Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Vodja segmenta v proizvodnji

10.10.2018
Belimed d.o.o.
Grosuplje
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestomSPLOŠNO O PODJETJU

Belimed je eden izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev inovativnih pomivalnih, dezinfekcijskih in sterilizacijskih rešitev. Pod blagovno znamko Belimed razvijamo, proizvajamo in prodajamo naprave za farmacevtsko industrijo, laboratorije, klinike in bolnišnice. Proizvodni obrati se nahajajo v Švici, Nemčiji in Sloveniji. Z več kot 1200 zaposlenimi in več kot 30.000 vgrajenimi napravami smo prisotni na svetovnem trgu, s podružnicami v Evropi, Združenih državah Amerike in na Kitajskem.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Belimed je specializirano podjetje, ki se posveča razvoju, proizvodnji, prodaji in servisu pomivalnih naprav in sterilizatorjev za medicino in Life Science. Odlikuje nas podpora strankam skozi celotno življenjsko dobo naprave in lasten razvoj inovativnih rešitev po meri kupca.

VIZIJA IN CILJI

Naš cilj in poslanstvo je zagotoviti inovativne rešitve, ki kupcem prinašajo dodano vrednost in popolno zaupanje v kakovost sterilnega procesiranja. Naša vizija za prihodnost je postati vodilno podjetje na področju sterilnih delovnih procesov na področju medicine in Life Science.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Delo s smislom v izvrstni ekipi.

Naša kultura temelji na naših vrednotah: odgovornost, odličnost, sodelovanje, inovativnost, spoštovanje in razumevanje strank. Glavna značilnost našega podjetja, po mnenju zaposlenih, je kvaliteta delovnega okolja, vključno s sodelavci, ki so odprti in pripravljeni priskočiti na pomoč. 

Ponosni smo, da z našimi proizvodi ščitimo ljudi, ko so najšibkejši in preprečujemo širjenje bolnišničnih okužb. Rešujemo življenja, čeprav nas ne vidite.PLANIRANO ŠTEVILO ZAPOSLENIH PO PODROČJU DELA

PROIZVODNJA 5
STROJNIŠTVO, METALURGIJA, RUDARSTVO 3
TRANSPORT, NABAVA, LOGISTIKA 4

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Naši bodoči sodelavci imajo predvsem strokovno znanje in ustrezne izkušnje, vedno so prednost izkušnje v proizvodnih podjetjih. Posebej smo ponosni, da omogočamo pridobivanje delovnih izkušenj in tudi prve zaposlitve mladim, dijakom in študentom, ki prvič vstopajo na trg dela. Želja po pridobivanju znanja v industriji medicinske tehnike, radovednost, spoznavanje novih kultur in pripravljenost na vseživljenjsko učenje so tisto, kar nas prepriča. Glavne potrebe po novih kadrih imamo predvsem v proizvodnji, iščemo varilce, ki obvladajo varjenje po TIG postopku in elektromonterje. Vedno z veseljem sprejmemo tudi prijave tehnologov in CNC operaterjev.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Ponujamo zaposlitev v mednarodnem podjetju, stimulativno plačilo, razgibano delo v urejenem in prijetnem okolju z veliko priložnostmi za druženje s sodelavci (smučanje, maratoni, obiski fitnesa, obdaritev otrok ob koncu leta…) in okolje kjer ima zaposleni ravnovesje med delom in zasebnim življenjem. Nove sodelavce v podjetje vpeljemo preko programa usposabljanja. Novim sodelavcem zagotovimo, da dodobra spoznajo svoje delovno okolje in zahteve delovnega mesta, uspeha novega zaposlenega pa ne prepuščamo naključju niti v nadaljevanju poklicne poti. Rast naših sodelavcev temelji tako na strokovni kot osebni rasti, kar omogočamo z izobraževanji v Sloveniji in tujini. Pri tem sodelujemo s strokovnjaki z različnih področij ter uporabljamo najnovejše metode in tehnike za pridobivanja znanja in kompetenc, z različnimi projekti pa podpiramo tudi inovativnost naših zaposlenih. Vsako leto z zaposlenimi postavljamo cilje in s tem ponudimo možnosti za osebni in karierni razvoj ter dodatno izobraževanje. Ob izpolnitvi letnih ciljev so zaposleni tudi finančno nagrajeni.

Svojim zaposlenim želimo predvsem ponuditi okolje, kjer lahko dosežejo najboljše rezultate in uresničijo svoj potencial.NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

V podjetju Belimed načrtujemo in proizvajamo vrhunske, tehnološko dovršene pomivalne, dezinfekcijske in sterilizacijske naprave. Nabor proizvodov pokriva potrebe tako manjših klinik in laboratorijev, kot največjih bolnišnic in farmacevtskih podjetij. Več informacij lahko najdete na naši spletni strani http://www.belimed.com/en/ .


Tehnolog kakovosti

Belimed je eden izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev inovativnih pomivalnih, dezinfekcijskih in sterilizacijskih rešitev na področju medicinske tehnologije. Pod blagovno znamko Belimed razvijamo, proizvajamo in prodajamo naprave za farmacevtsko industrijo, laboratorije, klinike in bolnišnice. Prisotni smo na svetovnem trgu, s podružnicami v Evropi, Združenih državah Amerike in na Kitajskem. 

Zahvaljujoč našemu prizadevanju za nenehne izboljšave več kot 1200 naših strokovnjakov spada med najboljše. Bi želeli postati eden izmed njih? Zaradi rasti in uvedbe novega proizvodnega programa na lokaciji Belimed Grosuplje vabimo k sodelovanju novega sodelavca/sodelavko na odprto delovno mesto:

Vodja segmenta v proizvodnji 

Vaše naloge

Novi sodelavec/sodelavka bo organizacijsko in strokovno koordiniral delo na proizvodnem segmentu (zaposlene, surovine, kapacitete za dosego letnih načrtov podjetja.

Naloge bodo obsegale predvsem:

 • zagotavljanje pravočasne izdelave ter dobave naročenih izdelkov (količinsko in kakovostno),
 • pravočasna in natančna izdelava vse spremljajoče dokumentacije,
 • doseganje predkalkulativno določene donosnosti prihodka izdelkov, izkazano v pokalkulaciji,
 • planiranje in zagotavljanje kapacitet
 • sodelovanje z zunanjimi kooperanti
 • samostojna organizacija in koordinacija dela v proizvodnem segmentu,
 • vodenje, nagrajevanje in razvoj zaposlenih v proizvodnem segmentu,
 • zagotavljanje uresničevanja zahtev veljavnih standardov kakovosti,
 • načrtovanje in vodenje investicij v proizvodnem segmentu,
 • izvajanje in vodenje procesov nenehnih izboljšav na področju proizvodov, tehnologije in izboljšanja kakovosti,
 • sodelovanje z drugimi timi (razvoj, prodaja, kakovost) v Sloveniji in tujini.

Iščemo

Novi sodelavec ima izkušnje z vodenjem zaposlenih v otočno organizirani proizvodnji (idealno proizvodnji produktov iz nerjavečega jekla). Pričakujemo samoiniciativnega, proaktivnega, ciljno orientiranega posameznika, ki je sposoben samostojnega in timskega dela. Izkušnje z delom v mednarodnem podjetju so prednost. Pričakujemo VII. stopnjo izobrazbe tehnične smeri, vsaj 3 leta delovnih izkušenj na primerljivem delovnem mestu, aktivno obvladanje angleškega jezika, znanje nemškega jezika je prednost. Novi sodelavec je napredni uporabnik orodij MS Office, poznavanje SAP je prednost.

Nudimo

Novemu sodelavcu nudimo odgovorno delo v hitro rastočem podjetju, v mednarodnem okolju, stimulativno plačilo ter možnost osebnega in poklicnega razvoja. Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za nedoločen čas s trimesečnim poskusnim delom. Prijave v slovenskem in angleškem/nemške jeziku pričakujemo do vključno 1.11.2018 preko povezave

>>> PRIJAVA NA DELOVNO MESTO

Belimed pomivalni sistemi d.o.o. obdeluje osebne podatke v skladu z Izjavo o varovanju osebnih podatkov dostopno na: http://www.belimed.com/Privacy-Statement.

www.belimed.com

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Belimed je eden izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev inovativnih pomivalnih, dezinfekcijskih in sterilizacijskih rešitev na področju medicinske tehnologije. Pod blagovno znamko Belimed razvijamo, proizvajamo in prodajamo naprave za farmacevtsko industrijo, laboratorije, klinike in bolnišnice. Prisotni smo na svetovnem trgu, s podružnicami v Evropi, Združenih državah Amerike in na Kitajskem.

Zahvaljujoč našemu prizadevanju za nenehne izboljšave več kot 1200 naših strokovnjakov spada med najboljše. Bi želeli postati eden izmed njih? Zaradi rasti in uvedbe novega proizvodnega programa na lokaciji Belimed Grosuplje vabimo k sodelovanju novega sodelavca/sodelavko na odprto delovno mesto:

Vodja segmenta v proizvodnji

Naloge bodo obsegale predvsem:
- Novi sodelavec/sodelavka bo organizacijsko in strokovno koordiniral delo na proizvodnem segmentu (zaposlene, surovine, kapacitete za dosego letnih načrtov podjetja.
- Naloge bodo obsega predvsem
- zagotavljanje pravočasne izdelave ter dobave naročenih izdelkov (količinsko in kakovostno),
- pravočasna in natančna izdelava vse spremljajoče dokumentacije,
- doseganje predkalkulativno določene donosnosti prihodka izdelkov, izkazano v pokalkulaciji,
- planiranje in zagotavljanje kapacitet
- sodelovanje z zunanjimi kooperanti
- samostojna organizacija in koordinacija dela v proizvodnem segmentu,
- vodenje, nagrajevanje in razvoj zaposlenih v proizvodnem segmentu,
- zagotavljanje uresničevanja zahtev veljavnih standardov kakovosti,
- načrtovanje in vodenje investicij v proizvodnem segmentu,
- izvajanje in vodenje procesov nenehnih izboljšav na področju proizvodov, tehnologije in izboljšanja kakovosti,
- sodelovanje z drugimi timi (razvoj, prodaja, kakovost) v Sloveniji in tujini.

Kaj pričakujemo

Novi sodelavec ima izkušnje z vodenjem zaposlenih v otočno organizirani proizvodnji (idealno proizvodnji produktov iz nerjavečega jekla). Pričakujemo samoiniciativnega, proaktivnega, ciljno orientiranega posameznika, ki je sposoben samostojnega in timskega dela. Izkušnje z delom v mednarodnem podjetju so prednost. Pričakujemo VII. stopnjo izobrazbe tehnične smeri, vsaj 3 leta delovnih izkušenj na primerljivem delovnem mestu, aktivno obvladanje angleškega jezika, znanje nemškega jezika je prednost. Novi sodelavec je napredni uporabnik orodij MS Office, poznavanje SAP je prednost.

Kaj nudimo

Novemu sodelavcu nudimo odgovorno delo v hitro rastočem podjetju, v mednarodnem okolju, stimulativno plačilo ter možnost osebnega in poklicnega razvoja. Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za nedoločen čas s trimesečnim poskusnim delom. Prijave v slovenskem in angleškem/nemške jeziku pričakujemo do vključno 1.11.2018 preko povezave

>>> PRIJAVA NA DELOVNO MESTO

Belimed pomivalni sistemi d.o.o. obdeluje osebne podatke v skladu z Izjavo o varovanju osebnih podatkov dostopno na: http://www.belimed.com/Privacy-Statement.

Izberi področje dela