Vodja projektov - gradbeni inženir m/ž

17.5.2024
PALOMA d.d.
Sladki Vrh
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU


Paloma d.d. je uspešno, inovativno in razvojno usmerjeno podjetje z več kot 150 – letno tradicijo proizvodnje in trženja higienskih papirjev. Letna kapaciteta proizvodnje znaša 87.000 ton higienskih papirjev, ki se ali predelajo v toaletni papir, papirnate brisače in robčke ali prodajo kot matični zvitki. Od leta 2017 je Paloma del mednarodne skupine SHP Group, ki združuje štiri specializirane proizvodne obrate za higienske papirne izdelke, s skupno letno proizvodno kapaciteto 139.000 ton.

Paloma je stabilno podjetje, ki v sebi nosi velik potencial, se nenehno razvija in raste. Trenutno je v teku projekt Motion, s katerim se Paloma modernizira in širi. V izgradnji so novi proizvodni prostori, v katerih bosta obratovali dve novi proizvodni liniji za izdelavo toaletnega papirja in papirnatih brisač najvišje kakovosti. Gradi se tudi novo visoko regalno avtomatizirano skladišče in logistični center.

DEJAVNOST PODJETJA

Glavna dejavnost podjetja Paloma je proizvodnja higienskih papirnih izdelkov. Proizvodni proces je ključnega pomena in je sestavljen iz več sklopov:
  • proizvodnja papirja
  • proizvodnja končnih izdelkov (toaletni papir, papirnate brisače in robčki)
Z več kot stoletjem izkušenj v proizvodnji je podjetje Paloma postalo vodilno ime v panogi higienskih izdelkov, znano po svoji zavezanosti kakovosti in inovacijam.

VIZIJA IN VREDNOTE

Podjetje Paloma je vodilni inovativni proizvajalec visokokakovostnih higienskih papirnih izdelkov za vsakodnevno uporabo v Adria regiji, srednji Evropi in širše. Vizija podjetja temelji na vrednotah, ki usmerjajo naše delovanje: spoštovanje, odgovornost in zanesljivost. V podjetju Paloma se medsebojno spoštujemo in negujemo odnose s sodelavci, uporabniki in partnerji. Naše delo je usmerjeno v etična načela in nenehno izboljševanje procesov za doseganje visokokakovostnih in inovativnih izdelkov. Svoje delo usmerjamo v trajnostni razvoj, zato vire in materiale uporabljamo skrbno ter jih plemenitimo. Pri svojem poslovanju se osredotočamo na razvoj ljudi in opreme, saj lahko le tako sledimo svojim ciljem.

RAZVOJ ZAPOSLENIH

Za uspeh Palome je pomemben vsak posameznik. Razvoj naših zaposlenih je za nas ključen, saj vsak posameznik pripomore k izboljševanju celotnega podjetja. S programom mentorstva prenašamo znanje izkušenih sodelavcev na mlajše generacije. Vse zaposlene spodbujamo k izobraževanju, širjenju znanja in pridobivanju novih izkušenj. Verjamemo, da je motiviran, izobražen in izkušen delavec ključ do zadovoljstva in uspeha.

POSLANSTVO

S svojimi izdelki zadovoljujmo vsakodnevne potrebe na področju nege in osebne higiene. Na področju higienskih papirjev delujemo že od leta 1973 in soustvarjamo boljši jutri.

Paloma d.d.
Sladki Vrh 1
2214 Sladki Vrh
https://www.paloma.si/si

Dejavnost:
Papirna galanterija; Kozmetična dejavnost
Število zaposlenih:
250 do 499 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

POSTANITE DEL PODJETJA KJER SE PREPLETAJO TRADICIJA IN INOVACIJE

V podjetju Paloma, zaposleni predstavljajo srce in dušo organizacije. Naša zaveza je zagotoviti vzpodbudno delovno okolje, kjer so vsi naši sodelavci obravnavani z enakopravnostjo in poštenostjo. Naš cilj je zagotoviti varne delovne pogoje in razmere ter zaposlenim omogočiti priložnosti za svoj strokovni in osebnostni razvoj.

Z nami lahko gradite svojo kariero, razvijate svoje talente in soustvarjate prihodnost enega najuglednejših proizvajalcev higienskih izdelkov v Evropi. Postanite del naše 150-letne zgodbe in se pridružite ekipi, ki stremi k vedno večjim dosežkom. Vzemite svojo vstopnico za uspeh in postanite del podjetja Paloma.


KAJ PRIČAKUJEMO OD BODOČIH SODELAVCEV?

Zaposleni v podjetju Paloma smo ekipa sodelavcev, ki stremi k istemu cilju - biti najuspešnejši in najučinkovitejši na svojem področju dela. Želimo si, da bi tudi naši novi sodelavci delo opravljali z enako vnemo in zagnanostjo ter bili složni s podjetjem kot celoto. Stremimo k temu, da vsakdanje izzive sprejemamo z zanimanjem ter v njih vidimo priložnost za pridobivanje izkušenj in nadgradnjo znanja.


KAJ PONUJAMO?

V Palomi so zaposleni na prvem mestu. Potencial, ki se kaže v posameznikih je v Palomi vedno opažen. Zaposlenim, ki prinašajo uspehe in samoiniciativo, so v Palomi vedno odprte priložnosti za karierno in osebnostno rast.

Program mentorstva: Našim zaposlenim vedno nudimo podporo in timsko delo, zato tudi novim sodelavcem nudimo vso potrebno pomoč za doseganje zadanih ciljev. Ob zaposlitvi sodelavce vključimo v program usposabljanja oziroma mentorstva. Bogato znanje in izkušnje tako prenesemo med vse svoje zaposlene. 

Zdravje in varnost pri delu: Skupaj ustvarjamo zdravo in varno delovno okolje, kjer smo več kot le sodelavci, smo ekipa, ki dosega pričakovanja ter ustvarja boljšo prihodnost.

Izobraževanje zaposlenih: Zaposlene v podjetju Paloma nenehno spodbujamo k razvoju kompetenc, zato jim omogočamo najrazličnejša izobraževanja na področjih, kjer so dejavni ali jih zanimajo.

USTVARJAJ SVOJO PRIHODNOST Z NAMI

Si želiš svojo kariero graditi v podjetju, ki ceni svoje zaposlene in spodbuja njihov razvoj? 

Pohiti in nam pošlji svoj CV na: kariera@paloma.si ter postani del Palomine ekipe.

NAŠI PRODUKTI

Podjetje Paloma je vodilni proizvajalec toaletnega papirja, robčkov in papirnatih brisač
Naši izdelki so kakovostni, skrbno zasnovani in prepoznavni na domačem ter tujem trgu. Naši izdelki so raznoliki in edinstveni. Široka paleta izbora omogoča vsakemu posamezniku najti to kar potrebuje. Kljub tradiciji in dobri prepoznavnosti, vedno sledimo najnovejšim inovacijam ter stremimo k napredku, da lahko dosegamo pričakovanja svojih kupcev.


Sodelavec za razvoj programske opreme


So zaposleni v podjetju PALOMA d.d. srečni in motivirani?Kakšen vtis je na vas pustil trenutni delodajalec? Bi ga priporočili svojim prijateljem?

Izpolnite vprašalnik in pomagajte številnim iskalcem zaposlitve, ki trenutno preverjajo potencialne delodajalce in se odločajo o prijavi na delovno mesto!

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

-Nadzor in kontrola gradnje,
-načrtovanje in realizacija gradnje,
-organizacija in kontrola dela ter kakovosti,
-priprava poročil o napredku in dinamiki,
-usklajevanje rokov in nadzor nad delom udeležencev gradnje ter materiali,
-zagotavljanje varnosti pri delu,
-sodelovanje pri komercialnih in pravnih zadevah, ter
-priprava tehnične dokumentacije.

Kaj pričakujemo

-Izkušnje z delom na gradbišču,
-VI. stopnjo izobrazbe (smer gradbeništvo),
-aktivno znanje angleškega jezika,
-poznavanje MS Office,
-natančnost, vztrajnost, zanesljivost in odgovornost,
-timsko delo,
-vozniško dovoljenje in lasten prevoz.

Kaj nudimo

KAJ PONUJAMO?
-Zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim obdobjem 6 mesecev,
-projektno delo na gradbenih projektih v celotni skupini SHP Group,
-stimulativno plačilo in nadpovprečen regres,
-kolektivno nezgodno zavarovanje,
-možnost ugodnega nakupa Palominih izdelkov,
-prijazno in urejeno delovno okolje,
-usposabljanje in uvajanje po programu za novo zaposlene,
-priložnost za rast in uresničevanje ambicij ter potencialov.

Pošljite svoj CV na KARIERA@PALOMA.SI in naj se vaša pot do kariernega napredka začne z nami.

Paloma d.d.
Sladki Vrh 1
2214 Sladki Vrh
https://www.paloma.si/si

Dejavnost:
Papirna galanterija; Kozmetična dejavnost
Število zaposlenih:
250 do 499 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela