Vodja projektov (elektro smer)

22.10.2020
VBN 1000 d.o.o.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
VBN 1000 d.o.o.

Vodja projektov

VODJA PROJEKTOV

Podjetje VBN 1000, d.o.o. iz Ljubljane je stabilno in hitro rastoče podjetje na področju inženiringa, projektiranja in elektroinštalacijskih del. Ker se zavedamo, da je strokovno podkovan in kvaliteten kader tisti, ki v največji meri botruje našim poslovnim uspehom, v svoje vrste vabimo novega sodelavca, s katerim bomo svoje uspehe lahko še dodatno povečali. K sodelovanju tako vabimo:

VODJO PROJEKTOV m/ž (elektro smer)

Od katerega pričakujemo:

  • da ima dokončano najmanj V. (z večletnimi izkušnjami) oziroma VI. stopnjo (ali višjo) izobrazbe elektrotehnične smeri,
  • da ima opravljen strokovni izpit za odgovornega vodjo del,
  • da ima izkušnje z delom v programu Autocad,
  • da ima vozniški izpit B-kategorije,
  • da ima izkušnje z delom v operativi in komerciali ter
  • da ima visoko stopnjo odgovornosti in samostojnosti.

Novi sodelavec bo tako zadolžen predvsem: za koordinacijo med investitorji in izvajalci, pripravljal bo dokumentacijo za tehnične preglede, obračune in ponudbe, izdeloval projektno dokumentacijo ter vodil in nadzoroval celostne projekte. 

Kaj pa nudimo mi?

Delo v ambicioznem, strokovnem in prijetnem kolektivu ter zaposlitev za določen čas z možnostjo dolgoročne zaposlitve. Prav tako bo zagotovljeno, da boste s pomočjo udeležbe na številnih izobraževanjih in seminarjih lahko še naprej povečevali svoje znanje kompetence, in tako skrbeli za svoj osebni ter karierni razvoj. Sodelavcem prijazen delovni čas, redna plačila s pripadajočimi dodatki.


Kandidate, ki vas delovno mesto zanima in ustrezate razpisnim pogojem, vabimo, da nam svojo predstavitev pošljete po e-pošti na mail:

meta@sln.si

(ali prek e-sistema MojeDelo.com).


Za dodatne informacije smo na voljo na: meta@sln.si.


Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Podjetje VBN 1000, d.o.o. iz Ljubljane je stabilno in hitro rastoče podjetje na področju inženiringa, projektiranja in elektroinštalacijskih del. Ker se zavedamo, da je strokovno podkovan in kvaliteten kader tisti, ki v največji meri botruje našim poslovnim uspehom, v svoje vrste vabimo novega sodelavca, s katerim bomo svoje uspehe lahko še dodatno povečali. K sodelovanju tako vabimo: VODJO PROJEKTOV

Novi sodelavec bo zadolžen predvsem za koordinacijo med investitorji in izvajalci, pripravljal bo dokumentacijo za tehnične preglede, obračune in ponudbe, izdeloval projektno dokumentacijo ter vodil in nadzoroval celostne projekte.

Kaj pričakujemo

- da ima dokončano najmanj V. (z večletnimi izkušnjami) oziroma VI. (ali višjo) stopnjo izobrazbe elektrotehnične smeri,
- da ima opravljen strokovni izpit za odgovornega vodjo del,
- da ima izkušnje z delom v programu Autocad,
- da ima vozniški izpit B kategorije
- da ima izkušnje z delom v operativi in komerciali ter
- da ima visoko stopnjo odgovornosti in samostojnosti.

Kaj nudimo

Delo v ambicioznem, strokovnem in prijetnem kolektivu ter zaposlitev za določen čas z možnostjo dolgoročne zaposlitve. Prav tako bo zagotovljeno, da boste s pomočjo udeležbe na številnih izobraževanjih in seminarjih lahko še naprej povečevali svoje znanje kompetence, in tako skrbeli za svoj osebni ter karierni razvoj. Sodelavcem prijazen delovni čas, redna plačila s pripadajočimi dodatki.

Kandidate, ki vas delovno mesto zanima in ustrezate razpisnim pogojem, vabimo, da nam svojo prijavo pošljete po e-pošti na mail:

meta@sln.si

(ali prek e-sistema MojeDelo.com).


Za dodatne informacije smo na voljo na: meta@sln.si

Izberi področje dela