Vodja skladišča – 1 oseba

22.5.2023
F.A. MAIK d.o.o.
Maribor
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
F.A. MAIK d.o.o.
F.A. MAIK d.o.o.
Zgornja Voličina 75B
2232 Voličina


Dejavnost:
Prevozništvo in transport

Število zaposlenih:
50 do 99 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):


Spletna stran:

Voznik tovornjaka, C in E


Med najuspešnejša logistična podjetja se uvrščamo, ker znamo kvalitetno izvajati naše storitve, jih hočemo nenehno izboljševati in zmoremo biti še boljši. Smo ponosni logist leta 2015, ki se ponaša z nenehnim napredkom, izboljšavami in prizadevanju k nenehni rasti in razvoju na področju logistike in transporta. 


Več o nas


Zaradi povečanega obsega dela medse sprejmemo sodelavca za delovno mesto:

VODJA SKLADIŠČA – 1 oseba

Kraj opravljanja dela: Maribor
Čas zaposlitve: določen čas 6-mesecev z možnostjo dolgoročnega sodelovanja
Vrsta zaposlitve: polni delovni čas

Opis del in nalog:

Vodenje, organiziranje, koordiniranje in nadziranje dela zaposlenih v oddelku skladišča platforme. Sodelovanje z drugimi oddelki za kvalitetno delo v družbi, dajanje navodil in kontroliranje izvajanja navodil. Načrtovanje področja skladiščenja platforme (priprava izhodišč za letni, mesečni in tedenski plan skladiščenja; načrtovanje realizacije prihodkov iz poslovanja skladiščenja; načrtovanje stroškov poslovanja skladišča; spremljanje realizacije načrtov in planov;  priprava ukrepov na osnovi odstopanj od planiranih ciljev; načrtovanje obsega skladiščenja na letni, mesečni, tedenski in dnevni ravni; načrtovanje cenovne politike skladiščenja in priprava predlogov kalkulacij za vodstvo družbe). Iskanje novih poslovnih partnerjev, priprava ponudb. Priprava skladiščnih pogodb. Sprotno fakturiranje opravljenih storitev. Kontrola vhodnih faktur za področje skladišča platforme in likvidacija. Komuniciranje s poslovnimi partnerji pri reševanju problematike. Izvajanje nalog s področja skladiščenja: organiziranje skladiščenja, izvajanje skladiščenja, pravilni postopki skladiščenja in manipulacij, obvladovanje podatkov o skladiščenih enotah, o gibanju zalog, optimizacija skladiščenja, optimalni pretok skladiščnih enot skozi skladišče in drugo. Skrb za preprečevanje poškodb blaga v skladišču in za preprečevanja odtujevanja skladiščenega blaga. Opravljanje vseh drugih nalog, potrebnih za nemoten in učinkovit potek skladiščenja.

Izobrazba: univerzitetna izobrazba ali magisterij stroke ali visoka strokovna ali višješolska ali srednja strokovna izobrazba tehnične ali družboslovne smeri


Delovne izkušnje: 36 mesecev


Dodatna znanja:

  • Aktivno znanje vsaj enega tujega jezika – ANG, NE, HR
  • Poznavanje MS Office
  • Vozniški izpit B-kategorije


Urnik dela: dvoizmensko delo


Vloge sprejemamo na e-naslov:


zaposlitev@fa-maik.com


(ali prek zaposlitvenega portala MojeDelo.com).


Vse prijave bomo obravnavali zaupno.


Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Vodenje, organiziranje, koordiniranje in nadziranje dela zaposlenih v oddelku skladišča platforme. Sodelovanje z drugimi oddelki za kvalitetno delo v družbi, dajanje navodil in kontroliranje izvajanja navodil. Načrtovanje področja skladiščenja platforme (priprava izhodišč za letni, mesečni in tedenski plan skladiščenja; načrtovanje realizacije prihodkov iz poslovanja skladiščenja; načrtovanje stroškov poslovanja skladišča; spremljanje realizacije načrtov in planov; priprava ukrepov na osnovi odstopanj od planiranih ciljev; načrtovanje obsega skladiščenja na letni, mesečni, tedenski in dnevni ravni; načrtovanje cenovne politike skladiščenja in priprava predlogov kalkulacij za vodstvo družbe). Iskanje novih poslovnih partnerjev, priprava ponudb. Priprava skladiščnih pogodb. Sprotno fakturiranje opravljenih storitev. Kontrola vhodnih faktur za področje skladišča platforme in likvidacija. Komuniciranje s poslovnimi partnerji pri reševanju problematike. Izvajanje nalog s področja skladiščenja: organiziranje skladiščenja, izvajanje skladiščenja, pravilni postopki skladiščenja in manipulacij, obvladovanje podatkov o skladiščenih enotah, o gibanju zalog, optimizacija skladiščenja, optimalni pretok skladiščnih enot skozi skladišče in drugo. Skrb za preprečevanje poškodb blaga v skladišču in za preprečevanja odtujevanja skladiščenega blaga. Opravljanje vseh drugih nalog, potrebnih za nemoten in učinkovit potek skladiščenja.

Kaj pričakujemo

Izobrazba:
univerzitetna izobrazba ali magisterij stroke ali
visoka strokovna ali višješolska ali srednja strokovna izobrazba tehnične ali družboslovne smeri
Delovne izkušnje: 36 mesecev
Dodatna znanja:
Aktivno znanje vsaj enega tujega jezika – ANG, NE, HR
Poznavanje MS Office
Vozniški izpit B-kategorije
Urnik dela: dvoizmensko delo

Kaj nudimo

Kraj opravljanja dela: Maribor
Čas zaposlitve: določen čas 6-mesecev z možnostjo dolgoročnega sodelovanja
Vrsta zaposlitve: polni delovni čas

Vloge sprejemamo na e-naslov:
zaposlitev@fa-maik.com
(ali prek zaposlitvenega portala MojeDelo.com).

Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 02 460 00 86, vsak delovnik , med 8.00 in 17.00. (kadrovska služba). 

​Vse prijave bomo obravnavali zaupno.

F.A. MAIK d.o.o.
Zgornja Voličina 75B
2232 Voličina
https://www.fa-maik.com/new/

Dejavnost:
Prevozništvo in transport
Število zaposlenih:
50 do 99 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela