Vodja nabave – Capex in Opex m/ž

13.9.2022
Trescon d.o.o.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Trescon d.o.o.
Spletna stran:

Junior projektni inženir/vodja projektov m/ž


5733 – Vodja nabave – Capex in Opex m/ž

Mednarodno proizvodno podjetje, okolica Ljubljane

Ste izkušeni nabavnik oz vodja nabave in iščete podjetje, ki bo dokaj stabilno poslovalo v naslednjem desetletju? No, kljub pričakovani relativni stabilnosti vam pri našem naročniku, zaradi velikih strokovnih izzivov in širine delovanja ter vodenja teama, vseeno res ne bo dolgčas. Iščemo izkušenega nabavnika, ki bo z veseljem vodil oddelek štirih oseb, sam pa bo operativno ugriznil v najtrše orehe s področja Capex in Opex tematike. Nabavni izzivi vključujejo tako energetiko, kot kemijo, investicije v izgradnjo stavb in nabavo dodatnih strojev ter opreme pa tudi storitve, ki zagotavljajo, da proizvodnja lahko posluje po načelih vitkost. Vrednost zgolj investicij presega 10 mio EUR, tekoče poslovanje je tudi zelo intenzivno. Gre za pogajanja tudi v tujini in s tujino, hkrati pa usmeritev na to, da čim več ustreznih rešitev v nabavni verigi najdemo predvsem doma. Naš naročnik je stabilno, v prihodnost zazrto veliko mednarodno podjetje, ki je poslovno konstantno uspešno brez velikih nihanj. Delovno mesto je primerno za osebe s približno 10 do 15 leti kilometrine na nabavnem področju, obvezno z izkušnjami iz proizvodnih podjetij, dinamične in komunikativne, ki so pogosto v stiku s tujci, znanje SAP je vaša prednost. Absolutna integriteta in spoštovanje korporativnih načel, odprta komunikacija in pozitivnost - so zakon. Gre za novo delovno mesto, ki je bilo prej pokrito s strani centrale.

Vemo, da načeloma ne iščete nove službe, morda pa bi nas veljalo kontaktirati za več informacij oz. opraviti kak karierni pogovor. Veseli bomo vašega življenjepisa, povezave preko LinkedIn profila ali klica na telefonsko številko 041 786 828 (SMS, če ne dvignemo). Najbolj bomo hvaležni za kratek mail s CV-jem, označenim s kodo d.m. 5733, na pisarna@trescon.si.

TRESCON d. o. o.
Vodnikova c. 211, 1000 Ljubljana, Tel. 01 5819215
pisarna@trescon.siwww.trescon.si

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

5733 – Vodja nabave – Capex in Opex m/ž
Mednarodno proizvodno podjetje, okolica Ljubljane
Ste izkušeni nabavnik oz vodja nabave in iščete podjetje, ki bo dokaj stabilno poslovalo v naslednjem desetletju? No, kljub pričakovani relativni stabilnosti vam pri našem naročniku, zaradi velikih strokovnih izzivov in širine delovanja ter vodenja teama, vseeno res ne bo dolgčas. Iščemo izkušenega nabavnika, ki bo z veseljem vodil oddelek štirih oseb, sam pa bo operativno ugriznil v najtrše orehe s področja Capex in Opex tematike. Nabavni izzivi vključujejo tako energetiko, kot kemijo, investicije v izgradnjo stavb in nabavo dodatnih strojev ter opreme pa tudi storitve, ki zagotavljajo, da proizvodnja lahko posluje po načelih vitkost. Vrednost zgolj investicij presega 10 mio EUR, tekoče poslovanje je tudi zelo intenzivno. Gre za pogajanja tudi v tujini in s tujino, hkrati pa usmeritev na to, da čim več ustreznih rešitev v nabavni verigi najdemo predvsem doma. Naš naročnik je stabilno, v prihodnost zazrto veliko mednarodno podjetje, ki je poslovno konstantno uspešno brez velikih nihanj. Delovno mesto je primerno za osebe s približno 10 do 15 leti kilometrine na nabavnem področju, obvezno z izkušnjami iz proizvodnih podjetij, dinamične in komunikativne, ki so pogosto v stiku s tujci, znanje SAP je vaša prednost. Absolutna integriteta in spoštovanje korporativnih načel, odprta komunikacija in pozitivnost - so zakon. Gre za novo delovno mesto, ki je bilo prej pokrito s strani centrale.

Kaj pričakujemo


Kaj nudimo

Vemo, da načeloma ne iščete nove službe, morda pa bi nas veljalo kontaktirati za več informacij oz. opraviti kak karierni pogovor.
Veseli bomo vašega življenjepisa, povezave preko LinkedIn profila ali klica na telefonsko številko 041 786 828 (SMS, če ne dvignemo).
Najbolj bomo hvaležni za kratek mail s CV-jem, označenim s kodo d.m. 5733, na pisarna@trescon.si.

Izberi področje dela