Vodja projekta – (m/ž) / Project manager - (m/f)

23.11.2021
MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.
Šempeter pri Gorici
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Skupina MAHLE je eden vodilnih svetovnih dobaviteljev v avtomobilski industriji. Okrog 79 000 zaposlenih na 160 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojnih centrih po vsem svetu ustvarja inovativne rešitve za mobilnost prihodnosti. Vsako drugo osebno vozilo ima vgrajeno kakšno MAHLE komponento, inovativni izdelki družbe pa se uporabljajo tudi izven cest (na primer v gradbeni in kmetijski mehanizaciji ter logistični opremi, pomorski, letalski in železniški mehanizaciji).

MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o. je proizvodna družba z lastno razvojno-raziskovalno dejavnostjo. Usmerjeni smo v izdelke s področja mehatronike. Imamo sodobno opremljene laboratorije za raziskave in razvoj, pri proizvodnji pa uporabljamo visoko tehnološko opremo in moderne pristope. Smo družbeno odgovorno podjetje, saj sledimo trajnostnemu razvoju s stalnimi izboljšavami in najvišjo možno zaščito okolja ter zdravja in varnosti ljudi. Družba je bila ustanovljena leta 1960 in s trenutno skoraj 2000 zaposlenimi sodi med največje slovenske izvoznike in zaposlovalce v regiji. Del skupine MAHLE smo postali po prevzemu v letu 2014.

Za več informacij o skupini pojdite na https://www.mahle.com/.

Spremljajte objave MAHLE Electric Drives Slovenija tudi na Facebook strani https://www.facebook.com/mahleslovenia/

GLAVNE DEJAVNOSTI

Skupina MAHLE z izdelki za motorje z notranjim izgorevanjem in njihovimi preifernimi deli ter z rešitvami za električna vozila odgovarja na ključna vprašanja, vezana na tehnologijo pogonskih sistemov, klimatskih naprav, filtracije ter sistemov upravljanja toplote in mehatronike.

V MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o. v Šempetru pri Gorici razvijamo, proizvajamo in tržimo zaganjalnike, alternatorje ter električne pogonske in druge mehatronske sisteme. Imamo lastno razvojno raziskovalno dejavnost za področje mehatronike.

VIZIJA IN MISIJA

Skupina MAHLE želi prispevati k zmanjševanju emisij CO2 in tako k boljšemu okolju, zato ponuja inovativne rešitve, ki prispevajo k čistejšemu ozračju, manjši porabi goriva ter k užitku v vožnji. To vizijo zasledujemo pri oblikovanju vseh vrst pogonskih sistemov, ne glede na to, ali gre za motorje z notranjim izgorevanjem ali za električna vozila.

Naši cilji so zgrajeni na temeljih trajnih faktorjev, ki oblikujejo skupino MAHLE že od samega začetka: ne zadovoljimo se s tem, kar smo dosegli, ampak zaradi ljubezni do avtomobilov in tehnologije vedno stremimo k še boljšim rešitvam. Tako optimiziramo obstoječe tehnologije, razvijamo nove koncepte ter postavljamo vedno višje standarde v industriji.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Naša kultura - uspešni skupaj.

Velikost korporacije nam omogoča, da lahko povezujemo mednarodni prostor in priložnosti za večje posle s tradicijo in timskim delom lokalnega delovanja.

Inovacije zahtevajo ljudi, ki so sposobni razmišljati izven okvirov in skupaj najti prave ideje. V MAHLE naši zaposleni že od samih začetkov sodelujejo, da skupaj ustvarjajo uspeh. Tudi danes nas naprej še vedno poganja uspešnost. Kot vodilni na svetovnem trgu predstavljamo znanje, kakovost in mednarodno raznolikost - in cenimo dosežke vsakega posameznika. Sodelavcem omogočamo, da prevzamejo lastno odgovornost oziroma to od njih pričakujemo.

Kot družba prevzemamo tudi socialno odgovornost. Trajnost je del naše tradicije, saj stremimo k ustvarjanju dolgoročnih vrednot.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Iščemo pozitivno naravnane in široko razgledane sodelavce, ki pri delu izkazujejo strokovnost, zavzetost, samoiniciativnost in samostojnost. Želimo sodelavce, polne energije in raziskovalce, ki so nad tehnologijo navdušeni tako kot mi. To so ljudje, ki vdihujejo življenje "timskemu duhu", "pripravljenosti pomagati" in "spoštovanju". Želimo, da novi člani družine MAHLE spoštujejo druge kulture ter so poleg tega zanesljivi in z nogami čvrsto na tleh. Na kratko: da so ljudje, ki želijo s svojim žarom sooblikovati prihodnost.

Velikost podjetja in raznolika področja dela nam omogočajo, da za vsakega kanidata najdemo ustrezno delovno mesto in mu tako ponudimo priložnost za oblikovanje kariere po njegovi meri.

Stopite na pot - skupaj z MAHLE

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

V MAHLE vas čakajo izzivov polne naloge v mednarodnih ekipah. Lahko boste optimizirali obstoječe tehnologije z inovativnimi rešitvami in razvijali nove koncepte, ne glede na poslovno enoto, ki ji pripadate znotraj skupine MAHLE. Kajti za nas je timsko delo več kot le izraz. Z novimi sodelavci boste raziskovali nove smeri in postavljali nove standarde.

V MAHLE se zavedamo, da uspeh izhaja iz znanja, izkušenj in prizadevanj sodelavcev, zato si prizadevamo za stalen razvoj znanja in kompetenc v podjetju. V ta namen zaposlenim ponujamo možnost izobraževanj, ki pripomorejo k strokovnemu in osebnemu razvoju, poskušamo pa jim tudi olajšati usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja.

Prve delovne izkušnje lahko v našem podjetju preko praktičnega usposabljanja ali študentskega dela pridobijo tudi dijaki in študenti, ki si tako oblikujejo osnovo za nadaljnji strokovni razvoj. Dijakom tehničnih šol ter študentom strojništva in elektrotehnike podeljujemo kadrovske štipendije.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

MAHLE izdelki so vgrajeni v vsakem drugem osebnem vozilu, sestavni deli in sistemi MAHLE pa že desetletja dosegajo uspehe tudi na dirkalnih stezah po svetu. Inovativni izdelki družbe se uporabljajo tudi izven cest.

Najbolj poznani izdelki MAHLE Electric Drives Slovenija so alternatorji, zaganjalniki in električni motorji oziroma pogonski sistemi. Smo nišni specialist in dobavitelj priznanim globalnim proizvajalcem kmetijske in gradbene mehanizacije (traktorji, kombajni, kopači), komercialnih vozil (kamioni, avtobusi), logistične opreme (viličarji) in električnih transportnih sredstev (golf vozički) ter v avtomobilski industriji (mehtronski sklopi za servo volane in druge mehatronske aplikacije).

BONITETE PODJETJA

Redna plača.

Stimulacija za dobro delo in inovativnost.

Božičnica in drugi dodatki.

Možnost izobraževanja.

Gradnja kariere v mednarodnem okolju.

Pozitivno delovno vzdušje.

Vodja projekta – (m/ž)
Lokacija: Šempeter pri Gorici

Pojdimo dlje, hitreje in bodimo #StrongerTogether! Skupaj smo uspešnejši, zato imate priložnost, da v naši ekipi postanete zvezda.
Naša strast nas je pripeljala do položaja vodilnega mednarodnega razvojnega partnerja in dobavitelja v avtomobilski industriji ter pionirja mobilnosti prihodnosti.
S proizvodnim portfeljem naslavljamo vsa kritična vprašanja v povezavi s tehnologijo pogonskih sistemov in klimatskih naprav - tako za e-mobilnost kot tudi za pogone z motorji z notranjim zgorevanjem.
Danes več kot 79.000 zaposlenih dela na inovativnih izdelkih na 160 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojnih centrih. Naš cilj je oblikovati mobilnost jutrišnjega dne - bodimo #StrongerTogether, zato se pridružite naši ekipi MAHLE!

Vaše naloge in odgovornosti:

 • Vključenost v vodenje in koordinacijo projektov za avtomobilsko industrijo.
 • Zagotavljanje ustreznega poteka razvojnih projektov in projektov industrializacije v skladu z MAHLE standardi za doseganje optimalnih rezultatov in ciljne dobičkonosnosti.
 • Nadzor nad projektnim proračunom ter spremljanje ključnih kazalnikov projekta.
 • Usklajevanje aktivnosti s člani projektnih timov na globalnih lokacijah.
 • Identifikacija možnih izboljšav in racionalizacij (VA_VE).
 • Sodelovanje pri pripravi tehničnih osnov za kalkulacije izdelkov in prodajnih cen (CSP).

Vaše spretnosti in veščine:

 • Univerzitetni diplomirani inženir elektrotehnike ali strojništva / magister inženir elektrotehnike ali strojništva (2.bol.st.).
 • Aktivno znanje angleškega znanja.
 • Projektno vodenje, obvladovanje tveganj in poznavanje ekonomike poslovanja.
 • Visok nivo računalniške pismenosti.
 • Samostojnost, pro-aktivnost in odgovornost.
 • Dobre komunikacijske sposobnosti in pogajalske veščine.
 • Sposobnost timskega dela in sprejemanja odločitev.
 • Fleksibilnost in obvladovanje sprememb.
 • Želena dodatna znanja: poznavanje standardov kakovosti in poslovnih procesov.
 • Zaželeno vsaj 5 let delovnih izkušenj.


Poleg dela v odlični ekipi vas bomo spodbujali k doseganju osebnega potenciala. Čakajo vas razburljive naloge in raznolike možnosti kariernega razvoja.

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in 6-mesečnim poskusnim delom.

Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo s podrobnim življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku ter dokazili o izpolnjevanju pogojev do 31.12.2021 na povezavi spodaj: https://career5.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobId=9362&company=mahleinter

JOBS.MAHLE.COM

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Pojdimo dlje, hitreje in bodimo #StrongerTogether! Skupaj smo uspešnejši, zato imate priložnost, da v naši ekipi postanete zvezda.
Naša strast nas je pripeljala do položaja vodilnega mednarodnega razvojnega partnerja in dobavitelja v avtomobilski industriji ter pionirja mobilnosti prihodnosti.
S proizvodnim portfeljem naslavljamo vsa kritična vprašanja v povezavi s tehnologijo pogonskih sistemov in klimatskih naprav - tako za e-mobilnost kot tudi za pogone z motorji z notranjim zgorevanjem.
Danes več kot 79.000 zaposlenih dela na inovativnih
izdelkih na 160 proizvodnih lokacijah in v 16. razvojnih centrih. Naš cilj je oblikovati mobilnost jutrišnjega dne - bodimo #MočnejšiSkupaj, zato se pridružite naši ekipi MAHLE!

Vodja projekta – (m/ž)
Lokacija: Šempeter pri Gorici

Vaše naloge in odgovornosti
• Vključenost v vodenje in koordinacijo projektov za avtomobilsko industrijo.
• Zagotavljanje ustreznega poteka razvojnih projektov in projektov industrializacije v skladu z MAHLE standardi za doseganje optimalnih rezultatov in ciljne dobičkonosnosti.
• Nadzor nad projektnim proračunom ter spremljanje ključnih kazalnikov projekta.
• Usklajevanje aktivnosti s člani projektnih timov na globalnih lokacijah.
• Identifikacija možnih izboljšav in racionalizacij (VA_VE).
• Sodelovanje pri pripravi tehničnih osnov za kalkulacije izdelkov in prodajnih cen (CSP).

///

Let’s go further, faster and be #StrongerTogether! We are more successful together, so you have the opportunity to become a star in our team.
Our passion has led us to the position of a leading international development partner and supplier in the automotive industry and a pioneer of the mobility of the future.
With the production portfolio, we address all critical issues related to the technology of propulsion systems and air conditioners - both for e-mobility and for propulsion with internal combustion engines.
Today, more than 79,000 employees work on innovative products at 160 production sites and in 16 development centers. Our goal is to create the mobility of tomorrow - let's be #StrongerTogether, so join our MAHLE team!

Project manager - (m/f)
Location: Šempeter pri Gorici

Your tasks and responsibilities
• Involvement in project management and coordination for the automotive industry,
• Ensuring that the development and industrialization projects are carried out in an ordered fashion and in accordance with the MAHLE company standards to achieve optimal results and target profit,
• Oversight of the project budget and monitoring of project KPI,
• Coordinating activities with project team members across multiple worldwide locations,
• Identification of possible improvements and rationalizations (VA_VE),
• Participation in the preparation of technical bases for product and sales price calculations (CSP).

Kaj pričakujemo

Vaše spretnosti in veščine

• Univerzitetni diplomirani inženir elektrotehnike ali strojništva / magister inženir elektrotehnike ali strojništva (2.bol.st.).
• Aktivno znanje angleškega znanja.
• Projektno vodenje, obvladovanje tveganj in poznavanje ekonomike poslovanja.
• Visok nivo računalniške pismenosti.
• Samostojnost, pro-aktivnost in odgovornost.
• Dobre komunikacijske sposobnosti in pogajalske veščine.
• Sposobnost timskega dela in sprejemanja odločitev.
• Fleksibilnost in obvladovanje sprememb.
• Želena dodatna znanja: poznavanje standardov kakovosti in poslovnih procesov.
• Zaželeno vsaj 5 let delovnih izkušenj.

///

Your skills and abilities

• Education: Bachelor’s/Master’s degree in electronic or mechanical engineering,
• Excellent knowledge of English language,
• Project management, risk management and knowledge of business economics,
• Advanced computer skills,
• Autonomy, pro-activity and responsibility,
• Good communication and negotiation skills,
• Capacity for teamwork and decision-making ability,
• Flexibility and management of change,
• Desired additional knowledge: knowledge of quality standards and business processes,
• Preferably with at least 5 years of work experience.

Kaj nudimo

Poleg dela v odlični ekipi vas bomo spodbujali k doseganju osebnega potenciala. Čakajo vas razburljive naloge in raznolike možnosti kariernega razvoja.

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in 6-mesečnim poskusnim delom.


Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo s podrobnim življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku ter dokazili o izpolnjevanju pogojev do 31.12.2021 na povezavi spodaj: https://career5.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobId=9362&company=mahleinter

///

In addition to working in a great team, we will encourage you to reach your personal potential. Exciting tasks and various career development opportunities await you.

With the selected candidate or the candidate will enter into an employment relationship for an indefinite period, with full-time employment and a 6-month probationary period.


We invite you to send us a written application with a detailed CV in English and proof of eligibility by 31.12.2021 at the link: https://career5.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobId=9404&company=mahleinter

Izberi področje dela