Vodja projekta tehnologije 1 / 2 – (m/ž) / Production Engineering Project Lead 1/2 - (m / f)

30.4.2021
MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.
Šempeter pri Gorici
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Skupina MAHLE je eden vodilnih svetovnih dobaviteljev v avtomobilski industriji. Okrog 79 000 zaposlenih na 160 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojnih centrih po vsem svetu ustvarja inovativne rešitve za mobilnost prihodnosti. Vsako drugo osebno vozilo ima vgrajeno kakšno MAHLE komponento, inovativni izdelki družbe pa se uporabljajo tudi izven cest (na primer v gradbeni in kmetijski mehanizaciji ter logistični opremi, pomorski, letalski in železniški mehanizaciji).

MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o. je proizvodna družba z lastno razvojno-raziskovalno dejavnostjo. Usmerjeni smo v izdelke s področja mehatronike. Imamo sodobno opremljene laboratorije za raziskave in razvoj, pri proizvodnji pa uporabljamo visoko tehnološko opremo in moderne pristope. Smo družbeno odgovorno podjetje, saj sledimo trajnostnemu razvoju s stalnimi izboljšavami in najvišjo možno zaščito okolja ter zdravja in varnosti ljudi. Družba je bila ustanovljena leta 1960 in s trenutno skoraj 2000 zaposlenimi sodi med največje slovenske izvoznike in zaposlovalce v regiji. Del skupine MAHLE smo postali po prevzemu v letu 2014.

Za več informacij o skupini pojdite na https://www.mahle.com/.

Spremljajte objave MAHLE Electric Drives Slovenija tudi na Facebook strani https://www.facebook.com/mahleslovenia/

GLAVNE DEJAVNOSTI

Skupina MAHLE z izdelki za motorje z notranjim izgorevanjem in njihovimi preifernimi deli ter z rešitvami za električna vozila odgovarja na ključna vprašanja, vezana na tehnologijo pogonskih sistemov, klimatskih naprav, filtracije ter sistemov upravljanja toplote in mehatronike.

V MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o. v Šempetru pri Gorici razvijamo, proizvajamo in tržimo zaganjalnike, alternatorje ter električne pogonske in druge mehatronske sisteme. Imamo lastno razvojno raziskovalno dejavnost za področje mehatronike.

VIZIJA IN MISIJA

Skupina MAHLE želi prispevati k zmanjševanju emisij CO2 in tako k boljšemu okolju, zato ponuja inovativne rešitve, ki prispevajo k čistejšemu ozračju, manjši porabi goriva ter k užitku v vožnji. To vizijo zasledujemo pri oblikovanju vseh vrst pogonskih sistemov, ne glede na to, ali gre za motorje z notranjim izgorevanjem ali za električna vozila.

Naši cilji so zgrajeni na temeljih trajnih faktorjev, ki oblikujejo skupino MAHLE že od samega začetka: ne zadovoljimo se s tem, kar smo dosegli, ampak zaradi ljubezni do avtomobilov in tehnologije vedno stremimo k še boljšim rešitvam. Tako optimiziramo obstoječe tehnologije, razvijamo nove koncepte ter postavljamo vedno višje standarde v industriji.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Naša kultura - uspešni skupaj.

Velikost korporacije nam omogoča, da lahko povezujemo mednarodni prostor in priložnosti za večje posle s tradicijo in timskim delom lokalnega delovanja.

Inovacije zahtevajo ljudi, ki so sposobni razmišljati izven okvirov in skupaj najti prave ideje. V MAHLE naši zaposleni že od samih začetkov sodelujejo, da skupaj ustvarjajo uspeh. Tudi danes nas naprej še vedno poganja uspešnost. Kot vodilni na svetovnem trgu predstavljamo znanje, kakovost in mednarodno raznolikost - in cenimo dosežke vsakega posameznika. Sodelavcem omogočamo, da prevzamejo lastno odgovornost oziroma to od njih pričakujemo.

Kot družba prevzemamo tudi socialno odgovornost. Trajnost je del naše tradicije, saj stremimo k ustvarjanju dolgoročnih vrednot.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Iščemo pozitivno naravnane in široko razgledane sodelavce, ki pri delu izkazujejo strokovnost, zavzetost, samoiniciativnost in samostojnost. Želimo sodelavce, polne energije in raziskovalce, ki so nad tehnologijo navdušeni tako kot mi. To so ljudje, ki vdihujejo življenje "timskemu duhu", "pripravljenosti pomagati" in "spoštovanju". Želimo, da novi člani družine MAHLE spoštujejo druge kulture ter so poleg tega zanesljivi in z nogami čvrsto na tleh. Na kratko: da so ljudje, ki želijo s svojim žarom sooblikovati prihodnost.

Velikost podjetja in raznolika področja dela nam omogočajo, da za vsakega kanidata najdemo ustrezno delovno mesto in mu tako ponudimo priložnost za oblikovanje kariere po njegovi meri.

Stopite na pot - skupaj z MAHLE

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

V MAHLE vas čakajo izzivov polne naloge v mednarodnih ekipah. Lahko boste optimizirali obstoječe tehnologije z inovativnimi rešitvami in razvijali nove koncepte, ne glede na poslovno enoto, ki ji pripadate znotraj skupine MAHLE. Kajti za nas je timsko delo več kot le izraz. Z novimi sodelavci boste raziskovali nove smeri in postavljali nove standarde.

V MAHLE se zavedamo, da uspeh izhaja iz znanja, izkušenj in prizadevanj sodelavcev, zato si prizadevamo za stalen razvoj znanja in kompetenc v podjetju. V ta namen zaposlenim ponujamo možnost izobraževanj, ki pripomorejo k strokovnemu in osebnemu razvoju, poskušamo pa jim tudi olajšati usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja.

Prve delovne izkušnje lahko v našem podjetju preko praktičnega usposabljanja ali študentskega dela pridobijo tudi dijaki in študenti, ki si tako oblikujejo osnovo za nadaljnji strokovni razvoj. Dijakom tehničnih šol ter študentom strojništva in elektrotehnike podeljujemo kadrovske štipendije.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

MAHLE izdelki so vgrajeni v vsakem drugem osebnem vozilu, sestavni deli in sistemi MAHLE pa že desetletja dosegajo uspehe tudi na dirkalnih stezah po svetu. Inovativni izdelki družbe se uporabljajo tudi izven cest.

Najbolj poznani izdelki MAHLE Electric Drives Slovenija so alternatorji, zaganjalniki in električni motorji oziroma pogonski sistemi. Smo nišni specialist in dobavitelj priznanim globalnim proizvajalcem kmetijske in gradbene mehanizacije (traktorji, kombajni, kopači), komercialnih vozil (kamioni, avtobusi), logistične opreme (viličarji) in električnih transportnih sredstev (golf vozički) ter v avtomobilski industriji (mehtronski sklopi za servo volane in druge mehatronske aplikacije).

BONITETE PODJETJA

Redna plača.

Stimulacija za dobro delo in inovativnost.

Božičnica in drugi dodatki.

Možnost izobraževanja.

Gradnja kariere v mednarodnem okolju.

Pozitivno delovno vzdušje.

Vodja projekta tehnologije 1 / 2 – (m/ž)
2 prosti delovni mesti
Lokacija: Šempeter pri Gorici

Pojdimo dlje, hitreje in bodimo #StrongerTogether! Skupaj smo uspešnejši, zato imate priložnost, da v naši ekipi postanete zvezda.
Naša strast nas je pripeljala do položaja vodilnega mednarodnega razvojnega partnerja in dobavitelja v avtomobilski industriji ter pionirja mobilnosti prihodnosti.
S proizvodnim portfeljem naslavljamo vsa kritična vprašanja v povezavi s tehnologijo pogonskih sistemov in klimatskih naprav - tako za e-mobilnost kot tudi za pogone z motorji z notranjim zgorevanjem.
Danes več kot 79.000 zaposlenih dela na inovativnih izdelkih na 160 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojnih centrih. Naš cilj je oblikovati mobilnost jutrišnjega dne - bodimo #StrongerTogether, zato se pridružite naši ekipi MAHLE!

Vaše naloge in odgovornosti:

 • Vodenje izdelave prototipov in razvoj tehnologije transfer moldinga v družbi v Šempetru (SLO)
 • Priprava koncepta proizvodnje in dopolnitev/detajliranje slednjega med fazami PDP procesa Avtomobilskih pogonskih sistemov v skladiu z načeli MAHLE Proizvodnega sistema in avtomobilskimi standardi
 • Koordinacija/vodenje članov razširjenega projektnega tima pri industrializacijo globalnih projektov, zagotavljanje pravočasnih odločitev ter transparentno poročanje on napredovanju aktivnosti
 • Izdelava, verifikacija in potrditev koncepta proizvodnje (diagram pretoka, razmestitev, analiza čas cikla, itd.)
 • Zagotovitev implementacije zahtev za proizvodnjo s potrditvijo izvedljivosti proizvodnih procesov, kar vključuje tudi določitev zahtev za proizvodne naprave in orodja (npr. za rotor izdelan s tehnologijo transfer moldinga)
 • Izračun in določitev standardnih časov, stroškov potrebnega orodja in proizvodnih naprav ter načrtovanje prevzema in zagona nove proizvodne opreme
 • Koordinacija načrtovanja orodij in proizvodne opreme z dobavitelji in proizvodnim obratom
 • Priprava in izvedba pred-prevzema in končnega prevzema nove proizvodne opreme in vodenje procesa zagona nove proizvodnje

Vaše spretnosti in veščine:

 • VII ali VII/1 stopnja izobrazbe tehnične smeri (strojništvo, elektrotehnika, mehatronika,..) ali druge ustrezne smeri
 • >5 delovnih izkušenj na področju avtomobilske proizvodnje ali tehnologije
 • Poglobljeno strokovno znanje s področja proizvodnje pogonskih (eDrive) sistemov ali brizganja plastike (še posebej t.i. transfer molding)
 • Dobro poznavanje tehnologij izdelave statorjev, rotorjev in električnih motorjev vključno s testiranjem
 • Dobro poznavanje principov in orodij vitje proizvodnje
 • Vodstvene sposobnosti in dobro obvladovanje vodenja projektnih timov
 • Aktivno znanje angleškega jezika
 • Poznavanje programskih orodij (CAD, MS Office)
 • Pripravljenost za potovanja v tujino in bivanje v tujini (30-50% - odvisno od lokacije)


Poleg dela v odlični ekipi vas bomo spodbujali k doseganju osebnega potenciala. Čakajo vas razburljive naloge in raznolike možnosti kariernega razvoja.

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in 6-mesečnim poskusnim delom.

Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo s podrobnim življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku ter dokazili o izpolnjevanju pogojev do 28.05.2021 na naslov: MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o., Področje za kadrovanje in razvoj ljudi, Polje 15, 5290 Šempeter pri Gorici, s pripisom prijava na delovno mesto »Vodja projekta tehnologije 1 / 2 – 2021- 00052« ali po e-pošti: si.kadri@mahle.com.

JOBS.MAHLE.COM

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Pojdimo naprej, še hitreje in bodimo močni skupaj! #StrongerTogether
Skupaj smo uspešnejši, zato imate priložnost, da postanete zvezda v naši ekipi.
Naša strast, do tega kar počnemo, nas je pripeljala do položaja vodilnega mednarodnega razvojnega partnerja in dobavitelja v avtomobilski industriji ter pionirja mobilnosti v prihodnosti.
S proizvodnim portfeljem rešujemo vsa kritična vprašanja, povezana s tehnologijo pogonskih sistemov in klimatskih naprav - tako za e-mobilnost kot za pogon motorjev z notranjim zgorevanjem.
Danes več kot 79.000 zaposlenih dela na inovativnih izdelkih na 160 proizvodnih lokacijah in v 16 večjih razvojnih centrih. Naš cilj je ustvariti jutrišnjo mobilnost - bodimo močnejši skupaj #StrongerTogether. Pridružite se naši MAHLE ekipi!

Vodja projekta tehnologije 1 / 2 – (m/ž)

2 prosti delovni mesti

Lokacija: Šempeter pri Gorici

Vaše naloge in odgovornosti

• Vodenje izdelave prototipov in razvoj tehnologije transfer moldinga v družbi v Šempetru (SLO)
• Priprava koncepta proizvodnje in dopolnitev/detajliranje slednjega med fazami PDP procesa Avtomobilskih pogonskih sistemov v skladiu z načeli MAHLE Proizvodnega sistema in avtomobilskimi standardi
• Koordinacija/vodenje članov razširjenega projektnega tima pri industrializacijo globalnih projektov, zagotavljanje pravočasnih odločitev ter transparentno poročanje on napredovanju aktivnosti
• Izdelava, verifikacija in potrditev koncepta proizvodnje (diagram pretoka, razmestitev, analiza čas cikla, itd.)
• Zagotovitev implementacije zahtev za proizvodnjo s potrditvijo izvedljivosti proizvodnih procesov, kar vključuje tudi določitev zahtev za proizvodne naprave in orodja (npr. za rotor izdelan s tehnologijo transfer moldinga)
• Izračun in določitev standardnih časov, stroškov potrebnega orodja in proizvodnih naprav ter načrtovanje prevzema in zagona nove proizvodne opreme
• Koordinacija načrtovanja orodij in proizvodne opreme z dobavitelji in proizvodnim obratom
• Priprava in izvedba pred-prevzema in končnega prevzema nove proizvodne opreme in vodenje procesa zagona nove proizvodnje

///

Let’s go further, faster and be #StrongerTogether! We are more successful together, so you have the opportunity to become a star in our team.
Our passion has led us to the position of a leading international development partner and supplier in the automotive industry and a pioneer of the mobility of the future.
With the production portfolio, we address all critical issues related to the technology of propulsion systems and air conditioners - both for e-mobility and for propulsion with internal combustion engines.
Today, more than 79,000 employees work on innovative products at 160 production sites and in 16 development centers. Our goal is to create the mobility of tomorrow - let's be #StrongerTogether, so join our MAHLE team!

Production Engineering Project Lead 1/2 - (m / f)

2 vacancies

Location: Šempeter pri Gorici

Your tasks and responsibilities

• Lead of prototype built-up and development of transfer molding technology in plant Sempeter (SLO)
• Create production concept and update/detail it during PDP stages for Automotive Traction Drive Systems in accordance with the MAHLE Production System and Automotive Standards
• Coordinate / lead of members of the extended team for the industrialization of global projects assuring timely decisions and create transparency of the team’s progress ensuring proper reporting
• Create, validate and release production concept (flow chart, layout, cycle time analysis, etc.)
• Ensure production requirements and confirm feasibility of the production processes and create lists of requirements for tools and machines (e.g. for rotor with transfer molding)
• Calculate and define standard times, cost for tooling and required CAPEX and plan the takeover and commissioning of new production equipment
• Coordinate design of tools and equipment with suppliers and plant
• Prepare and perform pre- and final acceptance of production lines and lead the ramp-up of new products

Kaj pričakujemo

Vaše spretnosti in veščine

• VII ali VII/1 stopnja izobrazbe tehnične smeri (strojništvo, elektrotehnika, mehatronika,..) ali druge ustrezne smeri
• >5 delovnih izkušenj na področju avtomobilske proizvodnje ali tehnologije
• Poglobljeno strokovno znanje s področja proizvodnje pogonskih (eDrive) sistemov ali brizganja plastike (še posebej t.i. transfer molding)
• Dobro poznavanje tehnologij izdelave statorjev, rotorjev in električnih motorjev vključno s testiranjem
• Dobro poznavanje principov in orodij vitje proizvodnje
• Vodstvene sposobnosti in dobro obvladovanje vodenja projektnih timov
• Aktivno znanje angleškega jezika
• Poznavanje programskih orodij (CAD, MS Office)
• Pripravljenost za potovanja v tujino in bivanje v tujini (30-50% - odvisno od lokacije)

///

Your skills and abilities

• VII or VII / 1 level of education in technical field (mechanical engineering, electrical engineering, mechatronics, etc.) or other relevant field
• >5 years of experience in automotive production or production engineering
• Deep process know-how in traction eDrive system production or injection/ transfer molding
• Good knowledge in relevant production technologies e.g. stator, rotor and motor assembly with EOL testing
• Strong knowledge in lean production concepts and tools
• Strong leadership skills and good project management skills
• Active knowledge of English
• Knowledge of software tools (CAD, MS Office)
• Willingness to travel and stay abroad (30-50% - depending on location)

Kaj nudimo

Poleg dela v odlični ekipi vas bomo spodbujali k doseganju osebnega potenciala. Čakajo vas razburljive naloge in raznolike možnosti kariernega razvoja.

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in 6-mesečnim poskusnim delom.


Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo s podrobnim življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku ter dokazili o izpolnjevanju pogojev do 28.05.2021 na naslov: MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o., Področje za kadrovanje in razvoj ljudi, Polje 15, 5290 Šempeter pri Gorici, s pripisom prijava na delovno mesto »Vodja projekta tehnologije 1 / 2 – 2021- 00052« ali po e-pošti: si.kadri@mahle.com.


///

In addition to working in a great team, we will encourage you to reach your personal potential. Exciting tasks and various career development opportunities await you.


With the selected candidate or the candidate will enter into an employment relationship for an indefinite period, with full-time employment and a 6-month probationary period.


We invite you to send us a written application with a detailed curriculum vitae and proof of eligibility by
28. 05. 2021 to the address: MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o., Human Resources and Development Department, Polje 15, 5290 Šempeter pri Gorici, with the application for the position "Production Engineering Project lead 1 -2021- 00052" or by email to si.kadri@mahle.com..
Izberi področje dela