Vodja orodjarne m/ž

10.11.2022
INTEC MKD d.o.o.
Križe pri Tržiču
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
INTEC MKD d.o.o.
Spletna stran:

Tehnolog m/ž

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Postani del Intec MKD ekipe in nam pomaga obdržati visoko raven kakovosti, ki jo zagotavljamo že vrsto let. Iščemo vodjo z večletnimi izkušnjami s področja vodenja organizacijskih enot. Odgovoren boš za orodjarno, ki konstruira in izdeluje progresivna in krivilna orodja za interno uporabo v proizvodnem procesu na področju razvoja in izdelave kovinskih delov in ohišij za industrijsko uporabo. Vabimo te, da prevzameš odgovornost za organiziranje in vodenje oddelka orodjarne, sodelovanje z ostalimi oddelki podjetja in zunanjimi izvajalci, strokovno vodenje sodelavcev, motiviranje ter skrb za njihov strokovni razvoj, pripravo podatkov in poročil za spremljanje ključnih kazalnikov ter uvajanje najnovejših tehnologij pri izdelavi orodij in izdelkov.

PRIDRUŽI SE NAM KOT

VODJA ORODJARNE M/Ž,

Pridruži se ekipi več kot 190 zadovoljnih zaposlenih. Vsak dan lahko spiješ jutranjo kavico z razgledom na čudovite Karavanke.

Nudimo mesečno stimulativno nagrajevanje, dodatna izobraževanja in usposabljanja s specifičnega področja.

Kaj pričakujemo

Minimalno 3 leta delovnih izkušenj kot vodja podobnega oddelka v proizvodnji, izobrazbo strojne smeri, znanje ang. jezika.
Znanje konstruiranja orodij za preoblikovanje pločevine, znanje programov Autodesk Inventar, Mastercam. Poznavanje postopkov obdelave kovin, prednost je poznavanje orodij vitke proizvodnje (npr. 5S, TPM ipd.).Rok prijave: 9. 12. 2022

Lokacija dela: Križe pri Tržiču

E: zaposlitev@intec.si


Kaj nudimoSmo stabilno in hitro rastoče podjetje, ki se bo kmalu preselilo v novo zgrajene poslovne prostore. Nudimo zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev. Počitnikuješ lahko ugodneje v naših turističnih namestitvah. Na delo se voziš brez zastojev ter parkiraš pred vrati podjetja.


Rok prijave: 9. 12. 2022

Lokacija dela: Križe pri Tržiču

E: zaposlitev@intec.si

Izberi področje dela