Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Vodja skupine terenske prodaje

7.12.2018
A1 Slovenija, d. d.
Maribor
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev v Sloveniji in pomemben del skupine Telekom Austria Group, vodilnega ponudnika digitalnih storitev in komunikacije v državah srednje in vzhodne Evrope z več kot 24 milijoni uporabnikov v osmih državah.

V A1 Slovenija vse od vstopa na trg leta 1999 ohranjamo položaj pionirja na področju mobilnih komunikacij in stalno krepimo svoj položaj na trgu celovitih komunikacijskih storitev. Napredno tehnologijo uporabljamo za to, da svojim uporabnikom omogočamo oblikovanje doživetij, kot jih sami želijo živeti.

Družbena odgovornost je v A1 Slovenija globoko vpeta v jedro poslovanja. Živimo jo vsak dan in na vseh področjih našega delovanja.

Več kot 500 zaposlenih je zavezanih k ustvarjanju rešitev, ki več kot 700.000 uporabnikom bogatijo življenje v digitalni dobi. A1 Slovenija razvija smiselne komunikacijske rešitve, ki ustrezajo trenutnim in nastajajočim potrebam uporabnikov, tako da lahko ti doživljajo delo, zabavo in ustvarjanje bolj povezano in tako kot dejansko sami želijo.

Več informacij najdete na A1.si.

GLAVNE DEJAVNOSTI

A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev mobilne in fiksne telefonije, interneta ter digitalne televizije v Sloveniji.

VIZIJA IN CILJI

Odlična uporabniška izkušnja in digitalizacija sta naša strateška temelja za povezovanje ljudi, prostorov in stvari. Ustvarjamo edinstvene izkušnje v digitalnem svetu.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Zavedamo se, da organizacijska kultura močno vpliva na uresničevanje naše strategije, zato jo nenehno krepimo in spodbujamo njen razvoj. Vsakodnevno gradimo pogoje dela, ki spodbujajo inovativen način razmišljanja ter kreativnost pri ustvarjanju novih produktov in storitev. Zaupanje, timsko delo, hitra odzivnost na spremembe so ključni elementi naše kulture in s tem naših vrednot. Svoj posel opravljamo odgovorno in z integriteto. Ni pomembno zgolj, kakšne rezultate imamo, pomembno je tudi, kako jih dosegamo. Spodbujamo vključevanje sodelavcev v različne aktivnosti, ki morda tudi niso del njihovih osnovnih zadolžitev, in s tem krepimo medsebojno sodelovanje in timsko delo. Ob tem pa je pomembno, da razmišljamo in delujemo izven ustaljenih okvirjev. Naša glavna prednost so sodelavci, ki pri svojem delu uresničujejo vrednote A1.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Sodelavci A1 smo odprti za nove priložnosti, polni energije in željni novih znanj in te lastnosti pričakujemo tudi od novih sodelavcev. Glavne kompetence, ki jih iščemo pri novih sodelavcih, so: inovativno razmišljanje, predanost, učinkovitost, sodelovanje in odgovornost. Delujemo v hitro se spreminjajoči panogi, kjer so spremembe nenehne. V takšnih okoliščinah so prav sodelavci tisti, ki morajo kot prvi razumeti, zakaj potrebujemo spremembe, v njih pa morajo videti priložnost za napredek, za izboljšave in nove predloge − tako na osebni ravni, kot tudi na ravni podjetja.

Pri zaposlovanju iščemo posameznike, ki se s svojim znanjem in vedenjem blizu vrednotam in pričakovanjem A1. Na razgovorih izstopajo predvsem kandidati, ki pokažejo široko neukalupljeno razmišljanje izven okvirjev, obenem pa jim je pomembna proaktivnost in konstruktiven odnos do dela ter predanost izzivom. Prepričajo nas kandidati, ki pokažejo veliko mero odgovornosti in zaupanja - tako do sebe, sodelavcev, podjetja in okolja kot do družbe kot celote.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Če želimo ustvarjati konkurenčno prednost pred drugimi podjetji v panogi, moramo biti v svojem poslu odlični. Odličnost izhaja iz sodelavcev in ne more obstajati brez ustreznih splošnih in strokovnih znanj ter izkušenj in veščin zaposlenih. Zato si prizadevamo za nenehen razvoj znanja in kompetenc znotraj podjetja. Izredno skrb posvečamo ključnim potencialom in jim omogočamo individualni razvoj. Ob vsem tem pa nenehno skrbimo za dobro počutje sodelavcev na delovnem mestu z odprto in transparentno komunikacijo ter organizacijo raznovrstnih srečanj, s katerimi krepimo medsebojno sodelovanje.

Da smo na pravi poti, pričajo tudi mnoga prejeta priznanja. Velik ugled uživamo med iskalci zaposlitve, ki so podjetje prepoznali kot enega najuglednejših slovenskih zaposlovalcev in mu dodelili certifikat Ugleden delodajalec. Leta 2017 smo prejeli priznanje Zlata nit za najboljšega delodajalca v kategoriji velikih podjetij.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Predplačniška ponudba: A1 SIMPL, A1 SIMPLnet

Ponudba za rezidenčne naročnike: A1 GO!, A1 Play, Senior ponudba, Paket Dodatni, A1 SmartHome, A1 All inclusiveA1 Domači net

Ponudba mobilnega interneta: A1 Domači net

Ponudba fiksnih TV-paketov: Trojčki A1 Kombo

Ponudba za poslovne naročnike: A1 GO! - poslovni, A1 Podjetni, A1 Poslovni Smart, A1 Poslovni Premium, A1 Podjetni zakup, A1 Dodatni, A1 Optika, A1 PBX, A1 blagajna, A1 Nadzor, A1 storitve v oblaku, A1 Podjetnik (Internet + fiksna telefonija), A1 DSL in A1 All inclusive.

Prodajni svetovalec na terenu

Vodja skupine terenske prodaje

Lokacija dela: Maribor

Če vas zanima 

A1 Slovenija želi uporabniku zagotoviti odlične storitve in podporo povsod po Sloveniji. Če imate vrhunske komunikacijske sposobnosti, nenehno iščete razvojne priložnosti si želite soustvarjati nekaj izjemnega, ter vas zanima:

 • organiziranje in vodenje skupine terenske prodaje,
 • planiranje prodajnih aktivnosti svoje skupine terenske prodaje,
 • planiranje terena in urnikov skupine terenske prodaje,
 • kadrovanje, izobraževanje, usmerjanje in motiviranje terenskih prodajnih svetovalcev,
 • skrb za doseganje ciljev na področju prodaje storitev in produktov svoje skupine (dnevno, tedensko in mesečno spremljanje realizacije),
 • dnevno spremljanje prodajnih rezultatov in analiziranje uspešnosti o realizaciji doseganja ciljev, ter iskanje razlogov za morebitno neuspešnost,
 • vpeljava prodajnih aktivnosti v skladu s prodajno strategijo in marketinškimi aktivnostmi za
 • izboljšanje poslovanja določene regije,
 • zagotavljanje ustreznega znanja in prodajnih sposobnosti svoji skupini terenske prodaje preko skupinskega ali individualnega izobraževanja,
 • sodelovanje in povezovanje z ostalimi oddelki z namenom izboljševanja internih procesov,
 • skrb za ustrezno zbiranje lokalnih informacij in ustrezen pretok le-teh,
 • dnevna prisotnost na terenu skupaj s svojo ekipo terenskih prodajnih svetovalcev.

Če imate

 • vsaj 2 leti delovnih izkušenj na področju prodaje,
 • V. – VI. stopnjo izobrazbe ekonomsko – komercialne smeri oz. druga ustrezna izobrazba,
 • organizacijske in vodstvene sposobnosti,
 • sposobnost delovati samostojno in v timu,
 • prodajne in pogajalske veščine,
 • psihologija prodaje,
 • samoiniciativnost, prodornost ter osebna urejenost.

Če bi si želeli delati v okolju, ki vam ponuja

 • delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev preko agencije,
 • možnost strokovnega in osebnega razvoja,
 • možnost razvoja vaših potencialov in nadgradnjo kompetenc,
 • možnost pridobivanja mednarodnih izkušenj.


Prijava:
Če ste se prepoznali v opisu in čutite strast do dela na tehničnem področju, se prijavite preko spletnega obrazca do  16.12.2018

Ne odlašaj!
Še 5 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Če vas zanima

A1 Slovenija želi uporabniku zagotoviti odlične storitve in podporo povsod po Sloveniji. Če imate vrhunske komunikacijske sposobnosti, nenehno iščete razvojne priložnosti si želite soustvarjati nekaj izjemnega, ter vas zanima:

organiziranje in vodenje skupine terenske prodaje,
planiranje prodajnih aktivnosti svoje skupine terenske prodaje,
planiranje terena in urnikov skupine terenske prodaje,
kadrovanje, izobraževanje, usmerjanje in motiviranje terenskih prodajnih svetovalcev,
skrb za doseganje ciljev na področju prodaje storitev in produktov svoje skupine (dnevno, tedensko in mesečno spremljanje realizacije),
dnevno spremljanje prodajnih rezultatov in analiziranje uspešnosti o realizaciji doseganja ciljev, ter iskanje razlogov za morebitno neuspešnost,
vpeljava prodajnih aktivnosti v skladu s prodajno strategijo in marketinškimi aktivnostmi za izboljšanje poslovanja določene regije,
zagotavljanje ustreznega znanja in prodajnih sposobnosti svoji skupini terenske prodaje preko skupinskega ali individualnega izobraževanja,
sodelovanje in povezovanje z ostalimi oddelki z namenom izboljševanja internih procesov,
skrb za ustrezno zbiranje lokalnih informacij in ustrezen pretok le-teh,
dnevna prisotnost na terenu skupaj s svojo ekipo terenskih prodajnih svetovalcev.

Kaj pričakujemo

Če imate

vsaj 2 leti delovnih izkušenj na področju prodaje,
V. – VI. stopnjo izobrazbe ekonomsko – komercialne smeri oz. druga ustrezna izobrazba,
organizacijske in vodstvene sposobnosti,
sposobnost delovati samostojno in v timu,
prodajne in pogajalske veščine,
psihologija prodaje,
samoiniciativnost, prodornost ter osebna urejenost.

Kaj nudimo

Če bi si želeli delati v okolju, ki vam ponuja

delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev preko agencije,
možnost strokovnega in osebnega razvoja,
možnost razvoja vaših potencialov in nadgradnjo kompetenc,
možnost pridobivanja mednarodnih izkušenj.


Prijava:
Če ste se prepoznali v opisu vas vabimo, da se prijavite preko spletnega obrazca. Ob prijavi priložite življenjepis v slovenskem jeziku.

Izberi področje dela