-upov, boš svoje znanje in izkušnje pri nas nadgrajeval/-a v prav tako sproščeno-ustvarjalnem, a tudi poslovno stabilnem okolju, kjer ti je na voljo vse, kar potrebuješ za delo ter svoj osebni in profesionalni razvoj. Vključno z budgetom za izobraževanja!

Če prihajaš iz marketinga, a še nikoli nisi bil/-a vodja, je to morda priložnost, ki jo že nekaj časa iščeš. Čeprav si želimo nekoga z izkušnjami, vemo, da si lahko tudi ti tisti/-a, ki boš prinesel/-la sveže ideje in poglede, da postanemo najboljša in najbolj zaželena performance marketing agencija.

Pri nas ne boš naletel/-a na omejitve in nesmiselna pravila. Vseeno nam je, kako drugi počnejo stvari ali kako si jih ti počel/-a do zdaj. Vse, kar resnično šteje, lahko strnemo v dve vrstici:

Želimo, da vsak dan uživaš v tem, kar počneš, in zjutraj z veseljem vklopiš računalnik.
S teboj želimo biti še uspešnejši in doseči cilj – zdaj ga najbrž že znaš na pamet. :)
Ko boš čez nekaj let pogledal/-a nazaj, se boš z veseljem spominjal/-a prehojene poti. Poleg uspehov, doživetij ter novo pridobljenih znanj, izkušenj in stikov, bodo spomine polnili zanimivi in zabavni trenutki, preživeti v eni najboljših in najbolj povezanih marketinških ekip.

Kaj nudimo

S kom boš delal/-a?
Ker za vrhunske rezultate potrebuješ tudi vrhunsko ekipo, pri svojem delu ne boš sam/-a. S teboj bodo sodelovali: Rok, vodja prodaje, Aljoša, vodja performance oddelka, Tina, vodja designa, Žiga, vodja razvoja, Azra, vodja vsebin, in direktor Sašo.

Lokacija dela?
Ker je zdravje naših sodelavcev na prvem mestu, trenutno naša celotna ekipa dela od doma in izkazalo se je, da smo uspešni tudi pri delu na daljavo (čeprav že komaj čakamo, da se bomo lahko znova srečali v velikih in svetlih prostorih na Tržaški 2).

Kasneje načrtujemo hibridni način, kjer bomo del časa delali doma, ker smo se vmes že navadili in nam je to postalo všeč. Del tedna pa se bomo družili v pisarni, skupaj planirali in praznovali.

Zakaj Madwise?
Madwise je platforma za ustvarjanje. Ustvarjen je bil z namenom po iskanju svobode in realiziranju idej. Idej, s katerimi bo svet boljši. Boljši za sodelavce. Boljši za poslovne partnerje. Boljši za vse na tem planetu.

Združujemo ljudi, ki imajo isto vibracijo. Povezuje nas volja do življenja, želja po uspehu in puščanju sledi. Vemo, da smo skupaj močnejši. Ob sebi si želimo le najboljše in take, ki imajo veliko željo po napredku. Izbiramo si ljudi, ki uživajo v tem, kar delajo, in si želijo biti najboljši na svojem področju. Ker vemo, da ne bomo mogli biti uspešni tam zunaj, če ne bomo uspešni tukaj znotraj.

Madwise smo ljudje.

Ponujamo ti:
delo v pozitivnem okolju, ki prekipeva od energije, motivacije in spodbuja growth mindset;
sodelovanje z ekipo ekspertov, od katere se boš lahko učil/-a in izmenjaval/-a ideje;
možnost pridobivanja novih znanj in kompetenc ter letni budget za to;
možnost remote worka in fleksibilen delovni čas;
sproščeno delovno okolje, ki ga lahko sooblikuješ;
pisarno v centru mesta z urejenim parkiranjem in z dnevno sobo s super udobnim kavčem, kjer se lahko sprostiš po obilni malici ali ko potrebuješ “svojih 5 minut”;
(ko se bomo spet lahko družili brez omejitev) teambuildinge z vrhunsko ekipo, ekskluzivno članstvo v Športnem društvu Madwise, skupne zajtrke in/ali kosila, zdrave in okusne prigrizke na dosegu roke in kavo – veliko odlične kave;
1500–2500 evrov bruto plače (odvisno od znanja in izkušenj);
obliko sodelovanja, ki najbolje ustreza tebi in nam.
Te zanima?
Si želiš biti v ospredju dogajanja v digitalnem marketingu?

Če bi užival/-a v vodenju našega marketinga in sodelovanju z odlično ekipo strokovnjakov, s katero boš lahko v naslednjih letih spreminjal/-a življenja mnogih ljudi, se nam predstavi.

Namig: običajno prejmemo veliko prijav. Če želiš še posebej izstopati, prebrskaj naše brezplačne vodiče, kjer boš natančno videl/-a, kaj znamo in kaj počnemo.

Izberi področje dela