Vodja projektov - ekspert Tehničnih raziskav in razvoja (m/f/d)

26.11.2021
LEK farmacevtska družba d.d.
Mengeš
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
LEK farmacevtska družba d.d.
Spletna stran:Manager nabave tretjih dobaviteljev (m/ž)

Ne odlašaj!
Še 5 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Opis del in nalog

Več kot 300! Število ambicioznih sodelavcev v oddelku za analitični razvoj, katerih glavni cilj je dostava zdravil bolnikom v kliničnih raziskavah.

Kandidat lahko delo opravlja v Avstriji, Nemčiji ali Sloveniji.

Kot Vodja projektov – ekspert bo vaša glavna naloga nudenje strateške podpore vodjem tehničnih projektov in podskupini pri postavitvi in vzdrževanju medfunkcionalnih tehničnih projektnih načrtov (delovnih paketov) v novem sistemu vodenja projektov.

Glavne odgovornosti:
• Zagotavljanje operativne odličnosti s strokovnim, natančnim in usklajenim načrtovanjem projektov v celotnem TRD po vsem svetu in zagotavljanje skladnosti načrtovanja in sledenja virov v skladu z opredeljeno strategijo / kategorizacijo IMB.
• Zagotavljanje prenosov/ poročila virov v sistemskem pregledu in kakršne koli druge informacije strankam v podskupinah TRD in linijskih funkcijah (finance).
• Aktivno poznavanje sistema za vodenje projektov Horizon in ostalih pomembnih orodij za upravljanje s portfeljem, npr. orodje SAP za vodenje zunanjih stroškov
• Spremljanje večfunkcijskih TRD projektov v orodju Horizon
• Upravljanje časovnice in virov (zunanjih in notranjih) za vse aktivnosti funkcij TRD znotraj večjega in kompleksnejšega sklopa projektov v tesnem sodelovanju z glavno vodjo projektov ter podskupino TRD
• Delovanje kot zunanji član podskupine TRD z namenom zagotavljanja pravočasne posodobitve projektov TRD, posebno pred rednimi pregledi napredka in sprejemanjem odločitev.
• Vodenje in svetovanje članom ekipe z manj izkušnjami.

Kaj pričakujemo

Od vas pričakujemo:
• Univerzitetno izobrazbo (magisterij) ali doktorat znanosti s področja farmacevtske, biološke, kemijske ali druge ustrezne smeri.
• Vsaj 3-5 let izkušenj na področju tehničnega razvoja v farmacevtski industriji (v vodenju projektov, financah ali podobnih razvojnih vlogah).
• Prilagodljivost in sposobnost hitrega učenja ter spoznavanja novih sistemov in procesov.
• Sposobnost in želja po aktivnem delu s kompleksnimi IT sistemi.
• Natančnost in sposobnost dela s tehničnimi in podatkovnimi sistemi.
• Osredotočenost na stranko in pretekle izkušnje na področju podpore strankam.
• Pretekle izkušnje v globalnem delovnem okolju in sposobnost uspešnega sodelovanja z ekipo.

Zaželene izkušnje:
• Znanje nemškega jezika.

Kaj nudimo

Nudimo vam:
Fleksibilen način dela, z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, konkurenčen plačni paket, letni bonus, prilagodljivost in ravnotežje med službenim in zasebnim časom in aktivnostmi, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, subvencionirane športne in družbene aktivnosti ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Ponujamo zaposlitev za nedoločen čas, s 6 mesečno poskusno dobo.

Vašo vlogo z življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku, oddajte preko spletne strani do 02.12.2021.

Zakaj bi se pridružili Novartisu?
769 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, se moramo v svetu digitalnih in tehnoloških sprememb vprašati: Kako lahko še naprej izboljšujemo in podaljšujemo še več življenj?

Verjamemo, da se odgovori najdejo takrat, ko lahko vedoželjni, pogumni in sodelovanja željni posamezniki – kot si ti – zastavijo nova vprašanja, sprejemajo pogumnejše odločitve in se odločajo tvegati pametneje.

Smo Novartis. Pridruži se nam in pomagaj soustvarjati medicino.

Izberi področje dela