Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Vodja partnerstva z restavracijami

12.4.2019
Wolt d.o.o. Ljubljana
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Wolt d.o.o. Ljubljana
Spletna stran:

O družbi Wolt:

Wolt je tehnološka družba, ki je prejela nagrado družbe Apple in zasnovala enotno aplikacijo za odkrivanje in naročanje odlične hrane v vašem mestu. Izberite restavracijo, oblikujte naročilo in pošljite. Vsak trenutek spremljajte napredek svojega naročila in si zagotovite, da bo vaš obrok dostavljen na dom, v pisarno, ali pa ga prevzemite sami.

Od ustanovitve na Finskem leta 2015 smo se razširili v 15 držav po vsej Evropi, število registriranih uporabnikov je zraslo na več kot 1,5 milijona, poleg tega pa smo sklenili sodelovanje z več kot 2500 restavracijami.

Prejeli smo 15 milijonov EUR sredstev od nekaterih največjih evropskih tehnoloških podjetij, vključno z EQT Ventures, Keesom Koolenom (partner pri EQT Ventures in nekdanji izvršni direktor družbe Booking.com), Ilkko Paananenom (izvršni direktor družbe Supercell), Niklasom Zennströmom (ustanovitelj in nekdanji izvršni direktor družbe Skype) in Ristom Siilasmaanom (predsednik upravnega odbora družbe Nokia).

K sreči smo za svoje trdo delo na poti prejeli precej podpore in priznanj. Družba Apple nam je namenila svojo nagrado Editor‘s Choice (izbor urednikov), revija Wired nas je imenovala za eno izmed »najbolj vročih zagonskih podjetij v Evropi«, revija Forbes pa je vključila našega izvršnega direktorja Mikija Kuusija na seznam »30-under-30 in Consumer Tech«, pri Nordic Startup Awards pa smo prejeli naziv »podjetje leta«.

Še vedno se širimo – zato potrebujemo vašo pomoč. Če se navdušujete nad najsodobnejšo tehnologijo, odlično hrano in želite nekaj spremeniti v svojem mestu, potem je družba Wolt prava izbira za vas.

Več o poslovanju družbe Wolt:

Vloga, ki je pred vami, je del ekipe za poslovanje družbe Wolt.

Ekipa za poslovanje v vsakem mestu predstavlja srce in dušo družbe Wolt. Posamezna ekipa v državi je zagonsko podjetje znotraj države. Kot član naše ekipe za poslovanje je zaželeno, da želite vsak dan dokončati stvari in reševati težave v sodelovanju z ekipo. Ko se odločite za osnovanje novega podjetja na trgu, je vsak dan malce drugačen.

Če ste ustvarjalni, energični in zaživite, ko morate sami ugotoviti, kaj storiti, namesto da čakate na navodila – potem se prijavite še danes.

Več o vlogi vodje partnerstva z restavracijami

Družba Wolt zaposluje vodjo partnerstva z restavracijami za rast in razvoj portfelja restavracij družbe Wolt v Sloveniji. Popoln kandidat pozna stanje na področju restavracij in lastnike ter želi ustvariti nova in razviti obstoječa partnerstva z restavracijami. Prav tako boste tesno sodelovali z ekipo trženja in poslovanja, s čimer boste pripomogli k uspešnosti naših partnerskih restavracij.

Kaj bo vaša naloga:

 • Iskanje restavracij in vzpostavitev stika s tistimi, ki so primerne za sodelovanje z družbo Wolt.
 • Vzpostavljanje odnosov z restavracijami, sklepanje partnerstev z njihovimi lastniki in uspešen prenos lokacij na platformo Wolt.
 • Sistematično vodenje ponudbe novih potencialnih podjetniških partnerstev.
 • Gradili boste strateške odnose z vrhunskimi partnerskimi restavracijami in postali boste njihov zaupanja vreden svetovalec.
 • Dejavno sodelovanje s preostalim delom ekipe za poslovanje, s čimer boste partnerskim restavracijam omogočili uspešnejše poslovanje, pri čemer boste dokazali razumevanje ekonomije za zagotovitev vzajemno koristnih partnerstev.
 • Sprejemanje dobrih poslovnih odločitev in intuicija, podprta s podatki.
 • Partnerstvo z ekipo za trženje družbe Wolt za ustvarjanje in izvajanje trženjskih kampanj skupaj z našimi partnerskimi restavracijami.

Kaj zahtevamo od vas:

 • Za uspešnega vodjo partnerstev z restavracijami v družbi Wolt vam ni treba imeti posebnih delovnih izkušenj – zlasti zato, ker je naša panoga nova in še vedno v nastajanju.
 • Mreženje in vzpostavljanje odnosov imate v krvi. Sramežljivost in mirnost nista pridevnika, ki opisujeta vaš značaj.
 • Imate izkušnje iz prodaje in se nad njo navdušujete. Odgovor »ne« vas samo še bolj spodbudi, da ga spremenite v »da«.
 • »Lovec« po naravi – če ne poznate predstavnika podjetja, boste uporabili mreženje za organiziranje srečanja z njim.
 • Kljub svoji družabni osebnosti ste organizirani in imate stvari vedno pod nadzorom. Vsako podjetje je edinstveno, zato z vsakim ravnate drugače – vedno ste na voljo našim poslovnim strankam glede vseh zadev.
 • Ste navdušenec nad prehrano (angl. »foodie«) in ste vedno lačni novega znanja.
 • Tekoče znanje slovenščine in angleščine.

Spodaj je navedeno ozadje nekaterih naših najuspešnejših vodij partnerstev z restavracijami na drugih trgih:

 • Oseba, ki pozna vsakogar v mestu – z izkušnjami iz prodaje gospodinjskih aparatov do menedžerja enega najbolj znanih umetnikov v mestu.
 • Receptor v luksuznem hotelu s petimi zvezdicami.
 • Ambiciozni razvijalec poslovnih rešitev z izkušnjami iz spletnega oglaševanja.
 • Oseba, ki obvlada mreženje na področju nočnega življenja in ima širok spekter povezav.
 • Organizator dogodkov z izjemnimi pogajalskimi sposobnostmi.

Skupaj s konkurenčno plačo ter morebitnimi nagradami in ugodnostmi boste upravičeni tudi do naše delniške sheme. Če želite delati v okolju z visoko rastjo, prevzemanjem lastništva in biti del izjemno ambiciozne ekipe, bomo veseli vaše prijave.


Prijavite se

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Družba Wolt zaposluje vodjo partnerstva z restavracijami za rast in razvoj portfelja restavracij družbe Wolt v Sloveniji. Popoln kandidat pozna stanje na področju restavracij in lastnike ter želi ustvariti nova in razviti obstoječa partnerstva z restavracijami. Prav tako boste tesno sodelovali z ekipo trženja in poslovanja, s čimer boste pripomogli k uspešnosti naših partnerskih restavracij.

Kaj bo vaša naloga:
o Iskanje restavracij in vzpostavitev stika s tistimi, ki so primerne za sodelovanje z družbo Wolt.
o Vzpostavljanje odnosov z restavracijami, sklepanje partnerstev z njihovimi lastniki in uspešen prenos lokacij na platformo Wolt.
o Sistematično vodenje ponudbe novih potencialnih podjetniških partnerstev.
o Gradili boste strateške odnose z vrhunskimi partnerskimi restavracijami in postali boste njihov zaupanja vreden svetovalec.
o Dejavno sodelovanje s preostalim delom ekipe za poslovanje, s čimer boste partnerskim restavracijam omogočili uspešnejše poslovanje, pri čemer boste dokazali razumevanje ekonomije za zagotovitev vzajemno koristnih partnerstev.
o Sprejemanje dobrih poslovnih odločitev in intuicija, podprta s podatki.
o Partnerstvo z ekipo za trženje družbe Wolt za ustvarjanje in izvajanje trženjskih kampanj skupaj z našimi partnerskimi restavracijami.

Kaj zahtevamo od vas:

o Za uspešnega vodjo partnerstev z restavracijami v družbi Wolt vam ni treba imeti posebnih delovnih izkušenj – zlasti zato, ker je naša panoga nova in še vedno v nastajanju.
o Mreženje in vzpostavljanje odnosov imate v krvi. Sramežljivost in mirnost nista pridevnika, ki opisujeta vaš značaj.
o Imate izkušnje iz prodaje in se nad njo navdušujete. Odgovor »ne« vas samo še bolj spodbudi, da ga spremenite v »da«.
o »Lovec« po naravi – če ne poznate predstavnika podjetja, boste uporabili mreženje za organiziranje srečanja z njim.
o Kljub svoji družabni osebnosti ste organizirani in imate stvari vedno pod nadzorom. Vsako podjetje je edinstveno, zato z vsakim ravnate drugače – vedno ste na voljo našim poslovnim strankam glede vseh zadev.
o Ste navdušenec nad prehrano (angl. »foodie«) in ste vedno lačni novega znanja.
o Tekoče znanje slovenščine in angleščine.

Spodaj je navedeno ozadje nekaterih naših najuspešnejših vodij partnerstev z restavracijami na drugih trgih:

o Oseba, ki pozna vsakogar v mestu – z izkušnjami iz prodaje gospodinjskih aparatov do menedžerja enega najbolj znanih umetnikov v mestu.
o Receptor v luksuznem hotelu s petimi zvezdicami.
o Ambiciozni razvijalec poslovnih rešitev z izkušnjami iz spletnega oglaševanja.
o Oseba, ki obvlada mreženje na področju nočnega življenja in ima širok spekter povezav.
o Organizator dogodkov z izjemnimi pogajalskimi sposobnostmi.
Skupaj s konkurenčno plačo ter morebitnimi nagradami in ugodnostmi boste upravičeni tudi do naše delniške sheme. Če želite delati v okolju z visoko rastjo, prevzemanjem lastništva in biti del izjemno ambiciozne ekipe, bomo veseli vaše prijave._________________________________________________________

About Wolt:

Wolt is an Apple-awarded technology company building the one app for discovering and getting great food in your city. Choose a restaurant, build your order and hit send. Follow your order’s progress by the minute and have your meal delivered to your home or your office, or pick it up yourself.

Since launching in Finland in 2015, we have expanded to 14 countries, grown to more than +1,5 mio. registered users, and partnered with more than 3,500 restaurants.

We’ve raised €15M in funding from some of the biggest names in European tech, including EQT Ventures, Kees Koolen (partner at EQT Ventures and the former CEO of Booking.com), Ilkka Paananen (CEO of Supercell), Niklas Zennström (founder and ex-CEO of Skype), and Risto Siilasmaa (Chairman at Nokia).

We've also been fortunate enough to receive some appreciation and recognition for our hard work along the way. Apple selected us as their Editors' Choice, Wired named us one of the "Hottest Startups in Europe," Forbes included our CEO Miki Kuusi on its 30-under-30 in Consumer Tech list, and the Nordic Startup Awards named us Company of the Year.

We are now expanding further – and need your help. If you are passionate about cutting-edge technology, great food, and making an impact in your city, then Wolt just might be for you.

About Wolt’s Operations

The role you are looking at is a part of Wolt’s operations team.

The ops team in each country is the heart and soul of Wolt. Every country team is a startup within the company. As a member of our ops, you must have a passion for getting things done and solving problems daily together with your team. There will be no two days alike as you set out to build a new business in your market.

If you are creative, like moving fast, and thrive in a dynamic environment where you get to be proactive and figure out what to do rather than wait to be told – then apply today.

About the Restaurant Partnership Manager role

Wolt is hiring a Restaurant Partnership Manager to grow and develop Wolt’s restaurant portfolio in Slovenia. The ideal candidate knows the restaurant scene and the owners and wants to create new and develop existing restaurant partnerships. You will also work closely with marketing and operations to help our restaurant partners be successful.
What you will be doing:
Identifying and contacting restaurants that are a great fit for Wolt
Building relationships with restaurants, negotiating partnerships with their owners, and successfully onboard venues onto the Wolt platform
Systematically manage the pipeline of new potential corporate partnerships
Building strategic relationships with top restaurant partners and becoming their trusted advisor
Actively working with the rest of the operations team to make restaurant partners become more successful, displaying a great understanding of underlying economics to ensure mutually beneficial partnerships
Make sound business decisions while supporting your intuition with data
Partnering with Wolt’s marketing team to create and execute marketing campaigns together with our restaurant partners
About you:
To be a successful restaurant partnership manager at Wolt, you don't need to have specific work experience – especially as our industry is new and still emerging
Networking and building relationships is your second-nature. Shy and quiet are not words that describe you
You have sales experience and you love sales! Getting a ‘no’ only makes you more driven towards the ‘yes’
Natural “hunter” - if you don’t know the company representative, you will utilise your network to get the meeting
Despite your outgoing personality, you are structured and always on top of your things. Every company is unique, and you always treat them that way – always ready to service our corporate clients on any matter
A true foodie with a constant hunger to learn
Fluent Slovene & English

Here are the previous backgrounds of some of our most successful restaurant partnership managers in other markets:

A person who knows everyone in the city – with experience from selling home appliances to managing one of the best-known artists in town
A concierge of a 5-star luxury hotel
An ambitious business developer with experience from online advertising sales
A nightlife networker with a wide spectrum of connections
An event-organiser with the smoothest of negotiating skills
Along with a competitive salary, potential bonus, and benefits you will also be eligible for our stock option plan. If you are excited about working in a high-growth environment, taking ownership, and being part of an extremely ambitious team, we’d love to hear from you!

Kaj pričakujemoKaj nudimo

Izberi področje dela